Ferrari:-)

• Elkar
    snažil se no.. :D
  • Ice-Man
    Ty jo jak je možné že někdo udělá auto jako coupe a potom tak šíleně poku.... BMW
  • JP
    Wow, skoro bych u toho čekal něco jako "Čínská automobilka Chery představila nový sportovní model Enzu"... Bangle se musí otáčet v hrobě i když ještě neni mrtvej.
  • cigarko
    100lidí 100chutí, něco do sebe to má...ale fiat prostě není a nikdy nebude ferrari
  • Belma LE
    Hnus, líbí se mi ty zadní světla, ale ne takhle, ale dát je do těch originálních tubusů. NEVÍTE NĚKDO CO TO JE ZA TY ZADNÍ SVĚTLA?? Ty asi nejsou z Ferrari co? Ale mohlo by to mít dobrej interier, ta kůže (koženka?) na palubce vypadá dobře.
  • Dr.Ravic
    tak me se tenhle projekt docela libi... prdel je parada, ten predek mi taky pripomina cellicu, ale celkove docela good
  • Turok
    ale zadek je rozhodně povedený, kdyby nechal jen ty zadní lampy mohl to být povedený kousek.
  • DooM 20VTLE
    hrozny
  • kisik
    Přední světla jsou katastrofa,nádech se mi zdá malej . Jinak zadek se mi docela líbí .
  • Aljaška
    mě se nelíběj ty přední světla, jinak mě to nevadí, ale ty přední světla jsoupro mě děsný.
  • Ice-Man
    kdyby tak udělal zadní lampy jenom tak to mohlo být dobré
  • JardaITC
    kočkopes:-D
  • Feki
    Kdyby radsi koupil kloudny kola nez zbastlit auto..
  • von Raven
    mi se taky zda slusne prekopane a hlavne vyladene na 300 koniku
  • EDDY®
    Zadek je docela povedeny(z toho co jsem zatim videl..).
  • Kubajz20VT
    zhnojený coupe...:-( :-/
  • Feki
    Neptejte se na muj nazor..des nejvetsiho kalibru..:(
  • kuci
    Předek mi připomíná Celicu ... hnus
  • Syky
    imitace od kazdeho neco a ve finale vlastne vubec nic...
  • DeeKay
    http://allegro.pl/fiat-coupe-replika-ferrari-moden a-tuning-italy-i1304174180.html
    čo vy na to?predok hruza a zadok podla mna super,hlavne to zadne okno.