Hrnečky Fiat Coupé

• LWQ
    ZERO: Posli mi do mailu cislo uctu, poslu ti adresu kam to poslat ... Telc je pro me mrte daleko ... Moc na jihu :-)
  • Brano20VT
    zero na mail mi pošli číslo učtu a telefon , na predaní sa domluvíme , mne to stačí do vianoc
  • ZERO
    V pátek se vyskytuju v Telči.
  • LWQ
    ZERO: no ted v patek mam cestu Praha - Vychodni cechy - kde se vyskytujes ?
  • ZERO
    LWQ: Ahoj, bohužel to vypadá, že letos už do Prahy nepojedu. Teď jsem tam 2x byl, ale to jsem neměl ještě hrnky. Takže buďto musíš počkat, nebo jet kolem, nebo ti to nerozbitně zabalím a pošlu. Jak to vidíš ty?

Brano20VT: Tak jak? Pojedeš kolem? Já pojedu určitě ještě do Vánoc do Brna, takže ti to můžu hodit do Třebíče, ale nevím kde bydlíš...
  • LWQ
    ZERO: Tak kdy budes mit cestu do Praglu ? :-)
  • ZERO
    Brano20VT a LWQ:
    Tak hrnky jsou hotové.
  • ZERO
    Brano20VT a LWQ: OK, až budou hrnky hotové, domluvíme se na předání.

LWQ: Pro Tebe budou teda tři.
  • LWQ
    ZERO: Ten treti bude s vlajkou ... Ja sem z Prahy, takze kdyz budes mit cestu napis a predame si to ;-)
  • Brano20VT
    Zero prachy ti možem poslat na učet to nieje problém , ale platit za poštu sa mi nechce , to sa potom domluvíme občas jazdím do Dačic tak by som sa mohol stavit alebo až pojdeš cez Třebíč tak by si mi ich sem hodil
  • ZERO
    LWQ: 2 jsou pro Brana, dva pro Tebe. Nevím, jestli to víš, ale jsou dva druhy hrnků. Pro Tebe jsem objednal 2, každý jiný. Jestli chceš tři, klidně doobjednám. Jen si řekni jaký chceš. Ten co je vyrábí se mnou dělá v práci, takže to není problém.

Běžně se vyskytuju hlavně v Telči. Pak třeba Jihlava, Jindřichův Hradec, Třebíč, občas Praha, Brno.... A Ty?
  • LWQ
    ZERO: A ty 4ks uz maji vsechny majitele ? Pripadne bych vzal i tri ...
  • LWQ
    ZERO: kde se bezne vyskytujes ? treba by se dal zrealizovat osobni odber ...
  • ZERO
    LWQ: Hrnky by měli být hotové tak do týdne. Když jsem jich nechal dělat hodně, vyšli 150kč/ks. Teď jich je jen pár, takže budou bohužel za 160kč/ks + pošta. Můžu poslat na dobírku, nebo prachy převodem na můj účet. Ještě je možnost osobního odběru po domluvě, třeba v Telči - to je samozřejmě bez poštovnýho. Pošta vycházi tak 100kč.
  • LWQ
    ZERO: aha :-) sem se prekouk ... Kolik a kam mam za ty dva hrnecky poslat a kdy ?
  • ZERO
    LWQ: Skleničky nebereš, protože žádné nejsou. Hrnečky budou jak minule. Doobjednal jsem 4ks.
  • LWQ
    ZERO: preposilam co sem uz psal ...

Beru taky sklenicky 2x a stejne tak 2x hrnecky ... :-)

Budou hrnecky zase jen bile ci nejake zmeny ? Treba bych ocenil nejaky popisek, treba nick a typ vozu :-) Diky !
  • ZERO
    Brano20VT: Nechám Ti od každého jeden udělat, není problém.
    Chce ještě někdo další?
  • Brano20VT
    Čau ak je možno z každého typu by som koncom listopadu zobral po 1 kuse
  • LWQ
    Padadni sklenicka :-) Uz se tesim az do ni prijde Honza Chodec na led :-P
  • Missicka
    Skleničky by mohly být takového nějakého tvaru:
  • LWQ
    Beru taky sklenicky 2x a stejne tak 2x hrnecky ... :-)
    Budou hrnecky zase jen bile ci nejake zmeny ? Treba bych ocenil nejaky popisek, treba nick a typ vozu :-) Diky !
  • Missicka
    Zero: Můžeš nechat udělat třeba i skleničky??
  • ZERO
    Ahoj. Mám akorát dva svoje na stole, ale můžu nechat udělat.
  • Brano20VT
    Čau ešte máš ?
  • Coupe73
    ZERO mám ho doma a v pořádku. Díky, je krásný.
  • Malcom
    to ZERO: Jasný hoď tam od každýho kus, díky moc.
  • k3lukas
    ja jsem taky nemohl dorazit tak ti poslu adresu do emailu diky
  • ZERO
    Malcom: Vzor 1 a vzor 2? Od každého kus?
  • Malcom
    Ahoj, jestli ti ještě nějakej zbyl , tak mi prosím pošli ze dva :-D ..... na dobírku Jiří Šidlo, Habrovany 293, 683 01. Díky moc!
  • ZERO
    Coupe73: ok
  • Coupe73
    Jo já se hlásím dobrovolně a bez mučení :-D Chci ho poslat a omlouvám se za nevyzvednutí přímo na místě určeném, ale technicky nebylo možné dorazit. Bohužel :-(

Pošlu ti emailem adresu a ty mě číslo účtu, ok?
  • ZERO
    Tak kdo měl objednány hrnky na sraz a nevyzvedl si je? Podle mých opileckých zápisku při vydávání zboží mám jako hlavní keramik zaznamenáno, že si nevyzvedl hrnky kisik, k3lukas, a Coupe73. (bez záruky) Chcete je poslat, nebo už je nechcete vůbec?
  • ZERO
    Tak doufám, že všechno dobře klapne. Každý hrnek jsem v pondělí pečlivě prohlédl, a když na něm byla sebemenší chybička, tak jsem ho vyřadil a nechal jsem je znovu dodělat. Zítra ráno si ještě některé musím vyzvednout. (Ten jak mi je dělal z toho moc velikou radost neměl, ukazoval jsem mu ty "vadné" a on tam ty chyby skoro ani neviděl :-), ale co, nechci Vám dovézt nějaký pološmejdy.)

Jinak beru ssebou na sraz i ty s chybičkama a i ty ostatní, různé první testovací hrnky. Tyhle, které nejsou TOP, ale jsou dle posledních dvou vzorů, nechám za půlku (75kč/ks). Ostatní různé testovací za 50kč/ks.

Budu rád, když na téhle "akci hrnek" moc neprodělám, ale s tím jsem samozřejmě už dopředu počítal...

Do myčky je nedávejte, ty chemický sajrajty ten obrázek brzo zničí, i když je sublimačně zapečený do glazury a nevystupuje ven, dokonce ani prstem není obrázek cítit, ale myčka mu prostě nedělá moc dobře.
  • Feki
    diky
  • Kubajz20VT
    a jinak Feki tobě ho samozdřejmě vemu!!
  • Kubajz20VT
    Tak jestli teda ještě můžu objednat tak bych si vzal 2 vzor 1kus..:) v Třébíči bych si ho vyzvedl..:)
  • Feki
    Ja si taky zamlouval jeden,verze 2 s tím novým logem. Kubo vyzvednes mi ho v Třebíči u ZERA?
  • ZERO
    o.k.
  • nocarret
    aha pardon já bych rád ty s tim správným logem zeleno - bílo - červeno 2 kousky budu v sobotu asi odpo
  • ZERO
    1. typ a druhý typ?
  • nocarret
    2 kousky bych prosil děkuju
  • ZERO
    nocarret: V Třebíči určitě budu... Něco se snad najde, kolik jich chceš?

Kubajz20VT: Co vzdycháš?
  • nocarret
    pěkná práce budeš v Třebíči? Jestli teda je ještě něco volnýho
  • Kubajz20VT
    Zase pozdě.... Achjooo.:-( :D
  • Suvis 1.8 16V
    Já též trvám na svém :) Vzor 2 1 ks pro mě a 1 ks pro Ice-Mana.
  • hona20VT
    Pořád platí :od každého jeden.Díky
  • ZERO
    -
  • ZERO
    -
  • Brano20VT
    Zero ja chcem z každého vzoru po 1kuse celkovo , takže 2ks :-)
  • ZERO
    Objednané hrnky mám doma. Pokud ještě někdo chcete, tak když sem napíšete do zítra do 12:00, možná stihnu nechat ještě pár kusů dodělat. Je to poslední možnost, pravděpodobně už nikdy jindy nebudou!!
  • Luxor
    2 ZERO: každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán :-)
  • Missicka
    ZERO: Nakonec jsem si to v práci tedy ošéfovala, tak si hrnečky vyzvednu přímo u tebe na srazu. ;o)
  • ZERO
    Chtěl jsem něco napsat, ale zase jsem to radši smazal. Nebudu to řešit. Dodělám tyhle hrnky a pak už radši nic...
  • Luxor
    tak už jen 58 stoveček... :-)
  • Innocento
    Já bych se připojil :-)
  • Luxor
    no to všimnul ale nebonzoval jsem to tady na stránkách aby se prodali a nemusel sis s nima vytírat lecos :-) 30Kč jednotlivce nezabije, 200x30Kč už jo, tak uděláme nějakou sbírku na Kostru? :-) Pošlu kilo, najde se ještě 59 dalších dobrovolníků co se připojí na tuto charitu? :-)
  • Feki
    Pietro..:D tys tomu dal..:)
  • Pietro-Scuderia Italia
    VErite tomu ze ja jsem si to hned ani nevsimal...Za to bychom meli me zrusit obcanstvi :-)
  • nocarret
    No reprák to zkurvil a pak se někdo tuším že Luxor ozval že Pobřeží slonoviny a mě tu leží 200 samolepek který si můžu tak strčit někam akorát. Je mi to jedno dělejte si lidičky co chcete.
  • Ice-Man
    Missicka : proč si to nenecháš taky dovést?? Vždyť tam jede hodně lidí které znáš a potkáváš se s nima.
  • ZERO
    Missicka: Pokud nedorazíš, tak Ti je klidně pošlu na dobírku... Až budeš mít jasno, že nepřijedeš, pošli mi do mejlu adresu. Já to zabalím, pošlu a snad to na poště nerozflákaj:-)
  • Luxor
    s novým logem paráda, beru!
  • Missicka
    Ok, krása! :o) Prosím tě, šly by ty hrníčky poslat na dobírku? Strašně se omlouvám, ale moje účast na sraze je velmi ohrožena, bohužel.. :o((( Každopádně o ně moc stojím!!!!! Když tak bych ti do mailu poslala pak adresu. Díky moc..
  • ZERO
    -
  • ZERO
    Dobře, otočím to. Barvy budou na hrnku podle vlajky.
  • Missicka
    Podle vlajky..
  • Feki
    Mozna bych se priklonil k Ice-Manovi.. Lepsi at je to podle vlajky.. jestli to teda nikomu neva..
  • Ice-Man
    já myslím že to má být určitě vlajka takže bych to otočil pokud to není problém. pak se zas najde nejaký chytrý tak at nejsme za šašky
  • Coupe73
    Za mě říkám : buď se někdo do večera vyjádří a nebo to nech tak jak to je. :-)
  • ZERO
    Ale já s tím taky nemám problém to změnit, jen to potřebuju vědět a to nejdýl dneska večer. Jak už jsem psal, takhle mi logo poslal nocarret, stránky jsou jeho, logo je jeho, tak jsem to nechtěl měnit, protože jsem si říkal, že je to třeba záměr - Nemusí to být přece vlajka, jen tři pruhy v italských barvách - prostě logo. vím to od začátku, že je to jinak, než na it vlajce. Jen bych teda chtěl, aby jsme se nějak shodli, jak to teda vlastně má být.
  • Feki
    Ok taky s tím nemám problém,je to jen hrnek..:)
    Verze 2 1x..díky
  • Coupe73
    Tak to nech být. Krom dvou vyjímek si toho nikdo nevšimnul a mě to nevadí :-)
  • ZERO
    Tak co Kájo a ostatní, co s tím? Je to klubové logo se třema barvama, nebo je to vlajka a je blbě? Když se v průběhu dneška nedozvím co s tím, kašlu na to a hrnky prostě nebudou...
  • ZERO
    To jsem si samozřejmě všimnul, že barvy nejsou jako na vlajce. Já to beru jako klubové logo se třemi barvami, ne jako italskou vlajku. Takhle mi to poslal Karel(nocarret), tak jsem to tak zanechal. Zaměnit barvy není problém, ale schválně jsem to tak nechal... Takže co s tím?
  • kisik
    Aj na klubové nálepce :-( ..
  • Coupe73
    No jo, Braňo má pravdu. Musí se to otočit.
  • Brano20VT
    ak to nepojde otočit tak mi dones vzor 1 x 1ks
  • Feki
    ajo toho jsem si ani nevsiml..:) bylo by to nejlepsi kdyby to slo otocit..
  • Brano20VT
    Ja by som zobral vzor 2 ale je tam obrátená vlajka :-( , šlo by to otočit aby zelená barva bola na lavo
  • Feki
    Vzor 2 1ks diky...S nekym se domluvim aby mi ho prevzal v Trebici.. dik
  • Coupe73
    Vzor 2, jeden ks. Dik
  • LUKE 1.8 H8C
    1x vzor 2 do Třebíče
    Díky
  • ZERO
    Máte poslední možnost, zítra jdu zadat výrobu...
  • GeriX
    Takže predsa len 1kus vzor 2, diky!
  • Missicka
    Od každého vzoru kus.
  • ZERO
    Missicka: a jaký chceš vzor? 1, nebo 2?
  • Missicka
    Zero: Vůbec se tomu nedivím.. Tak je to tu se vším.. :o/ Já beru dva, páč z jednoho budu pít doma kafe a z druhého v práci. :oD
  • Ice-Man
    díky ti dobrý muži
  • Suvis 1.8 16V
    Já chci taky vzor 2 - 1 ks. Na sraze to vezmu i Ice-Manovi.
  • ZERO
    To už nikdo nechce hrnek? To jste se moc nevytáhli...
  • Ice-Man
    hrnek 2 1ks teda pokud se najde ze zlína dobrovolník co mi ho přiveze ze srazu
  • hona20VT
    Beru od každého jeden.
  • k3lukas
    vzor 2 - 2 kusy
    vyor 1 - 1 kus
    Diky
  • Missicka
    Od každého kus. ;o) Dííík!
  • kisik
    Vzor 2, 1ks .
  • ZERO
    Hrnek má vnější průměr 80mm a výšku 95mm. V myčce se obrázek pomalu smývá, doporučuji mýt v ruce.
  • ZERO
    Takže vzorky hrnků mám doma. Nechám je udělat a dovezu je na sraz do Třebíče. Potřebuji teda vědět, kolik jich mám zadat. Pište sem kolik kterého chcete a já to příští neděli (15.5.2011) sečtu a v pondělí zadám do výroby. Cena je 150kč/ks.
  • ZERO
    Oba hrnky zezadu.
  • ZERO
    Oba hrnky zepředu.
  • ZERO
    Hrnek 2 zezadu.
  • ZERO
    Hrnek 2 zepředu.
  • ZERO
    Hrnek 1 zezadu.
  • ZERO
    Hrnek 1 zepředu.
  • ZERO
    Chci jen napsat, že na hrnky jsem se nevykašlal. Vzorky mám doma, ale nechci je sem dávat, protože ještě budu dělat drobné změny. Určitě ale hrnky budou!! Mimochodem, do srazu je ještě času dost...
  • bubAk_
    super, cena v pohode, jeste lepsi nez klasika, nekde je to jest drazsi o dost :)
  • Honzousak
    Budu se taky těšit, cena docela ujde :-)
  • Missicka
    Těším se! ;o)
  • Coupe73
    paráda
  • ZERO
    Tak je rozhodnuto, budou dva druhy hrnků bez nicku. Snad do konce týdne budu mít od každého jeden vzorek. Nafotím a hodím sem. Cena bude zhruba 150kč/ks. Potisk bude z obou stran. Na každé straně bude ale něco jiného.
  • Honzousak
    Souhlasím plně s Missickou, kdybys čekal až se všichni uráčí rozhodnout, to by nám rychlejš ty auta asi zrezavěly.

Určitě můžeš počítat s mým nákupem :-)

jó a když v kapse najdu pětikábli...i ten nick si nechám napsat, ale jedině červenou lihovkou .-DDD
  • Missicka
    ZERO: ..a je to vyřešeno! ;o) Ideální stav!
  • ZERO
    Něco teda spáchám a na srazu si udělám stánek. Nick případně vlastnoručně dopíšu za mírný poplatek přímo na místě lihovkou :-)
  • Aljaška
    vyprdni si na nick. Prostě něco univerzálního.mě je uk, zda to bude 1 nebo 4 :)
  • Missicka
    ZERO: Neměls dávat na výběr! :oD Prostě oznámit, co a jak bude a kdo má vážný zájem rovnou poslat peníze na účet a byl by klid. Takhle se nikdy neshodnem a jak to tak vypadá, tak ani nedomluvíme, což je škoda.. :o(
  • Bystroch
    Mě by se líbilo logo 2 a nick
  • Honzousak
    Podívej, nikdy se nezavděčíš všem....vždycky budeš u pár účastrníků za vola....to je se všim v životě.

Normálně udělej Limitovanou edici, třeba 50 hrnečků nákýho designu.....nebo 25 a 25 (at sou designy 2) a já myslim, že se prodaj :-)

Rád si hrnek koupim...třeba i 2, jeden domů, 2. do práce a bude :-)
  • ZERO
    No jo, zrovna dneska jsem usilovně přemýšlel, co s těma hrnkama. Hlasování celkem nikam nevede... Asi nechám udělat nějaké varianty podle sebe a nafotím, co jak vypadá a dám to sem. To bude nejlepší.
  • Bystroch
    3
  • Jindřich
    varianta č.4
  • Luxor
    hlasuji pro sudé varianty... !
  • Innocento
    1
  • ZERO
    To je pokrok teda...
  • Kubajz20VT
    3. :)
  • Revenge
    1
  • ZERO
    Tak jak dál?
    5x1
    5x3
    Hlasujte
  • bubAk_
    hlasuju pro 3 :)
  • Missicka
    3
  • Feki
    asi 1 teda
  • ZERO
    Tak zatím je stav:
    4x 1
    3x 3
    1x 5
    1x :-)

Dohromady sedm (slovy 7) platných hlasů.
  • Luxor
    :-)
  • kisik
    3
  • Coupe73
    Pro ty co nepochopili Braňa, tak hodnotil jako v Rusku, čili myslel za 1 :-D
  • Brano20VT
    5
  • Ice-Man
    je mi to jedno ale spíš 3
  • Britka
    3 :o)
  • Aljaška
    1 :-)
  • nocarret
    jestli ti můžu poradit tak to nějak udělej podle svýho 100 lidí 100 názorů .-) ale za mě 1 .-))
  • Coupe73
    1
  • ZERO
    Aby to nebylo komplikované, viděl bych to na tyto možnosti.
    Bílý hrnek, vnější průměr asi 80mm. Případný nick černě.
    1.Velké logo 1 naproti oušku.
    2.Velké logo 2 naproti oušku.
    3.Menší logo 1 směrem k sobě, nick na druhé straně. (Ouško vpravo.)
    4.Menší logo 2 směrem k sobě, nick na druhé straně. (Ouško vpravo.)

Takže hlasujte pro variantu 1-4. Při dosažení 10-ti hlasů je konec hlasování, jinak to nedopadne nijak a hrnky nebudou a padne to jako jiné akce v minulosti.
  • ZERO
    Logo 2
  • ZERO
    Logo 1
  • Luigi 16VT
    Ale kdeže. Hrnky snad někdo dotáhne ... není to špatnej nápad .. možná si taky nějaký vzorek udělám :-)
  • Coupe73
    ok, posílám Ti email
  • Luigi 16VT
    Zero .. já se nevnucoval .. jen se Aljaška ptala ... nemíním a ani po zkušenostech nechci už nic dělat ve větším... Pro známé ale cokoliv ... No jo .. pružinky .. nevím, je to všechno jen na reklamu ...
  • ZERO
    Luigi16VT: mazej do svýho tématu http://www.fiatcoupe.cz/forum/pokec/12-fcc-privese k-na-klice-zeton-do-kosiku/
    Ps: Taky jsem si byl u tebe pro přívěšek, je moc hezký, ale bohužel se mi brzy rozpadl. Vypadla ta pužina, co drží žeton, ale možná, že jsem měl jen smůlu na špatný kus...
  • Luigi 16VT
    Přívěšků tu mám asi 10 .. je to kovový přívěšek na klíče s žetonem do košíku, motiv je vylaserován. (viz foto)
    Modely jsem měl žluté a stříbrné, ale díky "velkému" zájmu a přístupu lidí jsem vlastníkovi do IT napsal, že na to s...
    Jinak umíme skoro vše (i nabízené kalendáře ... nástěnné do velikosti A3 i stolní). Mám studio, reklamku a tiskárnu. Takže klasická kalendářová vazba s očkem pro zavěšení není problém ... Jen se do toho nehrnu, protože .. no probírá se to tu deno denně.
  • Aljaška
    Luigi ty máš ještě přívěšek?? Jestli jo, jeden bych si zase vzala:-)
  • Coupe73
    Luigi 16VT - Co ti zůstalo, jaké přívěšky a modely?
  • Luigi 16VT
    Ilčo, jestli chceš hrnečky .. ozvi se .. taky je umím .. a nejen ty, ale díky skepsi ke klubu (viz přívěšky, které mi tu zůstali, modely apod.) se nepropaguju. Stejně se většinou nikdo nedomluví .. ale tobě ho udělám pod stromeček :-)))
  • Missicka
    Coupe73: Tak na ten sraz by to bylo asi nejrozumnější.. Záleží teda na Zerovi. Kdo by měl zájem poslal by mu asi kč na účet a pak by se to porozdávalo. :o) Ideální stav! :o) Jinak jsem stejného názoru jak Feki - z jedné strany logo, z druhé mazlík..
  • bubAk_
    to Missicka: jeden urco do otrokovic,leda ze bych ti ho dovez nebo bys skocila do otrokovic :)
  • Coupe73
    Missicka - ZERO měl v plánu vzít to na sraz. Ještě neprobíhá výroby, zatím se domlouváme jak bude vypadat.
  • Missicka
    Bude brát někdo i z Ostravska?? Popř. bych si nechala poslat asi ke Kubovi nebo někomu od Liberce, kdyby se toho teda někdo ujal. Ať neputuje jen jeden hrnek do Rožnova. :o)
  • bubAk_
    hh tj debata :D
  • Coupe73
    Humus je slabé slovo...pfuj
  • Aljaška
    :-) humus cooo:-)
  • Coupe73
    :-D....no to podpaždí teda nevím no, ale tak každého věc že, ale ta představa v letních horkých dní...bléééééé .*(
  • Aljaška
    já chci hrnek a je mě fuk, co nebo kdo na něm bude:-)
  • Aljaška
    tsss co máš proti trsu v podpaží?? Jako Američanům se to prej líbí. Uděláš si culík na hlavě, pak pod jednou pažou a pak pod druhou, pro hezčí efekt nasadíš berušku a valíš:-)
  • Coupe73
    No nic, asi je rozhodnuto, Aljaška NE neřekla, takže nejspíš pošle fotky. A teď zpět k tématu. Objednávky k Zerovi
  • Coupe73
    Voškubaný kuře?!? Ty jsi jako celá voškubaná?!?...no to je ale v dnešní době normální né?!? :-D Přece nebudeš zarostlá :-DDD
  • Aljaška
    no jako hele, kdyby jste mě měli rádi míň, tak bych mohla na hrnku být v oteplovačkách, bundě, sněhulích a rukavicích a i při horkém čaji bych byla v oteplovačkách, bundě, sněhulích a rukavicích a néé jako voškubaný kuřééééé:-):-)
  • Coupe73
    Mno neví, se zeptám srdíčka :-D

Tak nejde to, při myšlence, že Tě budeme mít rádi míň, mi ukápla slzička :-DDD
  • Aljaška
    hele a nešlo by, že by jste mě měli rádi kapánek míň?? :-)
  • Coupe73
    To neřeš co by jsi tam měla Ty :-)
    Ber to tak, že se obětuješ pro club a my Tě máme strašně rádi :-P víííííííííš?!??
  • Aljaška
    a kurva:-) a co bych na tom hrnku jako pak měla já??? kterýho Piňdu z Vás?? No i když třeba větrolama Coupe73 nazývat Piňďou je zvěrstvo:-)
  • Coupe73
    Tak v tom případě souhlasím, nuž co Ilu, šup a poslat 2 fotečky, jedna s a jedna bez :-D
    A jestli bude Aljaška protestovat, tak tam chci svůj nick
  • ZERO
    Není problém. Takže z jedný strany logo fcc, a z druhý strany nápis Aljaška a pod ním termofotka Aljašky :-)) Stačí, když dodá foto. Hrnky jsou malý, ale ona se tam určitě vejde bez problémů celá :-)))
  • Belma LE
    Ten s tou termoměnící Aljaškou chci teda taky :-D
  • Feki
    JohnDi: dobrej napad..!:) kdo je pro? vemu asi rovnou 2 kusy,kdyby se jeden casem rozbil..:D
  • Aljaška
    mno a nemůžou tam mít všichni nick Aljaška ? :-):-).-)
  • bubAk_
    to Aljaška: že prej změna nicku není problém když se bude menit jenom toto :) a ostatní zůstane :)
  • Aljaška
    já bych tam ani nick nedávala,prostě všechny hrnky stejný:-)
  • bubAk_
    to coupe73: asi tak :)
  • Coupe73
    Udělej hrnek s logem a z druhé strany nick, to bude stačit :-)
  • Ice-Man
    no nic jdu spát at to zaspím ráno vstávám ve 3 ráno fuuuuj.
  • bubAk_
    to Zero: logo a nick bude stacit ne? co vic? :)
  • Aljaška
    jááááá?? nééééé?? kdepák, to by MĚ ani nenapadlo:-)
  • Ice-Man
    ty ženská jedna ty ty výrazy používáš naschvál že??? aby jsme zase reagovali co??
  • Aljaška
    ale nejdřív dám do toho hrnku šutr:-) A pak je jebnu:-):-)
  • Ice-Man
    žadný slabý jedinec pořádnou dračici. žádné polovičaté řešení:))
  • Feki
    Ja bejt Ilca tak vam dam......tak akorat tim hrnkem po palici..:))
  • Aljaška
    nějakej slabej deprimovanej jedinec bez pudu sebezáchovy :-)
  • Ice-Man
    no někdo by se toho chytit mohl no:)))
  • Aljaška
    He he:-) Já tušila, že se toho někdo chytne:-) Dobytci:-)
    Ale vona středa dnes jééé co:-):-)
  • ZERO
    Aljaška: Já se neomlouvám, já se jenom slušně zeptal, nikdy nevíš, co kdyby... :-))))))
  • ZERO
    Anebo si vemte každý samolepku od Nocarreta, kupte si bílej hrnek a nalepte si na něj samolepku sami a mě pošlete každej prachy za tenhle nápad :-)
    Aljaška ať si dá do huby co chce, středa, nestředa...
  • Ice-Man
    Aljaška ne ted vážně: OMLOUVÁME se ti za blbé kecy jsme prostě chlapi se dvěma mozky no:)
  • Ice-Man
    ZERO jsi rychlejší no:)))))))))))
  • Ice-Man
    Aljaška no......... radši nic je středa a napadají mne zas nesmysly:)))
  • ZERO
    A co chceš do huby?:-)
  • Aljaška
    a co malej na kefe a velkej na čaj s rumem?? :-) joo šutry tam můžou být, jen ne na okraj, do huby je nechci:-)
  • ZERO
    Ice-Man:Jakým fontem cheš nick? Ne, dělám si prdel.
    Ale tak jak jsi popsal hrnek by to třeba taky šlo. Ale všechny musí být stejné, maximálně můžeme měnit nicky.
    Když o tom tak přemýšlím, logo je dost dlouhé, aby se nemuselo moc zmenšovat, bylo by možná lepší ho dát jakoby naproti oušku a nad něj třeba nick.
    Nebo prostě jen logo, no...
  • Ice-Man
    no samozřejmě na pravé italské picolo
  • Feki
    Jn a extra malej..:))
  • Ice-Man
    A aljašce jeden na vánoce . samozřejmě pearl white a zezadu nápis Aljaška posázený swarovskýma:)
  • Ice-Man
    no pravda na logické uvažování je ta diskuze ještě dost krátká.

takže já chci bílý hrneček s oranžovým "interiérem" při pohledu na hrneček s uchem na pravé straně chci mít logo a na druhé straně znak pininfarina a nad tím nápis "Ice-Man" pěkně velké první písmena a pomlčku JA:))))))))
  • ZERO
    Ice-Man: No, já jsem právě myslel, že to jako budeme dlouze řešit, budeme se hádat o vzhlegu a tak... A že se stejně nakonec neshodnem. A já pak napíšu:"Tak dost! Uděláme jednotné bílé hrnky, pouze s logem, ať se tady nedohadujeme!"
    A teď jsi mi to zkazil a zjednodušil :-)))
  • Aljaška
    Ice-man má pravdu. Udělej jeden, stejně si ho objednáme:-)
  • Ice-Man
    nenech si to komlikovat čím víc budeš nabízet tím víc si budou vymýšlet a pak se z toho po...

udělej logo velké at to přetáhne 3/4 hrnku a je to jeden typ. bud to chci nebo ne a budeš mít klid a aj tak budou všichni spokojení
  • ZERO
    Jak si hrnky představujete? Jen logo klubu, nebo i nick, nebo fotku? Nevím, co by vyhovovalo většině. (Kájo, pošli mi to logo. Díky.)
  • ZERO
    JohnDi 1.8 16V: Zrovna mi dneska kolega říkal, že sehnal hezký půllitry, který jsou určený taky na potisk. Ale mají jen 0,4l. Já jsem psal o bílém hrnečku, protože je nejlevnější, jinak existují různé, třeba zvenku bílé, zevnitř hnědé, atd.
  • Ice-Man
    no myslím že bude věčně prázdný:))
  • Ice-Man
    tak tento budeš mít na slivovicu no:))
  • bubAk_
    taky bych bral kousek,logo z jedny,treba fotku z druhy a pod tou fotkou prezdivku :) urcite jeden chci pokud mozno :)
  • Ice-Man
    1ks
  • Feki
    Taky bych bral..! Nejlip z jedny strany logo FCC a z druhy foto svyho auta..:) to bych byl happy!;)
  • ZERO
    Zde prosím řešit jen klubové hrnky, případné individualní zakázky posílejte na můj e-mail. Děkuji. ZERO :-)))
  • manny
    poslal jsem ti mail, děkuju :)
  • ZERO
    manny: Určitě by to šlo. Pošli mi podklady na e-mail (petr.zero@atlas.cz) Chceš to do vánoc?
  • manny
    Zero, já bych měl asi zájem asi o 4 spec. hrnečky, ale s vlastním spec. logem, které bych ti příp. poslal, šlo by to? :)
  • ZERO
    Jo, ta pec je taky spec. to jsem nějak opomněl :-)
  • ZERO
    Samozřejmě, že v ceně je hrnek i s potiskem. Aby to bylo opravdu klubové, muselo by se dořešit, co přesně na hrnek dát. (Samozřejmě, že tisk je barevný.) Potisk se vytiskne spec. tiskárnou na nějakou spec. fólii, nalepí se na spec. hrnek a vypálí se v peci. (Tak nějak mi to kolega popisoval.) Je to prostě SPEC! :-)
  • Coupe73
    V ceně je teda hrnek s potiskem, nebo jen potisk? Jinak bych předběžně do toho šel, ale uvidíme kolik se přidá lidí a dořešilo by se na srazu.
  • ZERO
    Není problém. Dle počtu hrnků se samozřejmě odvíjí cena... Tvrdil mi, že potisk přežije i myčku. Logo v křivkách mi určitě pošli na mail. Jinak mladá je grafička, kdyby třeba někdo něco potřeboval... (Samozřejmě, že nemůžu mluvit za ni, jen tak mimochodem.) Jo, a Kájo. Odpověď za 30 vteřin jsem opravdu nečekal :-)
  • nocarret
    dobrej nápad jestli chceš pošlu ti logo v křivkách a zařiď to :-)
  • ZERO
    Kolega v práci dělá potisk na hrnečky. Byl by zájem? Jedná se o bílý hrneček, s jákymkoliv potiskem. Já osobně bych si představoval klubové hrnečky, s logem fiatcoupe.cz a z druhé strany např nick, nebo tak něco (pokud Kája svolí k použití loga). Nijak jsem se nepídil po cenách (např. na netu). Kolega mi nabídl, že pokud by mi tisknul na hrnky např. z jedné strany pořád stejné logo a z druhé strany rozdílnou věc, dostal by se tak na cenu 150kč/ks, možná i trochu míň. Byl by o něco takového vůbec zájem? (Popřípadě natiskne cokoliv jiného.) Nikomu nic nenutím, je to jen dotaz. Hrnky bych klidně rozeslal, nebo dovezl třeba na sraz do Třebíče.