Čtvrtek třináctého :-DDD

• jardast
    Jj už je to hned lepší...vodu máme před barákem :-(
  • Motyl
    Já bych to neuzavíral, den ještě neskončil. Když si myslíš, že už to nemůže být horší, znamená to, že jsi něco nepostřehl a v zápětí to bude ještě horší. :-)
  • Dr.Ravic
    mazec... proste kdyz se dari tak se dari:-)
  • Coupe73
    Jj, někdy to tak je, že se nic nedaří a posere se i to co se posrat nemůže. V takových případech si vždy přeju přetočit čas o pár hodin vpřed.
  • K0K1N 20VT
    pat a mat :) ale pobavil jsem se :) den blbec, to znám moc dobře.
  • jardast
    Podělím se o čerstvou historku :-D Brácha jel do Prahy s kamarádem na pracovní pohovor.Jeli našim Favoritem a asi po půl hodině mi volá,že jim auto asi cca 5km od baráku chcíplo a nejede.Samozřejmě že se to vys*alo na tý nejužší silnici na který se vejde tak jedno a půl auta :-D a ještě k tomu do prudkýho kopce.Za nimi samozřejmě kolona a tak ho kousek strčili do takovýho bahnitýho nájezdu na louku.Vyrazil jsem jim na pomoc s mým kupátkem.Zjistili jsme že asi došel benzín a tak jsem zajel natankovat do kanystru.Otevřu víčko nádrže,leju benzín a slyšim jak někde něco chčije :-D samozřejmě v nádrži díra jako kráva (poslední týden byla podezřelá velká spotřeba :-D) takže 3litry pryč :-D Nastal čas na plán B..že vystrkáme auto na silnici a odtáhneme ho..jenže přední kola se nějak zaryly do hlíny mezi silnicí a příkopem toho nájezdu :-D tak jsme uvázali lano z Favorita že to zkusíme vytáhnout a já otevřel kufr u FC,vybojoval jsem ven subwoofer :-D a začal hledat tažný očko...díky bohu tam bylo pod rezervou :-D uvázali jsme..rozjel jsem se..a prásk..lano prasklo..to samé podruhé a potřetí.Tak jsem se rozhodl použít svoje lano..opět jsem vybojoval ven subwoofer,rezervu a...lano v pi*i :-D jel jsem teda pro lano domu.Naštěstí když jsem se vrátil,čekal tam s nimi jeden chlápek že nám pomůže.Díky bohu nebyl z cukru protože celou dobu chcalo jak z konve :-D ..povedlo se vystrkat.Jenže očko u fáva se nějak ohlo a nemohl jsem tam dostat svoje lano :-D po zápasení s kladivem a mojí trpělivostí jsme to zvládli a odjeli.Už mě ani nenasraly dvoje spadlý závory a to že mi u kupátka přestalo fungovat navíjení pásu u řidiče,takže je navinutý a zaseklý :-DDD.Zkurvenej čtvrtek třináctého :-D