Ferrari 4x4

• Adys
    Ze předu to vypadá jak new megane a z boku jak BMW Z4.100lidí 100názoru,ale zdá se mi že už to není ital,ale spíš němec.
  • Kubajz20VT
    není špatný ale pro mě je best 599 GTB Fiorano!! :)
  • Ice-Man
    z boku nic moc ale jinak dobré, ale 550 byla jen jedna no:)
  • Belma LE
    Já jsem si ce zastánce klasiky a dodržování tradice značek, ale tohle se mi líbí. Jediné v co doufám,že to neznamená první krok k nástupu SUV, to bych už nerozdejchal a mám s tím problémy i v případě spekulací ohledně Maserati SUV :-/
  • Elkar
    Jak jsem psal už jinde.

Je to šplápnutí vedle, ale díky tomu že je to první 4x4 a docela praktický (kufr) tak se bdue prodávat. Jinak boční pohled je hrůzostrašnej a přední není o moc lepší, prostě jako Porsche Panamera

• sebo 1.8 16V
    Tiez sa mi paci najviac zo vsetkych ferrari .
  • Kamil
    Me se teda moc nelibi.. libilo se mi jak 430 vypadala prisne, 458 krutoprisne a pak udelaji hatchback na nakupy pro zensky. Nechapu.
  • Džanek
    podle me BOBMA. Neni to tradicni Ferarri ale co?? O to vic se mi libi:) Kazdy kdo ma odvahu udelat neco trochu jinak narazi nezridka na nepochopeni.
    Treba prave nase Coupe bylo toho prikladem:)
  • Coupe73
    Video pěkné, ale auto už tolik ne.
  • Lenoš20VTLE
    jj z toho videa jezdí hezky mráz po zádech
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ty kravo,nasi kluci umej delat krasne videa..ale auto nevim,nic mi nerika...skoda
  • Robert
    Spíš Z3M coupe...
  • kisik
    Krasavec ,ale nejak mi připomíná BMW řady 1 . Po řádném Faceliftu :-) .
  • Janinka 2.0.16VT
    http://www.novinky.cz/auto/223146-nove-ferrari-ma- pohon-4x4-dvanactivalec-a-ctyri-sedacky.html