Coupe tetování

• Missicka
    :o)
  • hona20VT
    Tak to je jasná výzva... :-)
  • Missicka
    Kdo přijede na sraz do Třebíče, kérku uvidí live.. ;o)
  • Belma LE
    Tak to mě přinutilo se sem asi po 2 měsících přihlásit.. Sorry, ale přes ty plavky není nic vidět! :-D
  • Elkar
    to je albánská vlajka? :p
  • Fugasik
    Lepší fotku...:)
  • Koty
    hmm hezká ... kérka :D
  • Martin 20VT plus
    pěkný :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    máš nějakou vykloubenou ruku ne? :-D ale jinak kéra super... já sem byl včera na předělání. bolelo to jako hovado... :-(
  • Missicka
    Tak, tady to je..
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak to jsem moc zvědává.Super
  • Missicka
    Janinko dám na FB, jak se mi to zahojí.. ;o) Ale je to moc krásné a jsem moc spokojená! :o)
  • Janinka 2.0.16VT
    A co foto?
  • Missicka
    ..a je to. :o) Druhé tetování je na světě a plánuju dalšííí! :oD
  • Missicka
    Aljaška: Dobře, tak břicho ne. :oD
  • Ravic inesperto
    jj...bricho je kurevska bolest...ale stoji to za to:-)
  • Aljaška
    Mě teda nejvíc bolelo břicho. Ani bedra, ani ruka ne,a rameno ušlo, ale u břicha jsem myslela, že chcípnu a chtěla jsem v polovině odcházet. A to mám pidi znak:-)
  • Missicka
    Fugasik: Nj, jenomže mě se to právě líbí na místech, kde to bolet určo bude. :o/ Ale tak, jak se říká "parádo trp!" - prostě to přežiju. ;o)

JohnDi: Jo, to máš pravdu. Mít dítě, vytetuju si jeho jméno (snad i to bude jednou). Tím, že jsem žena, tak by možná mohlo vypadat zvláštně, že mám kerku karikatury či cokoli spojené s mým autem. A beru to i s ohledem na to, že nemládnu. Nechci mít v 50ti nápis Pininfarina. Chci mít něco, co se mnou bylo spjato od narození až do smrti. Datum narození mi nikdo změnit nemůže, tudíž ani znamení. ;o) Vše ostatní změnit lze - od značky auta až po jméno přítele, třeba. Chápeš, co tím myslím..
  • Fugasik
    No nejvíc to bolí na kosti....Já si dal teto. v létě a za 14 dní jel do I a všecko v poho
  • Missicka
    :oD Tak abyste to mohli ocenit, tak vyberu nějaké echt místo. ;o) Asi vyhrajou záda. A asi tenhle obrázek..
  • Mertix
    Joo, třísla musej bolet jak hovado, já si taky necham Pininfarinu někam na ruku:)
  • Coupe73
    ...a nebo jenom ti :-D
  • Ice-Man
    no a členové klubu by to asi moc nemohli ocenit:))
  • Missicka
    Mertix: Taky plánuju tetování, co nejdřív, ať je to do léta zahojené. Ani jsi tu neměl zakládat téma, že uvažuješ o něčem ohledně Coupé! :oD Tak mě to nějak nahlodalo. Jenomže nevím, kam to písknout. Chtěla jsem na tříslo, ale tam to prý hodně bolí. :oD
  • JP
    Já bych šel z toho výběru určitě do Pininfariny, přecejenom je tam pak docela slušnej výběr ve všech cenovejch relacích, až ti někdo jednou nedá přednost:D
  • Mila84
    Nemám tetování a taky žiju
  • Jelo
    Pro mně za mě. Když může mít někdo na ruce hada ,tak proč by tam druhej neměl mít auto.
    Až se sejdou za čtyřicet let v čekárně u doktora,budou vypadat úplně stejně.Ale jde přece oto co se jim líbí. Jen dotoho hoši. :)
  • Line
    moc dik
  • Aljaška
    já jsem úchyl na tetování:-)ještě žejsem tak malá a moc se toho na mě nevejde. Ale joo, mám v plánu ještě 2 :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Line: za mě krásné tetování ,super.
  • Line
    to ste nemohly rict driv?:-D nenechal bych si udělal takovou mrchu:-D
  • Mertix
    Na motorky absolutně nejsem, a jak říkám, místo Hondy sem vzal Coupe:)
  • Jelo
    V pohodě : Hondu vytetuj na druhou ruku a motorku na záda. Jdi do toho :)
  • sebo 1.8 16V
    Hm budes sa muset o to Fc hodne starat clovek sa doziva okolo 70 tak fc v tom veku no neviem ale na druhu stranu na ruke to FC vydrzi bez penez
  • Mertix
    No, já sem Coupe kupoval v roce 2008 za 100tis, zvažoval sem i jiný, ale nakonec po všech pro a proti sem šel do něj, a sem rád, koukal sem i po Hondách a podobně, a Coupe měnit nebudu, maximálně k němu přibyde cesták...
  • Syky
    ja mam vytetovanou na prdeli myš...ale nikdo ji nevidi, protoze se vzdycky lekne a schova do nejblizsi diry....
  • von Raven
    pininfarina je dlouha takze jedine na ocas, neco jako welcome to jamaica :D
  • ZERO
    No, srdcovka je pěkný slovo... Je to ale blbost, jde vždycky jen o prachy. Proto si tu všichni vozíme zadek ve Fiatu Coupé. Kdyby nešlo jen a jen o prachy mají tu všichni uplně jiný auto (auta). Ale tetovat se klidně nechej, když náhodou změníš značku, na těle je místa dost :-)
  • Mertix
    Ale já to s timhle autem myslim fakt vážně:) je to srdcovka, a budu ho mít na pořád...Až budu mít konečně normál práci a žádný dluhy, bude ve 200% stavu, tak si seženu garáž a bude se dědit na generace:))
  • Ice-Man
    kdyby jsi řekl aspon že to bude erb ferrari
  • turbo
    Kup si triko,hrnek,přívěšek....ale na tetování se vy....
  • Coupe73
    No napsal jsi to přesně...asi jsi magor :-D
    Bez urážky. Hele a na pinďoura jsi dej kérku pístu s nápisem 1VT :-D
  • Kamil
    Mazec:D A na druhou si dej udelat trikolku z mladi:)
  • Jelo
    Jasně jdi do toho :))
  • Mertix
    -tak bude to na ruce, aby to nebylo vidět, a Coupe budu mít napořád:)
  • Džanek
    kasli na to, pred holkama budes vypadat jako total pako:D a pred ostatnima taky:D
  • HARIBO
    JJ Luxor ma pravdu Miluju Te EVO a pak az se rozejdes tak si sezenes EVO VIII :)
  • Luxor
    představ si to broušení až Ti to bude za pár let sundavat... To je jak nechat si vytetovat Miluju Tě Evo :-))) Ne, co myslíme - já myslím že je to Tvoje věc, ty to budeš mít na sobě DO KONCE ŽIVOTA :-) Ale určitě se rád kouknu až to bude-pokud bude exhibice :-)
  • Koty
    jsi magor :D
  • Mertix
    Asi sem magor, ale chci od kámoše tetování Coupečka, nevim, jestli předek, bok, nebo Pininfarinu?Toho asi taky někam:)nejspíš na rameno.Karikaturu asi ne... Co myslíte?