Pšonci

• von Raven
    kdejake hovado u koryta lze daleko vic, tak si ber priklad a nepremyslej o tom
  • Vojta
    Hehe dobré tipy.. By mě zajímalo, jestli takové hlášky někdy někdo už použil :-D
  • Innocento
    A pak to tady v tom státě podle toho vypadá :-D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    popřit všechno. pokud je nějaká fotka, tak je to fotomontáž, protože on v tu dobu byl na dovolené v Portugalsku a auto stálo na špalkách v garáži... a pokud budou furt hemzat, tak ti ho během dovolené asi někdo odcizil, jezdil a ty o tom nevíš a před návratem asi auto vrátil...
  • Coupe73
    Ravene co to píšeš? Že v Polsku nikdy nebyl? C o ty víš, jestli neexistuje nějaká fotka, to by bylo o to horší.
  • von Raven
    jo a zatloukat a zatloukat, takovy listecek ti taky muzu udelat a pujdes se priznat k necemu? :D
    .....
    vyckej a uvidis, a jak te predvolaji tak by ti meli nahradit taky usly zisk, za to ze se tam musis trmacet kvuli neceho co jsi neudelal a na co nemaji dukazy... to bych jim odpovedel pokud by neco prislo
    a jestli reknou ze maji fotku tak ja ti udelam jinou kde budes mit auto na vyletni lodi v karibiku ikdyz jsi tam taky nebyl :D
  • Vojta
    Jo počkám až jestli příjde ten dopis, pak to kdyžtak nějak budu řešit.
  • von Raven
    osoba blizka bude platit vzdycky, to by popreli zakladni listinu svobod aby na tebe hodili bez dukazu neci vinu co jsi nezavinil a u nas pravni rad funguje na presumpci neviny takze oni ti to musi dokazat, ale kurwy jednaji o ulozeni pokuty osobe jako majiteli vozu za to ze to zpusobilo jeho auto ne on... no sem zvedavy
    ........
    jinak jak ti nedali boticku tak bych s ena to vysral a tvrdil ze o nicem nevis a nic tam nikde nebylo za oknem... taky mohl nekdo hodit listecek jen tak nebo ti ho mezitim mohl nekdo sundat a onicem nevis. V polsku si nikdy nebyl a ani nevis kde nejake polsko je :D
  • Vojta
    Aljaška: Já bych ti to vysvětlil, ale ty bys to stejně nepochopila ;-)
  • EDDY®
    Kolega z prace me mystifakoval. Co jsem googlil, zatim se u nas lze porad vymlouvat.. Ale kdyz to ma z PL, mely by platit PL zakony, ni? Az kdyz se na to vysere, poslou to k nam pocitam.
  • manny
    pardon za OT, ale...

EDDY®: asi si pleteš dojmy s pojmy, jak to myslíš, že neplatí osoba blízká? zatím probíhají volejaký semináře a značná masáž ze strany ¨dopr. expertů¨. samotná novela by se měla projednávat, myslím, až v červnu. ovšem to, co by se mělo změnit, stojí rohodně za pozornost, je to síla.
  • Aljaška
    a proč jsou hlupí? protože tys něco udělal blbě a oni tě načapali?:-):-)pokud dostaneš pokutu zaněco, cos udělal, tak pak oni ti hloupí nejsou:-)
  • EDDY®
    To zaplat, najdou si Te podle RZ, uz neplati osoba blizka, caluje majitel. Navic Ti muzou zakazat na nejakou dobu vstup do PL.
    Zkus to uhrat, ze Ti bylo spatne a musels neprodlene zastavit(v plynule polstine :D).
  • Vojta
    No to nevím kolik po mě chtějí. Já to měl večer za oknem a do Polska už zase delší dobu nehodlám jet. No každopádně stejně počkám, než mi příjde domů nějaký dopis. Ten posraný papír mi přece mohl kdokoliv vzít z okna že :-)
  • Coupe73
    No já bych to nepodceňoval, pár roků bude klid a pak ti to natřou i s penále. Takovým průserům se radši vyhýbat. Kolik po tobě chtěji?
  • Turok
    no já taky ne. Nejjednodušší bude to zaplatit :)
  • Fugasik
    Já bych to za hlavu neházel :)
  • Vojta
    Zdar. V sobotu jsem si zajel s rodinkou do Wisly na auapark a hlupí Pšonci mi nechali vizitku za oknem. Vyzná se někdo, jak to chodí z Polandu? Když se na to vyjebu, můžou nějak na mě?