Zajímá mě váš názor

• Missicka
    Sykyne.. Ani se neptej kurde!!!!! A neser! :oD
  • Elkar
    zlatá pravda, za těch pár tisíc tomu radši postavím garáž :D
  • Dr.Ravic
    dlouho jsem tu nebyl a koukam ty zmeny...
    čuchám čuchám turbínu:-)))
  • Rascal1.816V
    Syky:Kdyz vidim tvoje auto, prectu si kolik casu a prace na nem je, tak si myslim, ze cena je kolem 90. Zalezi jen na tom aby se nasel kupec. Ano koupis ho za 50, ale jak to auto bude vypadat. Rozumnej clovej si snadno spocita kolik v tom aute je a pokud chce auto v peknem stavu, tak si ho zaplati. tydle auta si nikdo nekupuje na bezny jezdeni, je to auto pro fandu. Kamarad chtel taky 1.8 dlouho cekal a hledal nakonec nasel to co chtel, dal za nej pred rokem 100 a je spokojenej, nekdo si rekne blazen, ale proste chtel to a ma to. Ja osobne bych to auto za cenu do 90 neprodal. To mu radeji postavim garaz, obcas se stim projedu a za par let stim muze delat tvoje dite paradu:-D.
  • ZdenysM.L.
    Syky- jak jsi tam dal ty sedačky?Musel jsi upravovat kolejnice nebo jsi je jen přešrouboval na novou sedačku.Nemáš bližší foto sedaček?Dík
  • turbo
    neprodávej vychytaný auto,který je momentálně cenově na svým minimu.kdyby byly prostory a finance tak nakupuj-to je finančí stránka a pak citovej vztah a ten si musíš pořešit sám.
  • Syky
    ;) presne...ja to neberu jen jako kus plechu ....

jinak ja tedka neprodavam,jen zjistuju kdo by co za to byl ochotny dat a jak se to pohybuje....

ale urcite diky vsem za kazdy nazor ..
  • bubAk_
    cau,jelikoz sem tedka kupoval pampyho karu tak muzu rict ze pro me cena 54 byla uzasna,jelikoz kdyz bych mel za tu cenu mit fabii a nebo tohodle krasavce tak radsi coupatko :) ale tak sem mladej,pritelkyni rad povozim,obcas zamachruju :D jinak si myslim ze je to super auto a to ho mam chvily,lidi se za tim otaci pac nevedi co to je,proste parada,syky nezbavuj se ho :) koho pak v otrokovicich budu shanet na pomoc trebas nebo tak :)jinak tsi myslim ze tvoje auto a ty k sobe patrite a pokud bys to prodal pod cenou tak bys to neprezil,prece jen kus tvoji prace na tom je ne? :)
  • Syky
    ja ho neresim, jen to sonduju jak to vypada ...:P
  • Syky
    JohnDi 1.8 16V: kamo za toto si listi...:D

Nejsem ani blbej ani moc mladej...

PS: nikdy nedelam nic kvuli nekomu jinemu, rozhoduju se sam ;)
  • marcin
    Syky neser!!!!!:-)))
  • Syky
    za 50tis to radsi zhodim z Macochy,nez abych to oplakal ze to ma nekdo jiny...to si asi vazne necham na porad a doufam ze se s moji zenskou budu casto hadat,at jsem s nim porad nekde v garazi :)
  • Luigi 16VT
    Osobně ... neprodávat a počkat .. 5-10 let ... cenově budou takovéto kusy v kurzu ...
  • amadeus69
    Jak říkám když se udělají dobré fotky hodně se rozhodí sítě tak těch 65-70 by se dalo, ale bude to trvat :)
  • Fugasik
    Já si myslím,že klidně i 70.Nechci se nikoho dotknout,ale 1.8 byli vždycky tak nějak dražší....Když sem coupé kupoval tak za cca 90 a 16VT se dali sehnat v poho za 50...cca 4 roky na z5t
  • amadeus69
    Podle mě když uděláš hodně dobrý fotky a budeš to cpát všude i na placené inzerce tak se časem najde nějaký mladý brko co by za to mohlo dát i těch 65-70, ukecáš ho na menší obsah a nížší spotřebu oproti třeba turbíně, ale je třeba počítat že za tuhle cenu se bude prodávat dlouho ;)

Jinak vyloženě pokud rychle prodat (do měsíce) tak těch 50-55tis to ti za to ale nestojí tak si ho radši nech a nesere mě :D
  • Feki
    Kamarade to je v prdeli,za ty auta co dostanem kdyby jsme je chtěli prodat nám bude akorat blbě a do breku proto bych se na tohle ani neptal radši..:(
  • Džanek
    dle myho nazoru je pro cloveka, pro ktereho neni auto jen dopravnim prostredkem a nejakym zpusobem je s nim tim padem spojeny, dost tezky se ho za trzni cenu vzdat. Dnesni realita je proste takova, ze takhle stary auta dnes uz(jeste?) proste cenu nemaji.. Druha vec je tuning, ktery je pri prodeji spis minusem. Takze cenu osobne odhaduju na max50 spis ale jen ke 40 tis. coz je asi cena, kterou bys akceptoval je v tom nejnutnejsim pripade. V ostatnich pripadech te tyhle penize nevytrhnou = s autem zestarnes a ja si myslim, ze jednou za to budes i docela rad:)
    Jen pro srovnani:http://auto.bazos.cz/inzerat/7455582/Fiat-Coupe-18 -1999--145000km.php
  • Syky
    yo prahy jsou origo plast, kridlo MS desing, otevrene sani...dival jsem se na netu a je to dost nizko..sice jsou tam nejake mega vrany ale i tak celkove slabota..
  • Syky
    Yo ještě zatmavená okna, xenony a určitě jsem na něco zapomněl...
  • Syky
    Jen tak jsem přemýšlel jestli to má vůbec cenu. Upřímně si myslím, že absolutně ne, ale chci vědět co si o tom myslíte, jak to vidíte..

Kdybych se náhodou rozhodl prodat svoji coupelu, co se dá za to dostat?

Rok 99 , 1.8 16V, najeto 156tis, při 122tis generálka motoru, brzdy zimmerman, sport. pružiny eibach, zadni světla helly, alu AZEV 17, modena, LE prahy (stara fotka ),sedačky FK, 4-bod pásy, udržovaný , bohužel bourané ale hezky spravené, upravený výfuk a další chujovinky...

Na 1.8 jede krásně, e možné to dát i d origa stavu atd atd atd...

Zajímá mě váš názor, co se dá z toho v dnešní době vytěžit..já myslím že moje představa nereálná,takže s tím autem zestárnu..Takže se ptám : co za to můžu chtít?

Děkuji za jakoukoliv odpověď a poznatek...

PS: teď neprodávám, pouze přemýšlím a plánuju, takže zjišťuju....