-
18:31:53 4.8.2010
manny jednoduchá ochrana nebud na netu :)
-
08:02:45 30.7.2010
-
22:11:10 29.7.2010
tohle je docela zajímavý téma :)
Luxor to napsal přesně, nevím jak na Fku, ale asi to bude hodně podobný s jinými podobnými kravinami. Totiž, někomu (třeba Oldovi) přijde mail, že má na soc. síti ¨očuchejmizadek.com¨ vzkaz od kamaráda Franty. Neví sámo oč jde, ale je zvědavý. Klikne na odkaz, ale musí se zaregistrovat. Regne se a vyplní údaje jako mail, heslo k mailu apod a je to. ¨očuchejmizadek.com¨ má přístup k mejlu jak Franty, tak Oldovi a kolotoč s pozvánkami pokračuje. Problém je v tom, že Franta ani Olda o tom ani neví...
Když jsem se ptal známýho jestli mu nevadí, že si takhle bere Badoo.com adresy z jeho mailu, tak řekl, že ne, alespoň se podívá na pěkný holky...
Vždyť je to to samý, jakoby si někdo cizí přohlížel tel. seznam v mobilu, to by se asi nikomu nelíbilo :).
Osobně si myslím, že je to obrovská studnice lidí pro cílenou reklamu a získávání o informacích, to je dneska obrovský kšeft. Nic jinýho v tom není. Z čeho je např. Facebook apod. financován?
-
18:48:58 28.7.2010
Lenoši ty slone od tebe mi to chodí každej tejden !!! Všem se omlouvám,na fejsbůku nežiju,mám hafo důležitější práce než ztrácet čas na takový kokotině :-)
Luxore zase mluvíš jako marťan!
-
18:31:30 28.7.2010
Jůů Marceli ty seš tam? Bych tě jako kamaráda chtěláá, a u mě víš, že je to z nezjištných důvodů:-)Nějakej pátek mě už znáš:-)
-
18:22:47 28.7.2010
já tě chci taky za KAMAVÁDA
-
18:11:52 28.7.2010
Marceli můžu si tě přídat mezi přátele? Vážně, pro mě si kapacita:-)
-
17:39:27 28.7.2010
Neboj Marceli, Tobě kontakty nikdo nečte, maximálně jim :-) Tedy nevím jak fejcbuk to krade, ale na některých sociálních webech (sítích) úplně jednoduše. Při registraci na soc. webu jsou tak hodní, že rovnou uživateli nabídnou aby si přes ně zkontroloval poštu - že tam má třeba úvodní vítací mail. Uživatel je šťastnej že nemusí otvírat další tabulku v prohlížeči a pěkně se naloguje na stránce sociální sítě. Sociální síť si uloží jeho logovací údaje a mail do databáze a ve volných chvílích pak server pouští skript který se připojuje většinou přes pop3 nebo imap ke schránkám chytrých uživatelů a načítá hlavičky zpráv ze kterých si vykrade e-mailové adresy a uloží si je do databáze k chytrému uživateli. A pak posílá pozvání jakoby od něj každému (nebo namátkově) od koho našel ve schránce mail... Navíc existuje spousta služeb která slučuje různé účty pod jeden a najdou se tisíce lidí co to používají - tím se vzdali veškerého soukromí a nemožnosti snadného zneužití, navíc tím posr.li životy i ostatním tím že si život chtěli ulehčit. :-)
-
16:40:51 28.7.2010
to je zlo
-
16:16:10 28.7.2010
No já myslím ,že Tě spíš spousta clubáků chce mít v přátelích.je jen na Tobě zda to přátelství přijmeš či ne.Nemyslím ,že to děla FCB. :)
-
15:45:29 28.7.2010
rád bych se optal - pořád mi chodí z fejsbůku pošta že někdo - hlavně lidé z coupe klubu touží po mém přátelství. Jsem opravdu tak milovaná osoba nebo ten kripl fejsbůk čte moje kontakty v autluku a pak mi posílá smyšlená pozvání od těhle lidí?