Proč zatím neprodejne coupe?

• Mertix
    no, asi jak který kus samozřejmě.
  • 20VT
    U 16 let starýho auta vůbec nezjistíš, jak o něj bylo pečováno. Určitě totiž vystřídalo spoustu majitelů. A horší provedení motoru to jenom podtrhne.
  • Mertix
    taky myslim...
  • Coupe73
    všechno je to o údržbě a ježdění. Myslím, že je jedno co je to za motorizaci. Jaký pán, takový krám...
  • Mertix
    aha, hergot:)
  • 20VT
    Hlavně je to rok výroby 1994. To už je hodně starý auto. Navíc je to 16VT o kterých se říká, že motor moc nevydrží.
  • Edrig
    Vážení-FC není pro českého človíčka.Má jen 2 dveře,neprůchodný kufr pro desky, trámky a jiná staviva.Na střechu se nehodí naložit pohovku pro chatu.Navíc má vyšší spotřebu.A řidič v klobouku nemá ani zájem o nějaký ten výkon.Takže raději úzká,vysoká nevzhledná Fabie.
  • Tommy Angelo
    konečně někdo kdo vněm jel to jsem chtěl :)
  • hona20VT
    Já v tom autě jel.Udržované sice je ale prodejce ho podezřele přechvaluje.Nevím od kdy je na prodej ale projížděli jsme ho tak v polovině března.Co si pamatuju,tak má kapotu dost dobitou od kamínků,a na bocích oděrky,na volnoběh to trošku kuckalo ale jinak to jelo celkem dobře.
  • kisik
    Taky ho sice neznám ,ale je to pěkný seriový kousek . Asi je pro někoho málo naleštěné.Už vím ,není to vlastně 20VT ..
  • Tommy Angelo
    taky si tak myslím THORe :)
  • Thor
    Stojí tam nejspíš protože dnes každý buran touží po hnusné chrochtávii f metle. A raději zatne sekeru než by si pořídil rozumný auto.
    Jinak vypadá slušně. Neošoupaný volant, neprosezená sedačka a žádný tuzink.
    Ale může tam být nějaký problém, který z fotek nepoznáš.
  • Ice-Man
    myslím že tomu nepřidá ani to že je to 16VT
  • Carlos 20vt
    A hlavní duvod proc tam trčí tak dlouho je vysoký počet km na tachometru:-) Pyco fijat se po 100litrech rozpada..kamos to ma a je to sracka..Dale už to znaš:-)
  • Carlos 20vt
    Ja mel coupe 3 roky..zazitek 100 a taky bezny servis:-)Tohle coupe co je na fotkach vypada slušně a už kdysi tam jedno coupé měli.A bylo pěkné a sloužilo majiteli 2 roky bez problému. Škoda,že to nemá servisku to by bylo TOP.Šel bych do něho.
  • Innocento
    :D
  • Feki
    To zni lip uz..:) :D
  • Innocento
    Teda názor bych nezměnil :-), ale mohlo by se mi to auto líbit o něco víc :-)
  • Innocento
    Panebože, Felicii jsem napsal jako příklad. Prostě jak jsem se z fleku podíval na ty fotky, tak bych si to prostě nekoupil. Proto si myslím, že to tam stojí tak dlouho. Neříkám ale, že kdybych to neviděl na živo, že bych nezměnil názor
  • Tommy Angelo
    ne já už auto mám a vyznat se vyznám taky sám:Dale uvažoval jsem oněm a vypada stěch velkych fotek moc hezky ale je podezřele že tam byly v horším stavu coupatka a tady ten zustal:(
  • Feki
    Jinak Tommy Angelo promin,auto neznám..Ale dobře ze se ptáš,a i kdyby o něm nikdo nic nevěděl,nevahej a jet ho omrknout s někým kdo se vyzná.Ja taky zvedl zadek a jako chudej student jsem zariskoval a zajel pro peknej kus až do Francie skoro..
  • Feki
    Hele taky jsem koupil spatny auto za 50,nechal ho spravit a nelituju toho..Předevčírem jsem koukal na kamosovu felinu a proste jsou to tak nezazivny a hnusný auta ze bych blil.Design dělal nejakej traktorista Franta z Vidlakova,interiér je proste nezamenitelnej,fakt originální ze myslím ze kazdej chce takovej interiér jako ma felicie,a nehledě na to ze stacej 2 zimy a to auto je na sracku!Neříkám ze je coupe nejakej převrat a janevim co,ale jak tohle muze někdo srovnávat?!Hoši hoši,hovno v koši...Ale je to vas názor,neberu vám ho.Zajimavy je ze oba mate coupe a ne Felicii(a Goodaku prosím bez komentáře o aktuálním prodeji).Neříkám ze jste coupe koupili za 30-40-50 ale kdo říká ze za 50nejde sehnat slusny?Nemluvím o 20VT..
  • Elkar
    no... 49 tisíc.. já koupil 16vt v relativně dobrý stavu (rozhodně teda pojízdný) za velmi podobnou cenu před rokem.
  • Tommy Angelo
    hoši neřešte tu tohle a felicie:Dprostě jestly to auto někdo zná:Datd...
  • Innocento
    Někomu to může splnit sen, ale nejsem si jistej, jestli to má smysl za každou cenu
  • Innocento
    Ne. Myslím to tak, že pokud bych měl vybírat auto v takovýhle cenový hladině, tak bych koupil něco jinýho. Auto, který by stálo o něco míň a zbytek by šel do servisu. Samozřejmě beru v úvahu, že je tohle srdcovka, ale rozum (něco málo z něj, co mi zbylo) by velel jinak.
  • Feki
    Innocento: ???jako ironie?
  • Innocento
    Výbava : 2x dveře... Huráááá! :-D Mě to třeba vůbec nic neříká a vyvolává otázku : Má to vůbec smysl? Za mě - to bych radši koupil třeba Felicii a dal jí do pucu
  • Tommy Angelo
    máte někdo kluci zkušenost stímhle coupe z fotek moc hezke vypada neoťukané a nikdo ho nechce byly tady v horším stavu za stejne penize a zmizely a tady toto pořad stoji byli jste ho někdo zkouknou nebo víte něco oněm? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/coupe/ 7870298