dream cars

• Belma LE
    Mila84: velká libovka :) Jak za to poprvé vzal, tak se mi roztáhnul úsměv od ucha k uchu. Třeba jednou... :)
  • Mila84
    Muscle car je o tomhle, ten zvuk osmiválce je libovej

• Belma LE
    Přesně tek, nesrovnatelný. Muscle car je o něčem jinym.
  • Innocento
    Tady jsou ty americký svaly nějak unavený :-) Samozřejmě je to srovnávání nesrovnatelnýho.

• Belma LE
    Corvette je luxusní mašinka, k těmhle autům teda tíhnu mnohem víc, než k nějakýmu porsche.. Americký svaly :)
  • Feki
    Protože to víc nejede to ke jasny..:P Aby jo v takovým stavu s potkanym motorem..:))
  • Elkar
    230 protože to víc nejede nebo protože tam je provoz?
  • Elkar
    ten zvuk je málo řezanej. prostě american muscle není italian horse
  • K0K1N 20VT
    tak jsme si taky dneska půjčili corvettu a musim říct, že nic moc teda, řekl bych, že to mají nějak výkonově omezené nebo nevim, když to porovnám se zrychlením které jsem viděl na youtube, tak to k tomu má hodně daleko. Tady je video od nás

• lukas.01
    Byl jsem se tam dneska s klukama mrknout. Nebyly tam všechny auta co byly uvedeny na netu, protože byla buď pujčená na delší dobu nebo měla technický problém. Nedalo nám to a vyzkoušeli jsme si Corvette C6. Má přes 400 koníků a za cenovku 3000/hod nám to prislo jako nejzajímavější nabídka. Jede to celkem slušně, řazení je buď automat nebo tlačítka na volantu, vyzkoušel jsem obojí a každá varianta má své. Příjemnou vychytávkou je projekce rychlosti na čelní sklo a v případě řazení tlačítky se tam zobrazuje i zařazená rychlost. Další zajmavostí je, že to v zatáčkách ukazuje na palubce přetížení G, ale to jsem nesledoval, čuměl jsem na cestu. V zatáčkách to chce rozumně s plynem, prý si ráda zatancuje, ale sama to prý celkem rychle srovná (radši jsem to nezkoušel). Pokud máte čas a nemáte to daleko, běžte se tam mrknou a něco si vyzkoušet, budou tam i zítra 26.8. Jestli si budete pujčovat Cotvette C6, tak si nechte nandat střechu, protože při vyšších rachlostech je to hrozný hukot že se ani neslyšíte.
  • K0K1N 20VT
    Mě 25 ještě na štěstí není ale našel bych někde cestu kde moc lidí nejezdí a tam bych auto svěřil,sice asi jenom jemnou kamarádovi kterého znám a vím jak řídí ale tomu už 25 je :) v centru města by to byl celkem risk,myslím tím malé ťukance. Ale na okrsce bych mu věřil a i třeba trošku brzdil :)
  • Belma LE
    Hokejka: Neřeší. Cena je uvedena pro 1 auto :) Takže se to většinou řeší tak, že se an to složí víc kámošů a střídají se.. Zrovna nedávno o tom někde mluvil ten majitel, že si někdo půjčil sporťáka na 24 hodin a podle GPSky zjistili že za tu dobu stálo jen 10 minut :-D Ale problémy asi budou, když to jeden z nich nabourá, oplétačky bude mít asi ten, kdo je podepsán, že si to půjčil..
  • Hokejka
    Pánové...cena je uvedna pro 1.osobu? nebo tohle se neřeší? Díky.
  • Feki
    Tyvoe KOK1NE ty si ale hlava..:) A kolik ze ti je?;)
  • K0K1N 20VT
    řekni kamarádovi kterému je 25+ a za městem můžeš lítat jak chceš :)
  • Innocento
    To mi ještě nějakej "pátek" chybí :-)
  • Innocento
    Koukni do ceníku. Dole u každýho auta je uvedenej minimální věk. U GT-R je to 25 let
  • Feki
    A jeste něco,kdyz ma člověk chuť se projet ve svým oblíbeným sportaku kerej zna jen z televize nebo ze srazu tak to není mozny.Musím si počkat na dosazeni pitomy věkový hranice,stejně jako ze v Americe ridej auta 16ti lety smradi.A az ty vekovy hranice dosahnu,tak uz tady budou všechny auta litat a lidi si ani nevzpomnou uz jak ze ten Nissan GTR vůbec vypadal..:)
  • Feki
    Ani jsem si nevšiml..:( Ok kolika let?Na jednu stranu to chápu,na druhou ne.Přijde tipek kerymu je 35 a ma papíry rok a svoji starou feldu uz stokrát vodřel ale daj mu to.A mladýmu tipkovi co najezdí za rok 30000km a sám vlastní ,,sportovní automobil'' kerej nikdy nikde ani netuknul tak tomu to nepujcej..:(
    Neříkám ze bych na těch 550 kobyl měl,to asi nikdo kdo by sedel v takovým aute poprvy ale treba bych to i zvládal lip jak nekteri starší..
  • Innocento
    Feki : Už jsem taky poslintával, ale je tam věkový omezení :-( Není divu...
  • Feki
    Nejradši bych priplatil a půjčil si Nissana GTR..!!!
  • K0K1N 20VT
    nj ale 3 000 kč na hodinu, to už je celkem dost za caymana, ty 2 000 kč za imprezu ještě celkem jde.
  • Mila84
    Já bych šel do Corvetty koncert V8. Jinak kdybych si měl vybrat mezi Imprezou a Caymanem, tak neváhám a jdu do Porsche
  • K0K1N 20VT
    Caymana tam mají no ale to už je dražší. "kolotoč" na štěrku no,na asfaltu by to dostalo dost zabrat ale stejně to radši pokoušet nebudu :)
  • K0K1N 20VT
    on to není cayman ale boxter a ten má jen 245 koní a je to cabrio, to mě příjde jako auto pro holky nebo pro né moc mužmé muže :) ale věřim, že je s tim taky hezký svezení a svézl bych se hned ale pocitově je pro mě subárko lepší.
  • Džanek
    jinak bych uvazoval o caterhamu, skoda ze tam nemaj nejakou ostrejsi verzi a KTM uz je za 5tis:/
  • Džanek
    Porsche 911 maj motor az za zadni napravou takze podobna concepce jako u brouka nebo treba skody 105:)
  • K0K1N 20VT
    pro mě to vyhozený prachy nejsou a cayman nejede v základu moc. u imprezi bych chtěl zkusit kolotoč ale to nevim jestli na to výjde čas a zrychlení je tam o dost lepší si myslim, stačí kouknout na video jak to nakopne ze začátku 4x4.
  • K0K1N 20VT
    nejdete si někdo půjčit ve středu něco? já jdu na imprezu a kámoš focus rs, za 1 990 kč na hodinu :)
    http://www.dream-cars.cz/roadshow/akce.php?event=h radec-kralove