Paradni zvuk astmatika

• krosmen20VTPLUS

extrémní zvukový projev :-)
  • Edrig
    Mám konus filtr a jsem před STK.Nechce se mi vracet původní box zpět.Bývají s tím potíže? Díky za informace.
  • Feki
    Kdyz das jen sportovni vlozku do boxu tak bude vetsi propustnost vzduchu a jiny vlastnosti pri jizde ale na zvuk to vliv mit nebude nebo kdyz tak skoro neznatelne..Kdyz vyhodis seriovy sani a hodis konus nebo ho nejak upravis tak to vliv na zvuk mit bude..
    ...tady jsem si hral s boxem..Je to spodni dil z 20VT a vrchni z myho 20V..Spodek jsem jeste upravil,zmena zvuku oproti serii byla az mozna brutalni,nadhernej basovej zvuk a slo to lip do otacek..Ted mam konus,zvuk malicko jinej nez u tohohle-min basovej a jede to vcelku stejne..
  • sebo 1.8 16V
    a už sa stalo ze to niekto prerábal na originál ? myslím či to ma len lepšie vlastnosti alebo je tam s kované nejaké "ale"
  • von Raven
    sebo - pusti to vic vzduchu, asi jako dira do airboxu akorat to nebude delat zadny zvuk navic jako ta dira nebo konus
  • Mertix
    BMC mám, z 2800 stál v Halfordu, když ho zavírali 1200:)a bylo jich tam dost, jen teda konusů.ale i ty maj zvuk...
  • sebo 1.8 16V
    urobí to vôbec dáku zmenu keď sa nechá originál sánie len športový filter do air boxu??
  • von Raven
    vpredu vzduchovy filtr s tou krytkou dookola, vzadu chybi posledni dil a je pruchozi a predposledni dil uz je vekem vyjety... mam to same krom filtru vpredu
    kat tam je to by vriskalo a strilelo jinak
  • sebo 1.8 16V
    je to len filtrom? no neviem ....Skorej Kat von plus novy výfuk
  • EDDY®

Ten zvuk vyfuku je paradni....a ma tady nekdo zkusenost s BMC vzd.filtrem?? Je docela drahy.