projekt zadný nárazník

• Dr.Ravic
    GeriX: taky jsem zvedavej jak to dopadne... pak hod foto
  • Coupe73
    GeriX Tak držím palečky a pevné nervy. Taky mám jeden plonkový zadní nárazník a hraju si s myšlenkou ho předělat. Já by asi jen protáhnul níž.
  • GeriX
    Projekt sa pokračuje. Nárazník zakúpený, vymeraný, rozrezaný. Pondelok po práci sa začína výroba kopyta na laminovanie :P Teraz som si uvedomil koľko práce s tým bude :D Dúfam všetko pôjde podľa plánu a na klubový zraz už pôjdem s novým nárazníkom a LE kit-om.

Takto to zatiaľ vyzerá:
  • Dr.Ravic
    já vím Bohumile, já vím:-)))
  • Syky
    Dr.Ravic :

:) ja uz mam sehnany jak jsme se bavili ;)
  • Johny
    dá sa ten podnárazník megyopapa niekde aj zohnať či je to custom made ?
  • Turok
    GeriX mě se tyhle narazníky obecně moc nelíbí..navíc je to taková imitace ferrari... ta od nocarreta už vypadá o dost líp.
  • amadeus69
    Hoši hoši číst to někdo nezasvěcenej tak nevím :D :D :D
  • Dr.Ravic
    to víš že jo... v první Třebíči jsem hledal inspiraci, tak jsem fotil jak zbesilej. a tvoje prdelka se mi libila nejvic:-)))
  • nocarret
    jééé doktore ty jsem snad ani neviděl, neměl bys tu spodní ve velkým pro mě do mailu prosííím .-)
  • Dr.Ravic
    jóóóóó to byly časy:-)
  • Dr.Ravic
    nocarretova oplacaná prdelka:-)))
  • Coupe73
    To Tě už Karle nechytne, věř mi :-) Fakt, tak jak to máš teď je to pecka...takže kolik? :-P
  • nocarret
    nene kdepak třeba mě to zas někdy chytne až budu starší .-)))
  • Aljaška
    Kája mě ho dá pod stromeček:-)
  • Coupe73
    Takže je k mání? .-)
  • nocarret
    to je domádo, ale teď je stock stav všechno jsem vykopal, jen prahy a podvozek líbí se mi to tak víc .-)
  • Coupe73
    Jj Karel to má pěkné, Karle to je domádo nebo koupený?
  • Aljaška
    Tvoje prdel Kájo zase takový terno není, ovšem zadeček tvého coupé- hmmmmmmm:-)
  • nocarret
    jéé a moje prdelka tu nikde neni jo :-)
  • GeriX
    Dr.Ravic: pekné riešenie ;)

Feki: je to len PhotoShop, len som použil fotku od megyopapa :P
    origo: http://www.fiatcoupe.cz/direct/image.php/data/gall eryimages/clenove/megyopapa/p1010117--746x600.jpg

Turok: aj ja som rozmýšľal na niečom solídnejšom, v štýle prahov LE, trošku znížiť pôvodný nárazník, dodelať niečo na spodok, napr. čo má aj Ales na fotkách v profile: http://www.fiatcoupe.cz/direct/image.php/data/gall eryimages/clenove/ales/helsinki-kary-barak-025--74 6x600.jpg
    , len potom ako som zobral ceruzku do ruky dostal som kopu nápadov :P
  • Turok
    no nevím mě se ten červený nárazník nelíbí rozhodně by se k LE kity dal udělat lepší.
  • Feki
    Koukam ze Megyopapa polepsil na dalsi kaliber, driv to mel krapet jinak,takle to vypada BRUTALNE!!!! mazec!
  • Dr.Ravic
    ahoj,
    presne moje slova ze LE kitu chybi neco peknyho na prdel. ja to mam poreseny takhle...
  • GeriX
    Nakoľko ešte nemám dosť problémov a ani 10 hodinová pracovná doba mi nestačí rozhodol som sa spustiť do niečoho čo som ešte ani neskúšal a ani nemám šajnu ako sa to robí. No dobre, priznám sa, že už som stretol človeka, ktorý hovoril s takým, ktorý už videl ako sa to robí. Foter a ešte dvaja šikovní chlapi vyrábali spojlery na Liaz a Favorit pred 15 rokmi (pritom foter je aj modelár), takže až také hrozné to nebude.
    Nakoľko som ešte nenašiel ten správny zadný nárazník ku LE kitu, rozhodol som sa vyrobiť :P
    Predstavu už mám ako to bude vyzerať, niekde medzi Alfa 147 GTA a Seat Leon FR, s difúzorom a s dvojitým výfukom v strede.
    Takže už len zohnať origo nárazník a zábava na tiché zimné večere je zabezpečená!

Nejak takto by to mohlo vyzerať (origo obrazok - megyopapa):
    http://lh4.ggpht.com/_necjfGG0nNQ/TQpZJRCYnRI/AAAA AAAAAp8/BDrtmIEr6g4/s640/back001.jpg