dnesni mensi sraz :)

• Carlos 20vt
    Zpáchejte něco přijedu na kukačku:-)
  • Turok
    no to by šlo i ten jih je vklidu záleží co ostatní jestli mají taky zájem spáchat ještě něco před zimou:)

rudnou mi ani nepřipomínej tma jezdím každý den do práce... a je to pěkný hnus už to tam je rozkopané dobrý měsíc...
  • von Raven
    ja sem od bilovce tak nekde ova je opostred, leda ze by se pridal i mysak bo tu onehda pyskovala ze neni sraz a ten show man JohnDi s Rodriguezem je tez dobra smecka to by se to ale posouvalo stanoviste smer na jih
    ......
    dneska sem jezdil po ove a tu podelanou rudnou sem asi kilasek jel pul hodiny po pul metru to je masakr
  • Turok
    raven jeden jezdí denně a druhý víkendové autíčko tak ti nevím :)

no to není špatný nápad od nás z petrovic by teda jeli 2určitě snad i 3 lidi.

kdo se ještě přídá z okolí?
  • von Raven
    tak to schovavaji na veterana :D
    .....
    tak muzem dat srazik, zalezi kdo vsecko a odkud by prijel podle toho by se vybral plac nekde uprostred cest
  • Turok
    Raven :D emůžeš soudit podle nějakého "buboše" :)) znám pár lidí co to auto mají už několik let a bydli na karvinsku.
  • von Raven
    a karvinsko, to zas nebude zadny sraz, tam moc jezdit neumi a brzo to rozbijou :D
  • Tommy Angelo
    PS myslím že ne jenom coupatko:Dale ona sama je moc překrásná a ještě to jmeno Míša to jsem popravdě vždycky chtěl mit svoji holku jako Míša a Míša:Dpěkně to k sobě ladí:)jinak já miško jsem z Bohumína-Skřečoňě a autičko taky 16VT :D
  • Turok
    ahoj Missicko jj vidis správně:) jsem z Petrovi u Karviné.. a ty jsi odkud? předpokladám taky moravskoslezský kraj:) ps máš hezké coupátko
  • Missicka
    Vidím "T" na spz - odkud jste?? :o)
  • Turok
    Čus rozhodně se na to chystám, doufám že do konce měsíce to bude v cajku.. tak uvidíme jak se bude dařit, tady kouske je jeden zručný mechanik co mi ty svody vymontuje a smontuje a se zavařením uvidíme bud to pošlu jednomu borcovi s klubu a nebo se ještě nabízí jiná možnost.. a poslední je pak polsko.
  • Carlos 20vt
    No to je radost pohledět:-)Chystáš se na opravu těch svodu nebo to prdíš?
  • Turok
    tak tak zase někdy přístě:) možná se někdo přidá.
  • Tommy Angelo
    kurde ať ten můj pekač už jezdí:DDD
  • Tommy Angelo
    přesně kluci ještě si užijeme nebojte:Da mekáč taky neměl chybu ale aspon víme příště že jsme invalidi :DDDD
  • Turok
    jj taky jsem tě tád poznal :) byla sranda a konečně jsem s epořádně projel!!!
  • Tommy Angelo
    tak já konečně Tommy Angelo mezi svíma:D musím říct kluci moc pěkné auta máte a hlavně ta 20VT Danku fakt parádní svezení a ta felicia neměla chybu ale snažil se:DDDD
  • Turok
    4
  • Turok
    3
  • Turok
    3
  • Turok
    2
  • Turok
    par fotek z dnesniho mini srazu:))