Kreténi na sídlišti

• jardast
    Jestli parkuješ denně na stejnym místě tak si dej za okno kameru a DVR a máš klid ;-) já to taky tak udělal :-D
  • Honzousak
    Se Scudem taky problém nemám, navíc je pojištěný, bo je drahý.

Ale já to sem snad vyfotim.....to je neuěřitelný, stojí totiž aute vedle sebe, pka za nima jsou normálně 2 pruhy - běžná silnice a na kraji tý silnice za sebou stojí podélně u obrubníku auta - já nechapu, jak ty lidi vycouvávaj, opravdu ne.

A ten parchant tam nenechal ani papírek, prostě nic.....víš jak.
  • Koty
    Ty coupéčka maj v sobě snad magnet či co, každou chvíli má někdo coupe škrábnutý nebo promáčklý... já si koupil stiláka a problém vyřešen :D
  • Honzousak
    Nazdárek všichni, tolik jsem chtěl ject do Třebíče....jak malej kluk, celej, opravdu že celej duben jsem měl coupé v servise, mechanik mi ladil motor, pročistil, nastavil, co já vim co...točí 800ot/min, ševelí jak švýcarský hodinky, fungl nový elektrony jsem koupil, tejden jsem s nim jezdil a až jednou poránu mi před panelákem nějaký idiot nacouval do dveří, do půlky poškrábaný, 5cm promáčklý........táákže jsem koupil dveře u Martyho použitý a tedka v noci nespim, jestli trefí lakýrník barvu.....tak mi držte palce, at můžu na sraz!