Takhle se jezdí u nás ve městě

• Mila84
    zadní koncový světla jsou kulatý asi to bude fiat coupé i ten zvuk pak trochu to je pětihrnec
  • Coupe20VT PLUS :-D
    sme už skoro jak motorkáři... ty taky můžou za všechno... :-D
  • Feki
    Jeste bych dodal ze stačí vyměnit treba kola za lepší a uz jsou z vás tuneři-piráti silnic..!:)
  • Belma LE
    Majitelé Fiatů Coupé jsou chuligáni, gauneři, rebelové a můžou za všechno!
  • Suvis 1.8 16V
    Anakin Skywalker to byl, jak kdyby jste neznali Star Wars :-D Mezi náma, pokud to není fake, tak je to pěkný ... no radši nic, ještě by mě smazali admini...
  • von Raven
    jsou useky i v obci, kde jsou pole a zadna zastavba a presto je tam treba na 3km padesatka, coz je uplne na hlavu a da se jet, ale tohle radsi smaz nez to zacne kolovat nekde na nove jako zabery dalsiho pirata :D
  • ZERO
    Se mi líbí, jak se všichni hned čílí... Každý druhý téma se řeší, že ten jezdí tak a ten zas tak... :-) Mimochodem, z toho videa není poznat, že je to ve městě, není poznat ani že je to fiat, není poznat ani že jede 280, jen tam něco prostě proletí... a zahučí to jak antigravkluzak :-)
    tak jo. uznávám: je to antigravitační kluzák a všichni si z něj vememe vzor. a kdo ne, tak je posera...
  • Elkar
    jen aby bylo jasno, já ho neoslavuju, nedával bych to sem, kdyby mě nedostal ten zvuk, ten je hodně kůl.

nění to vůbec jako auto.
  • Mila84
    280 po měste ve Fiatu to je dobrej dobrodruch:-)
  • kuci
    jen houšť :D
  • Belma LE
    Achjo, vždy se najde někdo, kdo hned všude vidí fake.. proč nemůžete uznat, že to je antigravitační kluzák s mimozemskou technologií ??! :-D
    kvůli jednomu FAKE videu a kvůli mě rejpálkovi :-D
  • Luxor
    tady se to zas rozjelo kvuli jednomu fake videu... :-)
  • Feki
    Zrovna před 3mi dn jsem si to jen tak pro sebe počítal..Při rychlosti 200km/h ujede člověk 55,5m za vteřinu..Nejkratší dokázaná reakce je 0,2s..Průměr preslapnuti z plynovyho pedálu na brzdovej je mezi 0,2-0,5s což jsme na 0,7s než se vůbec začne něco dít..K tomu brzdna draha atd,jeste jel teda víc jak 200,možna tak 250 no tak myslím ze i kdyby na 150-200m videl chodce tak by to asi nedal..Ale to je jen teorie.A taky občas jezdím jak píča ale jak jedu obcí,i kdyz specham a znám to tam tak jsem snad víc jak 90 v obci nejel..
  • LUKE 1.8 H8C
    Jak říkate, dokud člověk nezažije, nebo nedospěje, tak bude jezdit jak kokot a snad si sam sobe neco dokazovat.

Kdyz nekdo prekroci vice rychlost na dalnici za nizkeho provozu, tak se to da jeste pochopit a nikdo neni svaty, ale jet jak pica ve meste. Bych tady ty frajirky zaviral do Bohnic mezi svoje :-)
    Netvrdim, ze jezdim v obci porad 50km/hod, ale rychlosti nad 90km/hod je proste magorarna. Tady ty lidi si neuvedomuji, ze staci par vterin a mate uplne zniceny zivot a nejen svuj. Ztaci, kdyz Vam tam nekdo vbehne a muzete byt jak chcete dobry ridic a neudelate s tim nic.

Jinak obecne lidi, co jezdi prehnane rychle a musi se porad predvadet trpi pocitem menecennosti a maji potrebu si porad neco dokazovat :-) ... chudaci :-)
  • Coupe73
    Přesně tak, kdo nezažil bouračku nepochopí. Manželka bourala minulý týden taky ve 30 a měla toho plný kecky. A šlo jen o chvilkovou nepozornost, spíš to co v autě děláme všichni, mrkneš, koukneš na vteřinku jinam než před sebe a je to!
  • Innocento
    Já sám jsem se v lednu málem přizabil ve 30km/h. Ono se to zdá "v pohodě", než to přijde. Člověk nemá vůbec šajn, co se všechno může stát.
    ANO, 280 ve městě je extrém. ale zase na druhou stranu provoz je tam nulový a nevypadá to, že jede prostředkem obchodní zony, kde je přeci jen větší pravděpodobnost lidí... a za další: člověka můžeš zabít i v 50km/h...
  • Coupe73
    Vůbec tě nechápu co to tady plácáš. Ne nedodržuju všude předepsanou rychlost, ale město a hlavně tam kde je velký provoz (ne jen aut) neblbnu. Dálnici jezdím taky víc, ale taky ne plný plyn. Dálnici cca 170-180. A sílu auta využívám především na akceleraci při předjíždění a podobných situací. Když jsem mimo, třeba na cvičáku nebo letišti, tak si taky zablbnu. Toď vše a mysli si o tom co chceš, ale já cítím odpovědnost i za ostatní a nerad bych viděl, že pod mým autem, mojí chybou, vinou leží mrtvola.
    vlastně já a ten dotyčnej. doufám, že je to aspoň nějaká kozatá blondýna :-D

mohli byste jít komentovat následující odkaz: ten skopčák taky ohrožuje auta kolem sebe... a vůbec tohle všechno by zasloužilo zvláštní sekci, kam byste vy všichni dokonalí a nikdyneporušující mohli jít komentovat...

http://fiatcoupe.cz/forum/pokec/4760-videa-z-youtu be-a-spol-part-5/
    vlastně já a ten dotyčnej...
    aaa zase mluví ty, co nikdy neporušili maximální předepsanou rychlost... hlavně ty GOODE. v autě máš cca 300 koní a jen pro dobrej pocit... a nebo nejlepší výmluva: já to mám jen na sprinty...

se všichni jednou musíte dostat do nebe... ale já jedinej půjdu do pekla...
  • Coupe73
    Ne, je stavěné na to aby jezdilo 280 po městě a sejmulo prvního který se tam přichomejtne, nedej bože dítě.
    a na co to auto je asi stavěné? aby jezdilo 100km/h... ach jo.
  • Elkar
    šílená rychlost no
  • Coupe73
    Zase si někdo říká o průser, o život svůj a nebo někoho jiného. A pak se bude zase řešit co bylo špatně...
  • Belma LE
    Přestavba na antigravitační kluzák s mimozemskou technologií je už dnes běžná záležitost..
  • Elkar
    mě rozsekal ten zvuk... možná jsem hluchej ale neslysim skoro nic.
  • Belma LE
    Dobrej letec
  • Elkar
    Když spěchám domů. Ani radar nestíhá.

TEN ZVUK! :DDD