vsichni do me:D

• Brano20VT
    ne to je dovezené s It. už s diagramom
  • Pietro-Scuderia Italia
    Brano,ty jsi sel k nam na upravu vykonu?
  • Brano20VT
    ale je to staré 7 rokov 257ps a 358 Nm
  • Mertix
    joo, po dolazení paliva už to bylo lepší, poslední měření ale už asi nenajdu:(
  • nocarret
    tak to jo ty srazový měření většinou stojí za kulový, koukal jsem že máš tu křivku nahoře taky jak moře a neni tam nikde vidět kdy nastoupí turbína
  • Mertix
    to sem to ještě ani neměl, asi měli špatně datum, o 6let zpět:)bylo to na srazu v Příbrami.
  • nocarret
    7.3.2004??
  • Mertix
    tady předposlední, se seriovou davkou benzínu...
    http://yfrog.com/bfs6300014yj
  • nocarret
    Metrix tak šup hoď sem grafy ať to není jen plácání do luftu, můj je tady:

http://www.sayph.cz/nocarret/index.php?id=200& idg=122&idg2=122&&idp=2004-11-29_22-40 -19_12.jpg
  • Pietro-Scuderia Italia
    Pisu to ve wikipedia.it sekce fiat coupe
    Era anche disponibile in fiat il kit estetico Abarth/Zender composto da: minigonne, paraurti anteriore di disegno diverso (adesso è presente come replica cadamuro), sottoparaurti post (uguale all'originale ma più pronunciato) e spoiler posteriore (veniva montato nella parte verticale del baule e non sopra come tutti gli altri spoiler, era un prolungamento della carrozzeria). I ricambi erano disponibili sia con marchiatura Abarth che Zender.
    Asi nejde to vse rozumet,ale musite mi verit ze pisou ze existovalo bodykit abarth/zender.Akorad ze nekdy byl odznak zender a nekdy Abarth na ty spoilery.
  • Mertix
    joo, já už párkrát byl, a samotnej chip od Bit Poweru toho asi moc nepřidal, ale třeba to je stářim auta...
  • nocarret
    ty jsi na brzdě byl? Já když před pěti rokama koupil chip do mýho tak to byl sakra rozdíl proti sérii a na brzdě to hodilo 224PS takže +34Ps proti sérii jen výměna chipu
  • Mertix
    aha:)tady by se asi hodně lidí divilo, co naše Coupečka za ty roky ztratili koní, no když upravuju, tak výsledek chci mít na papíře, abych to věděl REÁLNĚ, a ne si jen myslet, že to něco prostě přidá...a těch + pár koní po drobný úpravě za volantem zjistíš těžko.ohánět a machrovat, když někomu tvrdíš, že v serii máš 190ps, ale ted po Chipu 240, tak to sou prostě kecy.A pak se tady pár členů diví, že má tohle a tamto po úpravě, a na semaforech ho zpráská TDI.
  • Mertix
    to je logický, ale tady se řešilo, co z toho kdo má na autě...a dle mě je třeba škoda kupovat tyhle kvalitní věci, a pak s autem nejít ani na brzdu, a nezajímat se o nárust výkonu, díky těm ne zrovna levným věcem.
  • Mertix
    taky tam mam na dveřích pár samolepek, ale např SOny mi ukradli, to budu muset asi rychle strhnout, a dat tam JVC, ty DOTZ 16ky sem prodal, a koupil 17ky Borbety, jinak Sparco sem chtěl víc věcí, ale byli tam jen destičky, a určitě ještě něco bude, a Koni se přiznávám, to nemam nic, dřív sem myslel že budu, ale bude jiná značka...A ted pro změnu do mě:)
  • Feki
    Taky bych chtěl ten bodykit vidět...Taky o tom slyším prvně..:O
  • Coupe73
    Sorry, ale zase debata o ničem.
    Takže všichni udělat kontrolu o víkendu jestli někdo někde nemá logo s nějakou firmou a nemá na autě žádný komponent, tak okamžitě strhnout.
    Tak já budu muset strhnout Sparko. Jinak snad projdu :-D
  • Scoupe
    Ferry ja mam ad uprimnost, se svim vytvorem sem spokojenej a prijde mi to lepsi nez treba 5 nalepek na dvere s napisama firem od kterych mam dily na aute..
  • Pietro-Scuderia Italia
    Abarth vyrabel bodykit na fiat coupe...Takze abarth odznak tam by patrilo..
  • Feki
    Ferry :D ten konec..:D
    Jinak taky jsem měl kolikrát dilema polepit-nepolepit..A Abarth s Ferrari se mi libi jako znaky,ty loga...Je to hezčí než par čárek..:) Uz z toho důvodu to muze mít někdo na aute,i kdyby Ferrari nic neznamenalo,tak z toho jak jsou ty loga pekny..:) ale kazdyho věc..Taky mám uvnitř logo abarth..jde o to ze je to úpravce italských vozu a ty úpravy jsou vkusny..
  • Scoupe
    stromecek tam je... jinak zadne vydechy a podobne na auto nedam jsem zastance origo narazniku , nalepkama sem se chtel jen odlisit.
  • Mila84
    všechno špatně
  • von Raven
    mi to prijde dost prazdne, napisy na sklo predek i zadek, tu bestiju na kufr nebo radsi kapotu, ale bok chce neco vetsiho kdyz uz
  • Scoupe
    mel sem koupit na benzince nejake poradne a ne si nechat vyrobit podle sebe ,neco neokoukane.. :P priste budu chytrejsi.. :)
  • Džanek
    ach jo...
  • Coupe73
    Jen to tam nech, ta bílá na černé jo ok a jinak je to jen a jen tvoje věc.
  • Scoupe
    na zivo ten kufr vypada moc pekne nebo me se to takhle aspon libi.. byl to jen pokus se odlisit a zatim mi to vyhovuje az me to nastve jde to dolu..:D
  • Ice-Man
    dle mne dobré ale zadní kufr bych asi vynechal
  • Coupe73
    No vidíš a ty se pořád hrabeš v motoru a ono je to laminem:-)
  • Scoupe
    protoze strasne miluju masiny ale nesmim si zadnou poridit tak sem chtel alespon timto smerem jit a mam od nich rukavice :P
  • Kamil
    Proc Alpinestar?
  • Scoupe
    ja na tom tvem laminataku aspon 50 PS :P
  • Coupe73
    Já tam teda Petře vidím minimálně 20PS navíc :-D

• Fugasik
    no jo... :o)
  • Scoupe
    a
  • Scoupe
    i
  • Scoupe
    f
  • Scoupe
    tady sem si dovolil, ja vim ze to kone neprida ,ale chtel sem se odlisit...