RADA !!!!

• Luis
    Na toho šmoulu ze vsetína jsem psal ale nikdo se neozval...
    Coupe Plus - přesně tak, je to vyřezané..
  • JP
    No právě že co se týče stavu, tak z fotek vidim doježděnej a doprasenej pelech, jehož předchozí majitel byl nějakej bastlíř kterej nic neudělá pořádně... Koukám třeba na tu neskutečnou změť kabelů(od rádia?) pod filtrem, na ten nalakovanej kryt na víku ventilů, zatimco zbytek motoru je zasranej jak jetel, 205/55 pneumatiky... To jsou všechno detaily který sice nejsou vůbec podstatný, ale vypovídaj o tom jak s tim autem bylo zacházeno a jak přemejšlel předchozí majitel. Podle mě na tom autě nebude dobrý nic, na co ten člověk šáhnul a podle fotek šahal skoro na všechno. Ještě tomu nasadí korunu bazar (asi nějaká klasická banda zmrdů) kterej napíše VELMI ZACHOVALÉ, což je už podle fotek lež jak věž.

Třeba se pletu, ale kdybych to měl kupovat já, tak bych se na tenhle kus nejel ani podívat. Vyhlídni si radši nějakej sériovej zachovalej kus, třeba s KO turbem nebo podobnym jednim většim problémem a dej ho dohromady. Opravit jeden, byť větší problém a pak jezdit je mnohem jednodušší, než dávat dohromady celý postupně se sypající auto, na kterym bylo sice při koupi všechno funkční, ale všechno krátce před rozpadem.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to nejsou samolepky... je to vyřezaný do těch nárazníků a zevnitř je tahokov. je to zřetelné až na poslední fotce...
  • Scoupe
    muj nazor: kdyz z toho strhas ty nalepky nebo co to je da se to do serie tak pekne osobne koukam na stav auta nakej kycovitej anraznik je detail v porovnani se stavem vozu.. :)
  • Gogulko11
    no budem musiet asi este pockat a pozret po niecom lepsom respektive ozaj pozriet dobre co kupujem ... :D , ale aj tak dakujem za rady
  • Turok
    na to žluté už se tu kdysi někdo ptal.. ale asi je dovezené bo ho nikdo nezná.. a není tak hrozné vzhledově ..viděl jsem teda o dost horší kýče..
  • Maarty
    doufam, že ten žlutej kýč nemyslíš vážně...
  • Džanek
    osobne bych se bazarum spis vyhnul, nejak ve me nebudej duveru. Tohle zluty coupe tu asi nikdo znat nebude. Povedomy mi neni a to sleduju klub uz tak 5 let. Jinak zajed se podivat na vic aut, minimalne pocitove uvidis jak ktery jede a z blizka vypada. Pokud bude auto v cajku, verim ze z jizdy v nej budes nadsenej. Extra bacha si musis dat na stav motoru a turba. Pokud nejsi mechanik nekoho si sebou radeji vezmi. Lehce se muze stat, ze bys na naslednych opravach prodelal gate. Nicmene neco muzes poznat alepson z budiku tlaku oleje. Ze studena musi tlacit ke 3b a vic, po ohrati by nemel padat pod 2b! Turbo je kapitola sama pro sebe. Pohledej tu v diskuzich.. najdes dost materialu ke studiu:)
    http://auto.bazos.cz/inzerat/9774744/Fiat-coupe-v5 -20v-turbo-220ps.php
    http://fiat-coupe.autobazar.eu/uk/20-20v-turbo-plu s-id1013431.html

• Gogulko11
    Nazdar Coupaci ... potreboval by som poradit... chcel by som kupit coupe a jedno sa mi aj zapacilo len som sa chcel opytat ci ho nepoznate a ak nie naco by som si mal dat pozor dik ...

tu je link :http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/coupe/ 8590910