Kalendář 2011 s vašema Coupé

• turbo
    LUKE H8C - dnes odesláno
  • turbo
    Dnes objednal LUKE H8C

zbývají 4 kalendáře za 120,-

a Puma s Hanzem16VT se mi nějak neozývají
  • turbo
    Zbylo mi tady 5 kalendářů s opravdu jen trošku horší kvalitou a jelikož je už rok 2011, nabízím vám je za 120Kč + poštovný. A protože už je to doprodej, nebud k tomu tisknout fotky na A4.
  • turbo
    nový stav:
    3 zamluvené (Puma, Wali, Hanz16VT)
    5 volných !!!
  • Kubajz20VT
    Kalendář je doma a je SUPER!!!!!!!! :))
  • turbo
    Kubajz: včera odesláno
  • turbo
    Kubajz - zítra posílám. Turbo
  • turbo
    Paukovic:
    Dnes to přišlo, zítra odešlu:).
  • Britka
    dnes jsem si ho vyzvedla a je DOOOOOOOST DOBREJ..!! :-) super,moc díky turbo
  • turbo
    Brtika: jo přišlo to, takže klid..

Pro všechny:
    nový stav:

v obálce: 1 (Puma)
    zamluveno: 2 (Paukovic, Kubajz)

volné I: 4ks (180 Kč)
    volné II: (trošku horší kvalita): 4ks (140 Kč/1ks)
  • Kubajz20VT
    turbo zejtra čekám vejplatu tak pak hned posílám prašule...:)
  • turbo
    Zítra odešlu kalendáře s fotkami Elfovi, Britce a Tommy angelovi

Puma - mám zabeleno v obálce (i s fotkou)
  • turbo
    Dnes jsem vytiskl poslední kalendáře.
    Takže:

už v obálce: 3 (Puma, Tommy angelo, Britka)
    zamluveno: 2 (Paukovic, Kubajz)

volné I: 6ks (180 Kč)
    volné II: (trošku horší kvalita): 4ks (140 Kč/1ks)
  • turbo
    Dobře že to přišlo:)
  • GeriX
    Dneska mi to prišlo, parádne! Diky! ;P
  • turbo
    Aljaška: dnes přišly peníze, zítra posílám
  • Fugasik
    Je doma a super,moc díky
  • turbo
    Tommy angelo, Puma: už to máte připravený v obálkách:)
  • Coupe73
    Kalendář mám doma. Je pěkný, turbo díky
  • Tommy Angelo
    juuu Turbíne ještě jeden mi už ti píšu na meila adresu a posílam foto já na to zapoměl :( omlouvám se doufám že ještě jeden zůstal:)
  • Fugasik
    Přišel ti meil?:)
  • Coupe73
    OK, už se těším :-)
  • turbo
    Vladik a Coupe73: zítra posílám.
  • Turok
    kalendář je doma, je super díky.
  • turbo
    Jan Paukovic20VT:
    Jo, napiš na mail (petrkrcal2@seznam.cz) a domluvíme se. A pokud chceš nějakou fotku na A4 pošli jí taky na mail, ke každému kalendáři ji přikládám. Kdyby se ti to povedlo o víkendu, bylo by to bezva, v pondělí posílám další várku a tak bych ti to mohl poslat rovnou taky.
  • Jan Paukovic20VT
    Ahoj taky bych jeden bral byl by jeste?
  • turbo
    Puma: Jo ještě mám, napíšu ti na mail.
  • turbo
    Turok: peníze přišly, ve čtvrtek odelšu
  • Turok
    turbo tak fotka odeslána:)
  • Syky
    je to doma diky moc...
  • Syky
    ok diky :)
  • turbo
    Syky: zítra odesílám
  • turbo
    Turok: OK, držim ho:)
  • Turok
    já si jeden beru na 100% ale pošlu na maila objednávku až budu mít vybranou i fotku na tisk. Každopádně mi jeden odlož.
  • turbo
    výroba kalendářů:)
    -můžete objednávat
  • JardaITC
    coupe zátiší, ani nevim kdo to fotil:-)
  • turbo
    Honza: zítra posílám i s tvou vydařenou fotkou:)
  • Missicka
    Dnes přišel lístek, že je kalendář na poště. Zítra ráno okamžitě letím na poštu! :o) Díky moc!!! ;o)
  • Belma LE
    Taky díky :)
  • Simarik
    kalendář je super a fotka putuje do rámečku. děkujuuu
  • Aljaška
    sakráá, já ještě nezaplatiláááá:-( jsem ostuda, se tu veřejně přiznáám:-)
  • turbo
    Missicka, Belma, Lenoš - odesláno
  • Honza
    já ho už jen musím zaplatit:)

vše potřebné mam, krom údajů od banky... prostě se mi válej v práci v šuplíku a já si na ně vzpomenu až doma..:)
  • turbo
    jen připomínám těm, kteří si zde psali o kalendář že si ho již můžou objednat na mailu...
  • turbo
    Tommy Angelo: Jo, napiš na mail s počtem kusů, adresou a fotkou, kterou chceš vytisknout. Já ti odpovím..
  • Tommy Angelo
    ahojky mám zajem taky o kalendář tak jak na to dál? mám ti napsat Turbo na meila?
  • turbo
    Turok: OK, něco vyber, pak mi to hoď na mail.
  • Vladik
    Mám zájem o jeden kus ,fotku pošlu,díky
  • Turok
    taky mám zájem o kalendář ale prvně musím vybrat nějakou fotku:))
  • turbo
    Simarik: Máš ho tam, uvídíš ho tam:).
  • Simarik
    Petře použil si foto co sem ti poslal ? jesi joo tak bych jeden 100pro chtěl ! :-)
  • turbo
    Tak o víkendu jsem zapracoval na kalendářích a můžete objednávat!

Závazná objednávka bude zaslána na e-mail petrkrcal2@seznam.cz a bude obsahovat vše podstatné (tj. počet kusů, adresa) aby jsme se nedohadovali 2 měsíce a eště aby nebylo něco špatně:(.
    Také můžete poslat fotku kterou vytisknu na A4 a zdarma přidám.
    Já pak odpovím z cenou, číslem účtu a variabilním symbolem.

Cena jednoho kalendáře je 180,-Kč.
    + poštovné 45,-Kč.
  • Britka
    taky budu chtít kalednář :-) dej pak vědět,kdy poslat peníze a fotku co budu chtít vytisknout :o) chtěla bych (kupodivu) své baby :-)
  • turbo
    nemusí bejt kalendářová.
  • Turok
    turbo máš na mysli jakoukoli fotku z kalendaře nebo třeba i nějakou co ti pošlu na mail?
  • turbo
    jo to sem zapomněl...tisknu fotku jakou chcete..
  • turbo
    Díky za ohlasy. Takže nakoupim papíru radši víc než míň.

Fakta: Kalendář A4 na šířku; fotopapír 190g/m2, na přední a zadní straně silnější; vazba jako minule trhací, případně otáčecí vazba s příplatkem okolo 55,-Kč

Kalendář bude stát 180,- Kč

Poštovné bude stát 45,-Kč pro 1 zásilku

-platba na účet předem (možná i dobírka 95,-Kč - nedoporučuji - drahé)

Ke každému kalendáři přidávám A4 fotku na fotopapíře 235g/m2 zdarma

• Belma LE
    Jeden kus. Děkuji :)
  • Kubajz20VT
    taky si vezmu jeden!! :o)
  • nocarret
    mě taky děkuju
  • Lenoš20VTLE
    já 2 kde mám obědnat???
  • Honza
    1ks (možná 2):)
  • turbo
    coupe73: mailem ale ted chci jen vědět kolik toho mám dělat...
  • Coupe73
    Objednávka přijímáš tady nebo meilem?
  • turbo
    hodně narychlo sem ted sesmolil krátký video s náhledem

• Honza
    podle toho jak bude vypadat náhled, tak byhc prosil 1ks:)
  • turbo
    Díky moc všem! Uzávěrka uzavřena, ale chtěl bych se zeptat jak budete chtít do budoucna kalendář. Chci mít představu kolik jich tak zhruba budete chtít... Chci objednat papíry a nevím kolik... chtěl bych to vyřešit co nejdřív.
  • turbo
    Ještě jedno -namám bílý nebo stříbrný.dík.
  • Syky
    Jirka20VTplus: jirko mas tam aj prdel kary?
  • Jirka20VTplus
    4
  • Jirka20VTplus
    3
  • Jirka20VTplus
    2
  • Jirka20VTplus
    třeba se bude líbit... :)
  • turbo
    Honza: poslal bys mi jí prosím na mail?
  • Janinka 2.0.16VT
    No jo,to budu muset :)Měla jsem plno fotek ale někde se ztaratily:)
  • DANNY
    Janinka 2.0.16VT Jeste trosicku vylepsit to okoli a je to parada .) Musis taky nekam nekdy vyvezt coupe a tam ho vyfotit nebo mu to bude lito :(
  • Innocento
    Ta první žlutá vůbec neni špatná!
  • Janinka 2.0.16VT
    1
  • Honza
    a
  • Honza
    fotka nahovno ale zkusím:)
  • turbo
    Kdo má fotku žlutého ať se prosím ozve.
  • turbo
    Vše házejte na mail:)
  • Syky
    Kamil: ee , malo jsem si to rozhodil a rucka malo zabrala.... pak nasledovalo to, ze me travicka vitala :D
  • Kamil
    Syky: Vytocil jsi to?;)
  • Syky
    ...
  • Syky
    ...
  • Syky
    ...
  • Syky
    ...
  • Turok
    turbo ok tak počkej do víknedu zkusím něco spáchat a pak to pošlu na maila.
  • Janinka 2.0.16VT
    Kola byla z druhé ruky od Aljašky ,takže cena jiná než nová.
  • Elkar
    (OT) Janinka: co tě/vás stála ta kola?
  • Bekr
    Turbo:
    Navečer ti pošlu fotky žlutýho coupátka..třeba se bude líbit :)
  • Britka
    tak kdyby jsi měl zájem :o) dej vědět :-)
  • Britka
    turbo: kdyby si chtěl,taky ti něco můžu poslat na mail,jestli si z toho vybereš :-) ale mám seriovku :-( bez uprav
  • Coupe20VT PLUS :-D
    o víkendu naleštim, a udělám nějaká aktual foto ve vysokém rozlišení :-DDD
  • turbo
    ale taky červený a stříbrný by se hodilo..;)
  • turbo
    super Goode, ale vážně lidi, potřebuji taky něco žlutýho, myslim že by tam měl jeden aspon bejt:)
  • turbo
    Coupe73: díky moc
    Turok: no chtělo by to co nejryclejc...
  • Turok
    turbo kdy je uzavírka? protože ještě žádnou pořádnou fotku nemám..
  • Coupe73
    Poslal jsem ti nějaké červené, tak snad si vybereš :)
  • turbo
    Jen ho pošli:), jo a potřeboval bych nějakou fotku třeba žlutýho coupé nebo červenýho ještě, mám jen samé tmavase
  • turbo
    Posílejte fotky na mail prosím:)
  • jara
    1
  • turbo
    Elkar: Už jsem psal že bych ty fotky chtěl spíš nechat origo a nic tam netvořit. Myslim že by to mělo bejt spíš o těch pěknejch fotkách.
  • turbo
    jsem to teda upravil trošku
  • Elkar
    na 1/4 se to krájet nemusí. stačí to různě prolnout... každej ten měsíc vychytat jak to jen půjde.. třeba kdyby měl někdo podzimní snímky nebo zimní nebo v garáži tak to hodit na příslušný měsíce.

btw. se na to vrhněte s belmou ať máte dokupy větší skill :)
  • turbo
    Jo, v pohodě, když se to tak vezme tak měl Belma s těma kolama a oknama pravdu, ale prostě nápadový připomínky neberu... přivítal bych je než jsem začal.
  • Coupe73
    Přesně tak, udělej to podle svýho nejlepšího co umíš, jinak se scvokneš, někdo chce to a jiný tamto. To by jsi dělal každému na zakázku.
  • Belma LE
    turbo: Jo já souhlasím, já se jen nechal unést, samozřejmě to bude tvůj kalendář, takže ty jsi šéf :)
    Mé fotky rozhodně nejsou takové jaké bych chtěl, ale nebyl moc čas, ani nálada ani foťák atd, takže jsem to už přestal řešit. Tvou práci jsem nekritizoval, jen upozornil na pár věcí, ale nemyslel jsem to nijak zle. Na kalndář se těším.
  • turbo
    Nějaký menší úpravy ještě udělám, ale nemůžu donekonečna zkoušet připomínky každýho člena. Nikdo není dokonalý a na všem se daji hledat chyby a kritizovat - ani foto od Belma nejsou dokonalá a bez chyb - ale o to přece nejde. Kalendář bude klubový pro radost členů s jejich amatérskými fotkami a s jejich autama. Chtěl bych,aby jste se k mýmu názoru vyjádřili a jestli se mnou souhlasíte budu pokračovat.
  • Kamil
    Taky by nebylo na skodu dat na titulku Coupe v origo stavu, kdyz uz to ma byt kalendar Fiat Coupe. Idealne nejakeho limita. Pokud takove auto vubec existuje..:)

Nic proti Iloncinymu vozitku.
  • Belma LE
    turbo: Nevím čeho jsi si pak všiml, ta kto rači napíšu všechno: Stín pod autem myslím mezi koly, jako je na původní fotce s pozadím. Udělal bych ho do ztracena do toho nového modrého pozadí, aby nebyl nijak násilně ořízlej, nebo bych udělal stín novej, tak 80%, aby byl trochu průhlednej do modra. Kola se mi zdají v té vnitřní straně nějaké hranatě ořízlá a úzká, ale tak to může jen mást ta malá fotka, originál jsem neviděl. Okna samozřejmě nesmí svítit modře, ale je tam vidět tráva a most z orig. fotky. tipoval bych to na photoshop, tak vyřízni to okýnko, udělej novou vrstvu a na místě toho okýnka udělej černo nebo šedo a zprůhledni to, aby to vypadalo jako zatmavený sklo... Ale tak enbudu ti do toho už kecat, to jen nemoc z povolání, dřív jsem se tím zabejval :-D
  • turbo
    No pozadí z fotek bude na každym měsíci normálně. Chci aby se zachovala originaita tý fotky a když se chce udělat hloubka obrazu tak by se to podle mě mělo dělat při focení. Beru, že nějaký malý úpravy jsou lepší udělat do těch fotek (vyvážení barev, kontrast), ale jako redikálně měnit je nechci.

Elkar: jako myslíš udělat každej měsíc tam na čtvrtiny nebo co?

Belma: Vim, že nejsem profesionální grafik, takže to asi neni do nejm. detailů. Podle mě ořezy kol jsou v pohodě, nevim co myslíš stínem pod autem a ty okýnka vypadaj docela přirozeně (musej bejt takhle nenápadný a ne svítit modře)
  • Belma LE
    Taky bych byl spíš pro originál pozadí, jen ho třeba trochu rozostřit, ubrat kontrast, nebo upravit auto pomocí kontrastu, ubrat šedost a přidat kontrast, aby na pozadí vyniklo.
    Jinak tohle je předpokládám jen první návrh a pak to dopiluješ,ty ořezy kol, nechal bych stín pod autem a nebo udělal novej, taky vyříznout okýnka za kterýma je vidět původní pozadí.... ale tak pokud je tohle jen prví návrh, tak ok...
  • Elkar
    však tam nech klidně pak to pozadí z fotek...

btw. nebylo by hezký každej měsíc jedno auto včetně fotek interieru? nebo detailů toho danýho auta? lidi co tu maj fotogenický coupé by jistě rádi přispěli
  • Coupe73
    Hezký, už jen 12 stran a máš to :-)
  • turbo
    Tak takhle si myslim že by mohla vypadat první strana:)
  • Turok
    turbo doufam že mi rezervuješ jeden měsíc, rád bych tam měl svoje auto:)
  • Aljaška
    tak to jsem velice poctěna:-) moc se těším:-)
  • Belma LE
    Tak ok, tak už se těším :)
  • turbo
    Jo a díky všem za fotky sou super. A dnes jsem dodělal úvodní stranu (využil jsem fotku Aljašky:))
  • turbo
    Je to kroužková vazba, kde se daj otáčet listy dozadu, dá se to i rozdělat a vyndat listy, ale zavěšení nemá - já si vždycky udělám (ať se jedná o mou vazbu nebo tuto profi) podkovičku (tvar omega) z kancelářský sponky a zastrčím ji do kroužků a samozřehmě zavěsit na hřebíček
  • Belma LE
    Jak teda vlastně vypadá ten kalendář za 50 Kč? Trhací závěnej, ale nemá žádný udělátko na zavěšení, jestli jsem to pochopil dobře ?
  • Aljaška
    Turbo kdyby to šlo, tak já si raději připlatím:-)Jinak fotky poslány, blbl mě net, tak některý máš třikrát:-)
  • turbo
    Jo jo je to jen a jen o ceně. Otáčecí vazba - tu já neumím a musím zadat je za 50kč. Pokud by měl někdo zájem můžu nechat svázat ale cena se pak navýší o 50kč. Jak už jsem psal dřív - snažím se o co nejlevnější verzi - tzn. spotřební trhací kalendář. Ve špičkové fotokvalitě, na profi papíru a vazbou v týhle malý sérii je cena v mých podmínkách jinde - bohožel to sou fakta s kterýma nic neudělám a sponzorovat na to nemám a asi nikdo z nás.
  • ZERO
    A bude to kalendář? Ten na letošní rok se totiž jako kalendář použít nedal. Kalendářová vazba je jiná, než obyčejná kroužková. Ten letošní nejde ani pověsit, ani postavit, je udělaný jako knížka, ale listovat v něm vlastně normálně taky bohužel nejde, to jsou pak ty fotky otočený... :-( Nebo jsem 2 s touhle vazbou dostal jen já?
  • Feki
    ...mam jich hodne
  • Feki
    taky mam..;)
  • Dr.Ravic
    nebo tahle?
  • Dr.Ravic
    co tahle?
  • Turok
    taky bych tam měl rád nějakou fotku ale nemám ještě nic nafocené... :(
  • manny
    taky něco mám :)
  • K0K1N 20VT
    miss coupe z roku 1999 :)
  • POL 20VT
    ..tak na tohle nemám čas..
  • Belma LE
    To jo, selka, holinky a nic víc =)

Koty: Díky ;)
  • Koty
    nejhezčí foto zde má Belma a to i auto!
  • Zouny
    Jak to máte všichni pěkně naleštěné, na to já nemám čas :-)
  • turbo
    Díky všem za fotky, rád bych je použil i do vnitřku kalendáře. Takže kdybyste mi je posílali na mail, bylo by to super.
    Budu se snažit na tom pracovat ať to vznikne co nejdřív.
  • Fugasik
    t
  • Aljaška
    nebooo
  • Aljaška
    nebo
  • Aljaška
    některá z těchto?
  • Simarik
    s goodem památeční
  • Ravic inesperto
    ...
  • Lenoš20VTLE
    taky jeden
  • GeriX
    Aj ja som našiel niečo :)
  • Brano20VT
    počítam s tebou
  • Belma LE
    Taky bych mohl nabídnout...

• turbo
    Myslím že mnozí z vás už to znají. Dělal jsem to minulý a předminulý rok. Jestli bude zájem, tak bych potřeboval nějakou pěknou fotku Coupátka bez odrazů okolí, bez odlesků a nejlépe v černé nebo stříbrné barvě. Jestli někdo takovou máte tak mi ji prosím pošlete, abych mohl začít pracovat na úvodní stránce.
    Díky všem