-
18:05:09 30.9.2010
:-)
-
17:04:53 30.9.2010
když už jsme u toho kámoš má firmu co vyrábí přívěsy "Hulvát a Holomek" .-)
-
16:02:39 30.9.2010
těm už pomůže jen firma Smrtka & syn...
-
13:11:31 30.9.2010
a nez smejda semelou bozi mlyny tak semele par dalsich na ceste a tem ta firma nepomuze
-
10:44:51 30.9.2010
mám nové heslo, Boží mlýny melou sice pomalu,ale je to solidní firma! Někdy to sice fakt trvá,ale klapne to!
-
05:39:28 30.9.2010
to jste teda stastni jestli potkavate debily jen na dalnici, ja tomu taky prislapavam a kdo me zna neveri ze to je jen blba 1.8 ale i tak kazdy den potkam aspon 3 magory na tech 12km co jezdim do rachoty
-
19:00:51 29.9.2010
MARCEL - vždycky když se mi něco takovýho stane tak si kupodivu vzpomenu na tebe a tvoji vštu :" Na každý prase už se vaří voda"
A hned je mi líp.
-
21:07:10 26.9.2010
jo jirka tam dělá ve scanii zas nejaký pro kamaráda
-
19:49:50 26.9.2010
Ice-man viděl sem ten váš kamion v úterý v Brně-moc pěkný :o)
-
19:01:40 26.9.2010
základ je v tom kdo dneska dostane řidičák.
ted upřímně znáte nekdo nekoho kdo by nedostal řidičák pokud už se rozhodne ho jít dělat .. já teda takový případ neznám ..
jen jeden příklad za všechny jeden nejmenovaný kolega z práce který mne brzdil jízdou mimo obec max70 na cestě z ostravy až skoro na vsetín (kdo zná chápe jak blbě se tu kamionem dá BEZPECNE predjet) mi poté na firmě kdy jsem mu slušně řekl že by mohl jet rychleji když kamion stejně víc jak 90 nejede a že za ním jela kolona tak 20 aut mi řekl větu která mne vyloženě šokovala..
JA SE BOJIM JET RYCHLEJ.
kdyby mi to řekla přítelkyně která ujede 100km za rok tak bych to možná překousl, ale chlap co chce jezdit kamionem je mu asi 35let to je ani nemám slov jak to popsat..
já mu chtěl vzít řidičák a spálit mu ho .
a koupil bych mu permanentku na MHD doživotní klidně ze svého pokud by mi to zaručilo že toho člověka už neuvidím za volantem
-
18:42:43 26.9.2010
jezdim po dálnicích a znám podjezdy,ale ten včerejší magor byl takovej nějakej divnej a něco mi na něm pekelně nesedělo. Možná se tam zrovna prohnala zubatá a trochu na nás dejchla a proto mě to tak vzalo. Jinak upozorňuju že se v žádném případě necítím jako vzor silnic,ale každá lumpárna musí mít šmrnc a ten včerejšek neměl šmrnc ani trochu
-
15:35:32 26.9.2010
Feki: ty jsi sice překročil maximalni povolenou rychlost, ale na druhou stranu to co jsi zpusobil melo spolecenskou nebezpecnost NULA, takže jsi nesplnil podmínky naplnění trestnýho činu. a kvůli přestupku by tě s tou 1,6kou nehonili, páč by tě stejně ani nedojeli:-)))
PS: Marcelku ten pán určitě vezl manželku do porodnice a tam je každá vteřinka drahá:-)))
-
14:07:53 26.9.2010
Pánové, s tím asi nic neuděláme a můžeme se o tom asi jen pobavit. Ten pan magor z BMW by zasloužil, to jo! Jenže tady hraje víc faktorů. Proč nejet v levým pruhu 130, když je to maximálka. V pravým pomalejší auta, ale ne míň než 80 pokud si dobře vzpomínám, autobusy a nákladní auta. Další věcí je stav pravého a levého pruhu. Pravý pruh je zničenější a proto jezdíme v levým, aby jsme si nezničili tlumiče, čepy atd... Taky jezdim radši v levým, ale ne 110. A když v zrcátku vidím, že bych mohl překážet, tak uhnu, to je jasné, jenže řidičů bezmosků je mraky a vidíme to na silnicích každý den :-(
-
13:07:26 26.9.2010
Joo, 2 měsíce sem jezdil do zahraničí a tak, a masakr, to s tim levym pruhem mě tak se-e, prostě lidí si myslej nevym co, asi že pro ty o něco rychlejší je levej pruh,a ženský?To je taky peklo, v pravym kolikrát skoro 80, když předjížděj kamiony, tak v levym 100...hnus prostě.Nejradši bych ty lidi vyndal a profackoval.
-
11:47:30 26.9.2010
To bych asi sjel za tim BMW a umlátil ho heverem. Poslední dobou mívám "zatmění" díky takovejm lidem, který mě asi brzo dostane do novin a televize. Miluju takový nafoukaný frajery, který vidí, že neuděláš nic, bliká a kličkuje, div se z toho nevosype.
Ale bylo by dobrý se podívat na druhou stranu mince. Dost často (vlastně se to už stalo pravidlem aspoň na D5) jede vláček aut v levym pruhu rychlostí 110-130 a pravej pruh je řídce obsazenej. A takovejhle vláček jede třeba i 100km. Mě ta rychlost nevadí, ale vadí mi, že jsem na konci jako otloukánek a musim snášet podobný individua v novejch autech. Nedej bože, když přiletí sanita nebo policie. To všichni začnou zmatkovat a kličkovat jako slepice. Proč se netrestají taky lidi, kteří nasadí 110 - 130 a jedou neustále v levym pruhu NA ZAČÁTKU KOLONY a zapříčiní tak, že houstne provoz? Ohrožujou tak ostatní okolo víc, než si uvědomujou a argument, že jedou maximální rychlostí a nikdo by je tak neměl předjíždět je nesmysl.
-
11:38:06 26.9.2010
Jojo,co se tyče ty policie tak se taky přiznám,jednou cestou z Prahy kolem 2h rano jsem lehce spěchal domu tak jsem jel co to dalo když nic nejezdilo a když jsem jel maximalku,nevšiml jsem si na odpocivadle zasitejch chlupáčů,no ve 240 jsem kolem nich prolit no a myslíte ze něco udelali?(upozornuju ze za cestu Praha-Jablonec jsem potkal jen 3 auta aby tu někdo nemluvil o ohrožování apod a v aute jsem byl sám!)Možna to zní divne ale zasloužil bych si flastr,když nad nima policajti mavnou rukou jako mavli nade mnou tak je to bude vyzivat takle jezdit furt..
Jinak jak pise Nocarret,takovejch lidi potkavam ranec..
-
11:30:56 26.9.2010
Marcelku ty nejezdíš na Brno moc často viď :-) Tohle je na našich silnicích úplně normální, lidi jezdí jak hovada a policie umí akorát sedět v maskáčích u krajnice ve stoce s radarem. A když už náhodou na někoho takovýhodle udělá tytyty tak se jí dotyčnej akorát vysměje, protože má respekt u lidí hluboko v mínusu
-
11:17:04 26.9.2010
jedeme si s Lenoškem v levém pruhu D1 pohodových 130, před náma v tom samém levém pruhu asi 3 auta která jela taky těch cca 130. Najednou vidim jak Lenošek zbystřil v zrcátku a pronesl něco jako nedočkavý hovado v bmw. Otočim se a za náma nějakej velkikej tereňák bmw a blikal a kličkoval a téměř ihned nás vzal pravým pruhem a docela nebezpečně se nacpal před nás. To že po cca 700m sjel z dálnice komentovat nebudu,musel to být značný kretén,ale vyvstává veliká otázka - co kdyby takovej magor zavinil nehodu a my z toho s Leošem třeba nevylezli,nebo by jsme byli mrzáci? Zvažuju napsat veliký dopis policejnímu prezidentovi,protože česká policie tohle vůbec neřeší a možná že právě takoví magoři jsou původcem většiny autonehod?