nezastavit policajtum

• nocarret
    no zajet tam vyřídit pozdrav a zkasírovat sedmičku
  • Erikson Tipo2.0 16v
    o co by tak slo s tema uctama? :-D
  • Erikson Tipo2.0 16v
    tomu se rika stesti :-)
  • Elkar
    no takhle jsem jednou cestou na brno potkal dva týpky... imprezu a nějkaý EVO a nějak jsem je nestíhal což bylo šetěstí protože pak přišla nějaká vesnice a tam je vyblejsknul radar obadva a já stačil brzdit na 50 :D
  • nocarret
    žádná mafie .-) jen dělám v oboru s vysokou koncentrací zmrdů
  • Fugasik
    Kájo,co ty to máš všude za kšefty?:)V jakej jedeš mafii?
  • nocarret
    hele tady je někdo z Pozořic?? Nebo blízko odtamtud? Já tam mam z minulýho tejdne nevyřízenej účet s majitelem místní diskotéky, nechcete si někdo přivydělat?
  • Alejandro
    parasite: aha:)))no v tom Ochozu myslíš to klesání k rybníku za ním a pak stoupání na Pozoříce?tam je to pěkně uzké a dost nepřehledné:)))není lepší Farinka třeba?
  • parasite20VT
    to Alejandro: kdyz vyuzijes celou sirku silnice, tak muzes jet o dost vic nez 150.... :) Ale jen v noci abys videl svetla z protismeru kdyby neco jelo. Jinak jezdime docela casto trenovat smer Ochoz s vysilackama. Tak to mas nejbezpecnejsi a pokud se nevysekas sam, tak nikoho neohrozis.
  • Scoupe
    ja dnes zastavil ani sem nemohl jinak ta pani policistka co stala za tou zaarckou a cekala na me se nedala obet.. malem sem ani nedobrzdil, ale byla na me moooc hodna.. takze neni duvod nezastavovat..
  • Alejandro
    parasite: ty vole, tak se pochlub s tou rychlostí ne? když už tvrdíš že máš rekord na Vinohradským kopci.....já tam mám určitě tak 150 km/h,což je asi třikrát nad limit:P
  • Coupe20VT PLUS :-D
    Jeremy z TOP GEARU si zvolil blbé kolo. 20VT kolo má moc slabé loukotě, a ještě když je navrtali, tak to se dalo čekat, že to ulítne...

návod pro všechny: pokud to taky někdo chcete vyzkoušet vemte kolo z 16VT má silnější loukotě a vydrží to dýl...
  • parasite20VT
    s tim tlustym britem bych to tady moc nerozsiroval, protoze verim, ze i tady se najde hodne lidi co by meli zajem to vyzkouset... :D a najednou se zacnou rojit fiatky s ostnama na zadnich kolech a ti vice hardcore i na prednich... :D Tim samozrejme nechci nikoho urazit, ale vim ceho jsou tady nekteri lidi schopni. A Belmo nezlob se ale rychlost jsem zamerne nepsal a ani nechci. Jsi odnekud z vinohrad? Pokud jo tak se o tom muzeme pobavit osobne. :)
  • Belma LE
    Policejní Coupe, to už tu bylo :-D Ostny na zadních kolech a šílenýho tlustýho brita za volantem :-D
  • Alejandro
    parasite: a kolik je ten rychlostní rekord na vinohradským kopci tvuj? taky tam jezdím:Pkup si antiradar
  • Erikson Tipo2.0 16v
    joooocto by bylo pradni...policejni coupatka :-D
  • von Raven
    vidis a ted ses tady priznal :D
  • parasite20VT
    jo a nejsrandovnejsi bylo jak asi za mesic jsem delal na aute v tesku krpoli v noci (vynikajici, osvetlene misto ktere plne nahrazuje garaz) tak jak jsem mel auto vyhazeny kolem celeho auta, zastavila se u me hlidka. Klasicka buzerace, kontrola a pak mi vykladali pribeh jak velice podobne auto vytvorilo rekord na vinohradskem kopci a jestli jsem to nebyl ja. (fiatka se jim zjevne moc libila)Rekl jsem ze to rozhodne ne, ze ja jezdim na spotrebu ale nejspis to byl kolega, ze ma to stejny a jezdi jak blazen. Jmeno nechteli a jeste jsem je tam po parkacu povozil, oni uznali ze by to byli vynikjici policejni auta. Kluci se vytesili a od te doby me nikdo z garazi z teska nevyhazoval...:D :D :D
  • Erikson Tipo2.0 16v
    Hahah drsne neco takoveho jsem myslel :-D
  • parasite20VT
    Mě se to jednou v životě povedlo :) Dokonce uz mam i zjisteny ze drzim rychlostni rekord ve vinohradskem kopci v brne. na svoji obranu bych rad rekl, ze jezdim striktne predpisove, ale tehdy bylo cca. pul treti rano rano, nikde ani nohy tak jsem dal cihlu a jak jsem uz byl temer na kopci tak pred mostem byla odstavena hlidka s octavii 1.6 :) Lekl jsem se, sundal nohu z plynu, zasterchal s SSQV a pak si rekl, co naplat tak to alespon zkusim. Nez se rozjeli tak jsem uz byl na krizovatce ktera je za dlouhou tahlou zatackou, odbocil jsem v pravo a pockal za garazema. Oni samozrejme projeli rovne na majakach a ja si v klidu pak zaparkoval. Byl jsem z toho dost nesvuj a radsi nejakou dobu s autem nejezdil a zatim se nic nedeje. A doufam, ze ani nebude.
  • sebo 1.8 16V
    Mno u nás máju samopal a mno neviem mat FC ako ementál tiež nič moc
  • mrkinHGT
    hlavně to, přitom ujíždění neposlat mezi tůje a nemít přes dvě promile v žíle!! :D :D :D
  • von Raven
    jsou to poserove a boji se ze nekoho trefi, ale ja bych hlasoval at pouzijou bambitky u pasu pri prvni lepsi prilezitosti, kdyz tu vsechno prebirame od ameriky....
  • Honza
    no hele není problém, pokud jedeě po nějaký silnici, dke se nedá moc kam uhnout, tak si zavolaj na nejbližšší služebnu a z ní vyšlou další auto...

takhle čekovali kámoše- zastavila ho hlídka s T815, že mu nesvítí světlo.. chtěli vidět náhradní žárovky, jenže neměl..tak ho vyslali na nejbližší benzínu po cestě a poblíš ní vyslali kontrolní auto.. policajti jenom za jízdy koukli, jestli svítí, nebo ne a nechali ho jet.....
  • Erikson Tipo2.0 16v
    no ja spis myslel ze bych kolem nich profrcel...neco podobneho co pises tady JP pises.Sem si prave rikal,nez by kolegove naskakali do auta tak uz by clovek mohl byt fuc....aaaaa takova teorie no.
  • JP
    Já bych taky věděl o někom komu se to "povedlo", ale byli to jenom měšťáci s Fabií číhající uprostřed noci na kriminální živly. Ve chvíli kdy se rozjížděli a zapínali majáčky jsem se pohyboval +- jejich maximálkou. To se ale asi nepočítá jako "ujetí", spíš jako projetí kolem:D. Mít je za zadkem, tak ujíždim jedině kdyby šlo o život.
  • Luigi 16VT
    No pokud mě paměť neplete, jednomu se to podařilo ... tuším to byly tři hlídky a našli jen auto ... máš James ...
  • k20vt
    už bych to taky nikdy neudělal, když jsem měl řidičák pár měsíců, vracel jsem se přes vesnice někdy kolem půl druhé ráno domů a naháněli mě policajti s Fabií které nesvítilo světlo a neměli zapnutý maják. Myslel jsem si, že je to nějakej venkovskej opilec....tak jsem se snažil ujet a po té tmě, protože nebylo veřejný osvětlení, přehlídnul ostrou pravotočivou zatáčku kde už bylo několik smrťáků a nedalo se nic dělat. Pak už si pamatuju jen jak auto dopadlo zpět na zem. Podle brzdné dráhy při vyšetřování naměřili při nárazu 130km/h a v podstatě mě zachránilo to, že se auto odrazilo a několikrát přetočilo přes střechu a tím se ta síla rozložila. Po tom co sem se trochu rozkoukal, tak jsem si všiml, že moje auto proletělo cca 2 metry od velkýho betonovýho sloupu elektrickýho vedení a kdybych ho trefil tak je po mě. A to se ani nebavím o policajtech.....
    Takže od té doby už jezdím opatrně! A byl to Fiat TIPO.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    ano ve většině případů je to zbytečnost
  • Innocento
    S takovym nenápadnym autem, jako je Coupé to bude procházka růžvovou zahradou :-) Pokud nevezeš v kufru spolujezdce, kterej nedejchá nebo jsi pláchnul z nápravnýho zařízení, tak neexistuje žádnej pádnej důvod, proč to riskovat :-)
  • Honza
    záleží na tom, jestlit refíš na policajta srdcaře.. minulej tejdne u nás naháněli podobnej případ s VW GII GTI... rychlost místama přes 170km/h (v obci..) a když zjistlil že policajtům neujede, vzdal to...zastavil za auta utek.. bohužel posádka nestačila utýct (3dv.), tak všichni dostali klepeta a strávily noc na služebn, kde z nich policajti vymámily všehcno o řidiči, kterje to teĎ nebude mít dobrý...
  • K0K1N 20VT
    vysílačka je rychlejší než formule 1, tak to můžeš zkusit :)
  • Erikson Tipo2.0 16v
    haha tak to je dost.
  • amadeus69
    Záleží na miliónu faktorech lepší a hlavně levnejší je zastavit. Rozhodně bych to nedělal kdybych věděl že před nima budu muset několik kilometrů ujíždět, protože pak jsou tvoje šance značně mizivé. Oni zapnou majáčky a každěj jim uhne a ani semafory na rozdíl od tebe řešit nemusí.
    Můj známej motorkář měl stejnej nápad, po necelých 20Km na něj nasadili vrtulník a uzavřeli celou silnici, měl štěstí že vyvázl s dvouletou podmínkou.
  • 20VT LE
    Jo zkoušel jim ujet a nevyšlo mu to. Pak s tim měl akorát problémy. Někde tady na fóru o tom píše.
  • Erikson Tipo2.0 16v
    jo jo pravda je tam hodne faktoru,ale jen tak me prave napadlo,NOCARRET neco podobneho zkousel?;-)
  • Feki
    Asi jo no..:D
    Tam je takovejch faktoru ovlivňujících úspěšnost tvyho útěku že to teoreticky zní krásně filmově ale realita je trošku jiná..
    Záleží na provozu,typu silnice,a dalších 100 okolnostech..Muze se stat hromada veci,přitom jim stačí pouze zahlidnout tvoji SPZku a tvoje šance se rapidně snížej podle mě.. Nehledě na to kdyz utikas nekde na okresce nebo nedej bůh pres obec tak nejen že to nekde za krajnicí muzes zabalit ty,ale muzes vzit nekoho s sebou (na prechode atp) a to by te pak asi dost mrzelo..
    Jednou jsem to telil na dálnici a ve 240ti prolit kolem zasity hlídky,asi jim bylo jasny že nema cenu se rozjíždět a tak se nic nedělo ale jako vnitřně mi moc fajn nebylo..
    Někdo to tu asi 2 roky z5 řešil,myslim že Nocarret?:)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    zeptejte se NOCARETA¨... :-D
  • Coupe73
    A co SPZtka? Nezapomeň, že mají vysílačky a jsou všichni propojení, pokud by tě nestíhali dohnat, tak tě překvapí další hlídka z druhé strany, tam kde by jsi to třeba už nečekal.
  • Kubajz20VT
    hmm radši bych se teda namotal na strom..:D
  • Feki
    Nebo se ohejbaj pro mejdlo..:D
  • Kubajz20VT
    Teoreticky.... Ale prakticky takovýhle lidi většinou končej namotaný na stromech nebo barákách..:-/
  • Erikson Tipo2.0 16v
    zdravim vsechny,napadlo me takova blbost a chtel bych vedet nazor druhych.Kdyz je nekde zastavena hlidka a stopujou ridice,tak jak budou chtit stopnout me,ze bych tomu dal plny kotel.vzdyt nez by naskakali do toho sveho romsteru,uz bych byl davno fuc.Teoreticky by to mohlo vyjit ne?;-)