Polský aukro

• Bystroch
    Už ste objednali ty kroužky?Já by je taky vzal?
  • Coupe73
    Jestli budete chtít kroužky kolem budíku, tak kontaktujte hned Fugasika. Mě teď bude brát jedny tak aby se to mohlo vzít najednou.
    Tomášovi ještě jednou díííík.
  • Turok
    kluci zkuste pisnout Fugasikovi má nějaké kontakty v polsku.
  • Bystroch
    Peťo já bych do těch kroužků docela šel.
  • Turok
    jj koukal jsem ale budu brat jine veci takze krouzky necham na nekdy priste...
  • Coupe73
    Hliníkové kroužky na budíky. U nás cca 850 a v Polsku od 300 (49zl při kurzu 6,2). Kdyby nás bylo víc, taky by jsme mohli objednat.
    http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=A LUMINIOWE+RAMKI+fiat+coupe&category=18814&country=1
  • kisik
    Dneska krásnej příklad - Objednal jsem Německé zapalovací kabely od Mr. Bosche v Brněnském obchodě a je na nich malá nálepka "Generalny Importer: R. Bosch ... Warszawa PL " :-)
  • Honza
    asi jako pietro.. ať přijdeš kdekoliv v evropě (krom IT a de)do fiatu že chceš něco objednat, tak z velký části ti přijedou originální díly s polskými nápisy...
  • Pietro-Scuderia Italia
    Alfa romeo,fiat a lancia ma sklad pro stredni europa v polsko...Takze skoro cokoliv objednate v cesku pro italsky vozy prijede z polsko :-)
  • Turok
    tak tak Ravene :)
  • von Raven
    tam sou origos veci na coupe za cenu levnejsi nez primo od vyrobce, nevim proc nekdo ohrnuje nos nad tim ze to sou polaci :D ale kdo chce platit za polske veci u nas a myslet si ze to je origo ital a proto je to tak drahe a ne nejaky cesky vychcanek co to stejne koupil v polsku tak tomu proste neni pomoci a at si mysli ze ma origos z italie :D
  • Coupe73
    No vždyť to říkám, tam se dá sehnat vše a nebo u nás nic a tam skoro vše a ceny jsou perfektní. To je super, že se ti povedlo.
  • Luigi 16VT
    Tak je tu čerstvá zkušenost a polským allegrem ... (moto. allegro.pl) Už víc než rok sháním origo kola na Alfici Crosswagon Q4 a kde nic tu nic. Po založení tohoto tématu jsem to tam prubnul a ejhle .. hned 3 sady k dispozici. 18.1. jsem s dotazem oslovil prodejce z Wroclavi ... a nakonec vše proběhlo super. Domluvili jsme se napřímo. Poslal mi fakturu a kola dnes dorazila. Jsou používaná, drobné oděrky, ale ta cena ... 1150,- zlotých i s dopravou (a ta byla celkem drahá). Jde to na firmu, tedy DPH se odečítá. Prostě sada 17" pevnostních kol za 7.500,- ... origo u alfy přijde na 60.000,- :-))) Super, díky za tip.
  • Luxor
    tak to jo... v dnešní době ostatně nejlepší metoda mít peníze doma pod polštářem (nebo uložené v coupé - odtamtud je nedostane ani měnová reforma :-))
  • von Raven
    tak jo tak este tam neni povoleny kontokorent a lezi tam max 10 litru jako takove kapesne :D
  • Luxor
    takže k ničemu... tohle fungovalo cca před dvěma lety, teď už je to přes rok zlomený - takže jseš v pr... :-)
  • von Raven
    internet banking mam s potvrzovanim na mobil :D
  • Luxor
    Tak to jsi teda hafo bezpečnej... :-) Takže nemáš ani aktivní Internet Banking? :-)
  • von Raven
    Luxor ne e, katru pouziju max 3x za jeji platnost, kdyz zrovna jdu neco koupit a nevzal jsem si hotovost :) na netu jedine internet banking taky bez karty

Edrig nevim, nikdy jsem tam nebyl jen tesin a chalupky, ale v tech gliwicich to je pry masakr obrovske a jen na auta to se asi neda minout
  • Edrig
    vonRaven-kde je tam ta specielní autoburza,co se o ní zmiňuješ(aby mne tam GPS dohodila)?Dík za informaci.
  • Luxor
    ty neplatíš v obchodech kartou? :-)
  • von Raven
    proto rikam paypal.com pokud neni spojeny s kartou tak prevod z nasi banky na cetralu tusim v praze tak 5,- a prevod na paypalu na cizi menu me vysel tusim do 40,- takze celkem kolem tech 40,- a neresim zlodejske ceske banky a prevody penez na cizi meny
    akorat ja jsem v tomhle posera a kdyz ma neco kde mam prasule jen heslo a email tak tomu neverim, tak to nemam na kartu jak sem psal niz, ale poslu prachy na centralni ucet s kodem mojeho pay a to se mi prevede na muj pay ucet
    podelat to nejde pac kdyz rpece jen podelate ten prevod tak se to do dvou tydnu vrati na puvodni ucet...odzkouseno, takze o prasule nejprijdete akorat to zdrzovani no kdyz to neni spojene s kartou
  • Coupe73
    Tak tak, jen ten poplatek za převod peněz na polský účet.
  • Turok
    Luke nejde o poštovné ale způsob platby atd.. to se ti už pak tak dobře nevychází...
  • LUKE 1.8 H8C
    Nevim, co tu porad resite, jak daleko jste od hranic, kdyz stejne nejlevneji to vyjde si to nechat poslat postou. Mozna bude kousek za hranicemi nejaky kramek, ale zase tam nesezeneta tak dobry ceny a rozdil v postovnem z Polska neni tak velky a postovne se vam vyplati po par desitkach km, co by jste zaplatili za benzin.
  • Feki
    Jsem ze severních cech-Jablonec nad Nisou,na neblizsi přechod to mám cca 20-25km..Kdyby casem někdo neco chtel,mužem se domluvit..;)
  • von Raven
    stoprocentne te tam uslapou v sobotu a zarucene od 7:00 rana
    mozna jeste ve stredu, ale to si nejsem jisty, ale je to spec autoburza a sezenes vsechno
    jinak mensi burzy fici uterky a ctvrtky takze mozna to tak sedi
    v nedeli byva polak i na autoburze ve vitkovicich, ale uz zacina mit ceske ceny
  • Coupe73
    Stejně to všichni z toho polska tahaj a pak prodávají dráhš u nás. A kdo nechce, ať se ani neozývá. Nikdo nikomu nic nenutí:-)
    Glivice? No ještě by bylo fajn zjistit které dny tam jsou a od kolika.
  • Turok
    Raven tak víš český "lojza" radší koupí 3xdráž ze západu:)

no vidíš myslím, že to byly ty Glivice..
  • von Raven
    pockejme az nekdo zacne ohrnovat nos ze je to polske :D pritom tam se sezene co ani italove nemaji, nebo co nekdo vozi sem 3x draz ... z polska
    nebyla velka autoburza v Glivicach?
  • Coupe73
    To by bylo super. 100km není zase takova štreka. Zkus něco zjistit teda, místo, dny a čas kdy to probíhá.
  • Turok
    jj v polském. Poláci jsou v tomhle dobří když chcou tak umí sehnat cokoli a šikovnost je taky dobrá.
    JJ je to luxus být ze severních čech tak jedu a koupím toho hromadu.
    Zkusím se ještě poptat znamého vím že tak 100km od hranic mají i nějakou velkou burzu na díly a tam se dá sehnat vše.
  • Coupe73
    V Polským Těšíně? Hned někde za čárou? Jo vím kde jsou Petrovice u Karviné :-) Teď bydlím ve středních čechách. No možná by se vyplatilo zajet, mrknout na katalog co nabízejí.
    Ty prahy luxus za tu cenu. Prostě to mají úplně perfektní a nejde jen o cenu, ale že tam seženeš snad vše na co si vzpomeneš.
  • Turok
    nebo LE prahy za 740kc ale to chce někoho ze severních čech ti by to měli kousek..

http://allegro.pl/fiat-coupe-progi-spoilery-progow e-spoiler-tuning-i1410712663.html

• Turok
    Coupe73 jj na aukro polské jsem koukal..mají tam dobré věci np.

http://aukro.cz/item1412138702_manzeta_fiat_bravo_ marea_punto_coupe_prava_kuze.html

hned si může clověk udělat LE kuži kit :)

jsem z Petrovic kousek o Bohumína, v tešíně vím, že jsou asi jeden nebo dva obchůdky kde prodávají tunning věci, pak by mohlo být něco v Jastrzebiu to je tak nejblíž z těch větších měst.
  • Coupe73
    Turok-zkus se podívat a zjistit, vzdálenost je v podstatě jedno. Samozřejmě čim blíž, tím líp. Odkud jsi? Já jezdím za rodičema do Bohumína, takže přechod ve Starém Bohumíně znám a myslím, že v Chalupkách(první obec na polské straně) nic nebude, ale poláci jsou kšeftaři a třeba tam něco bude, třeba se něco změnilo od dob, kdy jsem tam byl naposled. Myslím, že by to bylo fajn a přínos pro všechny. Zjistit sortiment, možnosti a ceny. Podle toho co jsem viděl na tom polským aukru by se to vyplatilo.
  • Turok
    musel bych se po něčěm podívat, ale něco tady v okolí bude záleží jak daleko od hranic :)já tam jsem pěšky za deset minut :))
  • Coupe73
    Ravene a další: nevíte jestli někde blíž za hranicema není nějaký autoshop, tunningshop? Třeba by se vyplatilo zajet na polskou stranu a kupovat tam.
  • Coupe73
    Doktore to víš že si to auto pamatuju a ceně se opravdu nedivím, stačí se mrknout na ono polský aukro.
  • von Raven
    jj obcas neco koupim na allegro.pl jinak kdo mate ucet na aukru tak mate i allegro :D zkuste se prihlasit a je to
    akorat oni chcou svoje zlotuvky :) nebo aspon eurose, takze jeste zalozit paypal.com a jde to i presouvat z normalniho uctu tam i bez propojeni na kartu, ale trva to tak 5dnu nez nabehnou prasule a pak uz muzete obchodovat s celym svetem
  • Dr.Ravic
    konkrétně myslím tohle
  • Dr.Ravic
    bavil jsem se s klukama polskejma v Třebíči a z tech cen co z nich padaly jsem nechapal. jestli si pamatujes toho cernyho limita co vyhral nejhezci coupe,tak ty jeho kola prej koupil i s gumama za 10...
  • Coupe73
    Ravene nějaké poznatky? Kupoval jsi něco?
  • Jelo
    Raven je na polským alegru jako doma :)
  • Coupe73
    Koukali jste někdo na polské aukro? Neskutečná nabídka všeho! Na českým aukru skoro nic.Slovenské taky nic. Já už měsíc sháním nějaké pěkné 16ky alu kola a NIC!!! Na polským mraky všeho, jenže když si spočítám dopravu a poplatky za převod peněz, tak mi jde mráz po zádech.
    Tam bych si vybral kola hned za 6-7tisíc i s obutím.