Dejte si pozor

• Belma LE
    Koty: To vypadá na dvě krásky v rudém... Vzal bych si jednu a třeba bych k ní dostal i tu druhou, otázka je, kterou začít :)
  • Koty
    :-)

• Belma LE
    Mohl by Fiat rozdávat Modeny majitelům Coupé co? Jakože uviděj lidi co maj dobrej vkus na auta a jezděj Fiatama, tak mu dáme Modenu :-D
  • Elkar
    no co si budem povídat, to auto taky stálo o něco víc jak to tvoje
  • Feki
    Jablonec nad Nisou.Mel Liberecky znacky takze mistni..;) A s tou turbinou nevim nevim,mozna tak s autem ala Lenos,ale kazdej kdo by videl ten zaber kdyz na to dupnul a ten ohlusujici rev tak z toho sel sakra respekt..! :)
  • Elkar
    Feki: kdeže to bylo?

já ho potkat tak se nedám. :)
  • Dr.Ravic
    Belma: jj, to máš recht. pěkně řečený:-)
  • von Raven
    Belma tak mezikategorie - vzruseni z adrenalinu :D
  • Belma LE
    Feki: Sorry, překlep, tam mělo bejt že jel 120 a já 130 a předjížděl jsem ho samozřejmě zleva :-D :-D

von Raven: Je teda fakt že svoje péro jsem při tom nekontroloval, ale z mnoha hledisek je spíš pravděpodobné, že to na něj vliv nemělo. Každopádně to ani není potřeba. Ale to je fuk, cíl mise bylo hlavně zkrát péro superbovi :-D

Dr.Ravic: Jsme svobodná země, tady si může ohrožovat vládní činitele kdo chce, neni problem :-D
  • Feki
    Mě vcera na ceste z prace trhlo červený F360 Modena a tak jsem myslel ze mu to vrátím a prej ne..:D ukázal mi zada a za doprovodu zvuku ze kteryho jsem měl nacakano v kline se mi pekne vzdaloval..:)
  • Elkar
    dobrý no. já jel včera s oktávkou a skoro jem ji po čase přecenil. holt není to sporták
  • LUKE 1.8 H8C
    to Dr. Ravic : Se nejak moc divas na akcni filmy, ne ? :-D

Jinak taky jsem jednou takhle jel za takovym autem s Brna do Ostravy. Jsme nestihali na jeden koncert, byl celkem provoz a on nam delal cestu :-)
  • Dr.Ravic
    Belma: tak to jsi udelal peknou blbost, ten superb byl urcite vládní, řízenej policejní ochrankou...
    tady je to jedno protoze je kazdej vysranej, ale kdyby to byly amíci tak te sundaji, protoze by to brali jako moznej útok...
  • von Raven
    silne auto je silne auto, jde o to jestli chcete vedet, ze ten vykon mate az bude potreba, nebo jestli to je jen na machrovani a prodlouzeni pera ;c)
  • Feki
    Teda 230 jo?A to se muže na dálnici kde je 130?Jsem myslel ze je to nezákonný..?
    :D
  • Belma LE
    Já snad raději nebudu zacházet do detailů, ale minulej tejden se mi nalepil na zadek na dálnici stříbrnej superb s majáčkama a kouřovejma oknama. Tak sem uhnul. Měl tam takovejch těch cestovních 220. Mi to nějak nedalo a tak sem se za něj pověsil a začal ho zvolna předjíždět pravým pruhem a podíval se na něj a snažil se se tvářit naprosto znuděně. Takhle jsem ho předjel a pak to sešlápnul až na podlahu a vzdaloval se... Chápete, prostě Superb italský sporťáky nepředjíždí, to je proti pravidlům ! No ale pak sem viděl bránu s radarama tak sem se na to rači vys*ral a stáhnul na 130 a superb jen frounk a byl v řiti.. Ještě dodám že na sedadle spolujezdce seděla kamarádka, nejdřív naznačila nesouhlas s mou jízdou na hranici 230 ale je to holka jak má bejt, takže za chvilku už byla v poho
  • Elkar
    Řidičák mám sotva dva roky. Je fakt že se občas neudržím a jedu víc. A to mě za ten rok co mám coupé pořídilo dostat do pár blbejch situací, ale musím říct, že s každou takovou situací jezdím opatrněji. Přes léto tu jezdí nehorázný množství golfistů a jinejch který by rádi závodili - porsche, corvetty, cadilac, ... ale snad můžu říct, že tomu nepodléhám tak jako dřív.
  • Turok
    Suvis s puntem se to musí umět :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Souhlasím ,neberu to že když je auto silné ,že každý jezdí jako hovado.Jasně já třeba na letišti si to protáhnu co by ne a netvrdím ,že jezdím podle předpisů ale šlápnu na to jen když vím ,že si to mohu dovolit a že nikoho neohrozím a jedu tak jen kousek cesty pro ten adrenalin v krvi :) ale jinak jezdím celkem normálně .Nehodlám se stát dárcem orgánů a nebo nabořit někoho druhého.
  • Suvis 1.8 16V
    Řešíte tu, proč si lidi kupují silnější auta. Já napíšu svůj důvod: měl jsem Fiat Punto I. Cabrio. Díky mé nepozornosti jsem při rozjíždění z křižovatky lehce ťuknul Opel Corsa. Rychlost astmatické želvy. Corsa bez škrábnutí, Punto škoda přes dvacet tisíc - předek byl dost rozbitý (na tu rychlost). Dále předjíždění, to taky nebylo příliš bezpečné, kolikrát jsem musel brzdit a vrátit se za ten kamion, protože už bych to prostě nestihl. A to nemluvím o to, jak to brzdilo. Taky jsem měl jiné důvody, proč jiné auto, ale to teď není podstatné. Coupé: při předjíždění mám většinou ještě velkou rezervu, dobré brzdy mě taky párkrát zachránily, když jsem potkal nějakého idiota. A myslím, že když se v tom autě nedejbože rozsekám, tak mám větší šanci, než v Puntu. Jasně, občas mu šlápnu a nedodržím úplně rychlost, ale jen na přehledné cestě, kde nikdo jiný nejede. Jinak jezdím pokud možno dle předpisů a hlavně tak, abych nikoho neohrozil. Nejsem si vědomý toho, že bych ten výkon využíval jinak, než je zdrávo.
  • von Raven
    "Innocento-Ty jatka na silnicích se jim fakt nedají vyčítat. Lidi jsou opravdu jako děti ve školce. Paní učitelka se nedívá, tak pojedu jako prase."

jn hej presne tak, zacina to uz ve skole, ze zakladek leze sam idiot a namachrovanecek, decek je malo tak i gymply kde nevzali trojkare tam maji najebano ctykaru, listit to nemuzes, jak to propadne z min jak 3 a vice predmetu tak to muze delat opravky, metr na to neni, soukrome vysky si zaplatis a delas v tom lepsim pripade tolik zkousek az je proste uchodis, jinde mas pokus a opravny, max dva a pak dekanat, v tom horsim pripade si koupis titul za dva tydny, v politice je to taky sam idiot co skoly nikdy nemel ani nepotrebuje tak co chcem z takovych prikladu... denne na 12km potkam aspon 5 kktu co jsou v zatacce pul metru za bilou carou na moji pulce a to jezdim mezi dedinama bez provozu, takze spoleham na to, ze se takovi idioti vybijou sami o stromy a nepozabijeji dalsi, policajti sou v tomhle pripade uplne na hovno, protoze jsem za cely zivot nevidel nejakou hlidku stat tam kde se stala nehoda, ale jen tam kde se da rychle a vychcane vybrat pokuticka a zase zalezt a zbytek tydne nebyt videt.
    Jestli mate nekde lepsi poldy tak vam je zavidim ikdyz sam jezdim krapet ostreji ale jedina nehoda byla ustrelene zrcatko o blba co byl metr na moji pulce a uz sem nemel kam uhnout
  • Innocento
    Svádět to auto určitě dokáže, ale chtěl jsem říct, že si myslím, že to není jenom o rychlosti. Vyznělo to tu trochu jako "děláš tu ze sebe svatýho, poukazuješ na druhý a přitom si koupíš auto, který trochu líp jede", ale přitom mluvím o lidech, který jsou bezohledný, egoistický atd. Takovej klub přece nejsme.
  • Kamil
    O sile auta to samozrejme je, prece jenom je snazsi jet rychleji. Navic clovek si nekupuje auto se >140KW, aby jezdil klidn, vyrovnane a k tomu 50/90/130.
  • Innocento
    2 Dr.Ravic : To je ono, vůbec to neni o síle auta. Ject jako prase můžeš i pomalu nebo i se slabym autem. Takže je jedno, co kdo řídí
  • Ice-Man
    tady u nás to poznáš hned prase z protekční značkou je tu dost rozšířené a ožralí šéfové velkých firem sedající za volant za dohledu orgánů jsem taky zažil
    je to tu celé v piči a jeden dobrý nic neudělá to máš jak politiky lezou tam pro peníze a nedotknutelnost.

to bys musel vystřílet všechny najednou nahradit je.
  • Janinka 2.0.16VT
    No dbeta se nakonec rozjela jiným směrem.Jen jsem chtěla upozornit na kontroly a aby si lidé dali pozor aby nepřišli o peníze a o body :)No ale za 2 dny na silnicích jsem žádnou hlídku já osobně nepotkala.
  • Dr.Ravic
    he he, to mě fakt baví tyhle debaty...
    LIDI jsou hovada a ONI jezdí jak magoři...
    my tu všichni mám nadprůměrně silný auta a všichni jezdíme jak svatouškové:-)))
    PS: a není problém někoho zabít ani v těch blbejch 50ti
  • Innocento
    Ty jatka na silnicích se jim fakt nedají vyčítat. Lidi jsou opravdu jako děti ve školce. Paní učitelka se nedívá, tak pojedu jako prase.
  • LUKE 1.8 H8C
    Ne, ze bych mel policii nejak v lasce, ale ty umrti na silnici se jim preci nedaji vycitat. Za to muzou preci samotni ridici, ze jezdi jak hovada a nedodrzuji predpisi. Preci uz to nejsou maly deti, aby je nekdo vodil za rucicku a rikal jim : "tohle nesmis".
    Dokud nezacnou lidi sami o sobe jezdit lepe, tak s tim policajti nic neudelaji.
    Kdyz se zvysi postihy za prestupky a budou castejsi hlidky, tak se to dotkne prevazne tech slusnejsich ridicu, co sem tam prekroci mirne rychlost a nejsou v drtivem pripade vinici nehod.
    Ty "hovada silnic" na silnici nepremysli o nasledcich sveho bozohledneho jednani a nejaka opatreni je urcite neodradi, kdyz si z toho nic nedelaji.
    Bohuzel to vidim takto.
  • Innocento
    2 K0K1N 20VT : Věř mi, že mě příprava taky napadla, ale asi měli zrovna přestávku. Mě jde o to, aby hlavně začli něco dělat někteří jedinci u policie, protože pak vznikají předsudky o zbytku. Když vyměníme toho nahoře, tak se toho moc nezmění. A umírat se bude stejně, protože jsou lidi hovada.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Musim rict ze obcas se potka rozumny policajt.Vcera jsem delal mensi kravinu(odboceni doleva pres plnou caru)a on me pustil bez pokutu.Rikal ze nebyl tak velky prestupek a nikoho jsen nehrozoval.To jsem ocenil.Dale rikal ze pracce plicajt neni buzerovat kazda kravina,ale jen vazni prestupek.to je spravny.
  • K0K1N 20VT
    6 aut a 22 lidí, třeba jenom základní odborná příprava,někde se to nováčci bohužel naučit musí. Nevím proč se tu práce policie zase asi po 150 řeší když se stejně nic nevyřeší,tak když se to někomu nelíbí,tak ať s tím něco udělá a jen blbě nekecá. Napište policejnímu prezidentovi ať Tržila odvolá z funkce když tu práci dělá tak špatně,pak se tam dostane někdo z vás a všichni budeme konečně spokojený a na silnicích v Čechách nikdo neumře.
  • Innocento
    To je volovina, to přece vůbec nikdo neřekl. A už vůbec nemam pocit, že by to bylo tim, že je někdo policajt. Je to jenom o lidech a v každym oboru. Člověk to akorát nevidí v takový koncentraci, protože do práce v jinejch oborech tolik nevidí. S tim benzínem to je na pytel, ale pevně věřim, že by na něj bylo, kdyby se zefektivněla práce. Stačí se rozhlídnout kolem sebe (mimo jiné viz. 6 aut a 22 lidí na jedinym měření rychlosti, úsměvy, debaty, SMSky...). To prostě v dnešní době šetření logickýho vysvětlení nemá. A tohohle je denně mraky.
  • Dr.Ravic
    jj, okamžitě bych všechny policajty zabil a pak vykastroval protoze jsou to vsichni - bez vyjímek naprostý hovada co můžou uplně za všechno zlo na tomhle světě...

technika jako třeba ty motorky co tu zminujete se sice nakoupila s velkou slávou, ale díky škrtům a šetření není na benzín, takže za to nemůže ten policajt/blbeček na který tu vy nadáváte...

PS: v některejch krajích mají na den benzínu na 8 km!!!
  • Pietro-Scuderia Italia
    Asi ta akce opravdu je,potkal jsem dneska za 10 minut jizdy asi 5-6 hlidek a zastavili fest.
  • Ice-Man
    no klasika měří tam kde je to zpomalené usekově na 40 i když už tam nic není protože tam se vydelává do rozpočtu a to jim přece jde aspon ze nekde stávají u přechodu u škol to je aspon trochu užitečné
    nejlepší je když zastaví nejakou nebezpečnou plečku dostanou 500 a najednou je auto způsobilé pokračovat :))
  • Elkar
    Policajta na motorce jsem naposledy viděl svýho tátu před tak 10 lety...
  • Janinka 2.0.16VT
    Přesně tak.
  • Innocento
    A proto se nic nezmění :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    No jo znáte co ,co město to jiné.Někde to zbatečně přehání ,někde na to serou i když čuměj třeba že někdo jede jako cvok.No tak to bylo ,je a bude :)
  • Innocento
    U nás měří dvacítku na mostě :-) Ano, je to provizorní most a měli by jsme se k němu chovat tak, aby se nestal nebezpečnym, ale už je provizorní asi dva roky a je to už docela neúnosný.
  • Feki
    Joo policejniho motorkáře jsem naposled videl před 3/4 rokem ve Varech rozmazlyho kdyz stíhal jinýho motorkáře..Určitě to nebyl ani kloudne navyklej chlapík na motorku..
  • Honza
    všude píšou samý dopravně bezpečnostní akce, ale u nás vidím hlídku max 1 do měsíce v JC před kontíkem... kde berou skoro každýho,protže i když tam je 40 (nevim proč v těch místech) tak tam nikdo tolik nejezdí (spíš 50-60),protože by byl za vola...
  • Feki
    Přesně 2x za rok udelame akci,jeste ji dopředu nahlásíme a lidi se nad sebou zamyslí a svět bude najednou krásnej..:)
  • Innocento
    Vždyť jsou ubohý. Tuhle jsem koukal, jak 2 holky rozbalovaly na kopci radar, sjedu z kopce, přijedu do vsi a tam 6 policejních aut a co jsem stihl napočítat, tak 22 vocásků ve vestách. Jsou normální?! Furt se chvástají motorkama a za letošek jsem u nás v kraji viděl policajta na motorce 2x a to stál na místě. Pak přijedu do města, kde to propálí hovado ve 130ti na červenou na rušnym přechodu pro chodce a tam zase 5 vemínek na stráži, akorát se za nim podívali. Žádný pozdvižení. Tam bych třeba aspoň toho jednoho na motorce čekal. Dlouho jsem si řikal, že se to takhle u PC hezky mele, že to asi nemají jednoduchý, ale čim dál víc se utvrzuju v tom, že většina z nich prostě tahat NECHCE.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    policie se probudila a hodlá konečně něco dělat? U nás ve městě třeba neustále slyšim jak někdo točí nějakou prašifku do omezovače a i když je to prašifka přezto tam kolem 80ti může mít. Parkuje se tu běžně v protisměru a na místech která nejsou jen nevhodná,jsou nebezpečná a ona se ta policie diví že je na silnicích mrtvo? Tohle se musí řešit pořád a od zárodků,jednou za čas to nikam nevede
  • von Raven
    u nas neprsi :D ale pred jednou garazi betonuju a pred druhu mam kopy sterku takze zda se ze zase usetrim :D
  • Janinka 2.0.16VT
    No jo ,ale Passata jsem měla na mysli.
  • Feki
    Jani,tem TDi Oktavkam ujedu i ja se svým astmatikem..:) Joo Passat uz by byl horší..:)
  • Janinka 2.0.16VT
    No to bych brala :)Ale muselo by být sucho.Coupečkem bych jim nefrnkla a druhé je na vodě velmi nevyzpytatelné:)
  • Feki
    Takže natankovat 100oktanovej a zkusit jak to klukum jede..:)
  • Janinka 2.0.16VT
    Policisté o víkendu obsadí silnice, chystají 70 akcí
    Policie se nehodlá smířit s vysokým množstvím smrtelných nehod, k nimž došlo od začátku letních prázdnin. Na nadcházející víkend proto chystá sedm desítek akcí zaměřených na bezpečnost silničního provozu. V pátek to uvedl šéf dopravní policie Leoš Tržil.