tak jsme si taky dneska půjčili corvettu a musim říct, že nic moc teda, řekl bych, že to mají nějak výkonově omezené nebo nevim, když to porovnám se zrychlením které jsem viděl na youtube, tak to k tomu má hodně daleko. Tady je video od nás
Byl jsem se tam dneska s klukama mrknout. Nebyly tam všechny auta co byly uvedeny na netu, protože byla buď pujčená na delší dobu nebo měla technický problém. Nedalo nám to a vyzkoušeli jsme si Corvette C6. Má přes 400 koníků a za cenovku 3000/hod nám to prislo jako nejzajímavější nabídka. Jede to celkem slušně, řazení je buď automat nebo tlačítka na volantu, vyzkoušel jsem obojí a každá varianta má své. Příjemnou vychytávkou je projekce rychlosti na čelní sklo a v případě řazení tlačítky se tam zobrazuje i zařazená rychlost. Další zajmavostí je, že to v zatáčkách ukazuje na palubce přetížení G, ale to jsem nesledoval, čuměl jsem na cestu. V zatáčkách to chce rozumně s plynem, prý si ráda zatancuje, ale sama to prý celkem rychle srovná (radši jsem to nezkoušel). Pokud máte čas a nemáte to daleko, běžte se tam mrknou a něco si vyzkoušet, budou tam i zítra 26.8. Jestli si budete pujčovat Cotvette C6, tak si nechte nandat střechu, protože při vyšších rachlostech je to hrozný hukot že se ani neslyšíte.
Mě 25 ještě na štěstí není ale našel bych někde cestu kde moc lidí nejezdí a tam bych auto svěřil,sice asi jenom jemnou kamarádovi kterého znám a vím jak řídí ale tomu už 25 je :) v centru města by to byl celkem risk,myslím tím malé ťukance. Ale na okrsce bych mu věřil a i třeba trošku brzdil :)
Hokejka: Neřeší. Cena je uvedena pro 1 auto :) Takže se to většinou řeší tak, že se an to složí víc kámošů a střídají se.. Zrovna nedávno o tom někde mluvil ten majitel, že si někdo půjčil sporťáka na 24 hodin a podle GPSky zjistili že za tu dobu stálo jen 10 minut :-D Ale problémy asi budou, když to jeden z nich nabourá, oplétačky bude mít asi ten, kdo je podepsán, že si to půjčil..
A jeste něco,kdyz ma člověk chuť se projet ve svým oblíbeným sportaku kerej zna jen z televize nebo ze srazu tak to není mozny.Musím si počkat na dosazeni pitomy věkový hranice,stejně jako ze v Americe ridej auta 16ti lety smradi.A az ty vekovy hranice dosahnu,tak uz tady budou všechny auta litat a lidi si ani nevzpomnou uz jak ze ten Nissan GTR vůbec vypadal..:)
Ani jsem si nevšiml..:( Ok kolika let?Na jednu stranu to chápu,na druhou ne.Přijde tipek kerymu je 35 a ma papíry rok a svoji starou feldu uz stokrát vodřel ale daj mu to.A mladýmu tipkovi co najezdí za rok 30000km a sám vlastní ,,sportovní automobil'' kerej nikdy nikde ani netuknul tak tomu to nepujcej..:(
Neříkám ze bych na těch 550 kobyl měl,to asi nikdo kdo by sedel v takovým aute poprvy ale treba bych to i zvládal lip jak nekteri starší..
on to není cayman ale boxter a ten má jen 245 koní a je to cabrio, to mě příjde jako auto pro holky nebo pro né moc mužmé muže :) ale věřim, že je s tim taky hezký svezení a svézl bych se hned ale pocitově je pro mě subárko lepší.
pro mě to vyhozený prachy nejsou a cayman nejede v základu moc. u imprezi bych chtěl zkusit kolotoč ale to nevim jestli na to výjde čas a zrychlení je tam o dost lepší si myslim, stačí kouknout na video jak to nakopne ze začátku 4x4.