Koberce

• Elkar
    Vyřešeno. autokobercenamiru.cz
  • Coupe73
    To mě se honí v hlavě jiný nápad. Ušít si vlastní koberečky v italských barvách, ale sehnat koberce ve 3 barvách a nechat ušít.
  • Elkar
    Týpek je divnej. nejdřív hned odespal že na coupé není problém, pak ať mu pošlu náhled co bych na to chtěl vyšít, tak jsem mu psoal tuhle fotku z tohodle tématu a od tý doby nic. :/

nechce to někdo objednat za mě? třeba mám špatnej vliv na lidi...
  • Elkar
    no.. objednávám, tak jsem zvědav.
  • von Raven
    ty druhe sou mega, u nas na burze je typek co rikal, ze staci dodat vystrihany papir a udela podle toho tvar i matros i vysivky
  • Elkar
    to spíš ty druhý, co maj lepší pokrytí, ideálně s červeným vyšíváním.
  • kajo
    alebo také????
  • kajo
    take?? 34€
  • Elkar
    no tak ejstli neseženu origo v nějakým slušným stavu tak si nechám udělat no.
  • hona20VT
    Mě dělali koberce přímo na coupe.Teda jen dopředu.Ty zadní stejně nejsou moc vidět. A v pohodě sedly.Naprosto přesně podle mých představ.
  • Elkar
    no jde hlavně o ten tvar toho koberce... já když koupím nějaký univerzální tak na tom koberci v atuě to třeba taky dost klouže a rozhodně to nezasahuje tam kam bych si představoval
  • hona20VT
    Mě nabídli sami druhy a typy.I různé nápisy.Nebo můžeš dát návrh sám,poslat to mailem a oni se vyjádří jestli to půjde a za kolik.Ale byli velice vstřícní a snažili se maximálně vyhovět.Dělají i prahový lišty s nápisama a vůbec spoustu zajímavých věcí.
  • Elkar
    musí se předložit nějak vlastní návrh bo to mají v merkua v nabídce?
  • hona20VT
    http://www.autobest-tuning.cz

Tady jsem si je nechal vyrobit já.Maximální spokojenost.Lemování a nápis pininfarina v barvě auta protiskluzový podložky a pod.Perfektní domluva i ochota.
  • Honza
    http://www.newman-tuning.com/index_go.htm

tady ti je vyroběj... máme odněj koberce v alfě a dobrý!
  • Line
    Snad úplně všude sem hledal koberce a napisem pininfarina a nikde nejsou :( neví někdo kde se daji sehnat?