Tak tohle je už fakt zlodějna!!!

• Aljaška
    Turok určo tam jsou i šikovní co to dělaj pořádně,ale je tam hoodně lidí, co to u nich stojí za hov...A těch tam není málo.A je to o štěstí,na co narazíš. Já třeba dávala pryč nárazník, ze kterýho vyloženě vypadával matroš a lakýrník z něho byl na nervy:-)
  • Aljaška
    Tommy umíš číst? Já psala, že mám osobní zkušenosti špatné, ale že se tam určo najdou vyjímky. A psala jsem, že maska stála tolik, neb je to originál se všemi doloženými dokumenty od firmy Lester.A před 7 lety(spíš 6) se nic moc sehnat nedalo. Kopčit se začalo až potom. Až tady bylo coupéček milion.
  • Elkar
    Marcel se pohybuje v jinejch relacích
  • von Raven
    Aljaska nabytek fakt ne to je jak v ikei, drzi drzi ale najdenou vypadne z pantu a je to lisovany papir misto drevotrisky, ale na auta maji slusny vyber
  • Tommy Angelo
    Fugasiku,přidal jsem si tě do icq.
  • Tommy Angelo
    Turok pevně souhlasím kvalita bude všude stejná :),a jestly si myslíš aljaško že za 3000 máš větší kvalitu moc bych na to nevsázel,spíš tě natahnul obchodník jenom o 2400kč:),ale je možné že před 7lety se v polsku nedala ještě sehnat,ale pořad to máš levnější o 1500 :D,než na te suprové strance co jsem tady dal :D,já ji mám za 1200kč ze slovenska tak ji hnedka nafotím aby už konečně zmizely drby kdo má masku za 3000kč má větší kvalitu...
  • Aljaška
    Raven- jasný, jsou i vyjímky.Najde se, ale já už bych neryskovala. Jednu dobu jsme od nich brali nábytek, je krásný, cenově fajn, ovšem kolem dřeva nebo lamina to ani neprošlo:-):-) to se pozná už podle zvednutí balíku:-):-)
    Tomy já tutomasku mám od Lestra, stála mě přes 3000kč ale je furt stejná a už toho za těch 7 let zažila dost:-)
  • Fugasik
    Cokoliv z Pl můžu sehnat...(z allegra)
  • von Raven
    jediny problem muze byt tloustka lamina a to druhe treba abs plast, ale tak od pohledu bych rek ze to predrazene je z polska a rozdil v tom neni
    u nas prodava polak a skorapky jak pise ilca to nejsou, je to udelano solidne, jak jsem ale uz psal snad tisickrat, tak vsechno co je lamino a dam na auto jeste podfouknu montazni penou a pak je tuhost idealni ikdyz do vas nekdo bouchne jinym autem
    neodolam a nedopisu, sice to neni lamino ale zadni naraznik mam cely profoukly zimni montazni penou a na krizovatce do me hupsnul zezadu megan, nevim kam cumel, ale mi oskrabal lak a upadla mi znacka a jemu se rozbila mlhovka, predni svetlo, pokrivila kapota, praskla mrizka a zhrnul blatnik, jak sem ho chudaka videl ani sem po nem nic nechtel :D
  • Turok
    Marcel chce kde žiješ :-)) mraky věcí se vyrábějí pro fiaty v polsku.. a prodávaj tady a jinde..samo není problém tam dneska dát razítko made in eu..pokud pak bdeš mít klidnější spaní :)
  • Pegas77
    spousta beznych veci je u nas drazsi nez vsude kolem kdo bydli u hranic ma moznost kupovat tam, je to smutne , prijmy v prepoctu nizsi a vse drazsi, staci se podivat na jeden velky obchod s nabytkem , v cele evrope kolem nas cca o 30% levnejsi, uz jsme pocitaly s tim ze se vyplati pujcit dodavku a zajet si treba do Rakous, proste tu ze sebe nechame delat blbce, navic mnoho veci prodavanych u nas je podradnejsi kvality, napr praci prasky perou hure, zradlo pro zvyrata je humus, sama sul
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    poláci jsou výborní obchodníci - pouze výborní obchodníci a proto pryč od všeho co je popsáno polštinou !!!
  • Tommy Angelo
    já si myslím,že za těch 100zl to bude uplně všechno stejné ty masky jak ty ostatní luxore.),a děkuji meetingfuhrerovi za odkaz na slovensky odkaz tam je maska za 50eu + jsem si ještě objednal prahy za 55 eu a pošta vyjde na 10eu tak že za necelých 2800kč mám doma masku i krásne prahy :) už se těším pak masku nafotím i prahama a hodím to sem hoši.)
  • Luxor
    je spíše smutné, že v tom e-shopu dělají blbci co ani nedokážou změnit part number... jestli si to u nich ale někdo i přesto koupí, tak buď má hodně peněz nebo je ještě větší blb než oni... zrovna u věcí vystavených milionkrát na Internetu se dá tomuto naprosto jednoduše předcházet a nenechat se "okrást", někdy to takhle snadno nejde takže já říkám, ať žijí české e-shopy :-)

http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/fiat-c oupe-sportovni-maska/

přímo u výrobce S-tuning front grill stojí 69,- E tzn. pokud jsi ho někde viděl za 100zl tak to je pravděpodobně o dost horší kopie, méně pravděpodobně velice výhodná akce :-)

http://www.shop.s-tuning.eu/front-grill-fiat-coupe -p-386.html
  • Brano20VT
    http://plasttuningshop.eu/index.php?main_page=prod uct_info&cPath=9_103&products_id=4594
  • Aljaška
    ono to je často šizenej matroš. Pár věcí jsme na Alfu koupili v Polsku a matroš nic moc. Vše je takové průhlednější:-) Já už bych si tam podle netu nekoupila nic. Na některé díly i vyrazí raznicí značku, ale vydrží to hovno...:-)
  • Honza
    ještěže na tadyty píčoviny nejsem:) a místo toho si radši objednám webery z anglie:)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    protože většina z nás jsou blbci a žereme jim to. obchod je hra a někdo za blbce být musí :-(
  • POL 20VT
    řekl bych že tohle je normální postup českých obchodníku,je to smutné ale v CZ je vždy někdo kdo to koupí :)
  • Tommy Angelo
    fajn innocento pak napiš co řekly :Djestly je ze zlatou mřížkou nebo jak :D
  • Innocento
    Jo, to je obchod u nás v Plzni :-)
    Jestli bude čas, tak se ho dojedu zeptat, co je na tom tak echt :-)
  • Tommy Angelo
    podle mě to kupujou v polsku,a tady na to se chcou unás opeřit!!!ale brutalně
  • Tommy Angelo
    koukněte kolik stojí maska na polském alegru,a kolik unás,tady na té stránce http://www.tuningshop.cz/predni-maska-fiat-coupe/ fakt se tu směju:D,jenom že nevyhoda je na alegru že masku neposílají do ČR:( tam vyjde na 100zl což je 600kč a tady na českých za 4500kč :DDDDDDDD to už raději startnu mojeho uňasa diesla co jezdi za 4L a zajedu si proní do PL:D než to koupím tady unas a pořad mě to vyjde levněji a projedu se aspon :DD tady je odkaz na polskou stranku sami porovnejte,a kvalita bude stejná:)http://allegro.pl/fiat-coupe-grill-s-tuning-i14583 77170.html