-
03:46:10 9.2.2011
kdejake hovado u koryta lze daleko vic, tak si ber priklad a nepremyslej o tom
-
18:14:19 8.2.2011
Hehe dobré tipy.. By mě zajímalo, jestli takové hlášky někdy někdo už použil :-D
-
16:59:09 8.2.2011
A pak to tady v tom státě podle toho vypadá :-D
-
16:45:19 8.2.2011
popřit všechno. pokud je nějaká fotka, tak je to fotomontáž, protože on v tu dobu byl na dovolené v Portugalsku a auto stálo na špalkách v garáži... a pokud budou furt hemzat, tak ti ho během dovolené asi někdo odcizil, jezdil a ty o tom nevíš a před návratem asi auto vrátil...
-
16:36:23 8.2.2011
Ravene co to píšeš? Že v Polsku nikdy nebyl? C o ty víš, jestli neexistuje nějaká fotka, to by bylo o to horší.
-
13:52:55 8.2.2011
jo a zatloukat a zatloukat, takovy listecek ti taky muzu udelat a pujdes se priznat k necemu? :D
.....
vyckej a uvidis, a jak te predvolaji tak by ti meli nahradit taky usly zisk, za to ze se tam musis trmacet kvuli neceho co jsi neudelal a na co nemaji dukazy... to bych jim odpovedel pokud by neco prislo
a jestli reknou ze maji fotku tak ja ti udelam jinou kde budes mit auto na vyletni lodi v karibiku ikdyz jsi tam taky nebyl :D
-
13:44:44 8.2.2011
Jo počkám až jestli příjde ten dopis, pak to kdyžtak nějak budu řešit.
-
13:41:04 8.2.2011
osoba blizka bude platit vzdycky, to by popreli zakladni listinu svobod aby na tebe hodili bez dukazu neci vinu co jsi nezavinil a u nas pravni rad funguje na presumpci neviny takze oni ti to musi dokazat, ale kurwy jednaji o ulozeni pokuty osobe jako majiteli vozu za to ze to zpusobilo jeho auto ne on... no sem zvedavy
........
jinak jak ti nedali boticku tak bych s ena to vysral a tvrdil ze o nicem nevis a nic tam nikde nebylo za oknem... taky mohl nekdo hodit listecek jen tak nebo ti ho mezitim mohl nekdo sundat a onicem nevis. V polsku si nikdy nebyl a ani nevis kde nejake polsko je :D
-
13:40:47 8.2.2011
Aljaška: Já bych ti to vysvětlil, ale ty bys to stejně nepochopila ;-)
-
13:34:17 8.2.2011
Kolega z prace me mystifakoval. Co jsem googlil, zatim se u nas lze porad vymlouvat.. Ale kdyz to ma z PL, mely by platit PL zakony, ni? Az kdyz se na to vysere, poslou to k nam pocitam.
-
11:27:50 8.2.2011
pardon za OT, ale...
EDDY®: asi si pleteš dojmy s pojmy, jak to myslíš, že neplatí osoba blízká? zatím probíhají volejaký semináře a značná masáž ze strany ¨dopr. expertů¨. samotná novela by se měla projednávat, myslím, až v červnu. ovšem to, co by se mělo změnit, stojí rohodně za pozornost, je to síla.
-
08:37:22 8.2.2011
a proč jsou hlupí? protože tys něco udělal blbě a oni tě načapali?:-):-)pokud dostaneš pokutu zaněco, cos udělal, tak pak oni ti hloupí nejsou:-)
-
08:12:43 8.2.2011
To zaplat, najdou si Te podle RZ, uz neplati osoba blizka, caluje majitel. Navic Ti muzou zakazat na nejakou dobu vstup do PL.
Zkus to uhrat, ze Ti bylo spatne a musels neprodlene zastavit(v plynule polstine :D).
-
08:12:09 8.2.2011
No to nevím kolik po mě chtějí. Já to měl večer za oknem a do Polska už zase delší dobu nehodlám jet. No každopádně stejně počkám, než mi příjde domů nějaký dopis. Ten posraný papír mi přece mohl kdokoliv vzít z okna že :-)
-
23:05:48 7.2.2011
No já bych to nepodceňoval, pár roků bude klid a pak ti to natřou i s penále. Takovým průserům se radši vyhýbat. Kolik po tobě chtěji?
-
20:37:18 7.2.2011
no já taky ne. Nejjednodušší bude to zaplatit :)
-
19:44:45 7.2.2011
Já bych to za hlavu neházel :)
-
16:03:17 7.2.2011
Zdar. V sobotu jsem si zajel s rodinkou do Wisly na auapark a hlupí Pšonci mi nechali vizitku za oknem. Vyzná se někdo, jak to chodí z Polandu? Když se na to vyjebu, můžou nějak na mě?