Antiradar

• Innocento
    Tak na to je nejlepší antiradar vlastní tykev! :-)
  • hurikán
    jaky je ted nejlepsi antiradar? aby fungoval na vse..

jezdim po dalnici hodne rychle, po meste taky se to stava :)
  • Johny Pininfarina
    http://talkive.sk/index.php?page=shop.product_deta ils&flypage=shop.flypage&product_id=44797& amp;option=com_virtuemart&Itemid=1

tato cobra je už od 140.-€
    ale ja sa v tých jej parametroch vobec nevyznam..to zachyti aj fotopušku či laserove zameriavače alebo čo to tí poliši z auta používaju a maju ma aj z fotkou.skuste mi to nejako vysvetlit
  • Johny Pininfarina
    http://www.elektrodepo.eu/Termek/cobra-xrs-9345-p4 6716.html

obraciam sa na susenejších :
    skuste pozriet tuto cobru či niečo dokaže lebo cena je doba
    diky
  • cigarko
    http://www.antipokuty.cz/cz/antiradary/ a tohle znáte? .. za ty ceny :D pohodka ¨, mrkněte na na fotky videa co tam mají
  • Thor
    Tak jsem si taky pořídil hračku.

http://cgi.ebay.com/WHISTLER-XTR690SE-XTR-690SE-RA DAR-Detector-XTR-690-SE-/370477067241?pt=LH_Defaul tDomain_0&hash=item5642276be9

platil jsem přez firmu http://www.cz-ebay.cz/
    Je s nima dobrá spolupráce.

Jedná se o model SE - s větší citlivostí v Ka pásmu.
    A vejde se do bezcelního limitu.
  • Alejandro
    johny, piš raději na maila, na telefonu jsem malo kdy....policajti se dnes už fakt hodně bojí, minule jsme to na ně zkoušel nenápadně naznačit uplatek a nechtěli
  • Johny Pininfarina
    no nemaš uplne pravdu..u nas nastala po novom roku uplne ina situacia policajti sa boja dohodnut na ceste nesmu nič zmazat v tych ich pristrojov všetko maju poradovo číslovane..dokonca v mojom pripade priznali že škoda mohli sme sa dohodnut..a už je stanovena fixna vyška pokuty za každy jednotlivy druh priestupku..takže radšej antiradar
  • Dick16VT
    Stangle sou zmrdi nejlepsi antiradar je znamej policajt :))
  • Johny Pininfarina
    možeš aj na email
    sencor1234@azet.sk
  • Johny Pininfarina
    alejandro
    diky za prispevok važne nad antiradarom rozmyslam rad by som sa s tebou spojil telefonicky a par otázok s tebou prebral osobne..daš kontakt??
    diky Johny
  • Alejandro
    johny, ve městě mě vždy zachránil muj Belltronics 65, a to jsme jel 90 před pol.vozem a zpomlil jsme na 50 díky alertu
  • Suvis 1.8 16V
    Já bych řekl, že nejlepší antiradar je stejný jako nejlepší antivir. To je lidský mozek. Když chci jet jak prase, musím si umět vybrat cestu.
    O 41 km/h ve městě už je trochu moc. To už je snad i na papíry, překročit rychlost o 80% :-D
  • Johny Pininfarina
    dnes isli policajti v protismere..zrazu boli za mnou a ukazali foto kde som mal prekročenie o 41 v obci pokuta 240 €..poradte aky antiradar na to nasadit..a čo to vlastne bolo nejaky laser či fotopuška?? či sa to vobec da nejako eliminovat..lebo od 1.1.2011 sa s nimi už nedohodnete.
  • Elkar
    2,4 GHz, 5 GHz, 10GHz jsou zarušený od wi-fi
  • HARIBO
    Ok,. nastavim to bez pasma X a K
    A vykladni skrin s Y :)
  • Thor
    X band můžeš vypnout. To je od 8 do 12 GHz. Tam je milion mikrovlných pojítek na 10Ghz. To je volné pásmo a používají to interetové poskytovatelé pro přenos dat. V tomhe pásmu je šílený chaos.
    K band taky. Tam jsou licencované mikrovlnné spoje.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    tebe zajímá pásmo Ka narrow a laser,ostatní by ti nemělo ublížit protože to co rychlost ukazuje by nemělo mít atest na rozdávání pokut - nevím co se změnilo za dobu co už to nepoužívám. pokud ti to ve městě furt něco hlásí tak to máš blbě nastavený
  • HARIBO
    Tak dneska jsem testoval. A zatim dobry. Radary ktere ukazuji rychlost to vidi driv nez ja na ronince 350m pred.

Ve meste to hlasi radary i pres baraky, odraz asi od vikladni skrine atd,..

Kdyz dam Hightway ve meste tak to hlasi skoro porad.

Nevim co znamena X pasmo. To to obcas zahlasi taky.

A dokonce to zaznamena i monitorovaci kamery :) Tam to prave okazuje to Xko 2,3.

• Thor
    Haribo, ten Whistler je asi docela dobrý pro podnínky v ČR.

http://www.guysoflidar.com/radar-detector-test-aug ust-2009/staged-real-world-tests.html

Tady jsou výsledky simulovaného testu pro nízkovýkoné radary s lineární polarizací.
    (Jako se používají v ČR - RAMET)
    s laserem je to něco jako mezi snipery,jeden zaměřený = jeden změřený :-)
  • von Raven
    kdyz nedate pokoj tak Belltronicsy jsou slusne, ale idelani neco s Euro at je dost rychly, nebo Valentine One
    ale na laser ste namydleni se vsim co neni rusicka, paprsek svetla se na 1000000% neohne ani neodrazi tolikrat, aby se dostal do cesty vasemu antiradaru driv nez vjedete tam kde se meri
  • HARIBO
    All,. nemusite kupovat radar za 10000ce kdyz ten za 3500,- umi to stejne. Kouknete na videa na YouT je tam i Bell a jsou stejne rychli a dobry,..

Kupujte nove modely a ne radary z roku 95 kdy jeho cena pri nakupu byla 10000,- a prodejni byla 25000,- :)

Tenhle meri v predu i vzadu.

A jak pise thor mam to do mesta aby byl zase o neco klidnejsi,..Kdyz jedu jednou za rok 200km,. tak mi nepomuze ani svecena voda :)
  • Alejandro
    thor, díky, nechám to prověřit....
    feki: já za toho Bella dal asi 10 000,- a invesice se mi bohatě vrátila do roku,dvou...ted se vrátí ještě rychleji protože se berou papíry za rychlost...jen je důležité myslet na to, mít ho vždy za jízdy zaplý...jednou ted v létě jsme ho zapomněl zapnout a podle zákonu schválnosti mě zrovna změřili:)))řeším to s PČR dodnes, měl jsem štěstí v neštěstí překročit, jet ještě o 8 km víc tak jsme bez papíru an místě mě zastavili-podotýkám měřili na rovnem přehlednemu seku v lese na 4proudové komunikaci
  • Thor
    Ravene ono nejde o ježdění 200 v městě a 300 z místa.
    Nasere ale když platíš za 59km/h a jsi při tom jako kachna při honu.
    Nemá taky smysl vyhazovat ranec za drahé Antiradary a antilasery. Koupit 4 IR diody napájet je signálem cca 2kHz by smysl mít mohlo, vzhledem k ceně 0,0nic.
    Na velkou vzdálenost to pomůže - to je fyzika a na blízko benga uvidíš.
    Lepší, než dělat světýlka k pedálům a podobné kokotiny.
    Levný antiradar je pěkná hračka. A kdo si hraje nezlobí :-)

Jo a s tou folií můžeš mít taky hoňku.
  • von Raven
    s coupe jezdim asi 20tis km rocne, takze pokud neni hladko nebo moc zima tak skoro kazdy den, ale antiradar je tak mozna na stacionary a kdo ma tmave okna tak ani s fotkou neni videt ksicht a osoba blizka to v takovem pripade vyresi spolehlive, verim tomu, ze jak na fotce ksicht nebude tak to ani policie nikomu neposle domu at neco zaplati...
    druha moznost je policajt se stojankem a to jste v prdeli s jakymkoliv zazrakem, protoze i mestska ma lasery a az vam to pipne tak jste davno zmereni a vyfoceni a o nejakem lomu laseru od neceho a ze to chyti vas kram za 20tis se neda mluvit. Laser je schopny merit az na 2km
    za treti jedine rusicka laseru a to neni povolene a kdyz trefite na blbe policajta tak si uzijete i s pasivnim radarem. Vysledek secteno podtrzeno, zbytecny kram ktery nepomuze, zvysi vetsinu pojizdnych coupe na dvojnasobnou cenu aby za neco stal a vetsinou dela jen z lidi psychicke ocasy co si mysli ze pak muzou jet 200 v obci.
  • Feki
    Alejandro reknu to asi takle...S coupe vyjedu mimo nase mesto asi tak 1x-2x za mesic a na to abych 1x za rok byl varovan nekde v CR na radar mi nestoji za to kupovat neco za 10000,- ale staci mi neco obyc co mi parkrat za rok zarve.. A samo ze tady u nas v obci vim kde meri a nejezdim tam jak hovado zejo..;)
  • Thor
    http://www.ges.cz/led-diody-optosoucastky-zarovky/ led-diody/infracervene/X3_AY.html

http://www.denker.cz/antiradary/Prospekt-Lidar-Pro Laser-III.pdf

Chtělo by to ale odladit s nějakým kamarádem co má lejzr k dispozici.
  • Alejandro
    thor, co jsou IR led diody?zní to zajímavě a mohlo by to být levné řešení:))))
    Feki: kdysi mi bylo z ověřeného zdroje řečeno že antiradary pod 5000 nejsou funkční....
    Jinak na dálnici kde je málo odrazu je potřeba spíš dražších exemplářů řádově nad 10000,-
    Laserové "radary " mně taky dělaj starosti,ale v Brně teda nejsou moc vidět...asi si budu muset koupit rušičku n ně,ale to je nějakých aspon 15000 a ta zase nefunguje na Ramery....takže se spolíhám na to,že se odrazí paprsek laseru od auta měřeného předemnou a až to selže tak budu mít papíry v čistírně asi:)))))
  • Thor
    Laserový paprsek se musí někde odrazit. Nejlépe se odráží na chromovaných částech velkých světlel nabo světlé karosérii. Coupe je na tom dooost dobře.
    V případě nouze si ale vystačí i s bílým podkladem SPZ. Značka tedy musí být přiměřeně špinavá.
    Protože se jedná o IR laser, docela by mohlo fungovat použití šroubů k přichycení značky s instalovanými IR LED diodami. Po vzoru starých hliníkových šroubů s plexi odrazkou na hlavičce. Viditelně by nesvítily a v přijímací části policejního laserometu by nadělaly pěkný chaos.
  • Feki
    Me by asi nejvic šlo o dálnici..Aby me to hlásilo kdyz me měří z jedoucího auta..To by mělo fungovat ok ne?
  • Aladin
    mam Bel euro a funguje dobře,není to na ježdění jako hovado,ale nemusím mít moc velký strach že tě budou jebat na 50 za 60...ten laser to detekuje jak píše Marcel,musíš reagovat rychle.Antiradar za 2tis bude určitě dobrá ozdoba čelního skla :-))
    detekci má,ale v momentě kdy to zakvičí tak jsi byl právě změřen a nebo jsi měl obrovské štěstí že tě včas varoval z odrazu - ale na to nevěř,to se často nestává. lejzr tě dokáže vzít i na kilák, nepoužívá se to často ale umí to.
  • Feki
    Co vim tak ty novy zachytavaj i laser ne snad?Vsesmerova laserova detekce..
  • HARIBO
    Njn,.. Ja zainvestoval 2tis,- Tak snad dobre. Na pevne radary to staci. Jenom by me zajimalo jestli ty lasery meri i pres sklo auta. Nebo jestli musi byt venku aby to bylo presne. Jinak musim mylet jako policajt :)
    míval jsem bela v době kdy se měřilo pouze ramerama a byla to pohoda. teď když se hromadně přechází na lejzry tak už je bel skoro k ničemu,až budeš mít pocit že je to super mašina tak tě vykouřej lejzrem a máš smolíka
  • Alejandro
    Beltronicks 65 a spokojenost veliká
  • Innocento
    Přijde mi to jako ideální prostředí pro radarovej detektor. Ale co úseky přes volný prostranství? Budeš to muset vyzkoušet :-)
  • HARIBO
    Uvidime jestli to neco zachyti

to už je skoro k ničemu,chtělo by to lejzrdžemr ale to už je vyloženě zakázaný
  • HARIBO
    Ahoj,.

tak se pochlupte jakej mate a jak jste spokojeni.

Ja si koupil WhistlerPRo