Audio zastavby

• Suvis 1.8 16V
    Jak píše Elkar, já mám rádio Sony 4 krát 45W repro série a bohatě to stačí. A jako bonus mám místo v kufru :-)
  • Sonny
    To né. Ale na coupečko vypracovávám projekt asi o síle 4000W od pioneeru a Focálu. Ale bude to hotové asi až na další sezónu
  • Feki
    Sonny si ufik zadek a hodil tam třetí dveře.. .)
  • Sonny
    Ještě to není dodělané :)
  • Coupe73
    Já jsem dokoupil jen neznačkovou aktivní tubu Xlopt 600W (trochu přehnaný výkon co píšou) a jsem spokojený. Diskotéku s tím nedělám a ani nechci, ale v kabině to basy pěkně oživilo a s tím jsem max spokojeny. V kabině si muziku užívám maximálně - repro jsou původní + sub. + Sony Mex BT 5100 4x52W
  • Elkar
    mám ěnkjaký neznačkový rádio a origo repráky a připadne mi že to řve dostatečně. :)
  • nocarret
    coupe má ty dveře z akustickýho hlediska špatný, tam se slušný basy ze dveří kouzlí celkem těžko
  • kisik
    To je mi jasne ,par dveru uz mam za sebou :-) ,zajimalo me konkretne Coupe .
  • Honza
    znát je na množství a hloubce basů a menšímmnožství pazvuků...a takyna hmotnosti (15kg v celým autě natapecákách a dveříchnic moc..)
  • kisik
    Byl znát větší rozdíl po utlumení dveří ?
  • nocarret
    tady moje .-) aspoň něco málo

http://www.sayph.cz/nocarret/index.php?id=200& &idg=97&offset=0
  • Honza
    stav před4 mi lety... teď to mam doma a je to k prodeji,když mi někdo nabídne rozumnej peníz
  • Feki
    Taky jednu přidám..
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ta poslední ta je fakt hustá... to chci taky. akorát bych to potřeboval ještě trošku přiblížit... :-D
  • Kamil
    Samý lepší fotky..
  • Simarik
    mám jen box, kdykoli potřebuju kufr tak ho vyhodim. žádnou zástavbu ani megakrabici nepotřebuju, jen doladění basů. samozřejmě mám repro v celym autě silnější a nový
  • Elkar
    pravda pravda
  • Koty
    zbytečná váha navíc...;o)
  • ZdenysM.L.
    Coupe: hlavně kvalitně vytlumit.Tak se na to chystám.
  • Coupe
    Zajimat tak konkretne nic jenom proste chci videt jak to ostatni coupatka maji v kufru s audiem. Nebo poslete nejake stranky kde najdu nejake fotky.
  • Coupe
    Ukazte prosim jake mate nebo jake se vam libi audio zastavby.