Tmave seda barva a ptaciska

• Fugasik
    Mám doma airsoftku M16....a baseball pálku vlastnoručně dělanou :D
  • Coupe73
    Jdu do toho s váma, vemu si od mladýho kuličkovku se zaměřováním na malé ptáčky :-)
  • Rodriquez
    No právě, takovy gang tu nikde není :-)))
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jo a budete gengstars se vzduchovkama :-D
  • Rodriquez
    jo a šiltovku nasadíme zboku abychom byly COOL a IN ;-))
  • Rodriquez
    Co takhle založit nějaky Coupe gang :-)))) budem drsní hoši :-)) oblečem si ty basketbalové dresy o min. 5 velikostí větší, k tomu ty zlaté řetězy na krk, prsteny a naušnice :-))
  • von Raven
    koukam ze budem dobrej oddil :D
  • Edrig
    Toto mám já-původní pistole na bombičky Lov.Zvětšené vzduchové kanály(na výkon silné velké vzduchovky),téměř bezhlučná(úprava kolem hlavně),žádný zpětný ráz od běžné vzduchovkové pružiny.Přesnost díky kolimátoru rozhodně vyšší,než u normální vzduchové pušky.
  • von Raven
    Rodriguez je to obyc B3 z aukra, ale to bylo sure jak svina, tak sem prodlouzil pazbu at to lip sedne, pak sem to cele supl do cerne matne, navaril podlozky na zadek a serizl pac tam byla rybina 11mm a v ni nic nedrzelo, ted je tam 22 a drzi tu optiku co je 3-9x40, ze silonu nechal udelat delsi hlaven a je tam i cervena tecka, optika je podsvicena, no presnost uz je jen o tom jak se mi klepou pracky. broky sem vyzkousel asi 10 typu a ted sem se ustalil na nasem diabolo boxer, to ma tak rozptyl 2cm na 25m, mam tu ze stareho umyvadla udelany lapac broku, v tom asi 8cm polystyren a 1,5cm mirelon a triska to do dna tak ze to dela doliky, plechovku od barvy na 20m po par ranach zacnes prostrelovat
    dneska bych ale takhle upravoval tu vetsi razi 5,5mm ta jde vystelovat presne az na 50m
  • Edrig
    von Raven - pozor na ptáky,ale i na(zelené) sousedy.Je to někdy chamraď.Mně loni sežrali celou úrodu hroznů(ti ptáci).
  • Rodriquez
    vypadá dost dobře :-)) co je to za model?? já mám starou dobrou SLAVII z 84 roku :-)))
  • Coupe73
    No nástroj dobrý, ale mám obavu, že jednoho zabíš a dva přiletí :-D
  • von Raven
    no ja jsem vsadil na velice durazne presvedcivy nastroj, ktery umi z autora hovna udelat radny svincik :D doufam ze ocenite upravy na kterych sem prubezne pracoval
  • Coupe73
    Hoši já to umyju, vyleštím a než to dodělám tak je tam lívanec jako kráva. Taky už jsem si říkal, že je snad přitahuju. Sere mě to a to mám coupe červeny a Mareu do černý. A ty kurvy serou a serou...Jednou při mytí posrali i mě :-DDD
  • von Raven
    no ja jsem instaloval mikrovlne cidlo, takze co se pohne blizko to spusti alarm ale na ptaky bych to musel dat hodne citlive a uz tak to rve na kolemjdouci :) ale je pravda ze posrano je krapet min jak bezne... od rana dovcil 8 kousku, jindy byvalo i pres 20
  • Simarik
    já to mám pořád ! už mám permanentně vedle auta kyblík s houbou.. :-)
  • Rodriquez
    je to dovné, soused chová holuby, a když mám auto na dvoře a hned cedle něho stojí vínovy peugeot tak vždy je posrané jen to moje a na peugeoty nikdy nic.... je to zajímavé, ale už mě ti holuby tolikrát nasrali že jsem jich několik už sestřelil ...
  • von Raven
    hm no ale treba feldu mam uplne cernou a ta je v klidu, sem premyslel jestli to tem svinam nepripada z vrchu s tema svetlama jak nejake zvire a tak to schvalne posravaji
  • Rodriquez
    Tmav byrva je nějak přitahuje... já to mám posrané skoro pořád...
  • von Raven
    taky vam tak po tom serou ptaci nebo je jen pritahuje moje barva?