nebudu to zkoušet, ale počítám že bych končil někde propletený v hromadě plechu... Vždyť víme.
Jinak jsme to zkoušeli na letišti v Hoškovicích bez zdí, bylo jasný, že mu ujedu. Asi tak jasný jako kdybych jel sprint s třilitrovým benzínem, který by zase ujel mě.
3 kolegové z práce mají BMW 5 combi kolem roku 2000 a všichni si to pochvalují asi štěstí.
taky si myslím že auto je o kusu jak se servisovalo a tak
pak už je to o vkusu ale to že se mi auto nelíbí neznamená že je špatné a taky mne nikdo nenutí si ho kupovat že
Gooddeath: Jsem to predtim prehledl.. rikal jsem si, ze to bude K9(podle fotek). Paradni kara, blahopreju!
Sam jsem koukal po M3/330Ci, ale vyhral rozum a jeste nejaky cas zustanu u Coupe, ktery pak asi hodim ze skaly, kdyz vidim jak jsou prodejny..
Jinak X6 je naprosto bezkonkurencni kara pro siroky okruh lidi. Akorat spodni hrana kufru je pro zenskou s deckem celkem vysoko, takze je to spis pro chlapy.
BMW635 neznám,nikdy jsem se pod něj neohnul,ale podle roku výroby to bude nejspíš stejnej konstrukční průjem jako E21 který jsem měl a neustále jsem valil bulvy jak moc prdelí to němečtí inženýři vymysleli
tyvoe sem zas neco rekl..Mozna bych bez poruchy objel zemekouli! Ale o to vubec nejde..Jde o to pouziti toho auta jako normalniho rodinnyho vozu..Aby bylo jasno..:)
Kamile :D ja to nemyslel jako ze tam dojede..To by mela byt samosrejmost..:D Ale ze sme jeli v coupe ve 4rech lidech a vecma na tyden..Chapes?Jako ze kazdej prudi ze tam neni misto atd ale ono se to v pohode da..;) Takle mysleno..;)
Jo coupé když má dobrý servis tak se za to odvděčí.250tis.km žádný problém..jen lít správný olej,nezanedbat rozvody a neskurvit to nevhodným zacházením.Ale taky nejsou kilometry jako kilometry je rozdíl to nalítat někde po městě nebo po dálnici.Moje punto má nalítáno 100tis.km a už se všechno na podvozku i motoru sype.Je to tím,že jezdí pořád jen krátky trasy kdy se motor ani neohřeje.Všude samé rozkopané cesty díry jak nevím co potom auto trpí.
taky tak nejak souhlasím s kamilem že pokud budeme vůbec řešit nejaký dojezd nekam u auta tak to není zrovna dobrá reklama protože do toho chorvatska by dojel ve 4 aj muj favorit a na to bych dal ruku do ohně
Taky souhlasím. A řekl bych že ta doba co FIAT drtí trh už tady skoro je. V době krize byla z automobilek jedna z mála která neměla problémy a dokonce chtěli nějakou koupit, jakou už nevím, ale FIAT třeba co se prorezivění týče má dnes jedno z nejlepších hodnocení, neli nejlepší ochrana. Jako když jsem nedávno prodal 13let starou Mareu. Ano bylo to staré auto s nějakou tou mouchou jako každé jiné, ale rez NIKDE!
Feki: To ze auto dojede do chorvatska ve 4 lidech je naprosto normalni vec a dokud se bude rikat, ze to ten fiat zvladl, tak se na nej bude zbytek lidi koukat jako na srot.
S Vojtou souhlasím v tom kolik lidi říká ze ,,je to Fiat'' a přitom třeba ani v zivote fiata nemeli atd.Ja po dotažení auta před 2ma rokama udělal co bylo potreba aby jezdilo(2 opravy) a od ty doby co se tyce spolehlivosti sem na to nesah..S autem jsme bez problemu sjeli dovolenou v Chorvatsku ve 4rech dospělých lidech!!!A zas byli lidi co tvrdili ze vzadu sou sedačky na hovno atd atd..Proste to auto slouží jako kerykoliv jiný,to ze se semtam něco mimo motor ozve to je si myslím u auta co ma skoro 200000 normální jakože prdne vejfuk-tak to zavaris a jedes dal.Je pitomec ten co tvrdí ze Fiat je to a ono ve špatným slova smyslu.Kamos koupil Golfa 4 a sere se mnohem víc,naše rodinna P 406 to samy a taky o tech autech neroznasim ze sou to sracky co se sypou..Proste jaky si to uděláš,takový to mas aneb nechceš Fiata,nekupuj si ho,kup si VW a třeba budeš spokojenější..Souhlasím s tím ze Fiat v dnešní době znamená něco jinyho než před 30ti lety..A myslím ze si reputaci dost napravil a co víc,podle mě ma našlápnuto aby z nej byla v budoucnu kapacita a znacka co bude drtit trh..
Hroch 1,8 : Chyba nikde není, prostě je to tak. Ty sám si psal, že si BMW neměl, tak si zkus nejdřív nějakou 3ku pořídit a uvidíš ;-) To je prostě jen tím, že každý vidí ty nej stroje co BMW kdy udělalo a už jen prosazuje značku..hnedka každé BMW má super podvozek atd atd.. Asi tak samo, jako si FIAT kdysi udělal špatnou pověst a do dneška 90% lidí vždycky řekne na poruchu Fiatu .."no jo, to je prostě Fiat" a přitom Fiat jde stále výš a výš a nedivil bych se, kdyby za nedlouho strčili do kapsy kdejakou značku. Když dáš coupasu tvrdé tlumiče a pružiny (hlavně kvalitní a ne nějaké ty blafy), kvalitní gumy a nejezdíš s rozhozenou geometrií, tak mu prostě stará 3ka v zatáčkách neujede ani za nic. Mluvím ze svých zkušeností, jelikož s tou starou 3kou už nějaký ten rok jezdím. A taky to byl takzvaný "top" kousek dovezený z Německa.
inak čo sa týka starých BMW tak nemožem s Marcelom uplne suhlasit , lebo také 635csi je fantastické auto jazdim do jednoho servisu kde ju borec má a je to fakt nádhera
mne sa lubi jak si niektorý ludia seru do huby , zamyslite sa aký servis vaše coupe dostávaju pretože podla príspevkov je expert na coupe každý druhý z vás , jeden je lepší mechanik než druhý , každe coupe vystriedalo viac majitelov a pokial boli všetci taký odborníci jak niektorý tu u nás tak sa nedivím že tie autá su tak "spolahlivé" vela ludí sa do toho sere a vie o tom uplné hovno , holt národ kutilov sa nezaprie
To mé myslím DSC nemá. Jinak souhlas s Marcelem. Stejné ročníky to bawo projede vs coupaso.. Samozřejmě že ty novinky od BMW by byl hřích srovnávat. Tak samo bychom ale mohli srovnávat zase italské novinky atd..to by bylo do nekonečna :-) Já jen říkám že BMW starší ročníky ve většině případech předražený hnůj oproti coupasu. (můj názor)
pokud budeme srovnávat,musíme rovnat pokud možno stejně staré a druhem podobné auta v podobné cenové skupině. nemůžeme k sobě stavět abnormální rozdíly a pokoušet se je hodnotit. BMW má svý a coupata mají taky svý. v momentě kdy vedle sebe postavíme BMW z roku 97 a coupe,tak si myslim že bmw to projede na plný čáře - je to mnoho povyku pro nic a konstrukce z německa není zdaleka žádná sláva jak si někteří myslí - koukám občas kámošovi do dílny když opravuje a jeden z největších průjmů je právě BMW. mají ale výhodu že si je kupovali pracháči a dávali je do servisu delší dobu než jiní pablbové coupata a tak makí zdánlivě větší životnost. nebude to tak horký,když se najde třeba zrovna to 20vt co se dobře servisovalo,bude nejspíš ještě v lepším stavu než ten německej zázrak
Taky se musím ozvat na hlášku typu "coupé umí jet jenom rovně" Todle mi skoro otvírá nůž v kapse :-) To můžou tvrdit snad jen lidi, co neumí řídit nebo jinak nevím. To pak snad všechny podobné auta se silným motorem v předu a náhonem na předek by měli umět jezdit jen rovně heh. Já si myslím, že vše záleží jen na tom, jak to člověk umí ovládat a v jakém stavu má podvozek s gumama. Já mám možnost už měsíc porovnávat mou 328i s Coupasem a samozřejmě je porovnávám do detailu. A nezdá se mi, že zatáčky které projíždím tak rychle, že mi bavor jde do smyku bych projížděl coupasem v menší rychlosti.(pneu mám na obou stejné) Např rondly prostřelím s coupasem ještě rychleji (pokud je chci samozřejmě projet čistě a ne v driftu). A pak další poznatek. Když jedu s coupasem 230 minu kamion, nebo fouká vítr, tak skoro nic necítím. S 328kou stačí jet 180 a vítr si s tou krabicí dělá co chce až je to kolikrát hrozně nepříjemné ta špatná aerodinamika. To mě osobně třeba sralo moc když sem do 3ky přesedl. Jinak pohodlněji se mi sedí taky v coupasu...v 3ce si připadám hodně zmáčknutý...ZKušenosti se zadním náhonem.. Žermánky -menší kopec na trávě, trochu popršelo.. 3ka neměla šanci to se zadkem vyjet, muselo tlačit 5 lidí...coupaso to tam sice trochu rozoralo, ale vyjelo samo :-) Nevím no..můj názor je, že nevidím na tom BMW nic zlváštního, co by mu mělo dávat 2násobnou cenu než coupe (bude to asi jen tím kolečkem na kapotě vpředu). V zimě bych si ale BMW nechal, to je kapitola sama pro sebe. Driftíky na sněhu a kontrola plynem je zábava.. Ale sníh tu zas tak moc dlouho nemáme ;-)
Takle ti to reknu: fotrik my ex pritelkyne je reditel Auto BASE Praha-dealera BMW a u nich na dvore se to stridalo jak ponozky..Vezl me snad ve vsem..Nejvic se mi libila Z4..:) A on sam rikal kdyz me vezl v novy M3 ze to auto je tak na 2 roky a ze by ho v zadnym pripade nechtel..To samy nova rada 3 cabrio..Jel ste v tom nekdy nekdo?Jako tvrdsi podvozek jsem nezazil to i coupe na 215/35 gumach je proti tomu pohodli..:)
Baworaky sou dobry na pohodlny svezeni bo drifty..Taky bych koupil nejakej starej trojec,vodstrojil ho a chodil na boky..I tak kdyz vidim to co ma Goodak,pekne roztazeny a trosku nabouchany tak se mi potom zachce taky ho mit..:)
osobní názor takový nevtíravý design hezký myslím že takové auto by mohli udělat i ted a nikdo by se nad tím nepozastavil..... no vlastně to tak trochu udělali po těch sračkách co dělali mezi tím to se mi nelíbilo ani trochu .
ty nové modely ted jsou hezké až na X6, X1 a tu hrůzu 5GT nebo jak se to přesně jmenuje to je šílené
já měl BMW jedno jediné,byl to tzv žralok rv81 2L 120k typ E21. měl jsem ho v době kdy už jsem měl za sebou fiata ritmo abartha rovněž 2L ale o 5k víc. tenkrát jsem byl tím BMW veeelice zklamaný - proti ritmu to byla prašifka prašifkovna a konstrukčně skansen kakastrofa hrůza a průjem. od té doby už mi BMW nesmí přez práh,dostal cejch naleštěná bída a to se s nim táhne dodnes
Vojta: Vyprdni se na měnění názoru. Ber to tak, že člověk s otevřenou myslí se stále učí a poznává nové věci. Na základě tehle nově poznaných věcí průběžně obnovuje své názory. To je pokrok.
Každý si dycky bude prosazovat to své v 99%...to je u čechů normální... Kdyby neměl Good teďka BMW, tak samo bude hájit coupé..kdyby koupil Hondu tak BMW budou plečky a Hondy budou best...takové lidi mám hrozně "rád" co mění názory ze dne na den. Mě BMW hodně zklamalo... Než sem si ho koupil, dycky mi vrtalo hlavou...proč sou pořád ty bawory tak drahé, že chtěli za ročníky 97 a pod klidně i 180 táců..sem si říkal, že to bude za to asi stát.. Pak sem si ho koupil a vůbec to za to nestálo, pro mě úúúplně vyhozené peníze jen za značku. Proto si už BMW nikdy v životě nekoupím a budu se ubírat už jedině stranou Italů a Japonců...hou
soudruzi, porovnávejte aspoň auta stejně stará, brácha má BMW 318IS E36 a je to šrot, věkově stejně staré auto jako coupe. Má to v dobrém stavu, ale rezne to jak hovado a pořád se na tom něco sere. Díly drahý, na 108kw to nejde ani jako Fiat Bravo 1,8 83kw.
for Goddeath: E46 nejde srovnávat s coupe je tam rozdíl generace.
for all: co se X6 týká, tak se stačí podívat na díl topgearu, kde ho Clarkson testoval a dalo by se říct, že přesně to si o tom autě myslim.
přiznám se že taky tyhle auta nechápu. řídil jsem porsche cayene vytunenej na 650 koni. borec mi to pujcoval a cekal ze z toho padnu na prdel ale ja mu to vratil dost znechucenej. rikam mu ze nechapu na co ma v tritunovym gaziku takovej vykon???
proste jen zhovadilost
když nebudu brát jízdní vlastnosti které jsou v běžném provozu u tohodle báva lepší-praktičtější, tak minimálně bych vytknul vzhled interiéru i exteriéru který mi subjektivně přijde naprosto nezajímavý, fádní...
Ja taky vyměnil bmw za coupé:-)Zatím spokojenost,ale až se objeví něaké coupé přesně podle mých představ du znova do coupé. Bmw je dobré,ale coupé je zážitek.Bavilo mě s ním jezdit a starat se o něho prostě mám k tomu autu vztah.
je to těžkej a bezpečnej tank s podvozkem přesně na naše silnice i dálnice... Navíc celou rodinku asi do dvoumístného sporťáku nenatlačíš, sem jo - toť smysl... jinak je to rozmařilost, to je jasné...
porovnávat Mkové BMW s coupe može len neznaboh , ja len nechápem význam aut typu x6m ,x5m , cayenne turbo a pod. za tie prachy sa dá kupit vela aut ktoré si názov šport zaslužia viac , žialbohu marketing nám zanedlho bude tvrdit že športový je aj actros alebo volvo fh
X6 je rádobysportovní hybrid něčeho co vzáleně připomíná starý dobrý BMW, ty přílipky typu "M" už taky serou na každej model aby se to prodávalo, je to ostuda. K čemu je 555kobyl dvouapůltunovýmu tanku...
jel jsem v tom taky párkrát ale mne to teda nenadchlo ani trochu jen uznávám pěkné zpracování kabiny jako kůží potažená palubovka a materiály super to jo ale jízdně nevím jako oproti ostatní většině aut určitě o několik tříd jinde ale ten chlap má i subaru sti a to je co do jízdních dojmů uplně jinde lepší podvozek lepší zrychlení lepší brzdy i ovladatelnost.
sám řekl že to auto nemá vůbec logický základ nedělá nic líp než jiné a pokud by šlo o místo a vyváženost vzhledu koupil by si radši X5M jenže tohle je tedka prostě in tak si koupil toto ve speciální červené co je jak cihlová .
ta barva je totál humus ale nikdo v okolí takové nemá a o to mu šlo
no taky bych jednou chtěl mít prachy na to si koupit auto které se mi nelíbí není ničím lepší než nejaké které už mám jen proto že ted je to moderní:))
já mu říkám vždycky když ho potkám že je debil že si měl koupit 5ku a ne ten humus
já seděl na místě řidiče ale víceméně jen zkoušel na pár metrech jak funguje převodovka, pedály, ručka apod. kraviny :-) takže dvě kila do zatáčky jsem to fakt neřídil :-))) Ale jako spolujezdec jsem v tom vícpárkrát jel než to majiteli přímo před policejní stanicí ukradli... sedí hezky, brzdí hezky a hlavně jsem se v tom nebál i když jednou jsem jel vzadu protože mladá chtěla jet vepředu a to mi dobře nebylo ale těžko posoudit čím to vlastně bylo :-))) Podle majitele jeho první auto co nemělo chybu (jezdil s tím jen po silnici ne terén) a to zrovna škodovkama nejezdí... :-)
Ale těch 14litrů město je utopie, když budu brát že Praha je město... za 14 by to bylo courání na volnoběh :-) Při normálním ježdění (max třetina plný výkon, 2 třetiny klidná noha) těch 16-17 dlouhodobý průměr, kdyby se tomu jen trošku víc naložilo tak pod dvacet asi ne...
Ale to je asi u takovýhodle auta celkem jedno :-)))
V Xkách jsem jel ve všech kromě X1 ale tohle jediné mě trošku zaujalo, je to loď a pětilitr s biturbem dělá svoje :-) Pro někoho kdo na to má proč ne, jako 10tý auto do rodiny to asi není špatný na běžný pojíždění po ČR atak. :-)
ludia mal som tu cest sa konecne previezt v poriadnom bmw... islo o Bmw X6 M6 pover... 5,0 biturbo, vykon 555ps, 2,4tony a zrychlenie 0-100 4,7s..
max papierova je 280 ... auto malo krasny zaber a neskutocny podvozok... v zakrutach okolo 200km sa ani nepohlo, tie 315ky robia divy:-)) a dokonca pri normalnej jazde v meste spotreba 14l!! po tomto zazitku u mna bmw neskutocne stuplo..
nemam co by som tomu autu vytkol...
ma niekto podobny zazitok?