Nejdražší coupé 20VT v ČR

• jiří
    Možná už to tady bylo, nebo už tady někdo má tu 4kolu? :) http://autodora.ucar.cz/342897/Prodám-Fiat_Coupe_2_0_Turbo_PLUS_MILENIUM_L_EDI-Domažlice.html
  • ales
    mám také jedno nejdražší,protože co bych za něj chtěl mě nikdo nedá a proto mi stojí už dva roky skoro bez hnutí v garáži :o)
  • Jelo

tak už stojí 70 000,-
  • Fik
    20VT: Jo to sem myslel taky tohle,tak to neni PLUSKO
  • Elkar
    THATs the word!
  • Ravic inesperto
    tak nejdrazsi mam ted asi ja ne?ale je nezlevnim:-)nikdy:-))))
  • 20VT
    Fik: je to toto auto http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/coupe/ 7774684

Původně stálo 150.000 kč a teď ho zlevnili na 80.000 kč. Stojí tam ale už dlouho, prej dva roky nebo víc.
  • Džanek
    zajimava obchodni strategie:D:D:D Nasadit nesmyslnou cenu, potencialnim zajemcum neslevit ani korunu, susit auto v hangaru dva roky, a pak skokove slevit puvodni cenu o 50% :D
  • ReproBoy
    Tom 2,5TD a mas nejake dalsi info o tom aute? premejslim o nem pro mladou.. vim ze je tam uz hodně dlouho.. zpocatku bylo za 115000kč ;)
  • Fik
    Jestli myslite to modry 20vt s tou hnedou kuzi,tak to neni PLUSKO,je to obyc 20vt,maji to tam asi cilene spatne napsany
  • mrkinHGT
    ted jsem to chtel napsat :D :D :D
  • 20VT
    Tak už ho zlevnili na 80 000 kč. To už je lepší cena :-)
  • Alejandro
    když jsme v březnu sháněl 20VT, tak jsme se byl na toto modré coupe osobně podívat.
    Majitel Azzurry je Ital, proto asi posílá nějaké automatické emaily na otázky-neumí česky. Byl dost ochotný, hned se nám věnoval, celé auto nám ukázal a i ho nastartoval a ukázal, že turbína tlačí jak má apod. Možná k tomu pomohla moje lámaná italština nebo preferuje osobní kontakt nad emaily. Jinak auto je zaparkované v teple v budově, zdálo se být ve vynikající kondici, zvuk motoru a turba OK, interier moc hezkej. Taky nám řekl, že auto bylo dovezeno z Itálie a nikdy netrpělo korozí. Celá prohlídka zabrala asi půl hodiny. Jediné negativum je drobně osekané zepředu víko od motoru co si pamatuju a vyšší cena. Za ten lak mi byl ochoten dát slevu tuším 10-15000. Jinak jsme o něm slyšel, že prodává dobrá auta. Nakonec jsme se rozhodl koupit jinačí 20VT za 65000 asi, no ale jako už jsme do něj musel nasypat dalších 60 000 (odešlo turbo, rozvody, svody, elektrika...), takže jeho cena by mohla být oprávněná....já jsem se už vyšplhal na 125 000,- a levněji bych své auto neprodal, protože za ty prachy nemůžu koupit nic lepšího-teda aspon zatím nevím o autu co by jelo 250 a zrychlovalo za 6,5
  • Tom_2,5TD
    já nevim jestli jste nekdo v tomhle autobazaru byli. Vecina tech aut co tam maj je silene obouchana, zniceny interiery. Ceny vsech aut maj ponekut vyssi cenu kdyz vemu v potaz, ze dam jeste 10-15tisic do kosmetiky. Tenkrat jsem se tam byl divat na tohle GTV

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/alfa-romeo/ gtv/6312548

a to bylo v cervnu 2007. Tenkrat bylo za 100 a nechteli slevit ani korunu.

tachometry dneska staci uplne kazdej to neni nic noveho.
  • Jelo
    Na otravné telefonáty s nabídkami čehokoliv můžu doporučit : dělejte ze sebe debila,dělejte že máte zájem o tu věc ale pořád to nechápete,ptejte se jak nesvéprávnej.... 100% to zabere a budete mít od nich pokoj. Čas jsou peníze a nebudou se s Váma otravovat aby Vám zase volali.

Vyzkoušeno a funguje. :))
  • Coupe73
    Ale tohle bohužel není jen u O2, dělají to i jiné firmy, mě takhle otravovali taky. Bohužel situace je taková, že firmy mají externisty a dostávají provize z uzavřených smluv a výsledek je takový, že nás otravují stylem nechutným. Já mám třeba u O2 ještě starý tarif, který se nedá už dnes aktivovat a já mám štěstí, že mám tenhle tarif podepsaný na neurčito. No za 218 kč měsíční paušál a v tom 60 min. zdarma, sms za 1kč + volání kolem cca 4-5kč na minutu hovoří za vše a pořád neví na co mě nalákat :-D. Taky jsem jim musel rázně vysvětlit, ale právě těm externistům, O2 tolik nevolá.
    Není to však jen o tel.společnostech. Ostatní jsou taky pěkné vtěrky.
  • Innocento
    Když mi tejden co tejden volali a nabízeli internet a TV, tak mi cákaly nervy a přestal jsem brát neznámý čísla. Dokonce to snad neni O2, ale zaplacený externisti. Pak se mi jednou nedovolali a poslali SMS, abych se okamžitě ozval zpět. Tak jsem byl na nervy, že se něco děje s fakturou a milá p*ča na druhé straně mi milým tónem začala nabízet kreditní kartu. Tak jsem jí připravil na to, že to během chvilky slízne i za ostatní před ní, drobet jsem jí podusil a od té doby nikdo nevolá :-) Najednou to jde, najednou všichni ví, že tomu idiotovi nevolat!
  • Coupe73
    Jo jak říkám, jsem u nich asi 12 let a zatím žádný problém, ale věřím že někdo problém má...a to u každé společnosti.
  • Luxor
    Tak to se fakt divím u 02 že tohle udělali, asi jsi dostal nějakou extra vyjímku protože o Tebe nechtěli přijít protože mi to k nim nejde. Jinak to co se Ti stalo se mě stalo u Vodafonu a řešení bylo stejný jako u Tebe u 02. Pak ještě pár podobných věcí a vždy stačil telefon a fakturu na Vodafonu opravili.
  • Coupe73
    Tak řeknu ti co se mi stalo. Aniž bych věděl, že je internet v mobilu v zahraničí spoplatněný, tak jsem ho používal v Egyptě na přelomi dvou měsíců. První faktura 5100kč a druhá 5800kč, běžně platím cca 5-6stovek. Volal jsem jim, že se mi to nelíbí,a když posílají sms různého typu co kde můžu a nemůžu, tak že mohli poslat sms o upozornění spoplatnění. Uznali, stáhli a zaplatil jsem jen cca 150kč za balíček.
    Takže jak říkám, zatím nadávat nemůžu.
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    O2= zmrdi nejvíc, dělal sem u nich , pak u vodafonu.... vim jak kdo zachází se zákazníkem a jaká je strategie obou firem
  • Coupe73
    Tak já mám s O2 dobré zkušenosti a vždy mi vyšli vstříc, ale to je mimo téma
    O2 je taky pakáž a přitom je to prosperující firma...

něco s nima řešit je na smyčku.

a jsem snad u nich proto? ne :-)
  • Belma LE
    Očividně jim tam nepřekáží. Připomíná mi to jednání jednoho kámoše. Prodával auto v tuningový úpravě za hrozný prachy, nechápal jsem proč to nesrazí níž, vždyť za tohle si to nikdo nekoupí. Dozvěděl jsem se, že to až tak moc prodat nechce, ale pokud by se našel blázen co to za to koupí, tak penízky se hoděj.. Ale jestli se tento autobazar těmi vozy živí, tak to moc nepobírám, ale očividně mu to vydělává když už takovou dobu působí na trhu.
  • Carlos 20vt
    Ano vyrobní číslo je dle pořadí tak jak sjelo s výrobní linky.
  • LUKE 1.8 H8C
    Ted me jen tak napadlo ..... myslite si, nebo nekdo vite, zda je VIN dle poradi vyroby pro vsechny coupe ?

Tady tohle ma ZFA175000P0054748 je to 20VT.
    Ja mam ZFA175000P0059015 u 1.8

By se dalo rict, ze se mezi nama vyrobilo jeste dalsich cca 5000 coupe a asi moje coupe bude 59015 coupe, co se vyrobilo.

Dava to smysl ? :-)
    navíc naprosto arogantní a dle obchodnického kodexu nepřijatelná odpověď typu: "Majitel firmy Vám vzkazuje, že se máte starat sám o sebe. Pokud se Vám auto
    zdá drahé, kupte si levnější. Nepotřebujeme Vaše peníze"

je urážka zákazníka... lol. to si nesmí dovolit, ani kdyby ho zákazník urazil..
    lidi jako obchodník se reakcím, zastávajících se bazarníka musim smát...

uvažujte. kolik zmrdů prolhanejch v našem státě vydělává..

to vám přijde normální?

to že mu podruhé napíše že auto má na bazaru 2 měsíce ho znevěrohodňuje až na půdu.

takový lidi patří do koše

• mrkinHGT
    Ano, auto je bez koroze, jen má nějaký škrabanec z běžného provozu.
    Doporučujeme výměnu rozvodů, filtrů a oleje. Auto je tady zhruba 2 měsíce,
    č.k. ZFA175000P0054748.

S pozdravem

Italian Car, s.r.o.
    -------------------------------------------
    lhář lhář lhář :D
  • mrkinHGT
    Dnes jsem zase napsal, nepočítal jsem tedy s odpovědí páč píšu ze stejného mailu, ale musím se zase smát.. To jsou strašní zlodějové :D :D :D
    -----------------------------------------
    Subject: Sauto.cz - poptavka vozu Fiat Coup??, 160000

Dobrý den, mohl by jste mi prosím napsat více informací o voze? Koroze?spojka?turbo atd? Popřípadě vás chci poprosit o aktuální fotografie vozu, jestli nemáte problém.. Cena je pevná? Dá se s vozem u vás uděla zkušební jízda?

Telefon: 602793923
    E-mail: mrkin@seznam.cz

Dobrý den,

Vámi požadované auto je pořád na prodej. Auto je dovezené z Itálie, u nás je přihlášené na české papíry. Auto je v pořádku, fotky na internetu jsou aktuální. V případě zájmu je možná zkušební jízda, o ceně se jedná při koupi auta.

S pozdravem

Italian Car, s.r.o.
  • mrkinHGT
    cena stále stejná :D
  • Feki
    Goode nebuď mekej,pod 300 bych nesel..;) jak psala Ilu,Venca to ma taky za kilo..;) :))
  • Dr.Ravic
    vim ktery auto mas na mysli. taky jsem uz premyslel cim je tak unikatni...
    kazdopadne nejsem takovej akcnak abych tam psal, ale je to celkem prima čtení (viz Fekiho přirovnání k mikrovlnce)
    nejvetsi prča je ale ta, jak plati ze potrefena husa se vzdy ozve...
    btw. Goode uz jsi prodal šmoulu?:-)))
  • Koty
    kupující jsou taky občas kokoti, vim to, jsem sám prodavač...ale tenhle prodávající je ubohej snílek, lidi vzpamatujte se, za 20VT bych dal v dnešní době max 80tis., za 200tis. koupim německý auto z roku 2007
  • Feki
    Jestli se proda,hodim svoje na bazar za 100..:P :D
    A myslim ze by jsme se meli drzet zeakce na emaily..Tak je jasne dana slusnost,zvedavost,nic vic..Slusne chtel info o voze a dostal tudle odpoved?-Vámi požadované auto je pořád na prodej..To je jak jit do elektra a zeptat se jak funguje mikrovlnka a dostat odpoved-ano,tato mikrovlnka je na prodej..Co by ste si o tom mysleli?Jeste mohl napsat-no je to auto,ma volant,4 kola,motor..a dalsi uzitecny info...jinak presne tohle jsem mel na mysli..nic vic..aaaaale treba blbej den nebo tak..nevim..:)
  • Aljaška
    jednání bazarníka nebo majitele je jedna věc, cena je věc druhá. Každý má právo na to, aby si cenu určil sám ne? Jestli to za ty prachy prodá je věc jiná. Když Venca odvedle prodá auto za 50 000 musím já taky?? A ne jen prodávající jsou kokoti, oni jsou velmi často kokoti i kupující:-)
  • hona20VT
    Na to auto jsem se byl podívat s kámošem letos v únoru,když jsem sháněl nějaké coupe.Když jsem o něj projevil zájem,byli všichni hrozně vstřícní a ochotní ale jakmile jsem narazil na aktuální stav vozu a cenu bylo to jako když rýpnu do vosího hnízda.Arogantní a jizlivé poznámky typu "jak to můžete vědět" apod mě docela zarazily.A když jsme se dohadovali o tom jestli to má originál lak tak se majitel(řekl bych italské národnosti)urazil poté co jsem mu řekl že je to stříknutý a ještě ke všemu blbě,protože to má povrch jako když do čerstvé barvy nasedá prach z okolí.Po chvíli debatování a výměně názorů mí najednou řekl,že mi sleví 10000,- když to hned vezmu.Chtěl jsem tedy aby to nakopl abych věděl jak ševelí motor ale odbyl mě že je vybitá baterie a "náhradní nemá"a to už ode mě odcházel.Takže jsem tam nakonec zůstal stát jako zákazník kterému byla poskytnuta sleva na auto které si můžu hned odvézt ale motor si zkusím až doma pokud se mi dobije baterka...nechápal jsem.Když jsem odcházel ani neodpověděl na pozdrav.
    Nevěřil jsem vlastním očím.

• Feki
    JP to jsem psal,problém je ze trh uz to bohužel dávno určil..A kdybych měl o auto zájem a zeptal se slusne na bližší informace k autu a on mi napsal takovýhle okliky a janevim co,akorát bych se nasral a měl bych chut se mu projít po zádech a ne kupovat auto..Pro mě je to chudák auto co uz víc jak rok a pul(a to vím přesně) v tom bazaru stojí a cena porat stejna..A kdo si mysli ze 160 za tohle auto je normální-či trochu vyšší cena je hodně blahovej nebo asi taky nemá soudnost.Umíte si představit v jakým stavu by muselo bejt sériový obyc 20VT aby mělo tuhle cenu dnes?I stavebnice by vyšla na lepsi prachy snad..Ale asi do toho nevidím,uz se nebudu vyjadřovat..Proto bych nikdy nekoupil auto z bazaru.To auto je pro mě chudák a tím to pro mě hasne..;)
  • mrkinHGT
    JP - auto je na čistopise, to mi stačí.

Věř, že jsem těch aut prodal hodně :)
  • JP
    Kdybych měl bejt upřímnej, zbytečně bych tady dělal dusno:-). Reakce toho prodejce mi přijdou všechny očekávatelný už ve chvíli, kdy čtu tvoje otázky. Asi jsi toho sám zatim moc neprodával:)

Feki: Jedinej kdo určí jestli je bazarník kokot kterej neví co dělá je trh.

Nikdo tady nevíme proč je ta cena taková, jaká je - třeba je tam na komisi a majitel nejde s cenou dolu, protože pracuje někde v zahraničí a na to auto už částečně zapomněl. Nebo s tim majitel normálně jezdí a ani ho nechce prodat, jenom kdyby se náhodou našel někdo za takovou cenu tak do toho půjde. Každopádně ses podle mě úplně zbytečně ukvapil:-). Zkus šuplíkovou metodu - všechno co napíšeš když tě chytne rapl nech 2-3 dny uležet v šuplíku (=na disku) a až pak to (po pár dnech s větším nadhledem) znova přečti/uprav a případně pošli...
  • JardaITC
    já se tam snad nato někdy z hecu podívám až pojedu na služebku do Brna:-D Nebo jim prodám svoje coupe za 200 000,- :-D
  • mrkinHGT
    mě tímto bazarník dává najevo, že je arogantní vydřiduch.
    Tudíž bych si od něj nekoupil ani ň !!

ostatně, jeho další vozy k prodeji, to jen potvrdily :)
  • Feki
    Můj názor je ze bazarnik je kokot co to nechá na dešti schnit..Za ty prachy to ted nikdo asi určitě nekoupí a jestli nasadil latku za kterou si mysli ze se bude prodávat za 10let az se vyšplhá cena tak do tech 10ti let uz bude v hroznym stavu..Kdyby to za ty prachy takle prodával soukromník co to ma schovany ve stodole tak budiž ale to auto by si zasloužilo cloveka kerej by tomu autu dal víc než roky prostátý v bazaru protože majitel tohohle ustavu nemá soudnost.Tot můj názor,za 160 se da přitáhnout limit v TOP stavu,pan by měl otevřít oči nebo přinejmenším začít komunikovat kloudne a tím zvýšit uz tak beznadejnou šanci na prodej..
  • Coupe73
    mrkinHGT -nesmazal jsem svůj příspěvek kvůli většině. Já si za svým stojím. Jen mě zarazilo jak někdo psal, že jsi jim dal na sebe nefunkční číslo...Ale to je jedno.
    Jinak způsob bazarníka se mi nelíbí a samozřejmě zakazník má právo vědět vše!!! A když se mě někdo zeptá proč tak draho, tak musí vědět proč a měl by i na toto odpovědět. Minimálně tak, že si to na tuhle cenu cením. Pak je otázka kdo koupí a za jak dlouho(pokud vůbec).
  • mrkinHGT
    Koty - právě proto jsem to dnes už nevydržel a musel jsem jim napsat.. :/ :D
  • Carlos 20vt
    http://otomoto.pl/fiat-coupe-limited-edition-1040- C15236329.html
    Za takovéhle coupé by si naučtovali tak pul mega:-)
  • Koty
    tak za 160.000,- by to vzal jen blázen, tachometr stočenej minimálně o půlku, je to dobře vidět (čísla nejsou v lajně), volant ošoupanej jako kráva, nemluvim o propáleným spojleru od výfuku a hodně škrábanců

je to italian car bazar, ale neumí poznat klasický 20VT od PLUS verze?! :D takže to nakonec ani rok 2000 být nemusí, že? :D

tenhle bazar na mě působí jako jeden velkej podvod! nenechal bych si od nich vyměnit ani žárovku! COUPE ZDAR!
  • mrkinHGT
    Carlos20VT - přesně tak, taky jsem projel celou jejich nabídku a udělal jsem si obrázek sám... Coupé za 160 000Kč, zadní narazník křápnutej, hlavně že na to (na všechny auta co inzerují) nastříkají tunu kokpitu a potom to fotí :D

ubožáci!!! Musel jsem jim napsat, mě to prostě nedalo a jsem zvědav, jestli jim to bude alespon malinkým impulsem a zlevní to. I tak bych si to nekoupil, aby si tady do mě nikdo zase nerejpnul.
  • Carlos 20vt
    Dyt je to rok 1998max tak co tam pletou 2000.Najeté kilometry není ani třeba komentovat:-)Celý ten bazar italian cars je ubohý podívejse na něaké auta co tam jsou už s fotek vidíš,že maj 300tis.km na krku.A oni napíšou 133 nebo 98 atd..
  • mrkinHGT
    :D :D :D
  • mrkinHGT
    Coupé73 proč jsi to smazal? Měl jsi ten svůj příspěvek nechat, přece jen kvuli většině nebudeš svůj nazor měnit.. Sakra.
  • mrkinHGT
    O to vůbec nejde, nikde jinde bych coupé snad ani nekoupil, než tady na klubu!!.. Jen mě to prostě zaráží, jak někdo chce mervomoci vydělat na něčem, co takovou hodnotu nemá..

Nebo naopak má, ale to mi bohužel bazarista nenapsal.

Takže jsme tady toto téma založil, abych věděl i váš názor... Taky čekám, kdy cena sleze dolu :D :D
  • Simarik
    no a proč koukáš po nejdražších a stěžuješ si a nekoupíš tady na klubu funkční auto ??? teď ti nerozumím, máš malou nabídku ?
  • mrkinHGT
    Snad nikoho nenaštvu, že zakládám nové téma.

Už delší dobu koukám na nabídky Coupéček, pokaždé když se blížím k posledním kouskům, nacházím uplně nejdražší vůz, modré coupé 20VT za 160 000Kč. Nechci kecat, ale to auto na internetu visí snad přes rok. Vždycky, když jsem na inzerát narazil ať už na TIPCARS atd., jen jsem se zasmál a neřešil. Párkrát jsem prohlídl fotky a opravdu jsem se snažil pochopit co je na tom autě to TOP, že si zaslouží tuto (pro mě) abnormálně vysokou cenu.

Dnes jsem to už nevydržel a kontaktoval jsem prodejce s tím, že bych rád získal více informací.
    ---------------------------------------
    Rád bych získal bližší informace.

Fiat Coupé, Plus 2.0 20V Turbo 220 koní !!, rok 2000, najeto 106858 km, cena 160000

Kontaktujte mne prosím.

Telefon: 602793923
    E-mail: mrkin@seznam.cz (schválně jsem udal staré tel. číslo aby mě nevolali)
    dostal jsem tuto odpověď:

Dobrý den,

Vámi požadované auto je pořád na prodej.

S pozdravem

Italian Car, s.r.o.
    www.italiancar.cz
    tel: 545 214 543
    (nic moc co?, taky jsem čekal více, takže jsem se odepsal)
    Můžete mi poslat více informací o voze a detailnější fotografie.
    děkuji, mám vážný zájem.
    ----------------------------------------

Dobrý den,

auto je u nás přihlášené na čistopis TP, všechny fotografie můžete zhlédnout
    na našich stránkách www.italiancar.cz, nebo nám dejte vědět o jaké
    fotografie konkrétně máte zájem.

S pozdravem

Italian Car, s.r.o.
    tel: 545 214 543
    (zase žádné informace :( :( )
    Už jsem to nemohl vydržet. jsem cholerik, tak jsem napsal..

Koukám po Coupé 20VT už delší dobu. Vy ho prodáváte snad už rok. Je to nejdražší coupé v ČR. TAk mě zajímá, čím to je, že si ho tak cenníte díky.

Majitel firmy Vám vzkazuje, že se máte starat sám o sebe. Pokud se Vám auto
    zdá drahé, kupte si levnější. Nepotřebujeme Vaše peníze.

S pozdravem

Italian Car, s.r.o.

Pokud majitel firmy myslí tu cenu opravdu vážně, vzkazuji mu, že je najivní blbec.
    Budu se další rok smát, že vůz za tuto cenu neprodá.
    Doufám, že mu nikdo nenaletí na toto předražené a ubohé coupé, všechny potenciální kupce budu raději varovat.
    Děkuji a jsem s pozdravem..

Doufám, že u vás teď nejsem za debila, alespoň teda tady na klubu.
    Pokud ano, prosím o vysvětlení, proč to tak je. Má to coupé motor po GO atd.? Nebo prostě ten prodejce je největší žoldák..
    Já jsem cholerik a jestli todle je LEVÁ, což si osobně myslím že je, tak mě to prostě vytáčí no :( :/ !!!!!!!!!!!!!!!