Nechtěl jsem to už nijak rozmazávat, ale když už jsi založil to téma...
Je moc fajn, že sem měl výměnu oleje zdarma za nějaké to pochybení, ale ten člověk co tam ten olej nalejval, měl nejspíš parkinsona, protože jednak zeblil celý víko (který sem jak kokot pracně leštil a teď můžu znova)od svíček a druhak to proteklo až pod to víko k cívkám, kde bylo moc náramné olejové jezírko.
Zjistil jsem to před dvěma dny když jsem měnil svíčky.
Do příště doufám, že se budete víc snažit, protože tohle byť pičovina dobrému jménu nepřidá.
popel na hlavu
-
23:57:27 1.7.2010
-
18:01:28 30.6.2010ou.. pošlu znova. já si říkal že se neozvýváš.
-
16:41:14 30.6.2010v majlu nic nemáju....
-
11:09:28 30.6.2010pěkná cecilka
Čekni mail.. -
21:04:27 26.6.2010Presne jak pise Marcel...
dulezite je ze se s tebou da mluvit a ze se k tomu dokazes postavit.
Me budes servisovat porad :-)
-
10:45:28 26.6.2010když někdo opravuje týdně cca 20 aut, je jasné že tu a tam nějaké nevyjde na 100%, lékařům taky tu a tam někdo umře. Je ale třeba komunikovat a nekašlat na důležitost toku informací,lidé by měli vzájemně vědět jak se situace vyvíjí a nálada pak bude v pohodě.
-
07:49:48 26.6.2010Ravic,bohužel dnes si přijede majitel jedině že bych ho ukecal-přeci jen chceme najezdit minimálně 500km v okolí že by sme se u tebe stavěli na pokec :-) btw taky sem nezapomněl fotky mám ale zase ten čas na to je poslat.....Já ti cinknu až dorazí a dohodnu se s nim pokud budeš doma ... :-)))))
-
07:48:06 26.6.2010Pracovat "ve svém" sem vždy chtěl hlavně proto že mě vadilo jak se jedná v servisech s lidma a docela sem si začátek pokazil pár průserama a mrzí mě to protože všichni lidičky jsou moc fajn.
Stando já sem na tebe s těma věcičkama taky nezapomněl mám tady komplet jezdící a funkční 20VT motor takže všechna čidla tady jsou jen sem se na to nedostal.Ještě doladíme co a jak a pošlu ti to na vyzkoušení. -
23:58:49 25.6.2010No tomu říkám jednání. Klobouk dolů Krosmene... Je vidět, že máš charakter !
-
23:51:14 25.6.2010no pár věcí se hold nepovedlo ale auto jezdí,motor vrčí a výfuk se taky doladil k dokonalosti až časem. teď vyřešit jen kraviny a bude zase TOP :-) jinak sem na tebe nezapoměl,číslo účtu mám, jen ještě sem nucenej chvilku počkat,díky za strpení.
na konci července zřejmě budu malinko cestovat tak bych se stavil na kus řeči ! :-)
pořád zlobí to startování, kdyby si měl pár drobností kolem motoru na půjčení dost by mi to pomohlo (zatím mě napadá jen krokáč volnoběhu a snímač barometrického tlaku) nechci nic kupovat zbytečně, úplně všechno mít nové nemusím... :-) -
22:56:01 25.6.2010projel bych se:-)))
-
22:40:32 25.6.2010motor
-
22:38:17 25.6.2010Je skoro půl jedenácté a po téměř roce a půl sme dnes dokončili stěžejní a hlavní proekt,zítra už jen před předáním vozidla bude finální umytí a naleštění všeho co se leštit dá....Chtěl bych se tak tímto omluvit všem u kterých se nám nepovedlo vše tak jak by se povécdt mělo a pokud má někdo pocit že sem mu něco neudělal jak sme byli dohodnuti nebo sme něco zanedbali ať to sem napíše rád bych o probral veřejně přeci jen docela dost sem vás už poznal a rád bych i nějakým způsobem se omluvil popřípadě sjednal nějakou nápravu a samozřejmně se z toho poučil.
Prvořadě se chci omluvit Standovi-Simarik elaborace s autem mě přiváděla k šílenství a byla to pro mě veliká lekce jak rozhodně se to dělat nemá a za vzniklé problémy se omlouvám...
Bertík 20VT-co na to říct-neomluvitelná chyba,vyvodil sem z ní důsledky ale chybu u mi nikdo neodpáře.....
Jarda-sežeru výuční list a dílenský mauál fiatu zapálím-0,8 mm ventilové vůle.....
Na závěr snad jen hodím foto jak nyní celica vypadá po roce práce a jsou připraveny stránky věnované celému prjektu od A po Z....