Ferrari na 24 hod

• Koty
    kámoš mě vezl v audi R8 V10 a masakr...:D:D
  • Elkar
    no... nevím pro koho to je užitečný... pracháč co na takový auto má a chce si ho vyzkoušet si půjde na zkušenbí jízdu přímo u prodejce.
  • sebo 1.8 16V
    Presne tak na okruh nemoze km nemoze a jazdit po meste 50km/h a na dialnici 130km/ mozem aj na FC a za tie prachy :)
  • Janinka 2.0.16VT
    no tak jak jsem zjistila je to tak ,chtějí sloužit kauci nebo podepsat směnku .Auto pojištěné je ale myslím že ty prachy by na sebe at složit nebo podepast nikdo nevzal takže je asi bezpředmětné o tom dál psát.Prosím tedy moderátory o smazání téma .
  • Janinka 2.0.16VT
    EDDY: JÁ TO NESTUDOVALA ,ZNÁMÝ MI TO POSLAL ABYCH SE POZEPTALA TAK JSEM TO SEM DALA ,O KAUCI MI NIC NEPSAL,ZEPTÁM SE HO JAK TO JE .
  • EDDY®
    No za usmazene gumy by sme si taky dost priplatili pocitam...

JANI: za tech 25tis. maji standart cenu..
    Kouknete na jejich cenik:
    http://www.dream-cars.cz/cenik.php

Při ujetí do 250 km - 25080,- s DPH.
    Vratna kauce 260 000tis,- :D

Nissan GT-R vychazi o dost lip....
  • von Raven
    pod kapotou je mame taky ale min no :D za ty prachy by se stejne muselo domluvit aspon 10 lidi a jeden by riskoval barak :D a zbytek by to ferdzo neprezilo :D
  • amadeus69
    Na kapotě možná dost lidí, ale pod kapotou málokdo :D
  • von Raven
    vsak vetsina z vas ma koniky uz ted na kapote ne? :D
  • sebo 1.8 16V
    presne úplná úžera
  • Jelo
    Ono pojištěný bude určitě. Ale ať počítám jak počítám,tak 5% spoluúčast na takovým autě na pos..ní být může.
    Jel jsem s tím-je to mazec,ale ty prachy bych za to nedal. A na 24hod ? Tak to fakt raději na hodinu na okruh.
    :))
  • Janinka 2.0.16VT
    No já myslím že by to mělo být pojištěné a jinak o žádné záloze mi známý nic nepsal ale pozeptám se.
  • Brano20VT
    jeden si to pujčí na seba a nejaké pako mu to rozstrelí a ten čo to pučil sa z toho posere...
  • HARIBO
    Chteji jeste 100tis vratnou zalohu. Nebo podepsani smenky.
    Jinak ja bych to toho taky sel :)Myslim si ze na okruh nemuzes ne? Tam to neni posijteny,...
  • sebo 1.8 16V
    Tak to hej ty 10 by to zobrali na okruh aspoň by firma prerobila :)
  • EDDY®
    Pokud se dohodne tech 10 lidi, tak bych do toho sel :o)
  • Luxor
    no tak složit se v deseti lidech tak to není zas tak špatný 2,5 tisíce za hodinku - celkem slušný povození - pokud výkon není moc stažený...
  • Janinka 2.0.16VT
    to nevím je to cena za 24 h ,nesleduji to jen jsem sem dala odkaz.
  • sebo 1.8 16V
    to ta firma chce za rok vrátiť cenu auta super
  • sebo 1.8 16V
    Woow a nekupto:)
  • Janinka 2.0.16VT
    kamarád nabízí ,pokud by byl zájem.

!!!! MÁM MOŽNOST MÍT POUKAZ NA PŮJČENÍ ►►►FERRARI 360 MODENA F1◄◄◄ NA 24 HODIN OD FIRMY DREAMCARS ZA 25 TISÍC + dohoda !!!! původní cena 36 tisíc
    MĚL BY NĚKDO ZÁJEM?????????????????????????