Rozloučení !!!

• amadeus69
    Stando na tebe teď čeká to goodovo přece ;) Cena byla po dohodě složena ze šesti číslic :)))
    Jinak jsem rád, že jsem koupil právě od Simiho zatím dělá coupátko radost :)
  • Coupe73
    Přesně tak a vo tom to je :-)
  • Coupe73
    No neříkej že budeš jezdit s Punťou :-D Ty woe já pořád teky přemýšlím jestli koupit další nebo ne, střídavě oblačné názory ve mě panují. Dnes jsem se byl na jedno kouknout a běs děs
  • Simarik
    Simi nekuje vůbec nic :-) s cenou jesi bude chtít nový majitel vystoupit na veřejnost tak je to zcela na něm. já jen napovim že to bylo jen zlomek na kolik vyšlo.
  • Coupe73
    Já myslím, že Simi něco kuje na jaře :-)
    Cena by mě taky zajímala, ale myslím, že se tohle neříká :-P, taky bych asi veřejně neřekl za kolik šlo moje coupe k AdaDC...možná by to ani noví majitelé nechtěli.
  • Dr.Ravic
    Simi: je to skoda, ale docela te chapu...
    jaka byla cena za tvyho mazlika?
  • Simarik
    POL to řeší a vypadá to na konektory. Něco na tom bude, čidla sem dal nový a beze změny ! zkus poctivě proškrábnout pacičky v konektoru a znovu nasaď :-)
  • K0K1N 20VT
    kua a kdo teď najde závadu se studeným startem :) nějak si nedovedu představit jak mi s autem někdo odjíždí, nezávidim ale čeká nás to většinu.
  • nocarret
    a tak to bejt nemá :-(
  • Luxor
    voe :-)
  • Simarik
    tohle bylo trošku jinak :-)
  • Mila84
    Heh jak se toho každej zbavuje
  • Janinka 2.0.16VT
    No jak jsem Ti psala ,Je to velká škoda.Ale aspon zůstane na clubu.
  • Aljaška
    Simouši seš vůůůl:-) ale co už:-) Ale jestli to nebude Ital, tak si mě nepřej!!!!!!!
  • Coupe73
    Tak to je překvápko, ani mě to netrklo, když jsem gratuloval ke koupi Amadeusovi...
    Simi a coupe už ne nebo bude jiné?
  • Fugasik
    ty si vůůl....
  • Feki
    Jak to tak sleduju oni ty svetly kola meli taky neco do sebe..:)
    No kazdopadne kdyz pristi rok vyrazime bez medveda tak s nama muzes pocitat,kdyby te nechtel vzit nejakej ,,single-driver´´ ;)
  • Simarik
    teprve si uvědomuju tu díru ve stání ! samo že nee :-)
  • Feki
    zabit malo...:D
    btw uz mas odvoz na sraz?;) :)
  • Simarik
    Drazí přátelé a kamarádi,
    tímto se s vámi definitivně loučím. Dneska sem si nechal ujet svůj Dreamcar. Neexistuje nic co by ho mohlo nahradit a i když některé chvilky nebyli příjemné, je to perfektní auto které zanechá spoustu příjených vzpomínek. Novému majiteli přeju mnoho šťastných chvil a vzkaz '' Opovaž se ho škrábnout'' :-D Věřím že o něj bude postaráno se stejnou pečlivostí jako tomu bylo doposud.