Automechanik Praha
-
17:12:32 8.4.2011toto je tiež dobrý avtomekánik ale neviem či z Prahy :
-
13:40:20 6.4.2011Zkušenosti s autokohoutem mám špatné.
Výměna turba před 2 lety proběhla ok (drží doteď)
Druhá oprava lupání někde na pravé straně přední nápravy. Opraveno, ale na dotaz co opravil mě řekl, že mi to nebude vysvětlovat, abych to pak někde každému neříkal na coupe klubu. (cca 2500,- za silentblok nebo šroub? je mi jedno, možná to bylo za práci, ale kdo ví)
Třetí návštěva po bouračce předku (jen chladič, plasty, a ohnuté kovové brýle).
Na poprvé to sfušovali jak prasata, tak jsme se domluvili, že to udělá znovu a pořádně.
Bohužel po třech týdnech co u něj auto leželo řekl: dojeďte si proto, opravovat to nebudu, stejně by jste to nezaplatil aniž by udělal kalkulaci a nebavili jsme se ani o žádné částce. Nejspíš se nato ani nepodíval. Jediné co jsem si od nich tenkrát odvezl byl 9cm dlouhý šrám na kapotě.
Tenhle servis už bych nikomu nedoporučil a nechal bych pana Kohouta, ať si opravuje ty své Fiaty Doblo.
Doporučuji opravovat si sám. Nemám dobré zkušenosti s žádným servisem.
Dělaji na kšeft a jako dobytci. -
12:30:46 5.4.2011
-
16:05:48 4.4.2011já už neee, rovnou Vítek. Ale chce ho trochu hlídat,jak toho má moc tak zapomíná a to je špatně. Nebo mu to sepsat na papír aby nemohl zapomenout.
-
15:05:12 4.4.2011zkontaktuj Marcela z Neratovic...
zná ten motor do šroubku a ve spolupráci se Štráchalama ti vykouzlí co si jen budeš přát...
nebo spíš na co budeš mít peníze :-DD
tel: 608363346 -
11:05:55 4.4.2011Shanim kvalitniho a spolehliveho automechanika z Prahy a okoli. Po zasahu jisteho odbornika mam totalne rozes..nej motor, potrebuju to dat do kupy. Nevite o nekom?