Benzín

• _ACE_
    Taky jsem dlouho jezdil na Shell a pak jsem zkusil OMV 100 a už nikdy jinak,Motor běží klidněji a tišeji.Ale mám poznatek:najezdil jsem teď 2500km Rakousko,Slovinsko,Chorvatsko tankoval jsem všude jen 98,u obyč.pump při cestě a taky OK.Žeby ten problém byl u našich pump?Nebo je ten motor vyčištěnej z tý OMV100 a tak tohle skousnul dočasně?
  • Mavi
    Mam taky lepsi zkusenosti s OMV.
  • Vojta
    Já si dělal dlouhodobější testy a u mě zase vyšel nejlepší benál od OMV. Shell se nám naopak i na mém i na otcově vozu spotřeba vždycky zvýšila.
  • Tommy Angelo
    no mi se zase na Shellu se nepřičitají body na kartu tak že nevím no:(mám tam pořad nulu
  • von Raven
    oo polska verva je lepsi jak shell? ale pravda mam hustsi zvuk a mozna jen pocit ze to je slabsi a to beru jen u shellu v-power
  • Vojta
    Dr.Ravic : Spíš proč jezdit s obyč 1.6kou za 7 když se dá jezdit s 2.8mou za 8 a o hodně rychleji :-P :-P
  • Dr.Ravic
    otázkou je na co je mít 2,8 v6 a jezdit za 8???
    na hovno, to jste si měli koupit 1,4i:-)))
  • Bramborák 16VT
    Taky jezdim v 2.9 VR6 a spotřebu ve městě (když chci) mam tak kolem 8-9. Taky jen na careru 100okt..
  • Vojta
    2 káry už neuživím, tak se bawora (ač nerad) musím zbavit.
  • Vojta
    Inzerát etě nemám, ale je to todleto autíčko. http://sadnbow.rajce.idnes.cz/auto/
  • Feki
    Vojto co prodavas?Mas nejakej odkaz?
  • Vojta
    Já s tím baworem co teďka prodávám ( E36 328i) jezdím taky město do 8mi. Celkovou průměrnou spotřebu za skoro rok, co ho mám mám 9litrů a to celou dobu pořád na zimních pneu. Dovolenou s plně naloženým autem a velice klidnou jízdou jsem zajel za 6,5 litrů na sto! Kdo nevěří ať si nevěří a klidně se staví. Mile rád předvedu, než ho prodám :-P
  • Koty
    tak já mam ve městě 7-8 litrů, takže já si nestěžuju, a při 50kmh není problém tam dát pětku, ale já jezdim na čtyřku, abych nepodtáčel motor
  • Koty
    2.8 benzín V6 8 litrů? tomu nevěřim a věřit nebudu, to se na mě nezlob, ve městě to bude tak 12-14
  • Elkar
    jako proti OMW je pro mě mrtví když mám nejbližší 45km. prostě verva 100 to vyřeší cenově taky dobrá...
  • Innocento
    Mě taky přijde, že jsou ty auta od Benziny takový veselejší. Hodně to pozoruju na služebních autech. A tuhle jsem doma do Favorita nalil u OMV a rachtalo to, nemohlo to... Pak jsem natočil plnou u Benziny a jak kdybych mu zalepil hubu :-)
  • Elkar
    Nevím jak tam u vás, ale tady za poslední měsíc šla kvalita benzínu u Shell úplně do píp! A to mluvím tě těch "prémiových" palivech.

Čili nechal jsem si vyměnit plyšáka za body a zahodil kartu, odteď kupuju vervu :D