O5 roťákovo coupe

• Fugasik
    Vilda ho prodal myslím za 130....a ted je u třetího majitele...
  • Coupe73
    Když bylo naposledy na aukru za 57 tak jsem hooodně uvažoval. Nakonec jsem do něj nešel z jednoho důvodu. Auto je to nádherné, ale není to moje práce, já se na tom nepodílel, nevytvořil jsem to a já bych se v tom necítil...přesto, že je to nádherně udělané.
  • Feki
    Já tě taky asi zruším,nic se rušit nebude..:)
    No a o tom právě mluvím ne? Že člověk co to stavěl a strávil na tom strasnejch hodin by měl být za dobrou praci odměněn.. A je kazdymu jasny ze kdyz do toho nasype jako Ilča tak ze nedostane zpatky ani osminu..
    O tom ze to koupil někdo pomalu za pade a prodá to za kilo neni chyba toho dotycnyho,ale primo Vildovo,pac kdyby to za kilo prodával on tak to určitě proda(třeba do ciziny), sice by ten prodej třeba trval dyl ale prodalo by se..
    Další věc je ze kdyz vidím ze někdo na něčem prodělal,tak přece nebudu blbej a nebudu delat tu samou chybu ne? Asi šlo o to ze Vilda potreboval rychle prachy ale i kdyby to byla sebevetsi ostuda prodávat za vyšší penize nekym jinym postaveny auto tak přece jde spis o penize zejo, ne o reg.ochranou známku..:)
    To auto se mi líbí jak pes,bejt to turbína tak ho asi chci..:))
  • Aljaška
    Feki ta práce a ty prachy co do toho vrátíš se nikdy nevrátěj, a hlavně auto je v původním stavu od Roťáka. Roťákovo coupé má díky svejm specifickejm úpravám kupců málo. Já taky přemýšlela o jiným autě, ale prodat mé coupé za pár korun, zatímco je v tom majlant- tak na to seru a raději do něj ještě něco vrazím a bude:-) Coupé u mě bude dokud ho někde nezruším:-)
  • Bystroch
    Feki:Souhlasil bych s tebou kdyby ho prodával ten kdo ho dělal.
  • Feki
    Jn a já tomu docela fandím aby se prodal za to kilo,klidně i víc,lidi co do toho nasypou majlant a co u toho strávili moře času mi daj určitě za pravdu aby se ta prace řádně ohodnotila..
  • Coupe73
    Vždyť ho prodává italmania. Člen FCC. Ale myslím, že každýho věc, co kdo koupí a za kolik obratem prodá. Zbytek záleží na kupci, zda koupí.
  • Turok
    no prostě nějakej zmrd co chce na tom vydělat:) a on se určitě najde nějaký "blb" co to koupí...
  • Coupe73
    Vážení přátelé, poslední nabídka k prodeji byla na aukru za 57tisíc a pak se hned prodalo, nejspíš za tuhle cenu. Chyběli tam pozlacené sloupky(ukradené) a ještě nějaká ptákovina, to už nevím přesně. Asi tak :-)
  • Feki
    Stejne je to luxus jak cip..! Kus dobre odvedeny prace..
  • Bystroch
    právě že jo.A to ho koupil nedávno.Holt hnus jak někdo chce vydělat na práci někoho jinýho.
  • Aljaška
    nestálo posledně kolem 70 000kč?? :-)
  • Bystroch
    http://www.tuningbazar.cz/inzerat-42766/

Co vy na to?