Na druhé straně od vchodu a ještě prasácky :-)
http://img.auto.cz/moje.auto.cz/img/galleries/4c24 d2811c61a/4c266de0aa59d.jpg
Ale všude to nejde a když je plné parkoviště a nebo tam čumákujou městský tak taky ne.. Pak člověk jen čeká, kdy to příjde :-(
řezat ruce nohy a ty čertovský přívěšky
-
19:36:50 27.8.2010
-
14:22:40 27.8.2010Tomu se stejne nevyhnete. Takhle jsem si mesic platil dve parkovaci mista na placenym parkovisti a parkoval pres obe, nez mi to nekdo obtahnul az na plech.. Ve vetsim meste nema smysl resit lak.
-
13:50:41 27.8.2010Taky si radši dojdu o 100m dal do krámu než bych to vecpal mezi auta odkud bude vyjizdet nejaka slečna s jeste mokryma papirama..
-
12:30:03 27.8.2010No v garáži je to v poho, jenže průser je, jakmile si někam vyjedeš. Na výlet, nakupovat to je fuk..někde to na chvilku zaparkuješ a hned ti to někdo sjede. Já sem měl kdysi rok kancl přímo s výhledem na firemní parkoviště, pořád jsem to sledoval a stávalo se to každý den několikrát, že si tam lidi oťukávali auta dveřma. Dělal jsem si jen tak pro sebe záznamy a v 90% to vždycky obouchávaly baby a nejvíce načančané bloncky s frňákem nahoru. Ty k těm dveřím přidávaly i oťukávání zadním nárazníkem při parkování. 8-)
Zabíjet fakt. -
20:53:36 26.8.2010Některý lidi sou prostě čuráci, já jednou čekal na parkovišti před prací v autě a koukam na chlapa s Renaultem nějakym takovym jak vypadá jak Logan (nevyzná mse v těch hnusech, to ale není podstatný). No a šel z práce, dálkou odemknul Renaulta, otevřel zadní dveře a bum do auta co stálo vedle. Hodil na sedačku batoh, zavřel dveře, šel dopředu, otevřel svoje řidičový dveře, bum znova do toho auta vedle, nasedl a odjel.. Prostě některý lidi sou kreténi. Ani už nejde o to že to jsou auta, jde o to, že to je věc někoho cizího, tak co na to kurva hrabou doprdele?
-
17:26:35 26.8.2010Privazal bych je na náměstí ke kulu a za ziva upálil..! Jako se to delavalo dřív. Co si ty svine myslej když to dělaj?! Ze jsou beztrestny? Aspoň poradny americky vezeni na ne,ona by se jim pak stahovala prdel při pohledu na TTcko..
-
14:35:32 26.8.2010