Přiznávám se.

• Koty
    nová M3 420HP V8 by mě stačilo :D
  • Mertix
    joo,dá se to, pak sem ho dojel u cíle, měl sem na nic start, a ještě seriově paliva:)i když to byla jen M3

• Luxor
    nj rovně nějaký meganabušený coupé možná jo :-)
  • Feki
    Podvozek a motor z M6..:))
    Nee,jen konkurovat jsem řekl,v zatáčkách je jasny ze se nikdo nechytal,leda by to vzal rovne lesem..:))
    proto jsem to zmínil..Ale jsou tu i tací co by ho pak na rovince dojeli..;)
  • Luxor
    2 Feki: co bys tam narval aby mohlo konkurovat v zatáčkách Mkovýmu bávu? podvozek z Mkovýho báva? :-)))
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    vy jste všichni hovada,zatim co já byl vždycky andílek :-) a proto jsem měl už před 4ma rokama 20vt s cca 300koněma :-)
  • Feki
    Však ono s tou novou M5kou ani asi nemá smysl závodit..To auto je trosku někde jinde..To by muselo bejt dost narvany 20VT aby mu konkurovalo,hlavně v zatáčkách..
  • GeriX
    Ja to budem riešiť tak, že si udelám nápis na zadné okno nebo kufor typu: "Len choď, toto auto má väčší rešpekt aj keď parkuje!" :D
  • Elkar
    No jo, ten golf byl dost tuningovanej a BMW cenově trochu jinde, ale nešlo mu to o tolik rychlej. Typuju tak 300 kobyl, kdybych měl limita tak s ním držím krok.
  • Belma LE
    No občas se stane no... Ale taky mám ještě trochu rozum a včas se na to vyseru. Ale když jedu a na zadek se mi cpe BMW... tak mu prostě musim ukázat, že jsem rychlejší :-D Teď ovšem nemám prachy, takže jeudím až do vejplaty slušně.
  • K0K1N 20VT
    Já na silnici ještě nikoho takového kdo by vyloženě závodil na štěstí nepotkal a kdyby jo, tak si myslim, že jsem docela rozumnej a nějak na krev bych se asi nehonil. Zatím mám skalp u dodávek a podobných strojů se kterejma se dá závodit stejně jen na spotřebu :)
  • Coupe73
    Přesně jak píše Ferry, taky si zablbnu, ale musím mít jistotu, že nesejmu někoho neviného a v provozu obezřetnost¨. Udělal jsi dobře že jsi se na to vy.... Většinou si tohle lidi uvědomí, když už je pozdě, ale ty jsi někde jinde...
  • Simarik
    víš jak to řešim já ? nahrál sem si na klíčenku hudbu, klidnou, 90tý léta, a to mě tak uklidní že mávám i fóbiím co závoděj s cyklistama :-) a už mi i vrátili 4 bodíci a vesele pokračuju dál :-)
  • Elkar
    Dneska cestou z práce jsem mohl přijít několikrát o ŘP.

Jedu svižně za Golfem IV GTI, kterej se nechal vyhecovat. Provoz na okreskách malý, skoro žádný.

Najednouza mnou bílé BMW M5, zatáčka, rovinka, za 3 plnej, odstup od GTI +- stejnej, BMW nás pomalu předjelo oba.

Na příští křižovatce jsem to otočil a jel domů když jsem viděl jak ty dvě prasata tam vlítli mezi auta.

Ano, jel jsem jako prase, ale evideteně to šlo ještě víc. Když už jedu rychle nebo svižně tak dávám bacha na lidi kolem. Oni byli asi na dalším levelu.

Teď mám výraznou chuť to auto prodat/darovat. Nelíbí se mi že se nechám tak snadno vyhecovat. :(