Žádný kraviny :-)

• HARIBO
    Ehm,..:)
  • Missicka
    Haribo: Ehm.. Proberem to v Třebíči. ;o)
  • HARIBO
    :)
    Tenhle rok by to jeste slo, pak letim,..

Ps: slivku mam :)A dobrou :)
  • Missicka
    Haribo: Jak říká Dr.Ravic piju slivovicu, ale dobrou a né jakési patoky. ;o) A datum?? To je jako jedno, jen ten čas je určen, jo? :oDDD
  • nocarret
    no fajn, tak já budu uklízečka jo specializuju se na šlupky vod banánů :-))
  • Dr.Ravic
    slivovicu
    teda jestli se neco nezmenilo od te doby co jsme se videli naposledy:-)))
    ja beru nastenkare, od te doby co jsem videl Pelíšky tak nechci nid jinyho:-)))
  • HARIBO
    Misicko takhle by to ale neslo! Musi probehnout vyberove rizeni :) A to bude probihat u me doma od 22:00 do 6:00 :) Co pijes? hm? :)
  • Missicka
    Hlásím se na post sekretářky.. :oP :oD
  • Feki
    Prezident?To beru,doufam že to bude finančně stat za to,dnes je přece v mode hrabat hrabat dokud je co..:)
  • Scoupe
    uz je pryc???
  • Mertix
    Haribo-beru, na Tvůj účet posláno zatim 1000000,-když to nevyjde, vrátíš mi to, díky...
  • HARIBO
    Ps. Obcerstveni akce je zajisteno!
  • HARIBO
    V prvni rade bych to tu trosicku predelal! Grafika se šílená! Zmenime i nazev na HariboSocialclub.com Prodáme svoje auta a ja Vas vsechyn za to odvezu mojí lodí na domovskou planetku HariboSpace3 :D A z Fekio udelam prezidenta! Císlo uctu je 123456789/100
  • Feki
    To bude teror..:D
    Karleeee to nam nemuzes udelat..:D
    ...zas Itoska cooo? Se mas..:) uzij si to!
  • Jan Paukovic20VT
    Krasnou dovcu a myslim ze Alus us to tady srovna je to kus poradny zensky :)
  • Jelo
    Hoj.
  • Janinka 2.0.16VT
    Užij si to krásně .
  • Luxor
    nc: ano pane řídící! Užij si to tam ať je to kdekoli!!! :-)
  • Lenoš20VTLE
    dovez melouny :D
  • Fugasik
    Tak ať se dovolená vydaří :o)
  • Coupe73
    a nebo do Libye, navštívit Kaddáfího :-)

• Missicka
    :o))))))))))))))))) :oD To ten pravý teda!
  • HARIBO
    Tak ju,. tak si prohlednete noveho velitele
  • Missicka
    Příjemnou dovolenou....... ;o)
  • nocarret
    Tak kamarádi od zítřka padám na dovču, týden tady nebudu tak doufám, že budete hodný :-)) Nezlobit, nehádat se a zdravit starší lidi. Za tejden jsem doma a se mnou populární obchod s Ovocem a zeleninou :-)
    Jo a potenciální noví členové co se regnou tak nechť prosím vydrží do příští neděle.