BOV s nej zvukem?

• Simarik
    HKS kopie má vnitřek z tvrdý gumy, originál je kovovej
  • Vojta
    Innocento: No tak to ale bohužel bývá :-)

Gooddeath: Ja sem teda z plastu ještě v ruce neměl, krom origo co bylo v serii :-P
    Možná nějaké ty napodobeniny. Ale Bidrin, Bailey ...hodně kvalitní matroš.
  • Innocento
    Zajímavý srovnávání :-)
  • Vojta
    hh úplně jak když Čiňan ušije tričko Adidhaš a prodá ho za 50Kč a nebo na něj nenašije nic , prodá ho jinam, kde na něj napíšou Adidas a prodají ho za 2000Kč..A všichni kdo si ho koupí za 2000 budou hlásat, že je to ta nej kvalitka ;-)
  • Warhol
    bonalume titanium,
    na zakázku a tehdy byl 550 euro a 79 euro za krytku, ale jsem zatim jedinej v ČR kdo ho šlyšel tak hned poznal rozdíl
  • nocarret
    je dobrej mám ho už 5 let a chodí jak fík .-)
  • Vojta
    Membrána či píst, to je fuck, hlavně jak to fakčí. Jinak dneska sem si ho tam nahodil, otestil a jsem neskutečně moc spokojen. Přesně takový zvuk, jaký sem si ideálně představoval. Takže za mě Bailey jednička s hvězdičkou.
  • Vojta
    No chtěl bych vidět rozebraný HKS, jak extra velký rozdíl tam bude.
  • nocarret
    no pokud tu zátku bere někdo jako pístek tak prosim no .-)
  • Vojta
    Tady vidíš, že se hýbou dva ;-) http://www.gtfours.co.uk/what/dv/dv_internals.jpg
  • Vojta
    nocarret: No asik má když to mají úplně na každé, i zahraniční stránce popsané ;-) Ono to bude nejspíš myšleno jinak, než to chápeš ty :-P
  • nocarret
    DV26 nemá 2 písty ale to je jen detail .-)
  • k3lukas
    Mam ho taky a super
  • amadeus69
    Bailey je super fouká pěkně ostře a je i docela rychlej :))
  • Simarik
    jj je ok
  • Vojta
    a ta DV26ka je teda good? Má s tím někdo zkušenosti? Píšou tam, že je samoštelovací...takže se nemusí šroubkem ladit ju?
  • Simarik
    ten budu mít zřejmě během zimy, replika půjde na nissana
  • Vojta
    Tak sem si tedy objednal tento http://www.highperformanceparts.cz/blow-off-ventil -bailey-dv26-dvou-pistovy--fiat.11838
  • Simarik
    no myslel sem HKS origo :D
  • Simarik
    mám repliku HKS od HPP a píská jak sviň, jen jak sem teď místo konusu vrátil Airbox tak se malinko ztlumil. Předním Bailey a za mě.. oba NEJ
  • Vojta
    Myslíš origo co je v seriovém voze? Ten ale nejde slyšet :-P
  • Feki
    Nej je pro mě origo HKS a v těsným závěsu Bailey..;)
  • Vojta
    Zdarec. Jaký BOV padne přímo 20VTčku jako poklice na hrnec a přitom má hodně silný zvukový projev? CHci ho vyměnit. Mám tam teď mk2 s odfukem zpět do sání a kdysi v minulém coupasu sem měl taky nějaký MK..asi 3 a ten pšoukal hodně divně. Rád bych s odfukem ven, bezproblémový a hlavně hlasitý... Pokud možno i s odkazem, kde nejlépe pořídit... Byl by někdo tak hodný pls? ;-)