Závody Most

• ales
    bolo to husté, strašně nebezpečný okruh s horizonty,které se přelítávají přes 200km/h kde jsi odkázanej jen ne tratovýho komisaře,jestli to sleduje a mávne ti žlutou vlajkou nebo si mrtvej,jeden z mála okruhů,kde jsem se opravdu bál a na těchto horizontech ztrácel..., byl jsem jednou 4. a jednou 5.
  • Mavi
    http://moto.sport.cz/moto/ostatni/174128-video-fer rari-shorelo-po-tezke-havarii-na-novem-slovakiarin gu.html
  • ales
    dnes odjíždím na Slovakiaring,takže můžete zase držet palce,minule to zřejmě pomohlo :o),převodovka se posrala až za cílem :o))
  • Dr.Ravic
    taky jsem se dnes koukal... dooost dobry
  • K0K1N 20VT
    Teď jsem na to koukal na čt4 :)
  • Belma LE
    Tak to je hustý :-) Gratuluju!
  • ales
    díky,drželi jste ty palce asi dobře no :o),nejlepší bylo,že 200m za cílem se mi bloknul diferák a vygumoval jsem tam pěkný čáry...,prostě správný závoďák,za cílem se rozpadne
  • HARIBO
    Wow,. n1
  • Dr.Ravic
    tak v pažíži první a v mostě aaaaž druhej:-)

gratulace jaxvina, kdy te Alesi uvidime v F1?:-)
  • nocarret
    a ještě jedna z boxu .-)
  • nocarret
    dobrý to bylo 2 místo .-)
  • Dr.Ravic
    ales: tak jak jsi dopadl?
  • Belma LE
    Sice nevim o co jde, ale když jde o majitele Coupé, tak držím palce taky :-D
  • ales
    není problém dostat se do depa,konečně to někdo pochopil a za 50,-Kč tam normálně můžeš, v sobotu jsou dva měřené tréninky a v neděli dva závody, více na www.nf1400.cz
  • Aljaška
    Alešku držím, já držííím:-)
  • Dr.Ravic
    vezmes nas do depa kdyz te prijedem podporit?:-)))
  • ales
    Ahoj všichni od pátku 06.08 do neděle 08.08. jedu závody s formulí v Mostě.Držte palce