množstvo oleja FC1.8

• Suvis 1.8 16V
    Na výměnu kupuju 5 litrů a do další výměny postupně spotřebovávám. Teda zatím jen jednou, mám to půl roku. Valvoline 10w40 12 000 km.
  • Syky
    ja rok 99 najeto 156tis a ani kapicka...

no to bude taky aj tim ze jsem dekak go pred 30tis a poctive zajel....
  • sebo 1.8 16V
    mno ja mam ročník 99 a vraj nejakých 125 tisíc km tiež ani klapku zatiaľ dúfam že to aj ostane
  • Elkar
    mám starší motor, píšou 0,7l/100km a zatím jsem nikdy nic nedolejval. a to mám asi 4 tisíce najetý
  • Feki
    Sorac zrovna u 1.8 nevím proc to v ty tabulce není..
  • Feki
    Navíc co vím tak v sekci Rady atd je tema naplne kde co vím jsou přesný hodnoty náplní..
  • Fugasik
    Já dovedu udělat 4l na 50km :D:D
  • Feki
    Jj taky jsem to četl ze výrobce udává v maximech az 1L/1000km..Já leju co 1000km asi 2dcl..Ale jak kdy..Někdy treba skoro nic..Asi hodně záleží na stylu jízdy a dalších faktorech.Každopádně to v manuálu fakt je..
  • sebo 1.8 16V
    mno 1L na 1 000km to by si olej vymenil po kaz dych 4 500km uf by bolo dosť dráhe na olej. Mam najazdených asi 1000km ale ryska na mierke sa ani nepohla stále rovnako
  • von Raven
    jj 1.8 spolyka asi 4.3-4.5 litru oleje podle velikosti filtru
    jednou tu ale nekdo tvrdil, ze kdyz to nezere olej vubec tak je treba davat bacha jestli v nem neni voda nebo benzin, navic coupe ma limit podle manualu az litr na 1000km jestli si pamatuju dobre (nechce se mi to hledat bylo to na poslednich strankach) coz by me teda osobne jeblo :D
  • Syky
    ja treba nedolivam ani kapicku...
  • sebo 1.8 16V
    ďakujem mi 1,5 litra ostane ale nevadí nabudúce kúpim 4l
  • Syky
    ted jsem menil......4,5 litru ideal....
  • Fugasik
    Do 1.8 nalejvej spíš 10w40 alfa romeo :o)
  • sebo 1.8 16V
    mno aspoň skúsil na horský a cestný bicykel HA ha dúfam že 10W60 bude na to stačiť
  • sebo 1.8 16V
    práve nestráca sa nič netreba dolievať
  • sebo 1.8 16V
    už som to tu našiel mno čo 1l nenačnem dá sa tu dúfam skladovať :(
  • Kubajz20VT
    tak ale každopádně ti těch 6l co máš bude stačit..:D
  • MINI
    6l ?? trochu zbytečný ne? mě to polkne vždycky 4L a něco, takže kupuju 4L a jednou za čas 5L
  • sebo 1.8 16V
    Ďakujem mam 5+1
  • Kubajz20VT
    kup si 3x2L jako všichni..:-)
  • sebo 1.8 16V
    množstvo oleja FC1.8 Koľoko ho treba pri výmene?