plasty pod nohama

• Coupe20VT PLUS :-D
    a ptal jste se někdo třeba ve fiatu, jestli prodávaj nějaký plasty?
  • Andel_Jirka
    Pro Gooddeath a Koty...
    Pánové, ještě buďte rádi, taťka otvíral kapotu, když jsme auto ještě obhlíželi u prodejce a málem tam nechal prsty :-)))...Kupátko ještě nebylo ochočené a kousalo, potvůrka :-D..
  • Koty
    Gooddeath: hele to samí se stalo mě, uplne presne, zajimavá náhoda :D:D
  • JP
    Byla by to zbytečná váha navíc:-). Neshledávám na tom nic zvláštního, i když je pravda, že všechny ostatní auta kterýma jezdim tam asi nějaký plasty maj.
  • Giallo 1,8
    já když cítím, jaký jde teplo od motoru pod palubovku, tak chápu proč to tam nedali ;o) a to mám jen 1,8 ;o)
  • Andel_Jirka
    Ahojky, mám 2.0 V5 99´ a žádné plasty tam také nemám a neviděl jsem to u žádného Coupé - na 90% je to vlastnost vozu :-).
  • Jan Paukovic20VT
    Taky nic koukal jsem nato us pri koupi ale rek sem si ze si to pak sezenu ale casem sem nato privyk a ani my to nepride berte to tak ze aspon ktomu mate snassi pristup oni vy proc to tam nedavat.
  • von Raven
    to me moc netrapi
  • Edrig
    Také jsem se nad tím pozastavil.
    a to se tam jako nic nedávalo??? to teda pininfarina pěkně odfláknul... :-D
  • Simarik
    já tam taky nic nemám
    lidičky mám dotaz: mělo coupe nějaké plasty vpředu pod nohama jak u řidiče tak u spolujezdce??? já tam nic nemám a u ostatních sem tam taky nic neviděl... ale přijde mi divný, že po skolnění hlavy dolů na mě čumí pojistky a a ventilátor a prostě všechny vnitřnosti pod palubkou... přitom se zdá, že tam něco jako nějaké úchyty je... nemáte někdo fotečku třeba?

díky