Svině na parkovištích

• Mertix
    to jo, to už pude rovnou celolak s kapotou, takže bude muset bejt garáž...
  • Feki
    no kazdopadne rozdil to bude markantni,ale predstav si ze ti do laminatky nekdo nacouva..:/
  • Mertix
    tak to muže být tak 20 kg...
  • Feki
    No myslim ze normalka je pres 25kg a laminatka cca 12kg..
  • Mertix
    joo, právě, u Maaartyho kolem 9000,- a -30kg myslim, pak kompresor klimi a tak, a nasčítá se to....ale tu budu kupovat až za dlouho, snad tohle pude aspoň trochu vymáčknout, pod tim je ta výztuš, tak nevim.
  • Alejandro
    kolik stojí laminát? asi by to šlo váhově hodně dolů:)
  • Inkvizzi
    no tohle by mě už uplně jeblo... kam jsme se to dostali.. moe nervy..
  • Janinka 2.0.16VT
    To jsou fakt svině
  • Turok
    tak ta kapota je mazec!!! to musel mít někdo hodně velký mindrák...
  • Feki
    Hele taky mi odreli bok,ne moc ale je to blby,je to videt..A taky to mam uz rok a zatim jsem ani nepremyslel o oprave nebo celolaku,az budou dobry podminky kde bude hrozit minimum nebezpeci odreni nebo rozbiti tak to trebas na celolak pujde..
  • Mertix
    Dík, aspoň důvod ke koupi laminátový, až to zprovoznim, a pokud nebude garáž, tak žádnej celolak....
  • Feki
    typí*o tak to by me asi omyli...:( uprimnou soustrast Leo..
  • Mertix
    Chjo
  • Mertix
    ...
  • Mertix
    Tak mě někdo asi před půl rokem promáčk kufr, vzal mi bok asi klíčem, a dnes perlička, promáčklá půlka kapoty, nevim jak, to auto je tak do šrotu, zvenku v řiti, interier neni, motor potkanej, PECKA!!!
  • Fugasik
    Zahřát třeba fénem a pak hned ochladit sprejem (speciální mrazící)....jen si myslím že to může poškodit lak....ještě jsem to radši nezkoušel
  • Turok
    ty opravy promáčklin dělal i nějaký borec z Ostravy... zkus pohledat na netu..
  • Inkvizzi
    no uvidíme.. zaleštil jsem to a není to až tak na první pohled vidět... ale mě to trápí prostě:_(
  • ZdenysM.L.
    promáčkliny se dají opravit i bez laku jen musím najít kontakt na toho člověka.
    http://www.renovecars.cz/index.php?pg=fotogalerie
  • Dr.Ravic
    to je fakt k posrani. ja mam coupe celej rok v garazi. ted jsem byl na morave na tuningu ve vyškově, no nepadaly ten vikend akorat kroupy? no hnus,no.
  • Inkvizzi
    já cit moc nemám právě:( to mi říká i drahá polovička.. takže se do toho sám pouštět teda nebudu... jinak už ho bez dozoru takhle nenechám:-( ještě jsem si ho pěkně umyl a všechno... a takhle to dopadne..
  • Elkar
    "Přesně, stojí to tři roky v garáži, pak je to pět dní venku a nějakej impotentní kretén se na to podepíše klíčema."

"Ty vole, já bych to střílel, normálně bez soudu, hned na místě."

"Co to je, šahat cizímu na káru, to se nedělá, to je proti pravidlům."

.
    .
    .
    "Můžu si to střelit tady?"

"Mi casa, o su casa."

"Muchos gracías."

jinak, reverzní kladivo a trocha citu to spraví ;)
  • Inkvizzi
    Tak včera jsem nechal coupátko asi 3 hodiny bez dozoru:( někdo se mi podepsal nárazníkem na pravých dveřích! nějaká KU*VIČKA.... moe nervy! lak zaleštit šel, ale promáčkliny na dveřích sám nevyřeším, už jsem demontoval výplň dveří a je to promáčklé kolem té výztuhy uprostřed:( snad mi to nějaký šikovný klempíř uvede do stavu před zákrokem toho šikovného šoféra....