Dnes 12

• Elkar
    Kola schaluju, fakt dobrý,
  • Fugasik
    Parádní hokej:o)ještě USAJ a pak odznova :)
  • Coupe73
    Belma to si piš, jsem nalepený na telce každý zápas.
  • Belma LE
    Tak hlavně doufám kluci, že fandíte čechům. A to i místní italská menšina! :)
  • K0K1N 20VT
    3
  • K0K1N 20VT
    2
  • K0K1N 20VT
    tak je to tam a teď už jen čistit a čistit a ... :)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    for LUKE: takhle przníš auto? kola, světla a zrcátka v odstínu 613A (LIMITED EDITION) na auto, které limited není? tomu se říká tzv: tuning...
  • Denis 1,9 JTD:(
    Dnes jsem si zajel 700km, 4x překročil česko-polskou hranici a přivezl si vyváženou klikovku:)
    Mimoto jsem zjistil, že půjčený mikrometr, kterým jsem měřil průměry čepů na klice, se sekl o 0,5mm a mám koupené špatné šály.
  • LUKE 1.8 H8C
    Dnes jsem umyl nove nalakovana kola a je to nachystany na auto :-)
  • HARIBO
    :D
  • Feki
    Nemas fotku ty hlavy?:)
    Haribo: ono kdyz jedes pres 200 tak to mohl byt klidne i kůň,ne jezevec..:)
  • Scoupe
    nastesti sem ji trefil primo na hlavu svetlem ze se nedostala pred auto mam ko pouze svetlo a stalo se to u rican ...
    petře aspoň že ne Coupaso... na pašíka se shání věci líp a za lepčí prachy...
  • HARIBO
    Ja minule videl kluci jezevce :) Ne ze ho nekdo rozmazzne - je krasnej!
  • JP
    Aaau, soucítím s tebou:(. Mam pocit, že tenhle rok se toho zvířectva fláká po silnicích v noci hrozně moc, já už kvůli tomu jezdim jak s vajíčkama. Minimálně každejch 10km na okreskách okolo Prahy něco potkám:(
  • HARIBO
    aj,..:(
  • Scoupe
    tak sem prave trefil srnu asi ve 120 .. :/
  • kisik
    Dnes se mi nejspíš odporoučelo turbo :-( . Luplo tam ,ručička padla a vyletěl dým :-( .
  • Elkar
    Novej, lepší vlnovec je tam a starej, prasklej je pryč. Auto už neprdí a má zase italskej zvuk.
  • Innocento
    Všeříkající nadpis, nicneříkající obsah :-)
  • Elkar
    článek vo hovně. to ja jeko by psali o tom že o víkendu pršelo a bylo mokro.
  • Innocento
    http://www.novinky.cz/finance/231821-cesi-maji-str ach-z-piratu-silnic-kazdych-sedm-minut-je-vazna-ne hoda.html

Ježišmarjá, ti jsou naivní :-) Ať se podívají na silnice. 80% lidí na silnici neví, která bije a je úplně jedno, jestli je mladej, starej, mužskej, ženskej, profi, amatér, vejcař...
  • Elkar
    scoupe: těch... závažíček je tam docela... dost :)
  • K0K1N 20VT
    dnes jsem předjížděl sáblíkovou když jela na kole. doufám, že jí můj blow off moc nepolekal :)
  • Adys
    Elkar: Chybí no.
  • Scoupe
    stredove poklicky hotove.. :)
  • Elkar
    nechybi ti nad svodama ten plech?
  • Adys
    A potom :)
  • Adys
    Tak dneska jsem si tak trochu hrál :) Předtím
  • Pietro-Scuderia Italia
    foceno dnes v tuskansko u forte dei marmi.jedno z nejkrasnejsi ferrari vubec..
  • Innocento
    Já jsem ho vyndaval z Alfy GTV a když jsem viděl, kolik do toho jde kabelovejch svazků, tak jsem měl taky bobky, aby to bez něj fungovalo :-)
  • Elkar
    éčko neéčko, rpsotě jsi to auto tak koupil.

já dnes odmontoval nefunkční alarm. Hned na to jsem zjistil, že funkční byl. Nešlo bez něj nastarovat. :D
  • Innocento
    kisik : Jo, automatický musí bejt...
  • kisik
    Když zastavili mě (taky jen kvuli xenonům),tak jsem jim ukázal náklon světel ,ostřikovače a odpalkovali mě ,že ty náklony musí být autotické ,ne manuál z kabiny ..
  • Innocento
    nocarret : Mezitim, co jsem dejchal, tak druhej zkoumal "Éčka" na plexisklech světel. Pak mi řekl, že mě zastavili kvůli těm xenonům, o kterejch určitě vim. Vzhledem k tomu, že stačil říct, že mi to dá za dvě kila, tak jsem se nevzpouzel, odkejval to a tim se vlastně přiznal. Na základě toho, mě nejspíš pokutoval.

Přijde mi, že bych to stejně neukecal. Nebo myslíš, že je to možný?
    Slyšel jsem několikrát o regulaci sklonu světel, ostřikovačích a jinym Éčku na světle, když jsou xenonový výbojky, ale co vim, tak první oktávky s xenonama snad nic z toho taky neměly. Ale to nebude dobrej argument ke sporu :-)
  • nocarret
    docela by mě zajímalo na základě čeho ti to napařili, přece jsi mohl říct že to je origo
  • _ACE_
    Feki: Dnes jsem se trochu tou Suprou svezl jede to proti mymu astmatikovi jako kráva,žere to ale jako tank(možná trochu to bude syrovym motorem)A Coupe je pohodlnější tohle je jako parník,ale zátah turba brutal.Tohle je singl turbo 3L to samý se dělalo atmo.Twin se snad dělala až další generace
  • Innocento
    Tak dneska padlo 200,- za xenony. Patří tam prej H7 halogen :-) Neodporoval jsem a za to se mi dostalo vstřícného jednání. Dlouho jsem čekal, kdy padne trest, protože mě stavěli už několikrát i v noci a nikdo tomu nevěnoval pozornost. Ale za dvě kila to jde.
  • Ostravak
    Menší nehoda o větší patník...
  • Kubajz20VT
    Hmmmmm Pietro nám dělá chutě...:))
  • Pietro-Scuderia Italia
    dnes v tuskansko na rivere jsem Potkal jedno zluty a jedno stribrny 2Ovt...skoda ze jsem jel caravanem,takova krasna silnice jsem nikdy nevidel..
  • Feki
    Tyhle starsi Supry se delali jen single turbo nebo i atmo a twin turbo? Kazdopadne to musi bejt pekny svezeni,je to asi rozdil oproti coupe vid..? :)
  • _ACE_
    Je to po čerstvý GO tak zatím klídek,teď se bude měnit potřetí olej a pak se bude pomalu přidávat.Ale je to trochu oslabený protože blbnul čip v řj a tak jsem ho vyndal.
  • _ACE_
    Front view
  • Feki
    Pepo uz bych chtel videt jak to synatorovi lita..;)
  • _ACE_
    Náš rodinný letní autopark
  • LUKE 1.8 H8C
    Tak jsem koupil pekny molitam ze sedadla u spolujezdce a vymenil jsem ho za ten svuj prosezeny u ridice a sedadlo krasne tvrdy a prdel drzi na jednom miste :-)
  • Brano20VT
    Hurikán máš pekný originálný kúsok
  • hurikán
    dneska jsem ho umyl :)
  • Brano20VT
    Dnešné zahájenie bikerskej sezony v Třebíči :

• Coupe73
    a docela mu sluší
  • GeriX
    Braček zdedil staré topánky :)
  • Simarik
    já cenu řešit nemusel, kamarád to dělal jako testovací pro další prodej jak to dopadne :-) ale za 600,- bych měl sady skoro 2
  • K0K1N 20VT
    jj, vim no mám červenej, už jsem to čekoval na youtub :) kde jsi to kupoval a za kolik? já na highperformanceparts.cz za 600, to mě přišlo celkem dost.
    http://www.highperformanceparts.cz/reflexni-prouze k-kolem-alu-kola--cerveny.15164
  • Simarik
    KOKINe mrkni co dělaj reflexní proužky :-) tohle udělal blesk na foťáku ale když projedeš a někdo posvítí z boku tak je to nářez !!!
  • Luis
    povedené kolesa !!
  • K0K1N 20VT
    to ještě chvíli potrvá,pneu bude za 3 týdny a pak ještě možná zjistím,že nějaké kolo hází ale to už by mě tolik nezdrželo,hlavě jsem zvědavej na ten reflexní proužek,jak to bude večer svítit. Jo a už by někdo mohl pomalu založit dnes 14 (13 bych asi vynechal :-),mobil mi to tu už moc nebere.
  • Džanek
    hod pak foto na aute, na to sem zvedavej:}
  • K0K1N 20VT
    už se to pomalu rýsuje jen vykrást banku, koupit pneu nalepit reflexní proužek a může se vyrazit :)
  • K0K1N 20VT
    Jindřich: jenom na závodní, na coupe taky neseděli ale desky se dají v pohodě upravit podle originálů, já je na 20VT musel jen malinko zmenšit, jinak jsou skoro stejné, pak mám doma ještě ferodo úplně nové na alfu ale ty jsou dost velké, to bude asi jen ne nějaké velké brzdiče.
  • GeriX
    Origo anténa znova žije! Nové káble pre audio naťahané a už došli aj nové zadné repráky a posledný komponent ohľadom hudby, aktívny subwoofer.
  • Jindřich
    K0K1N 20VT: prosimtě na jaký alfy dokáže tvuj kamarád sehnat tyhle desky??? Seženeje i na alfy co maj obyč brzdiče a 284mm kotouče? Potřebuju je na 2.4jtd Díky
  • Brano20VT
    super čítanie : http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Metal :-)
  • Turok
    Zero no chce to garáž bez té nemíáš šanci někde v panelárně stačí jeden tupec.
  • Luis
    kuwa ja se lekl že to po mě skočí z obrazovky... :-D
  • Kubajz20VT
    *malý*
  • Kubajz20VT
    Dneska v noci se mi po bytě rozutekli moje mylý Abarti.:D naštěstí jsem je už všechny pochytal..:D
  • ZERO
    Tak tak. pravdu máš
    sou to zmrdi... nikdo z nich si nedokáže vážit věcí kolem sebe...

molotovy koktejly na ně...
  • ZERO
    A kašlu na to, spravovat to nebudu! Postavím si obrněnej buldozer a srovnám tu ty sousedy kolem...

přísahám, že by mi mrdlo a souseda bych vykopal z hrobu ať je kde je, a oživil ho jen abych ho zabil znova... :-D

ale to si docela vostrej zabít souseda kvůli odřenině :-D
  • ZERO
    Ten soused co mi to odřel tady: http://www.fiatcoupe.cz/forum/pokec/5733-dnes-11/ se už nikdy nevrátil domů... minulý rok mi to odřel a zmizel. Nevím kde je a za nájem už dluží 80000, te už se nikdy asi nevrátí... Coupé mám už dodřený ze všech stran, už mě to fakt sere!
  • ZERO
    Mě z toho jebne... Už zase!! Dneska přijdu k autu a...
  • Elkar
    za ty prachy bych nechal všem členům klubu dát coupé do naprostýho TOP stavu. pak bych si koupil i svoje nový.
  • Luis
    http://www.novinky.cz/auto/230852-jeden-ze-ctyr-ex istujicich-vozu-koenigsegg-agera-byl-prodan-v-ostr ave.html
    Osobně bych si místo toho koupil radši 348 kupéček, posavil garáž a udělal z toho Fiat Coupé muzeum Pininfariny :-)
  • Kubajz20VT
    Díky pánové..:)
  • GeriX
    Skús vykalkulovať ;) malo by to sedieť.

http://cennik.posta.sk/
  • Džanek
    Kubajz, ted sem posilal balicek 0,25kg, ale z CR na Slovensko a na dobirku to vyslo to na 123Kč:)
  • Kubajz20VT
    Lidičky jak je to s poštovným ze Slovenska do Čech?? Je to o hodně dražší než když se něco posílá jen u nás??
  • Syky
    ...
  • Syky
    ...
  • Syky
    ja dnes konecne dodelal jeden prah a vylestene svetlo...jeste doresit zadni naraznik a pak ....pak se zase neco najde...:)
  • Turok
    lizatka a konec :)
  • Turok
    prahy..
  • Turok
    3
  • Turok
    2
  • Turok
    malý upgrade:) jen růžky
  • Luis
    Ten dotaz na kufr mě zajímá taky.
  • Pegas77
    jinak jak tak vidim ten oddelany kryt kufru tak nemohu mit pripominku k tomu mechanismu, kufr je celkem prostorny jen ty trubky od vika to celkem zabiji pac do nekterych mist se neda naklad (tasky) umistit coz je skoda , dá se to pořešit jinak? řešil to někdo?
  • Evelyn
    Nee, barva bude stejná jako byla - Metallic Ink Black.
  • Kubajz20VT
    Hezký to je černej mat?
  • Evelyn
    Aktuálně takhle...
    to je hezkej dárek... a kde se takovej dárek dá koupit? rád bych se začlenil do ligy výjmečných a byl třetí... :-D
  • Ravic inesperto
    Ondro ten potah byl darek...v republice jsou dva:-)je to origo na coupe...
  • marcin
    aspon ze tu mam nejakeho fiatka:-)))
  • Innocento
    Aha :-) Tak to vůbec neřeš :-)
  • K0K1N 20VT
    ale on dělá u závodního teamu alfy,tohle asi vědět nebude.
  • Innocento
    K0K1N 20VT : Zkus se, prosím tě, zeptat na kolik v Alfě vyjde rozvodovej řemen s kladkou na Alfu GTV 2.0 V6 Turbo (r.v. 1998). Díky!
  • K0K1N 20VT
    přední kotouče omp od marcela a desky od kamaráda co dělá u alfy romeo mechanika,kdyby někdo chtěl mohl bych snad sehnat
    for RAVIC: Tome, kde jsi sehnal ten potah na zadní plato s nápisem PININFARINA?

vypadá to moc pěkně...
  • Innocento
    Dnes kolem půl jedný ráno mi "Pomáhat a chránit" poskytli startovací kabely a zdroj energie :-) Díky klucí!

A teď jdu zjistit, co se vytelilo :-)
  • Turok
    Aljaska ok tak někdy příště :)
  • Ravic inesperto
    pekne:-)
  • Aljaška
    Turok já mám coupé poskládaný teprve třetí den, a teprve včera se naladilo turbo a udělala geometrie, sem nevěděla zda budu schopna o víkendu někam jet:-):-)
  • Turok
    Aljaska skoda ze jsi nedala driv vedet mohl se pokutit nejaky mensi sraz.
  • Lenoš20VTLE
    a ukázat jim kde má kanec pí...ču :DDDDDD
  • Aljaška
    jj Alfisti maj nějakou akci a v sobotu maj někde v těch končinách motokáry, jedu jim fandit:)ale hlavně projet:-)
  • Turok
    Aljaska na Ostravsko?
  • Coupe73
    Iluš tak to je super, mazec...gratulace k úspěchu. By mě zajímalo na kolik vyšla práce. Jenom práce.
  • Aljaška
    už jezdííím. Jooo jezdíím. Včera dvouhodinová geometrie a hotovoo. Dnes dát rádio a v sobotu huráá na Ostravsko:-)
  • Dr.Ravic
    Kokin: to je teda hustej mazec...
    jsem jeste nevidel
  • Lenoš20VTLE
    copak to je za značku?
    tak to je masakr ty brzdy... :-D
  • K0K1N 20VT
    závodní brzdy mám už půl roku ale, že dělají toto, jsem zjistil až dnes :)

• Coupe73
    Pěkně zdokonaluješ Peťane
  • Innocento
    Schneczek : To tý mazdě teda vytřel prdel :-)
  • Feki
    GeriX ne vubec to nevadi je dobře že se ten nápad se znakem někomu líbil..;)
    Jinak koukam konečně nejakej fanda Monster Energy..! ;)
  • Schneczek
    a pak proc nejsou k mani svetla na coupe kdyz je vyplacavaj na takovyhle kraviny
    http://www.tuning-no1.cz/clanky/199-mazda-mx-5
  • GeriX
    Dneska som ponakupoval zopár reflexných fólií, zajtra sa ide lepiť! ;) Niekto tu minule mal znak fiat s karbónovou fóliou, udelal som si radosť a spravil som aj ja. Hádam sa dotyčný neurazí, že som to odkukol :P
  • Honza
    jelikož se nehrabu jen v autech, ale v mnouha jinejch věcech, tak toto je moje práce přes víkend:) dnes jsem poslal vše hliníkový co jsem potřeboval svařit kámoši svářeči..
  • ZERO
    Je doma...
  • k3lukas
    Vis jakou praci mi dalo tu vzperu okousat z tech klad do tyhle velikosti :) a ma dve vyuziti bud drzi kapotu nebo funguje jako rozpera v kufru mezi tlumice :)
  • Jelo
    Já myslel že jde o tu s citem vybranou vysouvací vzpěru kapoty. Vybrat je z takovýho množství co je za autem - je kumšt :))

néé - máš to pěkný.
  • k3lukas
    Presne jak rikas je to jenom o tom vedeni :-)
  • Džanek
    kluci co trochu vysvetlivek pro neznaly:) Jde o ten IC s vyvodem i privodem na jedny strane?:)tzn trubky se nevednou po celym motoru..
  • k3lukas
    pak dam fotky jak jsme udelali vedeni z nerezu zadny zbytecny spojky a zmeny prumeru :)
  • nocarret
    oceňuju že ses vydal touhle cestou .-)
  • k3lukas
    Je to takhle supr akorat to neni nejlevnejsi varianta :-)
  • nocarret
    tak jsi ho nakonec koupil ju :-) dobrá volba, myslím že takhle to tu nikdo ještě nemá, přitom je to elegantní řešení :-)
  • k3lukas
    Tak uz je zase kus hotovej :-)
  • Feki
    Vypada to pekne...poslal bych to ale jeste k zemi..;)
  • GeriX
    Ak budúci víkend bude dobré počasie, umyjem a vyleštím autíčko a spravím aj nejaké lepšie fotky.
  • GeriX
    No takže tu je sľubovaná fotka s novými diskami. Nahodil som ich len dneska po obede, lebo ešte včera som maľoval brzdové čeľuste na červeno ;)
  • Jelo
    Nebylo to dnes , ale minulý týden jsme natáčeli klip pro Republic of two - vítěze Zlatého Anděla 2011 :)

• Pietro-Scuderia Italia
    Dnes jsem ridil 156 GTA a muzu rict ze jede jako prase....
  • Fugasik
    Dobrej pes :D
  • Aljaška
    jj GTA, drahá polovička se povyšuje:-) to ho přejdéé:-)
  • JardaITC
    156GTA? a coupe teď už 20VT, parádní fotka:)
  • Syky
    to se mi libi!!
  • Aladin
    Supééér!! :-)
  • Koty
    mooc pěkná fotka :-)
  • Aljaška
    joooo, jooo už vrčí:-) A blof off ventil foukáá a píská!! Pomalu se začíná skládat interiér, počítám, že do týdne bude hotové:-)
  • Scoupe
    ve hodky u coupe to je jen takova mini priprava.. :D ted tavim pod mojim novym prirustkem tri dny a zatim sem zmaknul jen nove poloosy, dnes vymena vlnovce a zavareni svodu, vymena zrcatka, vysvakanin milionu kabelu po alarmu, vymena oleju, praskle pero nahrazeno novym a kdyz se zadari tak v patek na stk. .:)
  • Elkar
    dvě hodiny kdyz se clovek vrta v aute nic neni.
  • bubAk_
    to JohnDi 1.8 16V : oka :)
  • bubAk_
    to JohnDi 1.8 16V: uspech :D este mi s tim musis pomoct :D kdyz uz v tom mas praxi :D
  • JardaITC
    Jsou špinavý, celou zimu neumytý tak se nelesknou. kor je to vyfocený mobilem.
  • Elkar
    ty kola vpadaj jak z umely hmoty.
  • Feki
    Dnes jsem stribrnaka videl,moc mu to slusi na tech kolech ze Stila,snizeno,roztazeno...hezky..taky jeste jednou diky..;)
  • JardaITC
    a tady už je aj nový komín
  • JardaITC
    výsledek
  • JardaITC
    odpoledne jsem neměl co na práci, tak jsem vyměnil nárazník.

btw shodit ještě kapotu a jezdit s takovým předkem, to by byl ufoun.
  • kisik
    Nechal jsem se uchlácholit kecama a vyzkoušek jsem H.O.D do dálkových http://www.tuning-centrum.cz/product/63763-hod-zar ovky-h1-6000k-12v-55w-sada-2ks-+-zdarma-parkovaci-zarovky
    .Zklamání ,zklamání a zklamání ,k 6000k se to vůbec nepřibližuje ,svití jak obyč žárovka :-( .
  • GeriX
    Džanek má pravdu, sú to Team Dynamics Pro Race 1.2, závodné disky z Anglicka. Čakal som na nich 2 mesiace, lebo sa vyrábajú na objednávku. Budúci týždeň budú aj fotky na aute ;)
  • Džanek
    to vypada na Geriho vytouzeny Team Dynamics:) Jinak ja uz mam taky prezuto:D
  • Dr.Ravic
    GeriX: ty kola vypadaji paradne, pak hod fotky na aute...
  • Feki
    Co je to za kola? A dej foto az budou na aute,vypadaj luxusně.;)
  • GeriX
    Juchúú! Dneska mi došli nové disky!!! Juchúú! ^^
  • Innocento
    To věřím, ale přijde mi, že je rozdíl dát do auta díl nebo nechat ovlivňovat další vývoj automobilky majitelem, kterej je úplně mimo mísu - myšleno tak, že němec není ital.
    A jsem zvědavej, jak se bude dál vyvíjet třeba Jeep.
  • Koty
    já bych to neodsuzoval, já mam fiat stilo 2005, tam jsou motory z opla a nestěžuji si :-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Vsechno je pod fiatem vcetne ferrari :-)
  • Mertix
    Kdo ted vlastní Alfu vůbec?
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ja taky a prestanu koupit alfy...Ale ja si myslim ze se to nebude konat.
  • Innocento
    Já mam takový obavy, že už je to tam domluvený. Jenom se řeší finanční stránka věci. Pak budu hodně zklamanej.
  • Mertix
    :( http://news.autoroad.cz/zajimavosti/34314-vw-by-v- alfe-romeo-pouzil-motory-z-porsche-pokud-by-ji-zis kal/
  • Feki
    Brano to zabil..:DD
    ...ale jinak pekny,jednou jsem na dálnici potkal nemeckej Aston DBS ale nez jsem vytáhl telefon tak jsem dávno polykal prach..:)
  • Coupe73
    Braňo, tak to je dobré. Já to dělám jako ty a navíc si ještě míchám vajíčka, ale čím ... nepovím :-DDD
  • Scoupe
    no ja sem moc sexy mechanik a hlavne i sikovnej co sem se dozvedel tohle mas blbe tohle taky a tohle .. :P
  • Brano20VT
    Pavle to je rutina , lavou som fotil a pravou som obaloval řízek k obedu
  • Coupe73
    Petře ty snad víš, odkud vítr vane?
    Braňo, pěkné. Hele, ale dávej pozor. Řídit a fotit není moc ok :-)
  • Brano20VT
    ...
  • Brano20VT
    piatkový ulovok na d1 Evora , moc pekná..
  • Coupe73
    Petře no to je síla. Já někoho takovýho potkat, tak za sebe neručím.
  • Janinka 2.0.16VT
    No jo ,ale já nechtěla na plnou hubu :)
  • Lenoš20VTLE
    no šlo by to napsat i jinak :D
  • Janinka 2.0.16VT
    Chtěl jsi napsat dva zadečky mechaniků ,ne? :)
  • Lenoš20VTLE
    dva mekánici :D
  • Feki
    Zmrdi fakt,utlouct takovy impotentni neandrtalce..
  • Kubajz20VT
    Tvl zabít takový Krypli!!!
  • Aljaška
    jooo, aspoň budu mít velý EGO, jako tady některejm vyrostlo:-):-):-)A budu si ho hoonit:-) to ego:-)
    tak malá a bude mít v autě takhle velkej motor? :-D
  • Aljaška
    :-)
  • Aljaška
    uáá už se na to pracujééé:-)
  • HARIBO
    Je to strasne lehka slitina vypada to na dural
  • Jan Paukovic20VT
    Tesko rict nikdy jsem to nemeril ale snad od 270do300 poniku.
  • Kubajz20VT
    kolik psů?? :D
  • Jan Paukovic20VT
    Anebo to mozna bylo tou barvou auta co ho tak spomalilo:)
  • Jan Paukovic20VT
    Samozdrejme apgrade jinac by to tak snadny asi nebylo.
  • Kubajz20VT
    a máš serii nebo nějakej upgrade?? :)
  • Jan Paukovic20VT
    Tak jsme si dnes daly k svacince jedno TT RS aspon to mnel tak psany a jelo mu to dost slusne.Ale i tak jsem si snim pohral byla to bzunda, koukat na toho dobre oblecenyho mladicka jak pri predjizdeni kdys jsem podradil koukal stridavje na mne a na tachac. Apak v zrcatku jak se snazil mne nejakym spusobem dojet.
  • _ACE_
    Připravuje se vylepšení ...
  • _ACE_
    ...
  • Innocento
    Počasí na to bylo jako stvořený...
  • Honza
    dnes umytí žluťáka a prvních 30km...

pak následovalo mytí a příprava ojnic, pístů a čepů k úpravě... samozřejmě do tipa..
  • Innocento
    Takže ta nálepka bude spíš garance min. 98
  • Lenoš20VTLE
    mluvil jsem z pánem z rafinerky
  • Innocento
    Lenoš20VTLE : Ale na stojanu je nálepka s oktanovym číslem 98. Nebo jsi viděl i se stovkou?
  • Lenoš20VTLE
    tak verva je 100
  • Elkar
    mě v tom jde spíš o ty aditiva a placebo efekt.
  • HARIBO
    Ja to u turbicka tedy taky nepoznal i kdyz chvili jsem si myslel ze spotreba je nizsi :)

U atmosfery to znat je :)

Ma nekdo jine poznatky? :)
  • Feki
    No ja zaznamenal ze kdyz naleju 100ku tak to proste jede lip..pravidelne,zadny skytani nebo cukani..
    Jinak kdo ma zajem o 98ku,tak benzina ma Vervu 100,to neni 100oktanovej benzin ale 98mi...;)
  • Innocento
    Já si myslim, že ke zvýšení výkonu nebo ke snížení spotřeby takový paliva přímo neslouží...
  • HARIBO
    by me zajimalo jestli to je znat na vykonu nebo na spotrebe?
  • Innocento
    Aha :-)
  • Innocento
    98ma mi nepřijde hůř sehnatelná, než 100vka. A nevím nic o tom, že bych měl lejt spíš 98mu, než 100vku :-) Ale když mi to někdo fundovaně vysvětlí, tak si nechám poradit :-) Ono to hlavně nebude jenom o tom turbu.
  • Innocento
    No 20VT s RSem
  • Innocento
    Do sériovýho 20VT to určitě nutnost není
  • Kubajz20VT
    Je to nutnost lejt do 20VT 100 oktanovej benzín nebo je to jen aby to líp jelo?:))
  • HARIBO
    95 - 32,90
  • Innocento
    Já na to kašlu, protože musim lejt 100 oktan a když natrefím na Shell, tak ho mívají za 39,10,-/l, ale žil jsem nějak v iluzi, že je 95tka kolem třiceti :-)
  • Innocento
    Máte v okolí taky taková čísla? :-)
  • Feki
    Ja si ten budik pichnu na žílu a až do mě ta moje zas bude prudit at zpomalim nebo at jedu normalne apod,tak abych vedel kdy si mam vzit prasek az mi vylitne tlak..:)
    Fekoušovi by mohl měřit tak podtlak sání... a to si myslim, že ty hodiny jsou v tom případě užitečnější :-D
  • Aljaška
    TO TEDA JEZDIT BUDE!!
    Ano bude jiný tunel- část už je u čalouníka a část u lakýrníka. Feki ne hodiny se neučím, neb je tam nemám, místo nich mám budít tlaku turba. Ale tobě by takový budík byl k hovnu že :-):-:-):-):-)
  • Suvis 1.8 16V
    No asi si půjdu koupit klobouk, abych měl čím smeknout, až to auto bude zase pojízdné!
  • Feki
    Ilonka se uz naucila analogovy hodiny tak bude davat faceliftovej stredovej panel..:)
  • nocarret
    to už nepojede :-))
  • Coupe73
    A takové hezké auto to bylo...Iluš co jsi mu to udělala. Resuscitace bude zajímavá :-)
  • Aljaška
    můj iteriéér :-o
  • Aljaška
    :-(
  • Aljaška
    jaůůůůů

moje cupaso je momentálně v tomto stavu
  • bubAk_
    to Coupe73: jj ja sem taky spokojenej, mam tu kulatou,pedaly prijdou az bude vic teplej :)
  • Coupe73
    bubAk_ Já už mám namontováno. Jo řadička studí hlavně když je venku zima, ale jinak v pohodě, když je venku teplo tak je to v pohodě. Já jsem spokojený :-)
  • bubAk_
    to Coupe73 : mam tu sparco kulatou a docela studi,ale jen chvily :) a pedaly mam taky tak uvidim az v lete namontuju.

to Syky: jedine co ti na to muzu napsat je hahahaha :D
  • Feki
    A ja za mesic..
  • K0K1N 20VT
    já jí absolvuji za týden, snad taky v pohodě doufám, jediný co nejde je naklápění jednoho světla a musím dát zase kat na emise.
  • _ACE_
    Tak dnes absolvována technická bez vady a sezona může začít.
  • _ACE_
    Dobře schoval,mně se to stalo vloni a dodneška se nenašel.
  • Syky
    nevite kam jsem dal muj bezpecak na kola?
  • Belma LE
    Podvozek je od KTM (Rakousko?) Ale jinak čistokrevná Alfa po letech... Doufám že neudělá ostudu, je to kočka. Plánována je výroba cca 15-20 000 kusů , takže se to snad dostane i do rukou smrtelníků v ČR. Třeba jednou ... ;)
  • Fugasik
    Sem si dnes vzpoměl....kdo to po mě chtěl na srazu ty dvě kofoli a dva řízky....na tom obědě :D:D
  • Feki
    Uprimne?Moc se mi nelibi,ve srovnani s 8C...
  • Pietro-Scuderia Italia
    Krasne auto...konecne se u nas neco deje
  • Coupe73
    začínám šetřit :-)...hezké
  • Kubajz20VT
    Italové ukázali, že to s designem pořád uměj..:) Parááda!:)
  • Brano20VT
    to sa alfe povedlo :http://www.auto.cz/alfa-romeo-4c-nejprve-koncept-5 4900
  • Aljaška
    ne ne kladivem ne. To by tě tam nepustili:-)
  • JardaITC
    to bych musel nechat zreznout ještě pár věcí a trošku to potunit kladivem:)
  • Aljaška
    to jeb RAT scene:-) Populární už i unás. Doufám, že tě Jardo uvidím letos u nás na place na Tuning Cupu:-):-)
  • JardaITC
    taak jsem sim koupil novou koncovku výfuku, edice rezlajn od fiatu :D
  • Turok
    Honzo :D :D :D tak to u nás pohodička:)
  • Coupe73
    Jestli bude klouzat nevím, ale nebojím se toho a studit nebude, pač v zimě s coupe nejezdím :-)
    Honzo to se mi stalo už taky :-)
  • Honzousak
    Coupe73
    z toho si nic nedělej, před rokem, když jsem si kupé koupil jsem byl na evidenčce, chlap začal psát náký papíry a povídá, co je to za model.....Kupé,... no ale jako typ,.... Fiat Kupé,... to vidim taky ale já myslim...víte co, dejte mi techničák... Jo ahá, pardon :-)))
  • Coupe73
    a detail
  • Coupe73
    Dnes jsem si udělal radost. Byl jsem mrknout v AutoKelly a viděl tam řadičku a pedály Sparco. Neodolal jsem. K tomu ještě stěrače.
  • Elkar
    taky to asi začnu říkat. :) kdo ví jestli třeba majitelé hyundai coupé maj stejnej problém
  • Coupe73
    :-D
  • von Raven
    rekni fiat 175 a nebudes mit problem :D
    na to už sem si zvyknul... to mi říkají standartně... :-D
  • Coupe73
    Dnes se mi stalo v prodejně autodílů to, co už tady někdo psal. Říkám prodavačce Fiat Coupe....no dobře a co je to za Fiata?...no vždyť vám to povídám "kupé" C O U P E doslova :-)))
  • Aljaška
    no to se mělo, ale na žlutým bylo rozbitých mnohem víc věcí než mělo... žlutý coupé tam stojí od srpna nebo září a bílé tam stojí od listopadu:-), ale byla jsem ubezpečena, že to bude hotové v termínu:-)
  • Coupe73
    Já myslel, že jsi už s přestavbou začala...
  • Aljaška
    týý jo, už by se tam vešel i nákup:-)
  • Aljaška
    uááá už to začalo, tento víkend interiér, příští víkend jde pryč nárazník, haubna a hlavně motor, žalostný pohlééd:-)
  • K0K1N 20VT
    dnes jsem byl na váze (s coupe) a mám 1280 kg když odečtu 30 l z nádrže. To je celkem dobré, jediné odlehčení které mám je, že nemám tlumiče na vejfuku.
  • Fugasik
    Jaký máte ceny Selenie 10w40 20K Alfa Romeo?....Já 241 :)
  • Coupe73
    Braňo a kam letěli, za svodidla? :-) Na další víkend zase ochlazení a návrat zimy, ale doufám, že to bude jen jeden z posledních záchvěvů :-(
  • Brano20VT
    vypadá to že už zima končí , prileteli prvé motorky
  • kisik
    Kam jste si nalepily klubové nálepky? Ptám se protože se nemužu rozhodnout jestli na pravou,nebo na levou stranu a hodí se vědět kam se mám dívat když zahlédnu jiné Coupé :-) .
  • Jelo
    nebývalo to náhopdou V Praze v Argentinský jako reklama u těch bazarů ?
  • Honza
    co to je za splašenej laminát? (foceno dnes na Mělníku)
  • K0K1N 20VT
    to se mi taky stalo u peugeota 205 :) ale co je horší, že mi mamka ztratila spz, tak musím zase po úřadech :(
  • Innocento
    Dnes přijíždím z dlouhého vršku na semafory (červená) a brzdim a brzdim a furt tlačim na pedál a furt tlačim na pedál a ejhle pedál na podlaze :-)
  • amadeus69
    Když dáváš auto na dlouhou dobu do garáže tak to není jen tak zaparkovat a jít, chce to auto na tuhle pauzu připravit ;)

Já se chystám tento víkend auto trošku probrat ze zimního spánku tak uvidíme co na to řekne :D
  • Honzousak
    Před měsícem jsem kvůli copé pořídil garáž a taky ho tam hnedka zaparkoval.....já blbec.
    Před tejdnem přídu, baterka vybitá, auto jakoby orosený, na vejfuku krystalyzovala sůl, stejkala ochranná barva z vejfuku, brzdy zarezlý...ještě že jsem podvozek nechal nastříkat!

Dneska jsem ho asi 5km projel, brzdy rozbrzdil, na myčce auto růčo umyl a vystříkal wapkou, i zespoda a do garáže zaparkoval.....

Nikdy nedávejte ty káry do garáže na delší dobu, pokud je neumejete, mě to nikdo neřek a byl to teda smutnej pohled.....+ ten smrad z topení

Tedka už je ok a těší se na jaro, nový elektrony už se připravujou :-)
  • Adys
    Hutty:Chci se jen zeptat, co by se stalo kdyby se mi kousla kladka? Díky v motorech se moc nevyznám.
  • Elkar
    velmi tradiční Pagani :D
  • Coupe73
    Fakt nádhera...to se povedlo!
  • Brano20VT
    neskutočná krása : http://autofun.blesk.cz/pagani-huayra-oficialne-67 61/
  • Simarik
    NJ tady taky sněží a nenechá to makat venku :-( jak já chci jaroooo ! Dnes budou doma kola,zítra obout papuče a pak čekat.. mám jen letní :D
  • Pietro-Scuderia Italia
    Z kufru :-)
  • Kubajz20VT
    Pietro jak do toho lezeš když tam máš ,,tolik,, místa u dveří..:D :)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dneska jsem po mesice a pul vytahal coupe z garazi a jel kousek projet protoze byl sucho v praze...proti 156 mjet jede jak prase!uz jsem nebyl zviklej :-)
    Ale zase snezi,,takze dalsi mesic v garazi :-(
  • Belma LE
    Aljaška: Nojo, líto, ale kdybych si Coupé nechal, bylo by ti líto jeho, prostě jsem ho už nezvládal finančně. Tak snad někdy v budoucnu, až se zase zvednu z toho dna :)
  • Aljaška
    Belma je mě to líto:-(, ale s Alfou k nám můžeš, to je jasnýýý:-) aspoň máš Itala, narozdíl od Simouše Japoňouse:-):-)
  • Belma LE
    Simarik: No měl jsi taky krásku :) Honda pěkná, já uvažoval o CRX Del Sol. Kupé a kabrio v jednom, podle nálady :)
  • Simarik
    Belma: mě odjelo napodzim, fotka dole bylo moje.chybí mi ale už sem potřeboval něco jinýho. Tak i tak na sraz jedu, rád uvidim lidičky :-) Teď si dodělávám Hondičku !
  • Feki
    :) jn pravda....hezkej kousek urcite bude o nej dobre postarano..;)
  • Belma LE
    Jo to mi povidej, celou dobu jsem se ještě držel ale když jsem pak viděl tohle, tak už mi chyběl. Ale co se dá dělat, bude to tak pro oba nejlepší řešení. Když už jsem kupoval bez rozumu, tak musím alespoň s rozumem prodávat.
  • Feki
    To je jeden z nejsmutnejsich pohledu...:(
  • Belma LE
    Díky :) No uvidíme, pokud by to někdy vyšlo, tak se k vám vetřu i s Alfou. A Coupé zas někdy bude, ale až si budu moct dovolit 2 auta. V diskuzi zůstanu no :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Belma LE: no loučit se přeci nemusíš .Coupe jsi sice prodal ale na clubu snad budeš dál ,rádi tě tu mít budeme i nadéle a myslím že mluvím za všechny .A i na srazy snad jezdit budeš i když zrovna ted coupe mít nebudeš.Nejsi jediný.
  • Belma LE
    Tak dámy a pánové, já se loučím :( . Třeba zas někdy v budoucnu...
  • Aljaška
    Haribo napsala jsem ti:-)
  • HARIBO
    2 Aljaška: napis mi email. Mam dotaz. h3r0_haribo@centrum.cz

Díky.
  • Syky
    fotit kazdy detail :)
  • Aljaška
    KONEČNĚ se začalo makat na přestavbě. Čekámna to několik měsíců. To bude vomrd, ale co už:-)
  • Fugasik
    Jj v Hong kongu je to jinak :o)
  • Elkar
    ale já mluvim o sněhu!
  • Fugasik
    Já ani žluťáka nemám :D:D
  • Elkar
    Fugasik: teda.. u nás je víc sněhu
  • HARIBO
    Chachaaa to je deckej tlumic! :) Fugasik mel jsi rict ze uz jsi velkej kluk:)
  • Fugasik
    pěknýý :o)
  • Scoupe
    neprijde mi spatna ta lamela, ma kratsi chod nez seriova a je tvrda, takze kdyz dam malo plynu tak se to trosku zaklepe ale jinak sem spokojenej...
  • nocarret
    z tý lamely budeš akorát nešťastnej a převodovka půjde rychle do hajzlu
  • Scoupe
    no poprve to byla nova spojka a to sem jeste netusil ze budu rozmnozovat stado koniku a ted je z fotek videt druhej duvod vyndavani...
  • Vojta
    A proč mu to děláš bobkovi? :-P
  • Scoupe
    .. podruhe venku behem 4 mesicu...
  • Scoupe
    ...
  • Scoupe
    coupatko dostalo jeziska...
  • Innocento
    Já vzal sloupek tady http://coupefiat.wz.cz/coupe7.html Zatím je tam bez úprav a sedl bez problémů. Budíky tady http://www.sape-cars.cz/slm-ii-1.php Zatím jenom boost a EGT. Momentálně tam mají houby výběr (leda zkusit překliknout na sérii X-Line) a dýl se na ně čeká.
  • Vojta
    Mohl by mi někdo hodit pls link na ty budíky? Nebo nějaké podobné kvalitní? A ještě ten držák na sloupek, který tam padne bez úprav.. Já si kdysi jeden objednal a byl to masakr, jak to nesedělo.
  • HARIBO
    Aha,. to ani nevim ze ten posledni je na jas :)
  • Innocento
    Jak nesvítí? Máš tam pravděpodobně 4 vodiče. Stálých 12V, 12V při otočení klíčkem do první polohy, kostru a poslední na světla, aby se ztlumil jas pokud jedeš v noci. Já ten poslední ani nezapojoval.
  • HARIBO
    Hale umite to nekdo zapojit :)

me ty rucicky samostatne nesviti,..

a kdyz jo, tak kam. THX
  • HARIBO
    Dnesni crash na snehu s gt4 :)¨

http://img513.imageshack.us/img513/6788/dsc03977s. jpg
  • Innocento
    Tohle vypadá taky jako před detonací :-)

• ZdenysM.L.
    To vypadá jak detonátor:-)
  • Coupe73
    Taky jsem si už stáhnul.
  • Innocento
    Nějaká ku*va se mi v noci snažila vlámat do auta. Ještě, že to bylo vemeno, neotevřel to a nenadělal moc škody...
  • Revenge
    ja chci taky milacka sviho :-(
  • Adys
    Ja vím já to myslel taky z prdele:))))
  • Dr.Ravic
    Adys: asi te zklamu, ja jsem turisticky hovado ve stylu "typical german tourist":-) ja jezdim jen do blizkych destinaci (naposledy Tunis) kde relaxuji, lezim na plazi, piju drinky a eventuelne soulozim:-)))
    kamkoli dal bych se bal, tak si o tom prectu v odborne literature typu maxim:-)))
    jo a můj předchozí příspěvek jsem myslel jako vtip, tak jestli jsem te urazil, tak se omlouvam...
  • Adys
    Dr.Ravic:nekeceeej a kdy jsi tam byl???:-)S přeoperovanýma klukama jsem to nezkoušel,ale proti gustu žádný dišputát...:-)
  • K0K1N 20VT
    Tak pročítám starý maxi tuning a koukám,že roťák má coupe 1,6 8V 00 PS :) to asi moc nepojede :)
  • Ravic inesperto
    ale projede skoro vše....
  • Ravic inesperto
    už nemám coupe ale...ROLBU:)
  • Dr.Ravic
    John: :-)))
    štípačky brát nemusíš. stačí když vytáhneš klíček ze zapalování. když si toho nevšimnu tak je za 5 minut po muzice:-)))
  • Lenoš20VTLE
    tak asi s váma nekamavádí:DDDD
  • Turok
    nevím a je mi to šumák :)
  • Dr.Ravic
    takže je to veřejné tajemství. ví to všichni kromě JohnBi-ho:-)))
  • Simarik
    dokonce i já vim a to sem hondař :D
  • amadeus69
    Taky vím takyyyy :D :D :D
  • Coupe73
    i já jsem se dozvěděl a vím :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Já taky :)
  • Lenoš20VTLE
    já bych vědel:DDDDD
  • Belma LE
    Kdo má Maserati? Já chci taky.
  • Dr.Ravic
    Zero: presne to me napadlo kdyz jsem vybiral na netu obrazek maserati:-)))
    btw. stejne je to krumpl, neni tam místo na pojízdnou diskotéku a zasoby alkoholu na vikend:-)))
  • ZERO
    Doktore, to auto těžko, ale ten luxusní barák za ním by mohl bejt tvůj, tomu by se věřit dalo :-)
  • amadeus69
    Taky čekám koukám sem každý den, ale nějak se mu do toho nechce :)))))

Já jen doufám, že nás pak všechny povozí :D
  • Pietro-Scuderia Italia
    no...MC12 neni to SPATNE...ale tady cekame na jine auto,mozna dokonce i lePsi :)
  • Coupe73
    Doktore, to asi nebude na Tebe :-)
  • Dr.Ravic
    tak uz to prasklo, jo? no nechtel jsem se chlubit:-)))
  • Pietro-Scuderia Italia
    taky na ty fotky uz cekam Par dny....
  • Brano20VT
    niekto tu má Maseratti a ani nenahodí fotky :-(
  • Elkar
    to je horznej pohled na takový auto ve sněhu..
  • JP
    Já jsem včera v kopci úmyslně zastavil vedle zahrabanýho Saxa (na zimních), zeptal se jestli nepotřebuje zatlačit a zase se bez problémů rozjel:D
  • Honzousak
    Přikládám foto z včerejší lyžovačky :-)
    Samozřejmě jsem nechal vystříkat před zimu podvozek =)

for JP: Coupé sedí hodně, hodně dobře, až mě to překvapilo, chce to akorát schopnýho řidiče a dávat si pozor na zadek - hrozně ulítává.
    Můj automechanik mi řekl, že nechápe, jak s ním můžu v zimě jezdit, kord na hory, že ta prdel hrozně lítá, mě zas příjde že to je jedno z aut co nejlíp sedí a ty ksichty lidí, když v horskejch esíčkách předjíždím offroady, to je taky něco :-)))))
  • JP
    po dnešku musim říct, že je Coupé hodně schopný co se týče rozjezdů na sněhu do kopečka a zrychlování - nevim jestli to má na svědomí visco, nebo rozložení váhy na předek, ale fakt mi přijde v tomhle směru skoro "nesmrtelný":D
    další blázen, co má taky letňáky... :-D
  • Ravic inesperto
    nejak hazej kola kdyz jedu...nevite cim to je:-))))
  • Aljaška
    si zajdi na tržnici, máš tam šikmooček dost. Koupíš si tepláky za 150, budou ti "šušet"a bude to:-)
  • Coupe73
    Dnes to zase padá. Cesta na Kladno a zpět byla děs. V kopci tě zdržují pacienti na letňákách co stojí na místě a tachometrově mají 40ku. Magoři :-(
  • Dr.Ravic
    jedinej průser je, ze vsechny pekny thajky jsou preoperovani kluci...
    ale aspon to s pindourem poradne umi:-)))

jinak fotky pekny, ale ten sok na ruzyni bych zazit nechcel. rozdil 35 stupnu, fuuuj
  • Missicka
    Adys: Tam muselo být nááádherně!!! :o) A táta je už doma?? Jsem zapomněla, kdys psal, že má dojet.. Dřevěné auto masakr!!! :o)
  • Coupe73
    Adys-asi krásná dovča ne? Pěkné fotky
  • Coupe73
    kšiltovka 200,-
    vesta 1654,-

a nebo http://eshop.imofa.cz/privacy.php
  • Feki
    Cekal jsem vetsi dardu,tak to jeste docela jde..
  • Coupe73
    No levné to nebylo. 1975,- i s poštovným a to bylo 101kč, ale dlouho jsem jí chtěl a čekal jsem až mi nabídnou velikost XXL vesty.
  • Feki
    teda Jezisek kolik za to daval..:D
  • Feki
    A ted napis kolik si za to daval..;)
  • Aljaška
    joo, taky o té vestě uvažuju. Koupila jsem si bundu a mikču, ale vesta chybí:-)
  • Coupe73
    Mě dnes přišel ježíšek od Imofa shopu, sice jsem trochu čekal, než ušijou XXL, ale vyplatilo se. K tomu i kšiltovka a vše FIAT :-)
  • Belma LE
    Chudák malej červenej. Na ty svoje rallyčka co jezdim Alfou bych si s Coupé netroufnul, ten si teď jen občas zavrčí v garáži v suchu a teplotou nad nulou :)
  • Coupe73
    AdaDC no taky hustý, chudáčkové coupátka, ale to moje je na tom podobně :-(
  • Innocento
    Poslední dobou několikrát tejdně služebně. Pohybuju se převážně v terénu, takže jsem v tom humusu celej den a kolikrát ještě na místech, kde pes neštěkne :-)
  • Feki
    Inno: Jablonec..no mazec proste..
    ...ty sem jezdíš?
  • Janinka 2.0.16VT
    No bude to hrůza ,docela se té cesty bojím
  • Innocento
    Janinka : To bude domů jeden dlouhej smyk :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak ztady pod Benešovem je navím minimálně 30 cm nového sněhu ,nikdo neprohrnuje ,nesype.To jsem zvědavá jak se odsud dostaneme domů k večeru ,Mustangem na letních gumách.To bude fakt o držku tak mi držte pěsti.
  • Innocento
    Feki : Liberec, Jablonec? Já včera myslel, že se tam z toho po*eru! :-)
  • nocarret
    to je mazec včera u mě byl luboš a říkal co je všude kolem sněhu a u nás nic
  • Feki
    Takovej mazec co je v Jablonci ste snad nezazili..Co kilometr to stojici kamion,Silnice neprohrnuty,zastavit nekde znamena uz se nerozjet...Proste masakr! Za 3 dny tu napadlo skoro 40cm a furt huste snezi!
  • Simarik
    Jani já bych ti zase upřímně přál 4x4 !!! včera mi to ujelo na ledě a auto se srovnalo tak rychle že sem se nestačil divit. ESP + 4x4 je nej co může na zimu bejt ! Jinak moje Hondička je doma ze servisu a teď jen čekám na díly (ČR,USA,UK) pak už jen vrátit letní kola a čekat na jaro :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Simarik: Já bych ti přála teda spíš radwji nepřála aby jsi zažil takovou jízdu já dnes at už po dálnicích ,to jakž takž uelo ale pak na benešov a dál ,jako když jedeš po poli ani silnice nebyly vidět ,prdel nám lítala jak divá.
  • Simarik
    Dneska dorazila opravdová zima ! mám na zadním okně sníh :-(
  • Revenge
    no ve spravach jsem nebyl:-D , protoze jsem jen sezbyral veci nastartoval a odjel:-(
    jinak pasy v pohode, ale airbag nic ten je porad tam kde ma :-D
  • Elkar
    to mi jeste rekni cece, co pasy, airbag? vsechno zafungovalo jak melo?
  • Turok
    hm tak to je pech... dneska je to samý kokot na těch cestách..
  • K0K1N 20VT
    Revenge,tak to jsi byl ty,byl jsi na primě ve zprávách v jednom záběru.
  • Revenge
    ne ne . podle me si ani nevsiml ze se neco deje. normalne pokracoval v ceste
  • ZdenysM.L.
    Revenge : a co ten co jel před tebou zastavil?
  • Revenge
    scoupe: e-mail
  • Scoupe
    dily zatim jsou, udelal bych ti nakou cenu pri odberu vice dilu na ten predek thepyroman@seznam.cz
  • Revenge
    kdyztak na koho se muzu obratit kvuli ND?
  • Revenge
    no tak snad to dam do sezony do kupy uvidim no co stim podle toho jak na tom bude. jinak Kapota,svetla, naraznik, chladic. no a nosniky nwm hele ubec jak to je mozna jen pomuchlany. uvidime doufam ze na jare vyjede. a ten manas takticky odjel.
  • Elkar
    co ten maňas co tě přeedjel?

hlavně dont worry to je oprava za pár šupů, jestli nejsou hnutý nosníky
  • Belma LE
    ou :( Tak snad to nebude nic ta kvážnýho, jak to vypadá, a Coupátko bude mít v nové sezoně novej čumáček
  • Scoupe
    ouuu to je hodne nemile... co s nim budes delat? opravovat nebo jde do sveta?
  • Coupe73
    No tak to je pěkně na pikaču. Ale nezoufej a opravit, prostě se stalo. Co nosníky, jsou ok? Jinak kapota, světla, nárazník, mlhovky a mřížka ne?
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak to je smůla a škoda,no ale hlavně že jsi Ty v pořádku.
  • Revenge
    vic jak smutnej:-(
  • Revenge
    a z druhe strany
  • Revenge
    tak jedna smutna zpráva:-( dnes vam takhle jedu po rychlostni silnici v lbc a predjizdel mej jakysi magor ktery to vzapeti predmnou zaslapnul kdyz jsem brzdil zanim tak jsem se dostal do hlubokeho snehu a to me uplne rozhodilo. dvakrat jsem to otocil dokola a trefil svodidla. takze takhle to dopadlo
  • K0K1N 20VT
    Koukám na zprávy na primě a v jednom záběru bylo nějaké stříbrné kupaso píchnuté v poli ve sněhu a majitel asi telefonoval na vyproštění :)
  • K0K1N 20VT
    jo jinak mám id Kokin20VT tak jsi mě můžete přidat kdo má ps3
  • Feki
    Ja uz jedno treti,jedno druhy a jedno prvni mam a dalsi rok uz ty zavody zrusili takze uz neni co dobyvat..:)) Ale jde o to ze ja moc hry neopoustim..:) Jen tak me neco neprestane bavit..:) Bohuzel..:))
  • HARIBO
    hm, tak ani s hecknutou PS3 nerozchodím. Tak jedine zbyva ten Jezisek nebo Feki az se stane mistrem! :)
  • HARIBO
    Hale a co si koupit Jailbrake pro ps3 a pak si pujcit to GT5? :) To je napad!
  • LUKE 1.8 H8C
    Nejaky odkaz na torrent na GT 5 by se tu sikl :-)
  • HARIBO
    Feki: nebo mi to prodej az to dohrajes dostanu se k tomu az pristí rok a to uz to bude stara hra :(
  • HARIBO
    To abych napsal jezuchovi :)
  • HARIBO
    To mi chcete jako rict že si mám koupit GT5 za 1600,- ? Tam je coupe a okruh TG?

• Feki
    Jn GT5 je mrdova hra,rekl bych nejrealistictejsi zavodni simulator vubec,grafika taky na jednicku doporucuju!
    To mi pripomelo ze pred dvema rokama na Mimonskejch valkach jsem si v GT5 (jeste prologue) vyjel prvni misto v driftech a vyhral radio co mam ted v coupe..:)
  • Missicka
    Syky: No krasavec je Bobišek čím dál většííí! ;o) :o*
  • Pietro-Scuderia Italia
    tak si ta hra musim taky koupit...
  • K0K1N 20VT
    Grant turismo 5 je tam limited edition.
  • JardaITC
    ty světla jsou komediantský:-D
  • HARIBO
    Mám taky ps3 :)
  • HARIBO
    K0K1N 20VT: v jaké hře je okruh Topgearu? A kde je coupe? :)
  • Syky
    konecne uz i prahy :)
  • K0K1N 20VT
    Tak jsem koupil ps3, už se těším jak coupe otestuju na okruhu top gear :)
  • Adys
    http://tuning.sbazar.cz/fiat-coupe-2-0-16v-turbo-o strava-o4979546.html

Ty světla vypadaj zajímavě :) ;)
  • Elkar
    a co že to je?
  • bubAk_
    to Missicka: jeden klidne beru :) za kolik? :)
  • Missicka
    Radost za pár peněz.. :o) Kdyby někdo chtěl, můžu poslat. Trošku jsem je vykoupila! :oD
  • Coupe73
    Petře hezky pokračuješ, jen tak dál...jo a neříkej, že s tebou nikdo nemluví, auto s tebou určitě mluví a rádo, když mu kupuješ takové dárečky :-)
  • Feki
    Kurna ty sou..Priste do nich jdu..Kolik staly oba predky?
  • Koty
    taky je mám na stiloušovi a spokojenost
  • Dr.Ravic
    no jo, marcin je pracháč a fiata ma jen na nákupy:-)))
  • Belma LE
    Tak takové garáže bych jednou v životě chtěl také docílit. Jen ty auta bych volil jinak :)
  • marcin
    stalo to za .....
  • marcin
    tak dnes som po 1x v zivote umyval auta v garazi:-))))
  • K0K1N 20VT
    Právě koukám na lucii postrach ulice a při jednom záběru koukám,že prodávali policejní fiat coupe :) samozřejmě předchozí model našeho.
  • Adys
    Nemáte někdo na prodej plynové lanko??? Nebo nevíte kde se dá sehnat???
  • Huty
    Adys: určitě nejáka kladka nebo ložisko či vodní pumpa za to bych dal ruku do rozdělanyho ohně :-)
  • nocarret
    no jasný o tom žádná .-)
  • Feki
    Jo?No ja moc inzeráty neprojizdim Kájo,a nevšiml jsem si ze by to někdo nahodil tak jsem si řekl ze to pošlu do éteru..:) Však tady je dost blaznu co by ho mohli koupit..:)) Však s coupe to ma společný srdce..;)
  • nocarret
    to už prodává ale hodně dlouho .-)
  • Feki
    Pro ty kteri nevedi..Phob prodava Puntu,dnes jsem na to nahodou narazil..:(
    http://www.sportovnivozy.cz/13814-fiat-punto-gt-20 -16vt-370ps-jicin
  • Adys
    Huty: To se ti zdá...Jestli myslíš vysoké otáčky, tak je mám hodně zvýšené, protože to při nižších otáčkách zdechá...Jinak výfuck je prasklý, tak asi proto...:)A ke všemu mi prasklo plynové lanko...:(
  • Feki
    Tak na to se tesim a držím palce!Brutální..
    Jinak zpěvák z nej fakt nebude..:))
  • amadeus69
    Upřímně není to zrovna můj šálek kávy, ale držím mu palce. Bude na tom ještě hodně práce, hlavně to udělat čistě pěkně všechno dopasovat a zahladit. Osobně mám rád sice sérii, ale obdivuju že se do toho někdo takhle naplno pustí.
  • EDDY®
    KOK1N 20VT: člen "tvixmix" :)
  • JardaITC
    auto hrozný a hudba taky:-D
  • K0K1N 20VT
    kdo to staví? z videa jsem pochopil, že nějakej Milan co neumí zpívat :) ale těším se na výsledek.

• Huty
    Adys: přinde mi že ti v tom motoru nějáka kladka nedělá dobrotu, dělá to docela velkej rachot, myslim že by bylo docela potřeba to řešit aby se nekousla :-)
  • bubAk_
    to kisik: true :O)
  • kisik
    Kdo vymyslel garáž byl génius :-P
  • bubAk_
    to AdaDC: to samy sem mel rano taky no hnus :D
  • Jindřich
    AdaDC: od kud jsi vidim 6U3
  • Janinka 2.0.16VT
    Jasně ,kup zimáky ,nebudou prokluzovat a coupečko bude mít oči veselé :)
  • Andel_Jirka
    Patřím k těm, kdo s Coupéčkem jezdí i v zimě, a bohužel stále ještě na letních pneu - chudák Coupéčko se na tom bílém bordelu vyloženě trápí. Budu s tím muset něco udělat, už se na ty jeho smutné oči když mu prokluzují kola nemůžu dívat..
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak tak ,když musí jezdit v zimě ,musime se o něj starat.
  • kisik
    Já teprve druhou ,ale jak říkáš,když se se zimou počítá,tak je vše OK .
  • Janinka 2.0.16VT
    kisik: no já už s ním ted budu jezdit 5 zimu a nikdy mě ve štychu a ani Ládu nenechalo .Ale je fakt že se o něj staráme ,jak je možno umýt aby tam nebyla sůl atd co k tomu patří.
  • kisik
    Sníh mi nevadí ani na silnicích,asi jsem jinej :-D . Ale at si je třeba metr ,když budou čiste silnice :-) . Janinko - taky nezazimovávám Coupe,Zima ukáže jak je na tom ;-) .
  • bubAk_
    skoda,ale kez by :D
  • Janinka 2.0.16VT
    Přesně tak ,to bylo fajn ,ale bohužel to takto nefunguje :)
  • bubAk_
    to Janinka: tak aspon at ten snih zustane na horach a cesty at jsou cisty :)
  • Janinka 2.0.16VT
    bubAk:no to nebude má být takto do půl prosince a udajně vánoce s deštěm
  • bubAk_
    to Janinka: kez by aspon to pocasi bylo lepsi :)
  • Janinka 2.0.16VT
    bubAk: vede se zatím fajne .Snad to bude dobré i dál.
  • bubAk_
    to Janinka: jak se vede? :)
  • bubAk_
    to kisik: taky jsem byl venku,jel sem vratit sklinky a pak cesta zpatky hnus :D at je jaro:) nebo at je ten snih jen na horach to mi staci :D
  • Janinka 2.0.16VT
    Já to mám takto celou zimu.
  • kisik
    Jedna momentka dneska . Většina to neuvidí rádo :-) .
  • Adys
    Vojta:To je roura s okapu :DDD Ale tak vypadá to dobře :DD
  • Fugasik
    Byl to imo.Odpojení baterky pomohlo :o) díky
  • amadeus69
    zkusil bych tu baterku odpojit
  • Fugasik
    Ráno v poho odjela.Pak nechala auto na parkovišti 30 min.Chtěla nastartovat a prd jen to točí ,ale budu tam muset zajet (...ženská...).Možná to fakt imo bude i když mi je divný že z ničeho nic by začal takhle haprovat.Kolikrát mi to udělalo když sem měl dlouho odpojenou baterku,ale ted sem s autem nic nedělal
  • amadeus69
    Právě že mě taky nesvítil, musel jsem na chvilku odpojit baterku cca 15 minut nebo dýl a pak znova nastartovat a auto hned naskočilo.
    možná by bylo dobrý popsat co se před tím s autem dělo, jestli k autu došla ráno, nebo jí zdechlo za jízdy, nebo po chvilce stání...
  • Fugasik
    benzín je....imobilizer ne-to by ani netočilo,nebo vlastně točilo ale svítil by ten oranž. klíč.
  • amadeus69
    má benzín? :)) Co třeba imobilizér?
  • Fugasik
    Kluci heelp.Mladá je s autem pryč a nejde jí nastartovat,jen to točí ale nic...1.8
  • Vojta
    Co ti to tam vzadu trčí za kus plechovky? :-P
  • Adys
    Včera točeno...:))

• nocarret
    pěkná práce máš přezuvky ? .-)
  • K0K1N 20VT
    já má na xenonech jiné startéry, jeden naskočí hned ale ruší ten druhej, tak musim párkrát otočit spínačem a pak naskočí oba dva, je to vopruz ale...
  • Inkvizzi
    s těma lištama souhlasím s Fekim:) vypadá to luxusně:)
  • Feki
    Vašku ja bych ty listy nechal,takle to ladi se zrcatkama a s kolama..Navíc to vytahuje ty rámečky hlinikovy,vypada to good takhle..;)
  • Fugasik
    A já dnes koukám a nesvítí mi jeden xenon a né a né najít prasklou pojistku :(
  • Coupe73
    moc pěkne
  • amadeus69
    V reálu je to mnohem lepší, hlavně kobereček je teď jako novej, ještě lišty dám do jiné barvy (buď origo červená, nebo béžová jako je kůže sedaček).
  • Inkvizzi
    ale Jůůů:) :-D konečně to ladí oku co?:)
  • amadeus69
    a nově (bohužel foceno večer telefonem):
  • amadeus69
    Takže jsme se s Renčou přes víkend nefákali a maličko se upravoval interiér :)))

Foto před:
  • Adys
    Zakládám dnes 12, protože to strašně dlouho načítá, doufám že to nevadí :)))