ul. Na Větrníku Praha

• bobi
    PV3S najlepsie delo na svete :-)))
  • Belma LE
    Tak já se přiznám, že jsem malý pívo, a nejhorší a nejstarší, co jsem kdy řídil, byla služební Felicia :)

Ice-Man: No já myslim že to je uplně fuk čím začínáš, naopak bych spíš pochopil větší auto v autoškole ve smyslu "těžko na cvičišti.."
  • Brano20VT
    ...vy ste ale fajnovky , ja nákladák na š 706 "trambus" a osobák na "1203ke" ktorá bola hrozná mrdka , inštruktor bol 70ročny paranoidný cholerický psychopat ale ked som prežil autoškolu už prežijem všetko :-)
  • Suvis 1.8 16V
    řídil jsem Trabanta s vypnutým motorem z kopce, to byla sranda na intru, vždycky jsme ho vytlačili nahoru, pak jsme se střídali u volantu... ale pak jeden kamoš zajel moc daleko a už mu s tím nahoru nikdo nepomohl a bylo po srandě...
  • Janinka 2.0.16VT
    Já ji dělala jen ve favoritu ,ale potají jsem už jezdila Citroenem CX :)
  • Motýl
    Já dělal autoškolu prvně na Jawa 23 Mustang a Škoda 120 L :0))
    A jel jsem v Trabantu i ve Wartburgu. Super ten šajtrklacek pod volantem :0))
  • Elkar
    já řídil wartburg, počítá se to?
  • POL 20VT
    hoši, kdo neřídil trabanta není chlap! :-)
  • Simarik
    Hyundai Getz 1,4
    Škocna Fobia 1,4 - jel sem ve 2 kusech a je to největší SHIT do kterýho sem kdy sednul ! zlatý fáčko...
  • Elkar
    fábia HTP
  • Dr.Ravic
    jj, jste prostě starý kokoti:-)))
    my mladí kluci jezdili na fááávu:-)))
  • Jelo
    za mně byly jen 120 a pak Liaz :)
  • Ice-Man
    no ale tak pro začátečníky asi lepší golf než velká 156
  • Belma LE
    Tak nejvíc sem to pro*ral asi já, když sem měl možnost dělat autoškolu na Alfě 156 a já blb šel jinam kde měli Golfy :-( Ale Coupé autoškola je masakr :)
  • nocarret
    a já na stodváce
  • Ice-Man
    já se učíl na simsonu pak ve fábce a potom příšla ifa a nakonec tandem iveco
  • Luxor
    já poprvý ve felicii a podruhý ve fábii :-)))
  • Aljaška
    a já na FELICIÍÍÍÍ:-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    ja ucil na alfu 75 a bravo
  • Suvis 1.8 16V
    A já blbec jsem se učil na Yarisu :-D
  • Turok
    jo tak to je škoda:D takovou autoškolu bych si nechal taky líbit:)
  • K0K1N 20VT
    Nějakej blázen tam má u domu ve vjezdu modré coupé autoškola :) tam bych chtěl studovat :) škoda,že jsem to nestihl vyfotit.