Maflíkovo radost = BROCK B23

• Feki
    Lutro až bude coupaso bily tak dej vědet ať muzu dorealizovat svul nápad..;)
  • Ice-Man
    a trochu těch peněz
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    kola jsou 17" na Prahu pro každodení ježdění je třeba trochu tý gumy :-)
    díky, Maflině se líbí moc, je do něj zamilovaná.. jinak s kapotou máš recht, při focení byla jen zaklapnutá:-) dobrý postřeh
    dejte laku pár měsíců...bude pak komplet WHITE
  • Ostravak
    S bílou střechou by to vypadalo zajímavě :)
  • Simarik
    vypadá to zajímavě ale taky mi tam nejde to křídlo, je to taková pěst na oko :-) kalichy vypadaj zajmavě !
  • JardaITC
    pro mě žádná hitparáda teda:-(
  • krosmen20VTPLUS
    eeee tohl je 1.8 v origoš stavu jen výfuk a filtr jinak podvozek je stoprocentní továrna.Zcela se nepovedl lak některých bílích věciček takže se bude pedělávat ale myslím že sme se dohodli na dobré variantě ve své podstatě to nalakujeme na díly které zde máme takže se to pak jen prohází ať to trvá pokud možno co nejkratší dobu.
  • nocarret
    je na tom ten podvozek?
  • krosmen20VTPLUS
    amadeus69 v nárazníkách sou černé tahokovy.....
    Musím říci že kola dělají auto hnedle je to pecka!!!!!
    Tohle až si Maflina přečte, tak zpychne :-)) už se těšim, až ji poznáte(správnej nadšenec s touhou se učit) ..jako já.. :-)
  • Aljaška
    mě se to moc líbí, jen bych to křídlo udělala v kombinaci s černou.Aby to nebyla tak velká plocha:-) Ale líbí, líbí, moc se Ilonce líbí:-):-):-)
    Feki: v Audi bílý :-))))

Good: kdybys to pochváli, myslel bych si že na něčem frčíš :-))

Ice-Man:křídlo je z praktického důvodu(ženský odhad vzdálenosti:-)) )taky se nám na 70% verze bez - navíc to drží linii světla/zrcátka/křídlo
  • Ice-Man
    já bych asi vynechal to křídlo trochu to rozbíjí tu ladnost auta.
  • Feki
    To je přesně tak když se křížej plany..:) Ale nech to takle,je to hustý,mas to ještě lip promyšlený s tím křídlem,jak zkusím něco jinyho..Třeba mě za něco napadne.Intros už ale předělávat nebudu..:D V Dobrisi jsem nikdy nebyl,s Krosmenem taky nejsem v kontaktu..:) Tak jen doufám ze nemáš aspoň ten interiér v bily..! :)
    Fekino, ty potvoro:-)) fotky tvých úprav se na foru objevlily asi tak 14dní po tom, co už bylo auto u Krosmena v Dobříši:-)))) , neboj, jednou bude cele Coupe WHITE, tohle je jen začátek..
  • Feki
    Lukasi dobrý to mas,vzal si mi nápad s bilyma zrcatkama a okolí zadních světel,budu muset vymyslet zase něco jinyho..:)
    ale mas to pekny!-tím jedete s nama na dovcu?;) Jestli jo tak to bude dost zupa fiatacka dovolena..:) 2x coupe,1x bára a ještě docela pekny kousky..:)
    díky za pochvaly, i za kritiku..Maflík je štastná jak Blecha. Já mít v 19ti takovouhle káru, tak seru magi v kostkách :-)))
  • amadeus69
    Po dlouhé době vidím pěknou úpravu, ta černobílá tomu fakt sedne a kola to jen potrhujou.
    Ještě dodělat ty hluchá místa v předním a zadním nárazníku to bije do očí a pak to bude super!
  • Dr.Ravic
    tak to vypadá luxusně!!!
  • Coupe73
    Zajímavá kombinace. Supr
    Peto, máš-li co, sem s tim :-)
    prdelka
    Šup sem s tim :-))
  • krosmen20VTPLUS
    Dnes coupe opustilo bránu servisu prozatím bez kol,mám nějaký fotečky ale až po schválení majitelem něco nahodím.....tedy mám zatím jen foto bez kol bohužel s kolama ho uvidím až později..... :-)
  • Elkar
    ať sloužej, ale já jsem věrný originálu! ;)
    Sotva se nainstalují tak hodim foto:-)

Coupe73...njn, pitomá 4díra no :-(
    na druho stranu jsem rád že se nemusim sr..t s podložkama nebo šroubama s plovoucí palicí:-)
  • Coupe73
    Lukáši jsou pěkný, ale moc se mi nelíbí, jak dvě díry zasahujou do paprsků...uvidíme na autě
  • LUKE 1.8 H8C
    Kdyby to bylo ctyrcipy, tak pekna svastika :-D
  • Dr.Ravic
    vypadaji dost dobre. jsem zvedavej jak budou vypadat na aute... pak hod foto
    jj vybíral jsem je i za pomocí fotokonfigurátorů tak snad efekt bude :-))
  • kisik
    kuwa ty jsem chtěl taky ;-( . Mam je aj na tapete v telefonu ,jsou super ..
    Ahoj Timo:-) 17". na autě budou jak přijdou gumy. cca týden jestě..
    tyhle možnosti je vždy třeba probrat po tel s prodejcem, pokud je solidní a neni to amater, tak dokáže dát info co je a co neni možný
  • Džanek
    Lutro to teda koukam, paradni pristup!!
    Džanek: kola jsou standardně v nabídce 4*100, ovšem dokážou je udělat i takto což je pecka :-) nečekal sem to, zadal sem při objednávce že je to na Coupe a přišlo mi toto :-)))
    Honza: počkej na celý auto Maflíkovo auto až bude s kolama, + další doplňky, neboj, budou ladit :-)
  • Džanek
    tu roztec udelali individualne, kdyz pises ze to dokazali udelat?
  • Honza
    nemůžu si pomoc,ale tyhle nový designy mi nějak neseděj a připadaj mi kolotočářsky...
    2
    Tak jsou doma, dokázali to udělat 4*98 ET38 jak je třeba... no spokojenost nejvic.