Něco na zasmání

• Elkar
    Kamil: toyota mr2
  • Kamil
    Ver, ze je.. pokud byl jeste zajem o "sportaky", tak ted uz neni.. Dnes o to ma zajem kluk pod 23let, ostatni rozumni si radsi koupi koupi spotrebaka, protoze investice do auta je skoro to nejhorsi co muze clovek s prachama udelat. Jenze ty kluci resej prachy, tak si radsi koupi na splatky vylitanou sunku za 80litru, aby jim to po chvili stalo pred barakem..

A ty rozumny lidi, ktery maji chut na sportaka koukaji i na jizdni vlastnosti a radsi pujdou do zadokolky s mensim vykonem. Ale je to pouze muj nazor..
  • Elkar
    no teď psali že někomu shořelo BMW když natankoval plnou benzínu místo nafty a po 250 metrech mu to chytlo :)
  • Kamil
    njn je krize, setrit se nekde musi..
  • Carlos 20vt
    Nevím psal mi že měl 20vt,ale co víš beztak ani nevěděl co měl:-) V emailové adrese má bmw.Takže asi boworákovej:-)
  • Jindřich
    A neměl náhodou 16VT to co mu shořelo, jednoho takovýho blba znám.
  • Elkar
    za 60 tisic je možná tak 16VT bez investic pokud bude mít štěstí na někoho kdo se toho potřebuje zbavit.
  • LUKE 1.8 H8C
    to Aljaska : Ja myslim, ze zase ty lidi nejsou tak naivni, ze kdyz koupi 20VT za 60tis. tak, ze budou jen jezdit. To by musel byt hooodne naivni blazen. Ja myslim, ze hlavne lidi neveri, ze ty drazsi auta jsou v tak dobrym stavu oproti tem levnejsim, ze se jim to vyplati.

Ono se to samozrejme vyplati, protoze ty opravy stoji mnohem vic, nez ten rozdil ceny.
    Problem je v te neduvere kupujicich.
    Proste pokud nekupujes od znamyho, tak jsou to porad jen sliby, protoze spoustu veci proste nezjistis pri koupi a ta duvera tu neni, tak radsi spousta lidi koupi to levnejsi s tim, ze pocita s tim, ze ty prachy do nej stejne vrazi.

Samozrejme se najdou takovy takovy naivni blazni, ale myslim si, ze vetsina, kdyz uz kupuje ty levnejsi kousky, tak to dela tady z tohoto duvodu.
  • Carlos 20vt
    Tedkom s něho vylezlo,že už coupe 20vt měl,ale shořelo mu:-)
  • Aljaška
    Luke to co ty píšeš víme, tady je opačná reakce, že za pár korun koupí skvělý a úžasný kousek bez investic:-)
  • LUKE 1.8 H8C
    Ono to vsechno souvisi s tim, jak jsou obecne prodejci aut v CR neseriozni. Kazdy druhy auto prodavajici se v CR ma stoceny tachometr. Ted rikali v televizi, ze u jednoho zjistili stoceni o 600tis. km, coz je brutus a z toho vseho tkvi neduvera kupujicich. Ono je sice hezky, ze jim jako prodejci reknete, ze auto je v super stavu a bude to bez investic, ale pokud Vas kupujici nezna, tak ve spouste pripadu je to zase jen o duvere a tu proste kupujici v CR nemaji a nemuzete se jim divit.
    Proto mozna spousta lidi radsi koupi levnejsi kousky a opravi si to sami.
    Alespon maji jistotu, ze je to opravdu vymeneny a auto jim ve finale vyjde priblizne na stejny penize.

Ja si schovavam faktury o opravach a nakupu nahradnich dilu, ale taky nejsem naivni (sfalsovat se da vsechno), ze by to melo pak nejakou vahu. To je spis pro me, abych vedel, kdy a co jsem menil a jaky to byl vyrobce.

Si vemte, jakou mate duveru v prodavajiciho, kdyz kupujete auto od nekoho, koho vubec neznate a pak se tem lidem nedivte.

Snad nejak zmeni zakony a udelaji vetsi postihy pro ty podvodniky a casem se duvera v cachach prodavany auta zlepsi.

Jsem na netu nasel firmu, ktera se v podstate zivi stacenim tachometru a i garantuje, ze to nikdo nepozna a takovych je spoustu a je to legalni .... neuveritelny

U nas se nevyplati prodavat auto v dobrym stavu, protoze to nikdo neoceni, ale je to postaveny na hlavu uz od zakonu, co tu plati, ten kupujici uz je jen ten posledni clanek.
  • Aljaška
    No a to by pak ještě volal, že to nějak moc žere ne? žes mu to zamlčel:-) Bože coupé jde srát:-(
  • Innocento
    To je smutný ta inteligence národa. Koupim šrot a pak budu nadávat, že je to šrot :-) A ještě ke všemu před všema známejma a na internetu fundovaně hovořit o tom, jaký jsou ty italský auta sračky :-)
  • Koty
    jak na to nedáš 2 roky záruku tak to nikdo nekoupí :D:D
  • Carlos 20vt
    To je v prdeli všude samý paka:-)Neumí si přečíst pořádně ani inzerát.
  • Carlos 20vt
    Tuhle odpověd jsem dostal na inzerát na coupé-

aha hledam neco za ty penize bez investic,to byste ho musel dat levneji daleko abych ho vzal na netu sou i za60t ty 20v turbo ,ten vas sem myslel ze je bez investice

A to jsem mu napsal,že je třeba zainvestovat do podvozku čepy,ramena tlumiče prostě běžný servis.Jinak je vše ok.
    Moje odpověd:Chacha tak si ho teda za těch 60 kupte. Nemám zájem prodávat auto někomu kdo o tom nic neví. Hodně štěstí při koupi.
    Ale radím raději se těm autum vyhni. Kup si golfa v dislu a budeš spokojený Nashle