Klubové samolepky - hotovo

• Elkar
    no z těch fotek není 100% patrný, že to nelepí zpeředu.
  • Turok
    no tak nevím jak jinak bys to chtěl nalepit?? zevnitř bys musel použít nějaké své lepidlo:)
  • Elkar
    to lepite normalne zvenku?
  • nocarret
    vidíš hodim ti účet do mailu
  • Bystroch
    Nocarret: kam ti mam poslat penízky?
  • nocarret
    jasně hoď mi adresu do mailu
  • Bystroch
    Zbyli ještě dvě pro mě?
  • Turok
    tak už sou na autě a vypadá to luxusně :)
  • Turok
    v poho mám v plánu tam být už od pátku.
  • nocarret
    jo vezmu neboj budu jen sobota odpoledne
  • Turok
    nocarret doufám že dovezeš i nějaké ty samolepky na sraz? vzal bych těch šest kusů co jsem měl objednané :)
  • nocarret
    jasný přivezu

4kusy s poštou 130
  • Bystroch
    A s poštou jsou za?
  • hona20VT
    nocarret:přivezeš nějaký na sraz,že jo?
  • nocarret
    ještě jsou tu asi 300 neni problém :-)
  • Bystroch
    Jsou ještě nějaký?pořád bych 4 vzal
  • Bystroch
    Jsou ještě nějaký?pořád bych 4 vzal
  • Fugasik
    A ke mě do orl. hor?:D
  • Jan Paukovic20VT
    Zdar a co knam na jih us jsi nekomu posilal nikdo zatim nerikal ze by je tu mel.
  • Alejandro
    ahoj a kam to na autě lepíte? nebylo by něco na záslepky na kolech v kulaté formě? jinak ten design s italskou vlajkou je moc hezkej a pininfarina napis taky
  • Bystroch
    Ty samolepky na Kladno někdy dorazí?
  • Fugasik
    Taky nemám-.....ještě
  • Aljaška
    Luigi to neřeš, Kája jich má dost, já si vezmu od Káji:-):-)
  • Luigi 16VT
    Já vím, Ilčo .. já vím ... ale zatím mi Karel nic neposlal :-(
  • Aljaška
    Luigi zdravé moravské jádro jsem tak akorát Já:-):-)
  • Aljaška
    Káájo já chci 4 :-)
  • Luigi 16VT
    Super .. no a grafiku poslat můžeš? Neboj, nechci to na kšeft. Zkusil bych udělat i 3D zalité pryskyřicí ... mail znáš ... Mirek
  • nocarret
    jsou laminovaný samozřejmě
  • Luigi 16VT
    Karle, samolepka je prima. Je to na papíru nebo PVC a co laminace proti škrábancům? Jestli někde najdeš podklady .. pošli mi je na mail. Udělal bych pro zdravé moravské jádro taky nějakou dávku .. jako novoroční dárek :-))
  • nocarret
    pošlu klidně i 2 neni problém
  • Belma LE
    Bystroch: Tak já na to nepospíchám, do léta času dost a dřív Coupéčko ven nevystrčim. Tak snad se to časem nějak dopadne :)
  • Bystroch
    Já už nějak ani nevim jestli vůbec budou.Puma nám je slíbil ale nějak to neklaplo či co.
  • ZERO
    no a já pořád ještě nemám žádnou kdyby něco :-(((
  • nocarret
    no a já jich mam ještě asi 200 kdyby někdo :-)))
  • Belma LE
    Bystroch: Můžu se taky vetřít ke Kladeňákům? Jsem od Kladna kousek a chtěl bych 3 kusy kdyby to šlo :)
  • HARIBO
    Bystroch kdyby jsi jel pres Horovice, tak se muzes zastavit pro samolepky. Jeste nejake mam.
  • Bystroch
    Budou min. 4ks pro Kladno.Pro mě a Zounyho?
  • nocarret
    neboj je jich tu ranec :-)
  • jardast
    nocarret : ok,ale v nejbližší době nestíhám
    tak mi pls jednu,dve schovej a az to pujde ozvu se..teda pokud nekdo do ty doby nahodou nepojede kolem litomeric ;-)
  • nocarret
    LTM to si přijeď rovnou ke mě máš to 40km
  • jardast
    Já chci taky samolepku :-) není tu někdo z okolí LTM kdo by si vzal o jednu navíc??
  • Kubajz20VT
    ok ok nespěchám..:)
  • nocarret
    jasný něco přišlo nebyl čas mám toho moc v pondělí to pošlu, prachy pak na účet ju
  • ZERO
    Tak jak s těma lepkama? Klidně vezmu ještě někomu, aby toho bylo víc, ale nevím komu. Poblíž je snad jen Braňo. Já jsem z Telče. Tak jak? Nebo si někam třeba dojedu. Já chci 2ks. Kdo se přidá?
  • Kubajz20VT
    nocarret: došel ti mail?:)
  • nocarret
    jestli něco chceš tak můj mail je dole na stránce
  • Turok
    ok, ještě někdo z Ostravy a okolí má zájem? Jinak objednávám pro ty 3lidi co se mi ozvali:)
  • Tommy Angelo
    ok turoku tak že 2 promě:)doufám že mi ty samolepky pomužou vyndat lambda sondu a pujdou otačky nad 4000tisíce:DDDDDDD
  • Turok
    Missicka no jasně ale takhle je to rychlejší :-))) a jistější :)

Vojtas ok díky takže dvě vemu pro tebe.
  • Pietro-Scuderia Italia
    To Haribo:Dekuji moc za samolepku.Dnes jsem je dostal.Dluzim ti aspon pivko az se uvidime na srazu.Ciao!
  • Vojta
    Turok: Jo ze 2 bych vzal pokud budeš mít, jen vůbec zatím netuším, kam bych je fláknul :-) Ale jinak já se rozhodl nezazimovávat a Coupaso budu trápit i při zimním driftování. Už se hezky připravuje.. nová chladící směs, nový vylágrovaný výfuk (ať ten sníh ze stromů hezky opadává), gumy atd :-D
  • Kubajz20VT
    missicka: Však s tebou počítám!!:-)
  • Missicka
    Turok: Proč se ptáš mě?? Vojta je Vojta a já jsem já.. ;o) Myslím, že mluvčí nepotřebuje! :oD A je tu taky přihlášen každou chvíli, jen nereaguje. tak když chce, ať pípne! :oP Já chci a mě bere Kuba, snad..
  • Kubajz20VT
    nocarret máš to tam..:)
  • Turok
    Missicka tak já se poptám Phobose a Angela jestli chcou samolepky.. co Vojtas vzal by nějaké?
  • nocarret
    Kubajz pošli adresu na info@fiatcoupe.cz a počet ks
  • Feki
    ACE ajo no vidíš vlastně..:)
    AdaDC no tím lip,tak rekni Kubajzovi ať to vezme i pro tebe a aspon dame vsichni spicha..;)
  • Missicka
    JohnDi: Krom mě a Turoka Ostravský kraj zazimoval zřejmě i zájmy se svými auty. :o)

Turok: Tak se toho ujmi.. ;o)
  • Kubajz20VT
    noccaret tak jak to vypadá?? :) můžu ti teda poslat adresu na ten meil co máš v profilu nebo na mobil to chceš?:)
  • nocarret
    jasný budu se tu zítra motat
  • _ACE_
    Napište kdo bude chtít samolepky v Bílině nebo Teplicích.
  • _ACE_
    Nocarret tak domluveno já zavolam až budu v Žatci hotov a stavím se.Bydlíš přímo v Postoloprtech?
  • nocarret
    ACE ok jasný to je za rohem .-) 608463319
  • HARIBO
    Jedu do Unhoste,. kdyz tak mi zavolejte. Samolepky vozim s sebou 602 276 306
  • _ACE_
    Nocarret není z Bíliny je z snad z Postoloprt? z Bíliny jsem já.
    Já bych se pro ně mohl stavit zítra (17.11) jedu něco dělat do Žatce takže kdyby to šlo tak se Nocarrete ozvi a vzal bych je pro Ústecko kdo by chtěl.
  • Feki
    AdaDC ja ne ale primo Nocarret je tam odtud..Domluv se s nim,ulehčí by sis cestu a jemu praci..
  • HARIBO
    Puma: Jedu na Unhost, nechces si zajet pro ty samolepky? :)
    Scoupe co ty?
  • Missicka
    Turok: To řešil JohnDi, ne? Pro Moravu. Ale jak jde vidět, tak nikdo velice zájem nemá.. A jak nálepky nebudou bude o ně poškrk! :oD
  • Feki
    Ado nechci ti radit ale jestli si z Decina tak mi prijde zbytecny jezdit 2x tak daleko kdyz si pro to muzes zajet do Biliny coz je po ceste ale mnohem bliz nez Lbc..
  • Kubajz20VT
    tak dobře!:-)
  • Kubajz20VT
    AdaDC.. tak pokud jste si ochotní pro ty samolepky dojet..:) no problema..:)
  • Turok
    co morava a slezko má někdo zájem? že bych to vzal na sebe.
  • kisik
    Půjde něco do Brna kluci?
  • Kubajz20VT
    ok tak já jich vezmu těch 12 kusů, kdyžtak se mi ozvi na mail a já ti dám adresu.. camaro69@seznam.cz :)
  • Feki
    Jako tady na Liberecku toho asi fakt víc nebude..:) Tady po coupe pomalu ani pes nestekne..:(
  • nocarret
    jako pošlu i 12 neni to problém
  • Kubajz20VT
    nevim nevim moc nás tu nejezdí....:) zatím mám poptávku na 12 kusů tak teda ještě zkusim chvilku počkat...:)
  • nocarret
    Nojo ty maily, neboj nějak to uděláme, třeba se ještě někdo ze severu ozve dej tomu pár dnů, chtěl jsem to dávat tak po 20 kusech
  • Kubajz20VT
    jak je můžu objednat pro sev. čechy? :-) psal jsem mail ale zatím žádná odpověď..:)
  • Coupe73
    Už je mám doma a jsou bomba.
    Haribo díky.
  • Vojta
    Ukažte kde to máte nalepené :-P
  • Bystroch
    Puma:God-of-war@seznam.cz
  • Brano20VT
    Kájo ja by som potreboval aby sa 3kusy pre mna ,nejakým sposobom dostali k Marcelovi :-)
  • HARIBO
    Jo,. mate je u me schovane, jeste chvili pockej, nekdo se urco ozve. A neboj se na Kladno se chystam do konce mesice. :)
  • HARIBO
    Uz jich mam jenom 18 :) Po vcerejsim dramatickem predni v Praze :) v 1rano :)
  • nocarret
    tak haribo má u sebe 20 kousků tak kdo chce další?
  • Zouny
    tak teda jestli berete někdo za Kladno, tak se mnou počítejte :-)
  • Coupe73
    Haribo-Super, díky moc. Máš na mě tel.? Níže jsem uvedl, tak pak písni a ja zavolám zpět.
  • yaban
    taky bych nutne potreboval.. .-)
  • HARIBO
    Mam v planu jet zitra do Hyskova.Neboj mas je u me. Kdyz tak zitra ale nevim v kolik.
  • Coupe73
    Haribo maš pro mě ty 4ks? Pisni jestli se mám někde stavit nebo pojedeš k nám jak si psal
  • HARIBO
    Nebudu je posilat. Necham je u nekoho. A vy si je rozeberete.
  • HARIBO
    h3r0_haribo@centrum.cz
  • HARIBO
    Ok,. tak 6ks Kladno. Pisu si :)
  • HARIBO
    Zdar. Tak kdo chce tam mam 19ks samolepek doma. BEROUN, KLADNO,.
    Dnes jedu i do Prahy. Tak jestli nekdo nutne potrebuje, vezmu s sebou :D
  • Bystroch
    Puma: Ok až je budeš mít tak bych vzal dvě.Možná si vezme i Zouny, ale to nevim.Ozvi se a domluvíme kde se zrazíme.
  • Zouny
    Také bych si dvě vzal...pokud nikdo nebude brát za Prahu tak se přifařím k sokolovákům :-)
  • ReproBoy
    já bych si taky vzal :))))))))
  • Britka
    já budu chtít také..!!zeptám se sokolováků co znám,jestli taky budou chtít (janinka, manny) že bys nám to poslal najednou...aaaaa je někdo ještě poblíž Sokolova u Karlových Varů??
  • MINI
    můj konstruktivní návrh je ab byl minimální odběr 2ks a peníze posílat na účet takže 50Kč + nějaký poštovný ve kterým je cena obálky, cesty na poštu a něco za ochotu. Nebo ještě ulehčující varianta je aby ti každej kdo to chce poslal poštou už nadepsanou a oznámkovanou obálku do který bys to jen hodil + prachy na účet.
  • DeeKay
    Su fakt SUPER,klobuk dole... A na slovensko by sa to nedalo poslat,do CZ je to trošku daleko.
  • Bystroch
    Bude brát někdo pro Kladno?
  • marcin
    Zdarec,tak ja by som chcel tiez,posles aj na vychod slovenska?
  • Coupe73
    Super, pak mi písni na tel 606948134 a domluvíme se na předáni. Díky
  • HARIBO
    Ok,. do Hyskova je chystam hned v zapeti za kamoskou :)
  • Coupe73
    Haribo tak pro mě 4ks
  • HARIBO
    Ja se chystam jet k Nocaretovi o vikendu. Tak pak muzu dealerovat pro Beroun a Příbram. :)
  • _ACE_
    Taky chci!Nepojedeš někdy kolem?(Bílina)
  • Edrig
    Zdravím.Na Skalku bych si také pro ni zajel.Chtělo by to oznámit kdy to bude možné.
  • Bystroch
    Vezmu si taky dvě.
  • Motýl
    JohnDi: pro mě dva kusy. Vyzvednu je na Skalce?
  • Feki
    Ale vemte si ze clenu v klubu je kolik?Tak kolem 100..Aktivních tak kolem 30-40ti a když víc jak polovina z nich bude chtít poslat tak potez vypisovat kazdou adresu atd by mě z toho mrsklo,ale to ať si rekne Karlos...
  • LUKE 1.8 H8C
    Ja bych si vzal taky 2 ks Brno, ale myslim si, ze lepsi jsou penize na ucet a pak to poslat normalne v obalce jako dopis a je to za par korun doma. Lepsi nez jet pro to k nekomu na druhou stranu mesta.
  • Feki
    Karle klid,mi uz dáváme do kupy libereckej kraj,posle se to na jednu adresu a mi si to rozeberem..Asi by to tak bylo nejlepší i v ostatních krajích..
    ...Jinak je taky musím pochválit!!! Fakt super,cenovka více než lidová..;)
  • Coupe73
    Karle na poštu přece 2x nemusíš. Všem rozešleš a na poště jsou dvě možnosti. Na dobírku buď peníze na adresu a nebo ti peníze pošlou pošta na účet. Jinak mám taky zájem.
  • k20vt
    pěkný samolepky, už aby je někdo vzal do Brna :) Já bych si odebral určitě 2 kusy :))))
  • nocarret
    ty woe to bude mišn imposibl já už to vidim
  • Feki
    Kubajz vem mi 3x...Diky
  • Fugasik
    Kájo....jak ke mě dopravíš?:D....sem jedinej úplně z ruky....a chcu 2x
  • nocarret
    cena je 25 korun slovy dvacetpět cézetká snad to nikoho nezabije
  • ZERO
    Taky chci! - Telč
  • Jan Paukovic20VT
    Aha tak promin ja myslel ze tam jedes pristi mesic, neprecet jsem si to cely. No klido nato zapomen ja se pripadne ozvu, pokud se nezdari jinde mam rozhozeno vyc udicek.
  • nocarret
    jasny zadnej problem ale jedu az v cervnu, vlastne ne jeste v breznu na hory asi
  • Jan Paukovic20VT
    Nocarret prosimte kdys jedes do ty itosky nedovez by jsy my vlajku Italie samo bych ji zaplatil nemohu tu zadnou poradnou sehnad but nemaji nebo zani chteji nekrestansky penize a nakonec ji ani nedodaji stim ze neni k sehnani.
  • Kubajz20VT
    Tak lidičky vzal bych na sebe objednávku pro členy ze severních čech a´t to nemusí Karel posílat každýmu zvláš´t, předání by bylo možný po domluvě v Liberci.. kdo je pro?
  • Missicka
    LUXUSNÍ!!!!! ;o)
  • nocarret
    nj......
  • Brano20VT
    Kájo to mi nerob , vypisuješ sem že kedy bude zraz a nakoniec nedorazíš :-(
  • nocarret
    no ten termín no....já jsem 3 - 12 v IT
  • Brano20VT
    Kájo su super , dovez pár na zraz , dufam teda že dorazíš .
  • Honza
    v neděli údajně valím směr neratovice:) či někam poblíž..tak tam může proběhnout mini setkání...
  • Lenoš20VTLE
    my tě máme stejně rádi
  • Kubajz20VT
    do každýho regionu pošli zvlášť objednávku a ať si každej tu svojí samolepku vyzvednne u toho dotyčnýho.:-)
  • nocarret
    fakt jich mám dost :-)
  • nocarret
    Tak přátelé a kamarádi, dokopal jsem se k malé propagaci klubu, takže takhle to vypadá mám jich hromadu, rozměr je 15 cm x 3 cm akorát vůbec netuším jak to udělat s distribucí, nechce se mi 100x letět na poštu poslat dopisy se samolepkama a pak znova 100x pro pár korun, má někdo konstruktivní návrh?