Koženka na kapotu

• Motýl
    Já to folii plánuju na přední kapotu. Teda napřed do tý kapoty musím otvírákem na konzervy vytvořit funkční výdechy a chlazení turba. Tak až to bude ,tak to sem hodím.
  • ales
    já bych si to nechal potáhnout jedině předkožkou z dona Pedra
  • Elkar
    trochu jako GT... R ne?
  • Elkar
    kdo ví jak by vypadlo coupé celý v karbonový folii?
  • Aljaška
    Gooďáku já ji nemáám:-( :-)
  • Belma LE
    Tak jasný že to je kravina, chápu to fakt jen na nějakejch leštěnkách se kterejma musej majitelé občas popojet po vlastní ose, tak proti šutrům, dále toleruju že se to někomu zkrátka líbí jak jako se někomu líběj tlustý holky. Zkrátka otázka vkusu a do toho já nikomu nekecám a nikomu nic nezazlívám. Ale jak píše Kubajz, moc bych tomu nevěřil ve větších ryachlostech a kámošovi se pod tím držela vlhkost, takže to musel vždycky sušit :-D No ale tak či tak, já bych to zkrátka na itala netahal už z principu
  • Kubajz20VT
    třeba když se ti ta kůže ve 150km/h utrhne a začne ti plandat před sklem... to musí bejt žůůůžo..:D
  • Luxor
    jsem asi trošku out - k čemu je to dobrý? :-) napadá mě jen jedna věc při které může být lepší potažená kapota a asi 10 věcí proč je lepší nepotažená...
  • Simarik
    proč se tu řeší takovej tuzing ? přijde mi to stejná prasárna jako např. váleček
  • Aljaška
    u takovýho golfa kapota netvoří půl auta jako u coupé.
  • von Raven
    jsou i imitace kuze tak jako imitace karbonu ve folii, ale asi bych timhle nebo kozenkou potahl jen cumak po cele delce po zacatek svetel, takovy 10cm pas proti sutrum, vic asi ne
  • Belma LE
    Já bych řekl, že to ten mohutnej Coupáckej předek trochu opticky sníží, ale já bych nechal tyhle kůže a koženky na Golfech a na itala bych to netahal, to už spíš ten "karbon"
  • Motýl
    Těžko říct. Na jiným autě jsem viděl půl kapoty a navíc v kůži. Já plánuju karbonovou folii.
  • Syky
    humus.....
  • ZdenysM.L.
    Jak bude vypadat kapota potažená celá koženkou ?