nmbr.2:
Zdravím, F 430 Scuderia děláme taky! :-) Přímo u ní se dá přikoupit i přepážka za zadní sedadla, replika motoru, replika brzdičů... Cena záleží na tom, co všechno byste tam chtěl... Kit výjde na 260.000,- a obsahuje vnější i vnitřní panely. Potom okna stojí 15.000,- , světla 20.000,- , kompletní znaky 10.000,- , přepážka za sedadla 15.000,- , replika motoru 25.000,- , brzdicě (replika) 11.000,- , jde o to, co byste tam chtěl... staví se to na 406 coupe. Za práci si bereme podle náročnosti,ale do 40.000,- Pokud budete mít zájem, tak sepíšeme smlouvu, Vy zaplatíte zálohu, dovezete auto a potom platíte za různé fáze výstavby. Na 406 coupe se děla F 430, F 360 a na MR 2 se staví Murcielago, Diablo... Při konkrétní představě jsem Vám schopen udělat nabídku.
Pro predstavu:
Dobrý den!
Prodáváme kity na F355, F 360, F430, Enzo, Diablo, Murcielago, Reventon,
Gallardo, Z3,
Z8, Veyron, Bentley Continental, Carrera GT, Aston Marti Vanquish, CLK DTM...
Kity se většinou staví na Toyotu MR2, Porsche Boxter, Peugeot 406 coupé...
Ceny se pohybují někde od 60.000,- za Z3, která se staví na Mazdě MX-5, přes F
360 za nějakých 250.000,- (podle komponentů), která se staví na Peugeotu 406 coupé, až po Reventón, který staví na klíč od cca 1.000.000,- s motorem z audi 4.2. Například Aston Martin Vanquish se staví na Jaguar XK, který stojí cca 100.000,- a kit výjde na cca 160.000,- .Murcielago se staví na MR2 nebo Boxter a kit výjde na cca 185.000,-
Napište, co by Vás zajímalo a já Vam pošlu více info.
Muzu vám dat kontakt na tipka u nás v ČR jakožto zástupce firmy SuperReplicas co stavi nejširší skalu replik na 406 Coupe,MR2 mrkacku i na tu novou atd.Stavi od Z3 baworaka přes 355,360,430 Ferrari- a to i specialni edice jako Scuderia a pod(osobne jsem se ptal na F430 Scuderia),Lamba nejrůznějších druhu..Ceny jsou podle toho co všechno si zákazník přeje tam mít-jen tělo,nebo i komplet interiér,vyfukovou soustavu atd. S tím ze bud si můžete postavit sami nebo postavi oni-co dil(kit,interiér,brzdy) to 40000,- za práci..Jinak kompletni stavebnice se vším všudy bez prace vychází od 150ti do 500ti tisíc podle typu auta..;) Ale vysledky parádní,zádný spatlaniny..Kouknete na youtube třeba - supereplicas..;)
Na Hodonínsku (JM) ,byval chlapek ,co ty replyky stavel. Ve sve době dělal Ferrarka za +- 400tis Kč . Mluvil jsem s nim jen jednou a to pred 6ti lety ,tak nevim jestli to jeste dela.
Motýl Nj to je fakt a docela by to s Tim 20Vt jelo ne ?jeste kdyby to byl sestikvalt a nejake to GT2871r nebo tak neco a myslim ze by jse to za ten motor stydet nemuselo
DANNY: Jj, Fiero. Ten na obrázku je nějakej novější, já myslel i ten starší, co má ten zadek takovej méně estetickej, ale to je fuk. Někde jsem četl že v USA se na to auto přímo prodával body kit ala Ferrari, takže na netu můžeš najít Fiero Testarossa, Fiero F40, Fiero 438, Fiero 308, ale taky Fiero předělaný na Lamborghini. A naopak jsem viděl na prodej i original Ferrari 308, do kterého nacpal majitel místo V8 právě V6 z Fiera, což je podle mě už prasárna a ničení Ferrka. A občas se to objeví i v ČR
Belma LE a Ten zmineny Pontiac Jestli teda myslis ten co ja Jako Fiero GT z 1986 Tak ten jsem ridil dvakrat a byl jsem z toho uplne uneseny a asi bych to ani nepredelaval a ten motor 2.8 V6 pred zadni napravou no jede to fakt super
Jelo
Tak neco jse tu resit musi ne a je to uplne jedno protoze je to v odkaze pokec a o tom to podle Me hlavne je aby tady Lidi mezi sebou komunikovaly a nechapu proc kdyz jse Ti to nezda a nezajima Te to tak proc to vubec ctes Je to snad uz v nadpise o cem to tema je :) Bez urazky
Já proti čárkám nic nemám (myšleno ve znaku Fiatu), sice nevím co mají symbolizovat, ale líbí se mi jejich jednoduchost. Možná lepší než ten novej Fiatí znak.
DANNY: Díky. Jen škoda, že nemá barvu jako ty, to by asi slušelo víc :) Ale zas si s tou stříbrnou lépe hraje světlo a na fotkách to není zlé.. :)
zajímavý, že všichni řešej vzpínajicího se koníka, ale rozzuřenýho bejka nikdo:))) asi proto, že nad bejkem je nápis lamborghini, nad koníkem maximálně SF...
No vidis..Vsak to rikam..Jen znak..Ani Ferrari to nemusi byt kdyz ma treba nohu jinak..;) to uz pak neni logo Fka..Me se znak Ferrari teda libi i kdyby to byl znak Daihatsu treba..:D Lepsi nez par carek teda..S tim se ve Fiatu moc nevytahli..Ale mohlo to dopadnout hur..Treba jako u Renaultu..:D
Tak já to třeba asi jako jeden z mála neodsuzuju. Na žádný auto bych si nedal nálepky z jinýho, jako dávaj majitelé golfů znaky Porsche, malitelé fiatů a Alf Romeo znaky Ferrari, nebo že si někdo přestavý starý Pontiac na Testarossu ... prostě se občas najde nějakej fanda určitý značky, na kterou ale nemá peníze, ale chce se jí přiblížit alespoň tak, že si koupí příbuzné nebo podobné auto a vrazí na to tyhle znaky, aby se tomu svému snu alespoň malinko přiblížil :)
Proc to tak resite? Nekomu se ten znak muze libit uz jen proto ze je to kun a ne par carek i kdyby to neznamenalo Ferrari..Kdyby treba ten kun mel nohu jinak tak uz si to tam dat muzu?To uz nebude logo Ferrari..;)
Proste nejsem ve stadiu kdybych si to daval na auto,ale na nekterejch jsem ten znak videl,treba na predni masce kdyz je zahlazenej znak na kapote a libil se mi tam..A ne proto ze by to najednou bylo Ferrari ale proto ze se tam hodil..Je to jen blbej znak lidi..Ten znak se mi libi jako takovy,bez ohledu na to co to znamena..Jsem hrdej na to ze mam Fiat,ale preci jen si mohli trosku s tim znakem vyhrat,jako to udelali u Ferrari..;)
Vidite vubec co to ma na cumaku ?nebo jste jsi toho za Ty roky nevsimly ze to delaji skoro vsechno spolu to jse prece vis hroch neda o skode a Lambu rict toto spolu Ma trosku vic spolecneho
Přátelé, kamarádi.
Patřím do skupiny lidí, kteří budou odsuzovat Ferrari znaky na Fiatu apod. To že tyto dvě automobilky mají spolu něco společného, je pravda a doby kdy byl Fiat spíš auto o ničem je dááávno pryč. V době 80 let si Fiat moc dobré jméno neudělal svými reznoucími modely, ale dnes je to jedno z nejlépe ošetřených aut proti prorezivění. A to mluvím z vlastní zkušenosti, kdy jsem vlastnil 4 Fiaty (Tipo, Marea, 2xCoupe)
Jestli se někdo stydí za Fiat, tak nechápu proč ho vlastní.
A teď jedna otázka, proč vozy Ferrari F1 mají nápisy FIAT??? Velká spolupráce, vývoj, troufám si říct kvalita i u Fiatu apod... Stejně jako bych přirovnal třeba u elektroniky společný Panasonic a Technics. To je taky jedna firma a málokdo to ví.
Ja myslim ze to berete malo sportovne a moc to prozivate skuste jse nekdy zeptat Mechanika az budete v servise co jsi mysli o Ferrari a kazdy vam rekne ze je to skurveny Fiat Myslym Tim co jsi O tom mysli normani lidi ne Zrouti supersportu jako jsme my Pred vama Rekne clovek slovo Tlumič a vsem z vas uz jsou male trenky :) a to vcetne Me)
Syky no kdyz jsme delaly Ty mensi srazy a Ty jsi vletel pod celicu nebo co ne ?
a pak jsem to rozstrelil Ja tak jsem jsi ani nevsim ze uz to mas protoze jsem dlouho nikde nebyl s vama :)
Ilco ja vim jaky na to mas nazor neboj neudelal bych to to byl jen napad na noname a na zadelani prazdneho mista na kufru mysleno tim ze jse Me tam ten stribrny konik libil nicmene to neznamena ze jsem jsi ho jel koupit asi mas pravdu
ale znas to lidi jsi stejne udelaji co chteji )
nocarret jj jasne vzdyt je to stejne concern a jak Ferrari Tak Fiat a Abarth Patri k sobe a je to concern a vlastne jedna velka automobilka takze v podstate je to tak nejak jedno
Tak kdyby to byl noname tak je ten kun na kufru docela pekny aby tam nebylo takove praznde misto a toto tam krasne sedne ale jen muj nazor samozdrejme cele znaky asi ne )
Luke, ale já beru názory, že se to někomu nelíbí, to nikomu neupírám, ale lidí co maj auto v sériovém stavu by se zase třeba dotklo, kdyby tu lidi psali, že je to děs atd.Já osobně taky ze všech neučůrávám:-) Ale prostě každý svého štěstí strůjce:-)
Teď to nebylo myšleno jen na toto téma, ale i na jiná, připadlo mě, že kdo upravuje coupéje podle tebe blb,že tím myslíš všechny co něco udělaj jinak, když to tak není, tak se omlouvám a sypu si popelna hlavu:-)
to Ilona : Myslim, ze s kritikou k moji osobe jsi ted vedle. Par radku nize jsem pochvalil Goodova auto a pak nize ve vlaknu jsem mluvil obecne a ze jsou trapaci s nalepkama Ferrari to uz nebudu dal komentovat. Precti si prizpevky od jinych a pak me kritizuj.
Mozna je tva reakce a treba i par dalsich prehnana, protoze vidite, ze je v tom spoustu penez, prace atd. a pritom to moc lidi neoceni (Ilonino auto se me osobne libi)
Myslim to obecne, ale krome pochvali clovek musi umet zkousnout i kritiku, nebo snad ne ?
Kdyz uz tu nekdo auto na fotkach ukazuje, co udelal za zmeny, tak preci nemuze cekat, ze se to bude libit vsem a doba, kdy clovek nemohl rict verejne svuj nazor tu uz byla ;-)
Luke tebe furt baví psát, jak tu ostatní kurvěj auta?? Je to snad jejich věc ne. Tobě nikdo nic nenutí. Je to od tebe snad v každým druhým tématu. Nevím jestli ti dochází, že sto lidí sto chutí, každý má svůj vkus a to neznamená, že zrovna tvůj je jedinej správnej.
IMHO at si kazdej dela se svym autem co chce a jak chce, at si na to dava kline odznacek Trabant, nebo Ferrari, vesmes je to jen kus staryho zeleza. A jestli se to zelezo vali na 17tkach, nebo 19tkach je jedno, pokud je spokojenej majitel.
Elker: Coupe s modenou fakt jako Ferrari nevypada.
jj, ty brzdy v tech velkych kolech vypadaji vazne blbe. Z dalky to na tom aute vypada hezky, ale za ty jizdni vlastnosti bych si to na auto urcite nedal.
16" max 17" ostatni neni na jezdeni.
mě osobně se nejvíce líbí sériový stav, hezký kola a snížený podvozek nic víc nic mín.....ale je to každýho věc a nikdy bych se neřídil komu se co líbí či ne, je to každýho osobní vyjádření
no jo... čili nechat v sérii jak to jen půjde a měnit jen věci který jsou jednoznačně lepší ... čili nebudu tam cpát třeba stejnou pumpu vodní když se za a) nevyrábí za b) jsou kvalitnější.
Otáztka je, co je správný tunning... neplést se stylingem. Podle mě určitě výměna sériových dílů za kvalitnější které mají pozitivní vliv na jízdní vlastnosti. Např větší kola... klidně, ale musí jim odpovídat i podvozek. Ale jestli je to proveditelné aniž by se auto rozsypalo, to už je jiná otázka. Každé auto má své pevnostní limity. Stejně tak max. rychlost - aerodinamika + zrychlení - váha - výkon...atd. A protože to nevím přesně nehrabu se do toho. A taková výdrž bankovního konta je taky tůze důležitá :)))
ještě dodám -koukněte se do zahraničí, přesněji do anglie-země velkejch příznivců malejch ale silnejch aut, kde si dobrý kusy cenu držej - cenově vedou technicky ťip ťop seriový auta či s úpravama vylepšujícíma jízdní a dynamický vlastnosti..lamino příšery se tam nenosej..tospíšve španělsku..
jo a už zadob komančů v 70 letech přispíval k vývoji aut zn. škoda tehdy superpučítač IBM, díky kterýmu se simulovali jízdní vlastnosti:) to jak se simulace zdařily ukazovala 130RS, později v další fázi vývoje 130LR/RH a seriovej okleštěnej derivát 130l/135/136 a RAPID
seriovej vzhled, po technický stránce ale ťip,ťop. Maximálně zalakovat do barvy prahy a spodky nárazníků.
Řádně ošetřit místa co nejsou normálně vidět, ale na zvedáku,čidemontáži více dílů by člověk brečel z toho,jak je spodek ohnilej.Kdo tvrdí že ne,asi pod autem moc neležel ,99% coupeček ohnilejch je a některý tak,že se i rozpadaj - viz nápravnice díky korozi vejpůl co tu nedávno proběhla...
Chápu tvojí neopodstatněnou nostalgii (ten počítač musí někdo něčim krmit, sám o sobě vůbec nic nevymyslí - můžeš to doma zkusit:D), nicméně o to v mym příspěvku vůbec, ale vůbec nešlo:))
Jirko, tenkrát to byli u nás páni odborníci a možná větší machři než ty dnešní, kteří používají programy v PC,a byli tady do doby, dokud nebyli omezováni soudruhy z blízkeho východu. Vzpomeňte slávu Škodovek, která skončila u modelu 1000MB, 100-110 a posledním autem kterým jsme se mohli pyšnit bylo ERKO. A slavilo se i na sportovní scéně, kdy jsme poráželi i teoreticky známější značky. Pak jen bída
Coupe73: A co víc, ty komponenty typu F1 kit/Modena kit nebyly třeba ani v roce 1976, kdy se začala vyrábět Škoda 120L. Já bych to na ní dal taky, tenkrát to byli hovno odborníci a ještě navíc tohle neměli k dispozici:-).
Opět stará známá písnička. 100 lidí, 100 názorů. Auto si udělá každý tak, jak to chce. Někdo na auto hodí kit, někdo předělá komplet to co je pod kapotou, ale bez kitu a v podstatě to je stejné "kurvení" auta. Někdo blije z toho, jiný zase z něčeho jiného. Já jsem zastáncem úpravy vizualizace a nechci zasahovat do motoru. Každopádně nikoho neodsuzuju, protože se to auto musí líbit majiteli včetně jízdních vlastností.
Rozhodně ale nesouhlasím s názorem, že odborníci něco vymysleli a je to dokonalé a tak to má zůstat. Jako příkladem vidíme jakoukoliv automobilovou značku, která dělá serii a pak sport verzi s označením Sporting, RS apod. V roce 1993 kdy začala výroba určitě nebyly různé jiné komponenty jako například kit F1 nebo Modena. A úplně stejně se zachoval i Fiat, když začal dělat po facelitu LE. Přidal prahy, růžky atd.
Chlapci a děvčata, někdo vaší úpravu ocení a někdo né. Stejně to vidím u sebe. Pár lidí příjde a říká, že je to sakra pěkná změna ale někdo to i neocení a mě to vůbec nerozhodí...obzvlášť od těch, co mají sice serii, ale pod kapotou milion úprav od chipu, turbo, sání atd...a nemusí to být majitel Fiatu, to jen, aby si to nikdo nebral osobně.
Jsem jednoznačně pro sérii - udělal jsem za 5 let co 16VT mam jen pár naprosto minimálních změn který ani nejsou vidět a časem jsem vždycky přišel na to, že Ital to původně vymyslel líp než já (a jsem přesvědčenej o tom, že jestli si to o nějaký úpravě nemyslim, tak mi to jenom zatim nedošlo). Co se úprav který nesloužej něčemu důležitějšímu (tzn. třeba díra na IC), podle mě se jich týká následující:
1. sníží se použitelnost pro účel, ke kterýmu já auto primárně používám -ježdění. Např. snížim podvozek a budu muset hledat cesty bez retardérů, budu víc naklepanej, kastle víc trpí, auto neni tak bezúdržbový apod.
2. na 99% to sníží hodnotu auta a zároveň to ještě stojí peníze - finančně je to totální nesmysl
3. sníží to trvanlivost - s laminátovym nárazníkem zapomeneš zastavit před příčnym prahem a šup pro novej. Originál proti tomu vydrží skoro cokoliv.
4. často to zhorší jízdní vlastnosti - já bych si třeba na auto nedal 17" kola. Coupé už tak občas ulítne zadek a na větších kolech to podle mě bude ještě nečekanější. Nechci spekulovat, ale co koukám na Coupéčka který skončily v příkopu po přetáčivym smyku, většinou měly větší kola. Dlouho to zdánlivě s velkou rezervou sedí a pak se to rychle utrhne.
5. budeš mít pravděpodobně problémy s PČR. Já když mě (typicky v noci) zastavěj a zrovna to jsou nepříjemný hovada co chtěj jen buzerovat aniž bych něco proved, stačí mi kompletní povinná výbava a můžu je bez obav poslat do prdele. Na "tuňácích" se něco najde skoro vždycky. Možný jsou i případný problémy s pojišťovnou.
6. podle mě dopadne drtivá většina stylingovejch zásahů do extravagantnějších aut vždycky špatně. Do Mona Lisy žádný vemeno se štětcem a temperama nehrabe, přestože ten obraz třeba dokonalej neni, ale "vylepšovat" auto na kterym nechali profesionálové roky práce si dneska troufne kdejakej vidlák, kterej vůbec nemá šajn co všechno tou kterou úpravou ovlivní (což je podle mě s výjimkou několika, určitě ne více než 5 lidí každej tady na klubu, samozřejmě včetně mě). Nechci bejt (a nebudu:)) konkrétní, ale z některejch "klubovejch" aut bych šel blejt.
Nakonec si ale stejně uděláš co chceš a mě je to +- jedno:D
Hele mrkni na mýho žluťáka - já už to tak koupil a zase tak špatný mi to nepřijde...
Ale jinak souhlas s Timem - za chvíli z toho bude veterána a pak je nejlepší původní stav.
Souhlasím s Ilonkou,udělej si to tak jak myslíš,ale samolepy Ferari NEEE!!!
Před znalci je to trapne a před dětmi a neznalci ještě trapnější! A předvádět snad nikdo nechce ne?!
cokoliv jen né ferrari, prostě to ferrari není, i když děti běžej vedle a řvou-jéé ferrari, tak to prostě není.To je jakobych si upravila nárazník a haubnu( což by šlo) a udělala velkou tlamu a tak by z toho mohlo být maserati a já si tam dala znak.Nedělat z auta co není. Jako upravit to vzhledově na ferrari jo, ale bez nálepek. Sám bys měl vědět co chceš. A ne se ptat ostatních. Pokud se ptáš kvůli pozdějšímu prodeji-tak jednoznačně nechat serii. Já osobně bych to v serii nenechala. V serii z toho odvařená nejsem. Fakt záleží na tobě.
to Simarik : Ty by jsi treba serii nechtel, ale serii by jsi zase koupil a upravil si to sam podle sebe. O to tady hlavne jde. Malokdy se zrovna trefis do vkusu potencionalniho kupce.
to Elkar : Sjety kotouce jsem zrovna nemyslel :-) Jsem myslel treba origo narazniky :-)
pro porovnání se serií měl sem to špinavý jak prase ale neva :-) serii bych nechtěl, mám jen KIT MS Design, předek F1,stříčka Cadamuro, AZEV R17 C kola
Hlavne ne nalepky Ferrari, to me prijde hodne trapne a usmevne.
Autu staci dat pekny lak, kola a par opravdu drobnych doplnku a vypada to nejlip a i cenove si to auto pak bude stat nejlip. Nejlepe mit pak doma jeste ty origo dily, co clovek menil.
Nezapomen, ze cim vic je to auto "upraveny" tim se to libi min lidem, stava se to mene prodejny a je v tom vic penez a ma to obraceny efekt
1. proč ne ? originalita se cení
2. F1 vypadá sportovněji ale pevnost nikde, bude se upravovat, už teď mám ocelové táhla jako výztuhy, + kola protože serie není R17 a malinko upravit výfuk pro lepšízvukový projev,...
3. TUZING ala FERKO nepovažuji ani za styl ani úpravu, ale jako hec proč neee :D